gtemata.com

Cum să vezi accesibil

Nu este ușor să vă manifestați și să vă simțiți bine în timpul unei petreceri, a unei întâlniri sau a altor întâlniri. Cu timpul și unele efort aveți posibilitatea de a crea o relaxat, prietenoasă și primitoare datorită căreia vă puteți atrage atenția oamenilor și de a îmbunătăți modul în care sunt legate cu ele. Vorbind cu limbajul corpului deschis, de învățare pentru a conversa cu alte persoane și având grijă de aspectul tau, poti arata si se simt mult mai apropiata cu oamenii.

paşi

Partea 1

Arătați-vă bine prin limbajul corpului
Imaginea intitulată Look Approachable Pasul 1
1
Nu ezita să zâmbești. Un zâmbet cald și primitoare poate pune pe oricine la îndemână și dă impresia că vă distrați. Oamenii o vor observa și cred că ești o persoană prietenă, plăcută și deschisă dialogului. Conform unor studii, un zambet frumos, de asemenea, ajută la reducerea anxietății, a tensiunii arteriale și a ritmului cardiac, prin urmare, permițându-vă să se simtă în largul lor atunci când socializează cu alții!
 • Imaginea intitulată Look Approachable Step 2
  2
  Luați o poziție deschisă. Când oamenii se simt în dificultate, au tendința de a se închide fizic în fața altora. Așadar, acordați atenție posturii dvs. Dacă vă simțiți nervos sau în stare proastă, amintiți-vă să stați drept, să vă țineți brațele la o parte și să vă sprijiniți ușor în fața interlocutorului. În acest fel, vă veți îmbunătăți starea de spirit și veți putea impresiona oamenii din jurul dvs.
 • Se arată interesat de vorbele altora, care te înclină spre ei în timp ce vorbesc. Mișcați picioarele, picioarele și corpul în fața interlocutorului dvs. Presupunând această poziție, îl vei face să înțeleagă că asculți și că ești interesat de povestea lui.
 • Nu traversați brațele. Când le păstrați într-o poziție închisă, riscați să transmiteți un mesaj negativ, cum ar fi "Sunt prea ocupat" sau "Lasă-mă în pace". Alții vă vor arăta corpul pentru a vedea dacă sunteți disponibil, deci acordați atenție semnalelor pe care le trimiteți.
 • Imaginea intitulată Look Approachable Pasul 3
  3
  Uită-te la oameni în ochi. Este normal să te uiți în jur și să simți mai multe șanse să începi o conversație cu cei care ne străbate privirea. Nu fixați podeaua sau picioarele. Căutați și acordați atenție mediului înconjurător pentru a atrage atenția celorlalți.
 • Când cineva se apropie, zâmbește și ține contactul vizual în timp ce vorbești. Într-o conversație în două persoane, trebuie să priviți în ochii celorlalți persoane timp de 7-10 secunde, în timp ce într-o conversație de grup durează 3-5 secunde. În acest fel, vă veți dovedi a fi o persoană drăguță interesată de subiect.
 • Imaginea intitulată Fii pacient când încerci tratamentul depresiei Pasul 2
  4
  Nu te agita. Se întâmplă să vă simțiți nervos, plictisit sau în stare proastă, dar dacă doriți să arătați mai personibili, aveți grijă să nu manifestați emoții negative. Mergând înainte și înapoi, răsuciți-vă de pe unghii, răsuciți părul și trântiți cu mâinile, veți da impresia de a fi plictisit, stresat sau nervos. Așadar, deveniți conștienți de aceste obiceiuri și respirați adânc câteva atunci când sunteți tentați să agitați în mod constant.
 • Evitați atingerea frecventă a feței. Poate ești neliniștit.
 • Bătându-ți picioarele pe pământ, vei da impresia că ești nerăbdător sau plictisit. Oamenii ar putea crede că nu sunteți interesați de conversație.
 • Imaginea intitulată Acceptați dizabilitățile de învățare Pasul 8
  5
  Imită mișcările interlocutorului tău. Când vorbești cu cineva la petrecere sau la alt eveniment, acorde atenție gesturilor, poziției și atitudinilor sale și încearcă să-l imite. Dacă luați o poziție deschisă, luați-o și ea. Dacă el gesticulează în timp ce spune un anecdot, încercați să faceți același lucru. Prin reproducerea limbii corpului interlocutorului dvs., puteți crea un climat de încredere și puteți stabili o anumită înțelegere, dacă nu exagerați. În limitele corecte, veți putea pune bazele unei relații pozitive și să comunicați cui vă confruntați că vă place compania dvs.
 • Înainte de a imita limba corpului altei persoane, luați în considerare relația dintre dvs. Evitați să o faceți dacă aveți de-a face cu cineva care joacă un rol superior celui al dumneavoastră. De exemplu, dacă vă comportați astfel în timpul unei întâlniri cu șeful dvs., vă puteți considera nepoliticos și nefiresc.
 • Partea 2

  Arătați-vă cumpărați de aspectul exterior
  Imagine cu titlul Aranjați-vă dormitorul pentru adolescenți
  1
  Încercați să comunicați simpatia alegând hainele potrivite. Îmbrăcămintea vă poate ajuta să vă uitați mai prietenoasă și mai stimulantă. În plus, un aspect prezentabil vă poate ajuta să vă măriți stima de sine. Mergeți la un magazin de îmbrăcăminte și cereți asistenților magazinului să vă ajute să alegeți hainele cele mai potrivite și potrivite pentru dvs. figura ta. Aducând haine măgulitoare, versatile și care te potrivesc perfect, vei dovedi a fi o persoană echilibrată, interesantă și sigură.
  • Asigurați-vă că purtați haine curate și călcate.
 • Imaginea intitulată Actul la un funerar Pasul 1
  2
  Alege îmbrăcăminte în funcție de ocazie. Dacă vă îmbrăcați în mod corespunzător, veți comunica corectitudinea evenimentului și veți avea plăcerea de a participa la acesta. Asigurați-vă că hainele dvs. sunt gustoase. Oamenii pot fi mai puțin înclinați să se apropie dacă ceea ce purtați ridică opinii negative.
 • De exemplu, pantaloni scurți și sandale nu sunt potrivite pentru o petrecere de burlac. Dacă nu știți ce să purtați într-o anumită ocazie, întrebați-l pe organizator sau pe proprietar dacă trebuie să urmați un cod de îmbrăcăminte.


 • Imaginea intitulată Concurează într-o competiție de modelare Pasul 15
  3
  Găsiți coafura potrivită. Întrebați coaforul sau frizerul ce tăietură ți-ar putea da. Vă va ajuta să înțelegeți ce stil este cel mai potrivit pentru dvs. structura părului și forma feței. Având un aspect bine îngrijit, nu veți trece neobservate și nu veți avea impresia că aveți un caracter blând și sociabil.
 • Imaginea intitulată Fii sexy și matur (fete) Pasul 6
  4
  Alege culori atrăgătoare. Culorile pot afecta felul în care oamenii te consideră și reacționează în prezența ta. Albastru, verde și cald pământ tonuri, cum ar fi galben deschis și bej, vă poate oferi un aer mai afabal, sigur și sigur. Cei care poartă roșu ar putea părea asertivi, mai puțin disponibili și mai prietenoși. Deci, purtați articole de îmbrăcăminte cu nuanțe care indică pozitivitate și sociabilitate.
 • Când trebuie să vă prezentați la un interviu de angajare sau să mergeți la un eveniment social, optați pentru albastru închis sau verde pentru a vă asigura că cei din jur vă simt confortabil.
 • Utilizați accesorii cu tonuri calde și mai puțin agresive. Purtați o eșarfă sau o jachetă verde atunci când trebuie să mergeți la un prânz cu un grup nou de prieteni pentru a avea un aer calm și liniștit.
 • Imagine intitulată Construiți încrederea în fetele tinere Pas 5
  5
  Utilizați o plăcuță cu numele dvs. Dacă sunteți la serviciu sau într-o conferință de afaceri, asigurați-vă că purtați o etichetă cu numele dvs. Oamenii o vor vedea ca o invitație de abordare și vor fi mai înclinați să se lase întrebați într-o conversație plăcută. În acest fel, veți fi o persoană bună, deschisă dialogului și dispusă să facă contacte.
 • Partea 3

  Conversia cu ceilalți
  Imaginea intitulată Look Approachable Step 4
  1
  Evitați să vă distrați atenția și să întrerupeți interlocutorul în timpul unei conversații. Abilitățile de ascultare joacă un rol important în calitatea relațiilor interpersonale și vă permit să comunicați bunătate și disponibilitate. Când ești ocupat să vorbești cu cineva, lasă-i să-și completeze gândurile sau povestea fără să-l întrerupă. Priviți-l în ochi, zâmbiți și dă-i capul pentru a arăta că este atent și concentrat. Oamenii vor fi mai înclinați să vorbească cu dvs. dacă simțiți că sunteți interesați și implicați.
  • Nu verificați telefonul în timp ce vorbiți cu cineva. Fiți amabili și clarificați faptul că ascultați și acordați atenție conversației.
  • Concentrați-vă asupra a ceea ce spune persoana din fața dvs. Nu vă rătăciți cu mintea și nu vă distrați de celelalte discuții care sunt ținute în jurul vostru.
 • Imagine cu titlul Attract Any Man Pasul 10
  2
  Arată simpatic. Când cineva spune un episod trist sau șocant, încercați să vă puneți în pantofi și să răspundeți corespunzător. Evitați să vă întrebați reacția emoțională și nu vă oferiți sfaturi decât dacă vi se cere. Uneori, oamenii trebuie doar să-și exprime ceea ce simt și să primească sprijin în locul sfaturilor. Prin prezentarea sprijinului și a înțelegerii, le veți pune la dispoziție. În schimb, ei vor observa abordarea dvs. și va fi mult mai probabil să vorbească cu dvs.
 • Dacă cineva îți spune să fii încurcat pentru că are câine bolnav, oferi-ți înțelegerea. Încercați să spuneți: "Îmi pare rău. Trebuie să fie un moment foarte dificil. Înțeleg cât de șocant poate fi să afli că câinele tău mic nu este bine". Lăsați-l să știe că îl sprijiniți, că sunteți prietenul lui și că înțelegeți ce trece prin el.
 • Imaginea intitulată Look Approachable Step 6
  3
  Puneți întrebări. Dacă nu înțelegeți punctul de vedere al unei persoane sau doriți să aprofundeți un anumit subiect, invitați-l să clarifice sau să-și articuleze mai bine discursul. Arătați-vă atent și intrigat față de ceea ce spune el. În acest fel, conversația va fi mai plăcută. Interlocutorul și toți ceilalți vă vor observa interesul și, prin urmare, veți demonstra că aveți un caracter deschis și ușor.
 • Când știți că aveți un interes comun cu cineva, puteți chiar să adresați o întrebare. De exemplu: "Paolo mi-a spus că în ultima vreme ați fost în Berlin. Am vizitat acest oraș cu mulți ani în urmă! Ce ți-a plăcut cel mai bine?". Prin găsirea unui punct comun, veți menține conversația în viață.
 • Sfaturi

  • Dacă vă aflați la o petrecere cu prietenii sau când vă sărbătoriți Crăciunul, dați-i mâna proprietarului. Uneori, simplul fapt de a avea o sarcină vă poate ajuta. În plus, este o modalitate foarte bună de a arăta recunoașterea și disponibilitatea.
  • Dacă sunteți o persoană anxioasă, știți că cu cât vă obișnuiți mai mult cu a lua o limbă a corpului care comunică deschiderea, cu atât va fi mai ușor și va fi mai puțin stresantă în timp. Pe măsură ce devii mai sigur de tine.

  Avertismente

  • Dacă suferiți de anxietate sau depresie, luați în considerare consultarea unui psihoterapeut pentru a vorbi despre problema dvs. și pentru a ști cum puteți să o depășiți. Terapia cognitivă de comportament și medicamente au fost demonstrate pentru a ajuta la atenuarea simptomelor de anxietate. Aveți întotdeauna grijă de dvs. și solicitați ajutorul unui specialist în domeniul sănătății mintale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit