gtemata.com

Cum să trăiți în pace

Cultura noastră modernă ne poate confunda uneori. Dacă nu puteți obține mai multe suflete și coborâșuri pe care mass-media par să le încurajeze și doriți ceva mai stabil și îndeplinit, puteți găsi o adevărată bucurie (și wikiHow vă poate ajuta!)

paşi

Partea 1
Iubește-te

Imaginea intitulată
1
Acceptați pentru ce sunteți. Acceptați pentru ce sunteți, pentru că sunteți cu adevărat suflare! Desigur, puteți schimba ceva, dar nu vă simțiți rău niciodată despre cum vă aflați. Nu mai căutați perfecțiunea și acceptați greșelile.
 • Imaginea intitulată
  2
  Crește încrederea în tine. Veți fi mai în măsură să obțineți lucrurile pe care le doriți, dacă sunteți convins că puteți face acest lucru și, mai presus de toate, puteți să-l faceți singur. Creșteți încrederea în tine și în fața pieptului.
 • Imaginea intitulată
  3
  Construiți-vă respectul de sine. Învățați să vă iubiți și să vă îngrijiți. Este chestiunea fundamentală de a trăi fericit. Chiar dacă aveți puține lucruri, puteți fi fericit dacă vă iubești pe tine înșivă, ești fericit pentru cine ești și unde ai venit. Nu uitați cât de minunați sunteți și nu uitați toate lucrurile pe care le-ați cucerit și amintiți-vă de lucrurile pe care trebuie să le îndepliniți. Acceptați greșelile, evitați să căutați perfecțiunea. Nimeni nu este perfect!
 • Imaginea intitulată
  4
  Schimbă-te pentru tine. Niciodată nu se schimba pentru nimeni, decât pentru tine. Dacă există lucruri despre tine care nu vă plac, puteți lucra mereu din greu pentru a le schimba. Dar, dacă oamenii pun condiții în calea voastră de a fi, înseamnă că nu le veți dori niciodată. E greu să te schimbi, și o poți face doar dacă vrei cu adevărat.
 • Imaginea intitulată
  5
  Ignorați pe cei care urăsc. Cei care urăsc poartă ură. Întotdeauna va exista cineva care trăiește o viață atât de mizerabilă încât ei cred că o pot lua asupra ta. Nu lăsați mizeria lor să cadă asupra voastră sau să vă facă să vă simțiți rău. Practic, nu merită să pierdem timpul cu ei. Ignorați-i și le dorim o viață mai bună.
 • Imaginea intitulată
  6
  Dă-ți ce ai nevoie. Faceți lucruri care vă fac să vă simțiți fericiți. Încercați să vă oferiți ceva special în orice moment. Se concentrează asupra aspectelor fizice, spirituale și emoționale. Nu vă concentrați asupra unui aspect, ignorând pe alții. Rămâi legat de lucrurile care te fac fericit și defect!
 • Partea 2
  El îi iubește pe alții

  Imaginea intitulată
  1
  Respectați oamenii. Când îi respectați pe ceilalți și îi tratați așa cum doriți să fie tratați, ei se vor comporta mai bine și veți simți întotdeauna mai bine la sfârșitul zilei. Avem nevoie de alții să trăiască pașnic. Nu alungați pe alții într-un mod neplăcut.
 • Imaginea intitulată
  2
  Din ceea ce vă așteptați. În fiecare relație, fie că este vorba de o prietenie sau de o relație de dragoste, trebuie să oferiți ceea ce întrebați pe alții. De la o relație veți obține doar ceea ce sunteți dispus să dați. Iubește oamenii, face jertfe, lucrează pentru binele altora și nu egoist.
 • Recunoaște, totuși, când cineva profită de tine. Dacă cineva face lucruri arătând că nu te iubești, cum ar fi să te rănești sau să te insultezi, taie-o din viața ta. Acești oameni vă vor distruge existența.
 • Imaginea intitulată
  3
  Ajutați-i pe alții. Una dintre cele mai bune modalități de a te simți complet satisfăcută este să ajuți pe alții într-un mod semnificativ și tangibil. Dacă doriți să fiți mai fericiți, ajutați-i pe alții. Puteți face acest scop al vieții dvs. sau puteți să vă oferiți voluntar în comunitatea dvs.
 • Imaginea intitulată
  4
  Fii fericit pentru succesul altora. Nu fi gelos. Te-ar face doar trist. În schimb, fii fericit când lucrurile sunt bune pentru ceilalți. Încercați să fiți cu adevărat fericiți pentru alții, profitați și învățați de la succesul lor, mai degrabă decât să credeți că nu ați meritat nimic și că nu veți avea niciodată nimic bun.
 • Imaginea intitulată
  5
  Acceptați defectele. Toată lumea în lume este diferită și toată lumea are defecte. Concentrându-se pe greșelile altora și lăsându-le să ne facă furioși sau să ne facă nefericiți, numai duce la o viață mai rea pentru toată lumea. Faceți ideea că diferențele fac viața mai interesantă și continuați cu viața voastră.
 • Imaginea intitulată
  6
  Notify. Comunicarea este cheia fericirii. Când cineva te doare sau te aruncă, e din cauză că lipsește comunicarea. Când te simți ignorat sau prietenia ta suferă, este pentru că nu există suficientă comunicare. Încercați să continuați să discutați cu alții și să încurajați un dialog onest și deschis.
 • Partea 3
  Iubește ce faci

  Imaginea intitulată
  1
  Deschideți experiențe noi. Dacă vă căutați, un început bun este acela de a căuta pe cel care te face fericit. Uneori nu știm ce ne face fericiți, pentru că nu am mai căutat-o ​​niciodată înainte. Deschideți-vă experiențe noi și veți fi surprinși de voi înșivă.
 • Imaginea intitulată
  2
  Analizați de ce vă place ceea ce faceți. Identificați locurile de muncă care vă plac și ceea ce vă atrage spre o anumită carieră. Găsiți elementele fundamentale. Nu toată lumea poate fi o stea rock sau un artist celebru, dar există mai mult de un loc de muncă pe care să vă puteți bucura.
 • De exemplu, poate doriți să fiți o stea rock pentru că vă place să fiți în centrul atenției? Poate îți place să fii creativ. Sau poate vă place să ascultați muzică. Există multe tipuri de carieră care vă permit să faceți aceste lucruri!
 • Imaginea intitulată
  3


  Urmăriți-vă pasiunile. Odată ce ați identificat ce vă face fericiți și satisfăcuți, urmați-vă pasiunea până când aveți un loc de muncă care vă permite să faceți acest lucru. Dacă faceți ceva care vă va permite să vă atingeți obiectivul, vă veți ridica de bunăvoie în fiecare dimineață și nu veți merge la culcare descurajați în fiecare noapte.
 • Imaginea intitulată
  4
  Găsiți calea de a reuși. Studiați ceea ce aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele și pentru a lucra în această direcție. Uită-te la listele de locuri de muncă pentru a vedea ce cerințe sunt necesare. Nu vă descurajați de ceea ce găsiți: există întotdeauna o modalitate de a vă întoarce la școală, chiar dacă banii reprezintă o problemă.
 • Imaginea intitulată
  5
  Întotdeauna mergeți înainte. Mergeți înainte, urmați-vă calea și nu renunțați niciodată. Stabiliți întotdeauna noi obiective. În momentul în care vă opriți să vă îmbunătățiți, veți începe să vă simțiți nemulțumiți și plictisiți.
 • Partea 4
  Ieșiți din cochilie

  Imaginea intitulată
  1
  Aflați ceva nou. Sporiți plăcerea vieții dvs., învățând să faceți ceva ce vă place și să vă mândriți. Cu toții avem ceva ce am vrut mereu să învățăm să facem. Ești în viață ... deci de ce nu o faceți? Ia-ți puțin timp și dedică-te lucrurilor pe care vrei să le faci.
 • Imaginea intitulată
  2
  Petreceți timpul în aer liber. Ieșim. Când petrecem prea mult timp în interior, începem să ne simțim prinși în viața noastră repetitivă. Adesea uităm cum poate fi distracția lumii. Știai că în Utah există un copac în vârstă de 80.000 de ani? Bucurați-vă de frumusețea naturală pe care o oferă lumea, în loc să vă simțiți obosiți întotdeauna.
 • Imaginea intitulată
  3
  Faceți mai multe biciclete. Uitați de linie: nu este important. Ceea ce este important este să aveți obiceiuri sănătoase care să vă ducă să trăiți mult și să vă simțiți sănătoși și puternici. Fără formă vă va face să vă simțiți grași, dar când vă veți redobândi greutatea, veți fi surprinși de cât de mult vă va face să vă simțiți mai bine.
 • Imaginea intitulată
  4
  Călătorie, oriunde. Călătoriile vă deschid la experiențe sănătoase și la persoane pe care nu le puteți întâlni niciodată dacă sunteți întotdeauna acasă în fața calculatorului. Ieșiți, călătoriți, chiar și în locuri care nu sunt departe. Uitați de călătoriile organizate, dacă doriți să profitați la maximum de aceste experiențe incredibile ..
 • Imaginea intitulată
  5
  Luați riscuri. Dacă țineți viața în siguranță fără a se schimba, nu veți obține niciodată nimic minunat sau nou. Nu puteți aștepta ca lucrurile să se întâmple de la sine, pentru că nimic nu se va întâmpla vreodată. Pentru a obține ceva, trebuie să riscați. Comparați bine riscurile și beneficiile și asigurați-vă că merită.
 • Partea 5
  Hrănește bucurie, nu tristețe

  Imaginea intitulată
  1
  Profită momentul. Trebuie să aveți un rol activ în viața dvs., să profitați de oportunități și să luați inițiativa. Acesta vă va oferi ocazia de a explora ceea ce viata are în stoc pentru tine. Ezând prea mult, veți vedea că viața ta trece.
 • Imaginea intitulată
  2
  Acceptați modificările. Schimbările se întâmplă, indiferent dacă doriți sau nu. Dacă pierdeți energia și stresați-vă încercând să evitați schimbările, nu veți fi niciodată fericiți. Acceptați modificările, chiar și cele negative. Dacă se întâmplă ceva rău, puteți căuta întotdeauna o soluție.
 • Imaginea intitulată
  3
  Dați priorități. Persoanele nefericite tind să aibă priorități proaste. Verificați-vă. Dacă mașina ta merită mai mult decât copiii tăi, vei trăi o viață nefericită. Un om înțelept a spus despre lucrurile materiale: "Nu le poți lua cu tine".
 • Imaginea intitulată
  4
  El apreciază lucrurile pozitive. Când se întâmplă ceva bun cu tine, sărbătoresc și bucură-te de fiecare clipă, în loc să-ți faci griji când nu o vei avea, sau vrei tot mai mult.
 • Imaginea intitulată
  5
  Nu lăsați lucrurile negative să vă ducă jos. Situația este temporară, toate lucrurile în viață sunt temporare. Încercați să îmbunătățiți situația: mai devreme sau mai târziu va trece.
 • Imaginea intitulată
  6
  Bucurați-vă de lume. Nu țineți înapoi bucuria. În creștere, învățăm să dezactivăm și să ne facem rușine de emoțiile noastre. Nu vă faceți griji cu privire la ceea ce alții vă gândesc la bucuria voastră și fii fericit. Fericirea voastră nu trebuie niciodată să fie atenuată de părerea altora.
 • Sfaturi

  • Nu în ultimul rând: să ai grijă de tine
  • Întotdeauna încercați să fiți voi înșivă
  • Nu deveniți un prieten al oamenilor care nu vă plac, va fi dificil pentru voi să încercați să le loviți pe acești oameni.
  • Trăiește-ți viața la maxim. Nu luați niciodată nimic de la sine.
  • Trăiește-ți viața pentru ceea ce merită, pentru că oricât de trist ar fi, nu va fi întotdeauna așa.
  • Tratați-i pe alții așa cum doriți să fiți tratați. Crede-mă, vei fi fericit.
  • Tot ce faci poate fi distractiv. Fie că îți faci temele sau cureți baia.
  • Iubiți pe alții și pe alții vă vor iubi.

  Avertismente

  • Unii vor crede că ești nebun să fii atât de fericit. Nu lăsați pe alții să vă schimbe sau veți fi trist și deprimați ca ei.
  • Luați câteva lucruri în serios, ca atunci când un prieten trece printr-o perioadă negativă. Ascultați-o și nu lăsați-o în pace. Încercați să vă ridicați moralul.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Bile antistres
  • Unele ursuleți de pluș
  • Din când în când, o baie fierbinte pentru a spăla grijile
  • O ceașcă de ceai și un grup de prieteni de încredere
  • Un pic de bună dispoziție
  • Notați lucrurile care vă fac fericiți și le împărtășiți altora
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit