gtemata.com

Cum sa alegi bikini

Pentru mulți oameni sezonul de bikini aduce în minte soare, nisip și relaxare. Din păcate, găsirea unui costum potrivit caracteristicilor dvs. nu este întotdeauna ușor, dar cu spiritul potrivit și un pic de pregătire, cumpărăturile pentru vacanțe pot deveni la fel de plăcute ca o zi la mare. Abandonarea preconcepțiilor și trăirea acestei experiențe cu o minte deschisă pot fi de ajutor considerabil. Cumpararea unui bikini poate deveni un moment fericit daca stiti care sunt nevoile si optiunile dumneavoastra.

paşi

Partea 1

Alegeți bikini în funcție de caracteristicile corpului dumneavoastră
Imaginea intitulată Alegeți un pas bikini 1
1
Alegeți un rezervor dacă aveți corpul mărului. Dacă aveți un bust mare, dar brațe și picioare subțiri, un tankini (care este un amestec între un bikini și un costum de baie), cu un curling sau un corset la abdomen poate servi pentru a îndrepta atenția în altă parte. O alunecare foarte slouchy vă va evidenția picioarele.
 • Imaginea intitulată Alegeți un pas bikini 2
  2
  Alegeți un bikini cu flounces, franjuri sau volane dacă aveți un corp atletic. Dacă sunteți foarte subțire și cu câteva coturi, un appendage flutter vă poate păcăli. Sutienul și pantalonii cu flăcări și maneci vor crea iluzia unui corp mai armonios, adăugând volum acolo unde este necesar. Dacă preferați, puteți alege și o bucată de bikini cu un detaliu de acest tip pentru a evidenția o anumită zonă a corpului.
 • Imaginea intitulată Alegeți un pas Bikini 3
  3
  Alegeți un bikini cu șireturi dacă aveți corpul clepsidră. Femeile care intră în această categorie au talie îngustă și umeri și șolduri mai mult sau mai puțin aceeași lățime. O alunecare cu șireturi accentuează curbele și atrage atenția asupra taliei - de asemenea, vă puteți adapta conform morfologiei. În general, acest tip de bikini are un sutien simplu triunghi.
 • Imaginea intitulată Alegeți un pas bikini 4
  4
  Alegeți un bikini cu un sutien căptușit dacă aveți o formă de pere. Dacă șoldurile dvs. sunt mai late decât umerii, talia dvs. este strânsă și sânii mici, ar trebui să optați pentru un sutien care poate lărgi optic partea superioară a figurației. În plus față de umplutură, un model sau aplicații pline de viață vă vor ajuta să atrageți atenția asupra corpului superior. Cutitele acoperite, dar cu talie joasa (modelul hipster) vor face ca laturile sa para mai proportionale.
 • Partea 2

  Mascați punctele slabe și evidențiați punctele forte
  Imaginea intitulată Alegeți un pas Bikini 5
  1
  Alege culorile luminoase pentru a atrage atenția. Tonurile luminoase pot evidenția o zonă a corpului, mai ales dacă sunt combinate cu alte zone mai închise. Dacă aveți o formă de mere și doriți să vă scoateți picioarele, purtați un pantaloni albastru deschis, împerecheați cu un sutien albastru. Pe de altă parte, dacă aveți o clepsidră și doriți să evidențiați talia dvs., atît sutienul, cît și chilotul ar trebui să aibă o culoare deschisă.
 • Imaginea intitulată Alegeți un pas bikini 6
  2
  Utilizați culori închise pentru a masca defectele mici. Puteți distrage atenția din părțile corpului care vă plac mai puțin cu ajutorul tonurilor întunecate. Negrul este aliat prin excelență, dar orice culoare închisă poate fi bine. Un sutien închis combinat cu o pereche de pantaloni scurți sau o fantezie mare vă va ajuta să ascundeți un bust prea mic.
 • Imaginea intitulată Alegeți un pas bikini 7


  3
  Fanteziile permit armonizarea figurii. Ele atrag ochiul si pot crea simetrie, mai ales daca cealalta parte a celor doua piese este solida. Un sutien cu un model mic combinat cu o culoare solidă vă va face să arătați mai proporțional dacă aveți o formă de păr.
 • Utilizați benzile în avantajul dvs. Dacă doriți să creați iluzia de a avea picioare mai lungi, o alunecare verticală în dungi poate fi foarte utilă.
 • Atenția la sânii și șoldurile dvs. folosind linii orizontale vă poate ajuta să vă faceți talia să fie mai subțire.
 • Imaginea intitulată Alegeți un pas bikini 8
  4
  Aplicațiile și ornamentele vă permit să evidențiați părțile corpului pe care le preferați. Indiferent de puterile tale, le poți evidenția cu bijuterii, paiete, flori și alte decorațiuni. Dacă nu vă place foarte mult acest tip de bibelouri, încercați să purtați doar pantalonii sau sutienul în acest stil, combinate cu o culoare solidă pentru cealaltă piesă a costumului.
 • Partea 3

  Cumpărați bikini
  Imaginea intitulată Alegeți un pas bikini 9
  1
  Alegeți un sutien care este în regulă. Cea mai bună modalitate de ao verifica? Începe sărind în timp ce tu ești în dressing purtând un bikini. Dacă vă mișcați, mergeți în sus, în jos sau este incomod, nu este cea potrivită pentru dvs. Se va comporta la fel cum vă mutați în mare sau în piscină.
 • Imaginea intitulată Alegeți un pas de bikini 10
  2
  Alege o alunecare confortabilă. Partea inferioară a bikinii trebuie să fie nu numai pe loc, trebuie să fie confortabilă, nu trebuie să fie strânsă și nu trebuie să vă forțeze să o verificați frecvent. Asigurați-vă că este dimensiunea dvs. - trebuie să măsurați șoldurile la cel mai larg punct, care nu coincide neapărat cu pelvisul. Utilizați o oglindă pentru a determina unde acestea sunt mai largi, apoi traduceți măsurătorile dvs. în mărimea pliurilor.
 • De exemplu, mărimea italiană 40 corespunde, în general, unei mărimi a laturilor de 92-95 cm.
 • Imaginea intitulată Alegeți un pas pentru bikini 11
  3
  Dacă este posibil, cumpărați bikini-ul din magazin. Având șansa de a încerca înainte de cumpărare, vă permite să testați diferite stiluri. În plus, puteți să vă asigurați că sunteți confortabil și că aveți dimensiunea potrivită. Dacă preferați să o comandați online, căutați secțiunea dedicată "Ghid de mărime" pe site și citiți și recenziile clienților anteriori. Citiți, de asemenea, informațiile privind cererea de schimb sau returnare a produselor.
 • Imaginea intitulată Alegeți un pas de bikini 12
  4
  Încercați un bikini necorespunzător. În multe cazuri, puteți personaliza cele două piese selectând un sutien și o alunecare de culoare sau stil diferit. Puteți alege separat modelul pe care îl găsiți cel mai confortabil și care vă oferă mai mult. Este o soluție ideală, mai ales dacă aveți, spre exemplu, șoldurile largi, dar pieptul este mic și apoi aveți nevoie de două dimensiuni diferite.
 • Imaginea intitulată Alegeți un pas de bikini 13
  5
  Evaluați ce material este cel mai potrivit pentru dvs. Când vine vorba de bikini, fiecare țesătură aduce cu ea avantaje și dezavantaje. Pentru a face alegerea corectă, gândiți-vă la ce activități intenționați să jucați în timp ce o purtați, dar și la durabilitate.
 • Dacă sunteți în căutarea unui material robust, dar ușor, ar trebui să alegeți nailon, Lycra sau neopren. Ele sunt adesea combinate cu alte materiale și sunt tratate pentru a rezista elementelor.
 • Dacă sunteți în căutarea unei țesături care nu se deteriorează și nu se estompează în contact cu clorul, alegeți poliesterul. Este un material frecvent utilizat pentru îmbrăcăminte de plajă sau piscine, de obicei combinat cu alte materiale care îmbunătățesc calitatea.
 • Dacă înotați la un nivel competitiv, ar trebui să alegeți un costum PBT (polibutilen tereftalat) pentru elasticitatea excelentă și rezistența la clor.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit