gtemata.com

Cum să trăiți cea mai bună viață

"Traieste viata cea mai buna". Acest motto simplu, făcut celebru de gazda americană de televiziune Oprah Winfrey, oferă o singură instrucțiune care urmărește fericirea și succesul. Deși este un citat neprețuit în profunzimea și simplitatea sa, mulți nu știu cum să o pună în practică. Puteți face mai multe lucruri pentru a începe să trăiți cea mai bună viață.

paşi

Partea 1
Căutați scopul

Imagine intitulată Deveniți un om de afaceri de succes Pasul 7
1
Utilizați întregul potențial. Încearcă la maxim în tot ceea ce faci. Când aveți o sarcină sau un proiect, aduceți-l până la capăt, oferindu-i totul. Atâta cât nu doriți să faceți acest lucru, tot trebuie să vă angajați. Dacă obțineți mai puțin de 100%, nu vă veți simți mai bine și nu veți primi nici o recompensă.
 • Angajați-vă să cultivați abilitățile pe care le aveți deja și, când puteți, să dobândiți altele noi.
 • Imagine cu titlul Deveniți un animator Pasul 2
  2
  Căutați locul și scopul dvs. Poate că este unul dintre pașii cei mai dificili de a-ți trăi viața mai bine, printre altele, pentru mulți oameni este nevoie de o viață pentru a-și găsi scopul. Mulți nu o pot înțelege pe deplin în cursul existenței lor, dar este absolut esențial să trăim pe deplin. Gândește-te la talentul tău înnăscut, la ce-ți place să faci și crezi că poți beneficia pe alții.
 • Secretul pentru găsirea locului în lume constă în a avea o minte deschisă înainte de călătoria dvs. și de a încerca experiențe diferite, astfel încât să puteți descoperi ceea ce vă place. Ar putea fi complet neașteptat.
 • Principala modalitate de a înțelege dacă sunteți în locul potrivit este să vă gândiți la gradul dvs. de satisfacție. Dacă munca dvs. și ceea ce vă înconjoară în fiecare zi vă face să vă simțiți bine, semn bun.
 • Găsirea locului tău nu înseamnă neapărat să ai un loc de muncă de prestigiu sau un stil de viață. Pur și simplu înseamnă să fii într-o poziție care te face fericit zi după zi.
 • Deși nu vă gândiți să aveți o abilitate specifică și exploatabilă care să vă ajute la locul de muncă pe care îl aspiră, puteți totuși să vă găsiți scopul. Poate îi ajută pe alții prin voluntariat într-un adăpost fără adăpost. Dacă această activitate te face să te simți bine despre tine și despre viața ta, atunci ar trebui să o cultivi în continuare.
 • Imaginea intitulată Protejați-vă marca comercială Pasul 5
  3
  Cunoaște-ți limitele. Este important să recunoaștem potențialul, dar și limitele cuiva. Uneori, devotarea într-o anumită sarcină nu este alegerea corectă, abilitățile proprii ar putea fi mai bine exploatate în altă parte. Gândiți-vă la ceea ce faceți bine și încercați să vă referiți la setul de abilități atunci când luați o decizie.
 • De exemplu, dacă sunteți destul de buni la desen și în artă, în general, dar nu știți prea multe despre tehnologie, ar trebui să încercați să vă transmiteți energiile pe proiecte care fac ca strălucirea creatoare să strălucească, mai degrabă decât una tehnologică. Acest lucru vă va permite să aveți mai mult succes în încercările pe care le faceți și să obțineți rezultate mai satisfăcătoare.
 • Cu toate acestea, încercați să nu rămâneți blocați și să nu vă schimbați sau să vă adaptați din acest motiv.
 • Partea 2
  Fiind conștienți să devină mai fericiți

  Imaginea intitulată Devotați o zi să vă relaxați și să vă răsfățați la domiciliu Pasul 22
  1
  Fii constient. Pentru mulți oameni, una dintre cele mai mari surse de stres se manifestă atunci când mintea se îndreaptă spre teritorii în care persistă temeri, temeri sau alte tipuri de tensiune, chiar și atunci când cineva este dedicat unui lucru care nu are absolut nimic de-a face cu toate astea. Păstrați-vă mintea în prezent și bucurați-vă de fiecare secundă. Viața este prea scurtă pentru a fi irosită, îngrijorându-te de o problemă pe care, probabil, o considerați mult mai mare decât este de fapt.
  • A fi conștient înseamnă a fi prezent în acest moment și cu atenție în considerare experiențele trăite moment în clipă. Acest tip de meditație și conștiință de sine vă ajută să vă îmbunătățiți viața, permițându-vă să vă bucurați mai mult de ea și să evaluați lucrurile cu adevărat importante.
  • Meditația este un exercițiu de conștientizare pe care îl puteți încerca fără îndoială. Pentru a beneficia, nu este necesar să o faceți ca și cum ar fi un ritual elaborat. Pentru a vedea rezultatele, stați într-un loc liniștit timp de două minute pe zi și reflectați. Pe măsură ce meditați, încercați să vă concentrați asupra respirației pentru a vă menține mintea liberă de orice distragere a atenției.
  • Yoga este un alt exercițiu de conștientizare pe care îl puteți încerca. Nu este numai bun pentru trup, ci ajută la dezvoltarea minții, oferindu-vă timp să vă gândiți la corp, la modul în care funcționează, la modul în care se referă la lumea din jur și la modul în care se referă la mintea însăși. Acest tip de auto-reflecție este un exercițiu excelent pentru a obține o mai mare conștientizare.
 • Imagine cu denumirea Fii puternică Pasul 8
  2
  Învață să fii o persoană spirituală. Acest lucru nu înseamnă neapărat că ar trebui să fii religios. O persoană spirituală urmează o cale pentru a găsi adevărul și a se conecta la propria sa sursă sau la Dumnezeul său. Dezvoltarea filozofiei nu este întotdeauna cea mai ușoară cale, dar pe termen lung merită.
 • Fiind spiritual înseamnă a te conecta cu universul și cu oamenii din jurul tău. Învață să fii recunoscător pentru viața ta și să-ți arăți toată recunoștința, luând atitudini pozitive față de ceilalți. Tratați oamenii cu respect și bunătate. Apreciați relațiile pe care le aveți și frumusețea lumii din jurul vostru.
 • Image cu titlul Tratează o fată așa cum ar trebui să fie tratată Pasul 1
  3
  Căutați un consilier care să vă ajute. Adresați-vă unei persoane la care vă puteți baza, cu care aveți încredere și vă puteți da sfaturi. Poate fi un vechi prieten sau psihoterapeut. Uneori, luarea unei decizii este dificilă. Dacă aveți pe cineva care să vorbească despre anumite probleme, capacitatea dvs. de a lua decizii în cunoștință de cauză va fi benefică. Discuția cu un psihoterapeut poate combate stresul și anxietatea, precum și vă poate ajuta să câștigați mai multă încredere în deciziile dumneavoastră.
 • Un psihoterapeut te poate ajuta să câștigi mai multă conștiință de sine, ceea ce îți va permite să fii mai prezent și mai conștient în viața ta.
 • Partea 3
  Având o atitudine pozitivă în viață

  Imaginea intitulată
  1


  Concentrați-vă pe lucruri pozitive. Este un alt pas esențial, deoarece percepția lucrurilor este totul. Chiar și cele mai urâte situații pot fi transformate printr-o atitudine pozitivă. În loc să gândești "Voi rămâne îmbuteliat ore în trafic", gândiți-vă: "În timp ce sunt în trafic, am ceva timp neașteptat să mă gândesc la viața mea".
  • Posibilitatea este o alegere. Alegeți pentru a vedea partea frumoasă a lucrurilor și căutați partea pozitivă ori de câte ori puteți.
  • Gândirea pozitivă poate, de asemenea, să combată stresul pe care îl asociați cu viața ta.
  • De exemplu, în loc să gândești "N-am făcut-o niciodată în viața mea", încercați să gândiți: "Este o oportunitate de a învăța ceva nou".
 • Imaginea intitulată Salvați o legătură 13
  2
  Învățați să apreciați ce aveți. Oricare ar fi situația dvs., aveți lucruri de care să vă simțiți recunoscători. Dacă luați lucrurile și oamenii din viața voastră de la sine înțeles, întotdeauna veți căuta ceva, veți dori întotdeauna mai mult. Opriți-vă pentru o clipă pentru a reflecta asupra a ceea ce aveți, astfel încât să puteți fi fericit în acest moment.
 • În timp ce ne gândim că nu avem nimic de recunoscător, amintiți-vă că nu este adevărat. De exemplu, dacă citiți acest articol, atunci aveți acces la internet și electricitate (lux pe care mulți oameni nu-și pot permite în această lume), dar și timp liber pentru a face cercetare pentru plăcerea pură. Acestea sunt toate lucrurile pentru care vă simțiți recunoscători.
 • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată vă iubește sau dacă sunteți doar un bun prieten Pasul 5
  3
  Evitați să aveți gânduri sau comportamente de natură invidioasă. Invidia nu este o trăsătură pozitivă și nu este atractivă pentru majoritatea oamenilor. A fi gelos nu face decât să-i îndepărteze pe oameni. Invidia ceea ce are altcineva este inutilă, fiind lucruri simple care nu se iau în considerare pe termen lung. Nu le vei putea lua cu tine când totul se termină.
 • Dacă întâmpinați invidie, încercați să vă concentrați asupra a ceea ce aveți tu mai degrabă decât ceea ce au mai mult. Gândiți-vă la lucrurile din viața voastră, pentru care vă simțiți recunoscători și practici, învățând să deveniți din ce în ce mai recunoscători.
 • De asemenea, în loc să invidiați ceea ce au alții (emoție negativă), încercați să vă imaginați lucrurile pe care le doriți, ca și când ar fi un scop de a lucra la (emoție pozitivă). În acest fel, nu vă veți simți rău pentru că altcineva are ceea ce doriți. Veți fi conștient de proiecte viitoare care vă vor permite să treceți linia de sosire.
 • Imaginea intitulată Găsiți lucruri pentru a vorbi despre pasul 34
  4
  Nu te mai plânge. Lagnarsi este foarte negativ. Nu va atrage oameni pozitivi în viața ta. Gândiți-vă la toate lucrurile bune pe care le aveți și încercați să întoarceți pagina. Dacă doriți să vă plângeți de ceva, luați în considerare de ce vă deranjează atât de mult și încercați să înțelegeți că fiecare situație negativă este o experiență de învățare. În acel moment nu veți avea nimic de plâns pentru că veți ști că veți fi întotdeauna învățați și în creștere.
 • Partea 4
  Rolați mânecile

  Imagine intitulată Creșterea metabolismului Pasul 4
  1
  Încercați să aveți un stil de viață dinamic și sănătos. Viața mai bună înseamnă a fi sănătoasă și a avea grijă de corpul vostru. Dacă îl tratați bine, va rămâne mai sănătos și va funcționa mai bine. Acest lucru înseamnă că vă puteți trăi mai bine viața mai mult pentru că vă veți bucura de o stare bună de sănătate la vârste înaintate.
  • Adulții ar trebui să încerce să facă o activitate fizică timp de 30 de minute pe zi.
  • Urmați o dietă echilibrată. Evitați alimentele grase și prăjite, mâncați multe fructe și legume.
  • Bea multă apă. Bărbații adulți ar trebui să bea aproximativ 3 litri de lichide pe zi, în timp ce femeile vor fi aproximativ 2.2.
 • Imagine intitulată Deveniți un om de afaceri reușit Pas 20
  2
  Luați decizii independente și implementați-le. Gândiți-vă la ceea ce doriți să obțineți în viața dvs. și ridicați mânecile. Elaborați un plan și depuneți eforturi pentru a depăși obiectivul pe care l-ați propus. Faceți cu hotărâre viața de zi cu zi și obiectivele pe termen lung. Nu lăsa pe alții să te forțeze să ia decizii care nu sunt pentru tine.
 • Dacă doriți să mergeți la universitate sau să schimbați locurile de muncă, gândiți-vă calm, cântăriți diferitele opțiuni și luați apoi o decizie. În acel moment, ia în considerare pașii necesari pentru a realiza astfel de schimbări de viață.
 • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă în calitate de teller bancar Pasul 11
  3
  Fii proactiv. Viața este scurtă, și de-a lungul anilor se pare că trece mai repede și mai repede. În comparație cu trecutul infinit și viitorul infinit, viața unei persoane este o respirație. Profitați de fiecare secundă.
 • Nu stați cu mâinile, așteptând ca lucrurile să cadă din cer. Urmăriți-vă visele. Odată ce ai decis ce vrei, du-te. Când se prezintă o oportunitate, luați-o cu curaj, chiar dacă implică riscuri.
 • Imaginea cu titlul Ridicarea unui copil sanatos Pasul 8
  4
  Fiți dispuși să investiți în lucrurile care contează. În viață, cele mai multe lucruri necesită timp. Indiferent dacă încercați să faceți o căsătorie sau reușiți în afaceri, toate proiectele merită un anumit efort. Dacă vrei să-ți trăiești viața mai bine, fii gata să te străduiești pentru ceea ce contează și să îi dai tot timpul de care ai nevoie.
 • Nu aveți încredere în lucrurile ușoare. Dacă ceva pare prea simplu sau frumos ca să fie adevărat, fiți atent.
 • Dacă discutați cu partenerul dvs., acest lucru nu înseamnă că trebuie să plecați imediat. Trebuie să fiți dispuși să dedicați timp și muncă pentru rezolvarea dezacordului, mai degrabă decât aruncarea relației.
 • Când copilul dvs. face o greșeală, nu ar trebui să fie întotdeauna pedepsit imediat. Uneori puteți folosi situația ca o experiență de învățare, învățându-i lecții de viață valoroase. Investiți timp și energie în copil, deoarece este important în viața voastră.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit