gtemata.com

Cum sa imbraci un nou-nascut

Cel mai probabil, în ciuda faptului că încă mai lipsesc înainte ca copilul tău frumos să-și revină la viață, ai deja o idee clară despre ceea ce vei purta să-l aduci acasă de la spital. Gândindu-te la modul în care îmbrăcarea unui copil poate deveni dificil pentru un părinte lipsit de experiență. Poate că ați primit atât de multe articole de îmbrăcăminte de la familie și prieteni. Deși este un gest frumos și un gând bun la înălțime, este posibil să constatați că unele lucruri nu sunt necesare, sau pentru moment sunt greșite. Împletirea tuturor echipamentelor pentru a găsi cea potrivită pentru copii poate deveni stresantă. Deci, există câțiva pași simpli pentru a vă asigura că aveți totul la îndemână pentru primele nevoi ale pachetului dvs. mic.

paşi

Metoda 1
Cumpărați esențialul pentru fiecare sezon

Sugarii au nevoie de câteva elemente esențiale în timpul anotimpurilor, la fel ca pentru adulți. Aflați ce sunt.

Imaginea intitulă Dress a Baby Step 17
1
În timpul iernii, se stratifică. Atunci când ajunge la rece, adulții pot purta un tampon, un tricou, o jachetă, o eșarfă și o pălărie. Este important să știți că copilul mic are nevoie de aceeași cantitate de straturi.
 • Copilul trebuie să aibă ceva care să-și mențină cald capul, dar nu este prea strâns. O jachetă este la fel de necesară. Dacă capul și mâinile sunt calde, restul corpului va menține temperatura potrivită
 • Investește într-o pereche de mănuși pentru a-și păstra mâinile în siguranță.
 • Aduceți un capac pentru al înfășura când intri din exterior și îl protejezi de vântul rece.
 • Imaginea intitulă Îmbrăcați un pătuț 13
  2
  Protejați pielea delicată de soare în timpul verii. Sezonul frumos poate înșela în ceea ce privește îmbrăcămintea nou-născutului, deoarece umiditatea îi poate determina să dezvolte cu ușurință erupții cutanate și accident vascular cerebral.
 • Verificați dacă aveți o pălărie de soare la îndemână.
 • Protejați-l cu ajutorul unui bun produs de protecție solară, potrivit pentru copii.
 • În timpul lunilor de vară este important să îmbrăcați copilul astfel încât pielea să respire. Asigurați-vă că nu puneți nimic pe el cu coarde sau grele. Alegeți în schimb rochii largi și ușoare. Optați pentru culorile luminoase care blochează de asemenea o parte din căldură.
 • Metoda 2
  Cumpărați obiecte obișnuite pe care copilul le va folosi adesea

  Există câțiva lideri cheie care au nevoie într-adevăr de garderoba unui nou-născut. Asigurați-vă că le aveți întotdeauna la dispoziție, pe măsură ce probabil că le veți schimba adesea în zilele care vin după ce vă întoarceți acasă, din cauza bavurilor și a pipiței.

  Imaginea intitulă Îmbrăcați un copil Pasul 10
  1
  Cumparati 8-10 salopeta universala. Ele sunt o piesă unică care alunecă din cap și se închide mulțumită automatului. Sunt practice și ușor de pierdut pentru a schimba scutecele.
 • Imaginea intitulată Îmbrăcați un copil Pasul 8
  2
  Ia-i pe cei care au automat sau un fermoar. De obicei, acestea nu sunt prea scumpe. Ei au modele frumoase și permit o schimbare ușoară a scutecelor.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați un pas pentru copii 12
  3


  Cumpărați o pereche de șosete și pălării pentru a vă menține capul și picioarele calde când vă aflați în aer liber. Chiar și cele mai fierbinți picioare pot îngheța deoarece circulația unui nou-născut nu este încă bună.
 • În zilele în care copilul nu poartă salopete care acoperă și picioarele, vor avea nevoie de șosete în locul capacului.
 • Capacele pentru bebeluși sunt ușoare și vor păstra capul acoperit, evitând supraîncălzirea.
 • Metoda 3
  Verificați și Stia Comodo în timpul Sleep

  Este foarte important ca atunci când dormi, bebelușul să poarte ceva potrivit. Un nou-născut are o temperatură fluctuantă, mai ales când doarme noaptea. Încercați să vă îmbrăcați în mod adecvat pentru a răspunde acestor schimbări.

  Imaginea intitulată Îmbrăcați un copil Step 6
  1
  Lasă-l să poarte ceva care să-l păstreze cald chiar și fără utilizarea unui capac. Păturile nu sunt recomandate pentru nou-născuți, care se pot sufoca cu ușurință și sunt expuși riscului de deces în crimă. În plus, copilul se poate mișca în timpul nopții și se poate descoperi, lăsând corpul în aer. Dacă puneți ceva fierbinte în câteva straturi, puteți oricând să îndepărtați unul în funcție de temperatură.
 • Imaginea intitulată
  2
  Evitați acoperirea capului atunci când doarme. S-ar putea să riscați să-l sufocați și să-l supraîncălziți repede. Unele pălării pot ajunge să stranguleze bebelușul, deci este mai bine să evitați să îl acoperiți în această zonă când o puneți în adormire.
 • Imagine cu denumirea Swaddle Pasul 4
  3
  Cumpărați un sac special de dormit pentru copii. Dacă este mărimea potrivită, îl va proteja, de asemenea, de Sindromul de Deces în Crib, păstrându-și capul și fața descoperită. Sacul de dormit împiedică copilul să se miște prea mult și să se termine pe stomac în timpul somnului. Îmbrăcați copilul în mod corespunzător pentru somn, chiar dacă în interiorul sacului de dormit. În acest caz nu mai sunt necesare straturi, deoarece sacul de dormit păstrează căldura.
 • Imaginea intitulată Swaddle Step 12
  4
  Încercați să îl înfășurați în timpul de culcare pentru culcare. Benzile sunt concepute să o înfășoare exact așa cum ați face cu un capac, ținând brațele pe părțile laterale ale corpului. Acestea oferă același confort fără pericolele capacului în timpul somnului. Banda de susținere este un ajutor pentru culcare și garantează un somn sigur pe spatele copilului. Amintiți-vă să păstrați bandajul departe de cap și copilul se va simți în largul său, rămânând cald.
 • Sfaturi

  • Mențineți întotdeauna temperatura corpului copilului, mai ales atunci când îl purtați pentru somn. Cei mici nu sunt capabili să-l controleze, deci este important să nu-i facem să se simtă prea fierbinți.
  • Nu exagerați atunci când mergeți la cumpărături. Copiii cresc repede și hainele nu mai vor merge la el. Dacă vă cumpărați prea multe, este posibil să nu aveți parte de o parte din cauza creșterii. Limitată la elementele esențiale și la unele articole trendy pentru ocazii speciale.

  Avertismente

  • Este important să nu exagerezi nici măcar cu straturile. Copiii se încălzesc repede, iar când sunt înveliți în prea multe haine, ei sunt expuși riscului de Sindromul Death in Legs. Verificați copilul frecvent și dacă vedeți că începe să transpire prea mult, îndepărtați niște straturi și lăsați-l să se răcească.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit