gtemata.com

Cum sa te imbraci pentru Travaglio

Aproape imediat după ce am învățat să fiu însărcinată, multe femei încep deja să se gândească la ziua când vor da naștere copilului lor frumos. Aceste gânduri pot provoca adesea stres și anxietate considerabile, în special pentru cei care devin pentru prima dată mame. Sunt multe lucruri de gândit și de pregătit că multe femei se simt copleșite. O modalitate de a calma anxietatea este să vă asigurați că ziua cea mai mare trece mai ușor este să faceți planuri în avans și să fiți bine pregătiți. Un pas important care este ușor de pierdut în timpul procesului de planificare este alegerea hainelor pentru pregătirea și prăjirea cu ele în ziua cea mare. Prin pregătirea în prealabil a hainelor, veți putea verifica o listă de lucruri de făcut înainte de a intra în muncă. Există câțiva pași simpli pentru a vă asigura că aveți toate lucrurile de care aveți nevoie pentru ziua cea mare.

paşi

Partea 1
Aflați ce îmbrăcăminte fundamentală veți avea nevoie în timpul muncii și al bunăstării spitalului

Familiarizarea cu articolele de îmbrăcăminte de bază de care aveți nevoie atunci când vă aflați în spital sau într-un centru de naștere vă va ajuta să vă asigurați că sunteți bine pregătit atunci când va veni timpul. Ar trebui să faceți o listă de elemente esențiale înainte de a începe să pregătiți valiza pentru spitalizare.

Imaginea intitulata Rochie pentru cand esti in munca Pasul 1
1
Asigurați-vă că purtați haine confortabile pe drum. Când mergeți la spital sau centru de naștere, veți dori să purtați o rochie lungă sau o fustă lungă, pijamale sau o pereche de transpoturi confortabile. Dacă ați rupt deja apa, poate doriți să vă restrângeți la purtarea unei rochii sau a unei fuste lungi, deoarece pantalonii se vor înmuia cu lichid amniotic înainte de a ajunge la spital. Dacă apa nu sa rupt încă, pantalonii sau pijamalele trebuie să se potrivească. Este important să purtați haine confortabile pe drum, deoarece confortul este prioritatea dvs. cheie. Când aveți contracții, ar trebui să evitați să purtați ceva strâns în jurul burții, deoarece va crește doar durerea și vă va împiedica să găsiți o poziție confortabilă pentru muncă. Odată ce ajungeți la spital sau în centrul de naștere, veți avea șansa de a vă schimba.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru cand esti in munca Pasul 2
  2
  Știți că, chiar dacă spitalul îți va pune la dispoziție o cămașă de noapte pe care o poți purta în timpul travaliului, ai opțiunea de a te purta și nu trebuie să folosești neapărat pe cea oferită de spital. Există câteva avantaje și dezavantaje legate de ambele opțiuni, dar în cele din urmă alegerea depinde de dvs. Unele femei sunt fericite să folosească cămășile de noapte oferite de spital, deoarece nu trebuie să-și facă griji cu privire la murdărirea ei. Rochia de noapte va fi colorată cu sânge și alte lichide în timpul tragerii, care nu se poate stinge cu spălare. Cu toate acestea, unele femei nu le pasă de acest lucru și preferă să poarte cămașa de noapte, cu care se simt mai confortabile, chiar dacă o folosesc doar o singură dată, în timpul travaliului și la momentul livrării. Pentru aceste femei merită să cheltuiți mai mult pe o cămășă de noapte care va fi purtată o singură dată.
 • Dacă vă decideți să purtați ochelarii de noapte, asigurați-vă că nu este prea lung. O cămașă de noapte lungă poate deveni o problemă în timpul travaliului și la livrare, deoarece poate împiedica monitorizarea fătului sau nașterea copilului. Pe de altă parte, veți dori să fiți sigur că o cămașă de noapte pe care o alegeți nu este prea scurtă. Când sunteți încă în faza incipientă a travaliului și înainte de a începe de fapt procesul de naștere, puteți dori să rămâneți bine acoperit și să nu fiți prea expuși. Pentru durerile pe termen lung sau pe termen lung, medicul dumneavoastră vă poate sfătui să mergeți pe coridoarele spitalului pentru a grăbi lucrurile. Veți dori să vă asigurați că haina de noapte este suficient de lungă pentru a vă simți confortabil când mergeți în jos fără să folosiți un halat dacă doriți, deoarece femeile pot fi uneori prea calde în timpul travaliului.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru când sunteți în muncă Pasul 3
  3
  Pregătește-ți un halat de baie care să iei cu tine că vei folosi după naștere. Este foarte important să pregătiți un halat de baie fabricat dintr-o țesătură respirabilă care nu aderă la piele. Tesatura, de obicei aleasa pentru un halat postpartum, este bumbacul sau pânza de teracota. Aceste țesături vă vor menține calde, dar nu vă vor supraîncălzi și nu vor fi prea aproape de corpul vostru. Halaturile de mătase sau satinate trebuie evitate deoarece sunt alunecoase și pot să vă alunece când sunteți în pat. Camerele spitalicești pot deveni reci noaptea, iar țesutul subțire poate să nu fie suficient pentru a asigura căldură adecvată. Cu siguranta vrei sa ramai cald, dar nu vrei sa te supraincalzi. Evitați țesăturile precum fleece și alte țesături grele care vă pot face să transpirați și să supraîncălziți.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru cand esti in munca Pasul 4


  4
  Asigurați-vă că vă aduceți papuci și papuci. Când vine timpul să alegeți papucii pentru a purta, veți dori să fiți sigur că îi luați pe cei care vă vor menține picioarele calde și vă vor oferi un sprijin bun. Deoarece este posibil să aveți nevoie să vă plimbați în timpul diferitelor etape ale travaliului, veți dori să rămâneți cald în timp ce mersi și aveți un sprijin bun pentru picioarele voastre. Ar trebui să evitați papucii care sunt prea deschiși pentru că ar putea aluneca sau cădea în timp ce mergeți.
 • Papucii sunt foarte importanți. Ele pot fi o linie de salvare atunci când sunteți în pat în timpul primelor etape de muncă, precum și imediat după naștere. Ei vor păstra cald picioarele fără a fi voluminoase sau murdare. Ele sunt, de asemenea, perfecte în momentul livrării când trebuie să vă așezați picioarele pe paranteze. Majoritatea parantezelor au o căptușeală, dar pot fi încă reci și inconfortabile. Purtarea unei perechi bune de papuci vă va ajuta să vă simțiți mai confortabil și mai cald.
 • Partea 2
  Nu uitați să pregătiți niște articole de bază ne-îmbrăcăminte

  Amintiți-vă să aducă de-a lungul unor articole de îmbrăcăminte pe care le puteți purta în timpul muncii

  Imaginea intitulata Rochie pentru cand esti in munca Pasul 5
  1
  Luați o bandă de cauciuc cu dvs. pentru a vă face coada, care poate fi utilă pentru colectarea părului lung în timpul tragerii. Dacă aveți păr scurt, o bandă elastică vă poate ajuta să vă țineți departe de față. Majoritatea femeilor care transpiră în timpul celei mai intense faze de muncă și de naștere și de a păstra părul departe de față va aduce o ușurare pentru a face față acestei sarcini dificile.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru când sunteți în muncă Pasul 6
  2
  Amintiți-vă să pregătiți toate articolele de toaletă de care aveți nevoie. Dacă purtați lentile de contact, nu uitați ochelarii și lichidul lentilelor. De asemenea, aduceți periuța de dinți și peria de păr. În caz de forță de muncă prelungită, puteți găsi că vă duceți în jos unde există o cantină sau rătăciți în jurul spitalului.
 • Sfaturi

  • Asigurați-vă că aduceți câteva amintiri de acasă care vă vor face să vă simțiți mai confortabil în timpul fazei de muncă, cum ar fi o fotografie sau o jucărie moale. Aceste obiecte vă pot ajuta să vă distrageți și să vă liniștiți mai mult în timpul acestui proces.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit