gtemata.com

Cum să ieși cu un doctor

Medicii sunt inteligenți și de multe ori au o mare pasiune pentru munca lor. Participarea la o persoană poate fi o experiență minunată și plină de satisfacții, chiar dacă dificultățile nu lipsesc. Din cauza ritmurilor stransi, petrecerea timpului impreuna nu este usoara. Trebuie să înțelegeți cu adevărat că un medic nu are o rutină predeterminată, deci planurile se pot schimba adesea. Viața lui este stresantă, deci la sfârșitul zilei ar trebui să-l ajuți să-l deconecteze. De asemenea, trebuie să vă revizuiți prioritățile. O relație cu un medic este foarte diferită de alte tipuri de relații.

paşi

Partea 1
datare

Imaginea intitulată Data și un pas pentru medic 5
1
Încearcă să fii flexibil. Medicii sunt extrem de ocupați, mai ales dacă lucrează în spital. Este posibil să fie nevoiți să rămână în gardă sau să fie disponibili în multe zile ale săptămânii, uneori chiar și la sfârșit de săptămână. Dacă doriți să ieșiți împreună cu un medic, programele dvs. nu vor fi niciodată definitive.
 • Încearcă să ai niște planuri de rezervă. În timpul săptămânii, tăiați câteva momente pentru ao vedea.
 • Nu faceți dificilă schimbarea programelor. De exemplu, cumpărarea de bilete pentru a vedea o piesă sau un concert este o idee proastă, deoarece este posibil ca partenerul dvs. să se numească urgent. Preferi planuri mai flexibile, cum ar fi mergeți la cină într-un restaurant care nu necesită o rezervare.
 • Imaginea intitulată
  2
  Nu vorbi despre medicină în timpul unei întâlniri. Toată lumea trebuie să scape de muncă, medicii nu fac excepție. Adesea, printre altele, li se pare mai greu să găsească un echilibru între viața profesională și viața privată. Deoarece este un loc de muncă destul de stresant, este posibil ca acesta să discute mult despre angajamentele sale. Acest lucru poate provoca o atmosferă tensionată pentru ambele, pentru că probabil nu vă pasă de detaliile gorale. Încercați să schimbați subiectul.
 • Adresați-vă unui medic "Cum a fost azi?" poate fi o idee rea. Optați pentru alte idei de conversație. Discutați despre un spectacol urmat de una sau de cele mai recente știri despre un prieten comun al dvs.
 • Nu exagerați, totuși. Dacă ați avut o zi deosebit de stresantă, poate doriți să vorbiți despre asta. Din când în când, îi permite să lase aburi. Încercați să fiți simpatici și să ascultați cu atenție.
 • Imaginea intitulată
  3
  Organizați întâlniri la orele de masă. Medicii tind să fie foame cu o anumită frecvență. Deoarece schimbările sunt lungi și au de-a face cu mulți pacienți, adesea nu pot mânca. Dacă știți că partenerul dvs. a lucrat non-stop ore întregi, încercați să-l vedeți să mănânce împreună.
 • Când îl aștepți acasă, lăsându-l să găsească cina gata este un gest frumos. Comandați mâncare înainte de sosire sau preparați mâncăruri.
 • Imaginea intitulată
  4
  Lăsați-l să țină telefonul la masă. Medicii trebuie să fie întotdeauna la dispoziție în anumite momente. Probabil că partenerul tău are pacienți serioși sau poate fi în gardă. Este important să înțelegeți obligațiile de serviciu. Este adesea o educație proastă de a lăsa telefonul pe masă, dar încercați să fiți simpatic. Dacă ieșiți cu un doctor, trebuie să închideți un ochi și să lăsați la o parte tonul.
 • Imaginea intitulată Data la un pas pentru medic 1
  5
  Învață să te bucuri de timpul tău singur. Dacă participi la un doctor, multe nopți vei fi singur. Nu vă puteți aștepta să acordați o atenție exclusivă. Probabil vor fi serile în care va trebui să găsiți o modalitate de a vă distra pe cont propriu.
 • Ieși cu prietenii tăi. Dacă nu îl vedeți în weekend, organizați-l diferit.
 • Căutați hobby-uri pe care le-ați iubit. Învață să trichezi și să începi să citești în timpul liber.
 • Învață să profiți cât mai mult timp singur. Puteți afla mai multe despre dvs. și despre pasiunile voastre.
 • Partea 2
  Ajută-l în momente de stres

  Image cu titlul Știți dacă data dvs. este transgender Pasul 10
  1
  Observați semne de stres. Medicii lucrează într-un mediu destul de stresant. De multe ori trebuie să-l ajuți să-l deconecteze. Dacă stresul este neglijat, poate provoca tensiune în relație. Aflați cum să prindeți clopotele de alarmă, pentru a putea rezolva problema cu promptitudine.
  • Dacă este stresată, ar putea avea o dispoziție proastă, îndepărtată, proastă și mai predispusă să se supărească.
  • Dacă vă este frică de stres, încercați să nu reacționați într-o manieră frenetică. Întreabă-l calm: "Există ceva care vă îngrijorează? Pot să te ajut să te faci mai bine?".
 • Imagine intitulată Obțineți un tip pentru a vă întreba o dată 12
  2
  Pentru a începe, înveselește-l. Atunci când o persoană se află într-o dispoziție proastă, poate că primul lucru pe care îl faceți este de a da sfaturi. Cu toate acestea, pentru a ajuta pe cineva să facă față stresului, este mai bine să le acordăm mai întâi confortul. Sfaturile, mai ales dacă nu sunt necesare, pot fi luate în direcția greșită, chiar dacă cu bună-credință.
 • Încearcă să fii simpatic. Ascultați-l cu atenție și spuneți-i că vă pare rău. Reprezintă-o cu prezența și cu afecțiunea ta.
 • Dacă aveți nevoie să rezolvați o problemă, vă puteți întoarce mai târziu. După ce îl consolidezi inițial, gândește-te cum să găsești o soluție. Spune-i că intenționezi să lucrezi cu el. Explicați-i că nu aveți nici cea mai mică intenție de a-i spune ce trebuie să facă, ci că doriți să faceți schimb de idei împreună pentru a face față în mod eficient situației.
 • Imaginea intitulată Datele pentru Leu Man Pasul 4


  3
  Întreabă-l ce poți face. Este greu de înțeles cum să consolezi pe cineva, mai ales la începutul unei relații. Întreabă-l cum îl poți ajuta în momente de stres. Ascultați-o și respectați nevoile sale.
 • Întreabă-l ce poți face pentru a ușura viața, cum să-l ajuți cu niște treburi zilnice.
 • Rețineți că nevoile partenerului dvs. pot fi diferite de ale dvs. Este posibil să vă ocupați de stres într-un mod diferit decât al dvs., dar nu din acest motiv. Respectă-l.
 • Imagine cu titlul Braid a Woman` class=
  4
  Căutați ritualuri anti-stres. Când ies cu un medic, trebuie să fii proactiv. Medicii se confruntă cu momente stresante în viața lor profesională, deci este esențial să-i ajuți să se oprească. Organizați activități de combatere a oboselii.
 • Uneori secretul distrage atenția. Propuneți-le să vizioneze un film la sfârșitul zilei sau să facă un maraton de spectacol pe care ambele pot.
 • Propuneți-le să facă împreună activități anti-stres, cum ar fi meditația și yoga.
 • Imagine intitulată Fii autentic Pasul 21
  5
  Îndemnați-l să facă activitate fizică. A face sport regulat este eficient pentru combaterea stresului și a avea o relație sănătoasă. Ai putea merge drumeții sau mergi la sala de sport împreună.
 • Partea 3
  Consultați prioritățile

  Imaginea intitulată Data și un pas pentru medic 2
  1
  Pacienții lui au venit primul. Dacă te duci la un doctor, de multe ori nu vei fi prioritatea ta. Pacienții lui vin mereu înaintea ta, pentru că au nevoie de el pentru întrebări legate de sănătatea personală și bunăstarea. Încercați să o înțelegeți.
  • Pacienții partenerului dvs. pot avea probleme bruște. În caz de urgență, un pacient va veni primul. Uneori ar putea fi frustrant, dar nu uitați să o puneți în calcul, este un risc al comerțului.
  • Când vă simțiți descurajați, încercați să vă gândiți la pacienți. Sigur, vrei să o vezi, dar acești oameni trebuie să se ocupe de proceduri medicale delicate și de patologii potențial periculoase.
 • Imagine cu numele Atragerea unei fete Gemeni Pasul 10
  2
  Concentrați-vă pe profesioniștii de a participa la un medic. Uneori este dificil, dar amintiți-vă beneficiile. Medicii sunt de obicei inteligenți și dedicați pacienților lor. Mulți sunt în mod special de susținere și pasionați, fără a menționa faptul că ați început să fiți împreună cu el pentru un anumit motiv. Încercați să vă amintiți ce v-ați lovit inițial și de ce acordați o importanță relației.
 • Imaginea intitulată Data a Pasul 8 al Capricornului
  3
  Încercați să fiți răbdători. Răbdarea este o virtute foarte importantă pentru participarea la un medic. Nu puteți ști în avans ce se va întâmpla într-o anumită zi și trăind în incertitudine este frustrant. Cu toate acestea, încercați să vă simțiți mai degrabă mândru decât frustrat. Amintiți-vă că partenerul dvs. este dedicat unei profesii nobile și că îl satisface. Ar trebui să fii mândru de ambițiile lui și să-l încurajezi.
 • Imaginea intitulată Data la un pas pentru medic 6
  4
  Gustați momentele mici. Uneori nu vei avea timp să ieșiți seara. În schimb, încercați să apreciați momentele mici. Organizați întâlniri flexibile și vă simțiți recunoscători atâta timp cât petreceți împreună.
 • Oferiți spațiu ritualurilor mici, cum ar fi să urmăriți răsăritul în fiecare dimineață.
 • Organizați întâlniri scurte, cum ar fi mergeți la un magazin împreună sau cu un picnic.
 • Apreciați timpul petrecut împreună. Opriți telefonul și eliminați toate distragerile. Concentrați-vă numai pe compania partenerului dvs.
 • Sfaturi

  • Lăsați-l să se oprească. Când are o seară liberă, nu presupune că vrea să meargă dans. După cum doriți să opriți după muncă, fiți atenți la ea și permiteți-i să se relaxeze.

  Avertismente

  • Nu-l cereți niciodată să facă ceva care ar putea pune în pericol munca sa, cum ar fi scrierea de rețete false.
  • Nu credeți că medicii sunt bogați, într-adevăr. Ele câștigă adesea mai puțin decât alți profesioniști și nu se bucură de numeroase privilegii.
  „>
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit