gtemata.com

Cum să te îmbraci ca director general (bărbați)

De ce nu te ascultă nimeni? Dacă un CEO nu este îmbrăcat corespunzător, își pierde autoritatea! Acest articol dezvăluie modul în care se îmbracă pentru a transmite autoritatea, controlul și puterea proiectului, purtând hainele potrivite și trimițând mesajul subliminal corect!

conținut

paşi

Imaginea intitulată Dress Like a CEO (Bărbați) Pasul 1
1
Alegeți ce să purtați în funcție de interlocutorii dvs. Imaginea ta este cel mai valoros instrument de marketing, iar garderoba ta este una dintre cele mai importante investiții ale tale. Ar trebui să aveți haine potrivite pentru orice ocazie, de la haine formale pentru întâlniri de afaceri și întâlniri de bord până la tinute casnice sofisticate pentru întâlniri mai relaxate sau angajamente lumești.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați ca un CEO (Bărbați) Pasul 2
  2
  Hainele și aspectul tău dezvăluie totul despre tine. Înainte să spui un singur cuvânt, oricine te privește te-a făcut deja o impresie și o părere bazată pe aspectul tău. Impresiile includ poziția, înălțimea, inteligența, nivelul socio-economic și chiar statura morală, precum și nivelul de educație.
 • Imaginea intitulată Dress Like a CEO (Bărbați) Pasul 3
  3
  Deși există dulapuri stereotipice concepute pentru bărbați de putere, aveți nevoie de mai mult decât câteva clișee. Președintele unei companii sau al unui CEO ar trebui să își arate conducerea, controlul și direcția prin îmbrăcăminte. Conducătorii adevărați transmit calm, conducere și disciplină. Rochia pe care o purtați pentru a inspira personalul de vânzări va fi semnificativ diferită de cea pe care ați obișnuit să o întoarceți la consiliul de administrație. Pentru fiecare ocazie, trebuie să vă gândiți la mesajul subliminal pe care doriți să îl transmiteți interlocutorilor dvs.
 • Imaginea intitulă Dress Like a CEO (Bărbați) Pasul 4
  4
  Alegeți hainele tradiționale în albastru închis sau gri închis, dungi, simple sau cu un design minimal pentru a transmite controlul maxim. Dacă doriți să vă uitați mai prietenoși și mai prietenoși, purtați haine de măsline, de culoare maro deschis sau de gri-mediu.
 • Imaginea intitulată Dress Like a CEO (Bărbați) Pasul 5
  5


  Îmbrăcămintea casuală potrivită este importantă. Chiar și în zilele de sărbătoare, un președinte sau un CEO trebuie să emită un aer de succes, control și autoritate - amintiți-vă că există un motiv pentru care un general nu este de cotitură în haine civile!
 • Imaginea intitulă Dress Like a CEO (Bărbați) Pasul 6
  6
  Toată lumea are un anumit ten, corp, înălțime și personalitate. Cheia succesului este să se potrivească cu caracteristicile hainelor. Îmbrăcămintea dvs. nu trebuie să fie niciodată separată de dvs. În schimb, ar trebui să facă parte din dvs. În esență, îmbrăcămintea devine ultima lovitură de perie care termină imaginea imaginii dvs., de la cap până în picioare. Din acest motiv, trebuie să alegeți culori care să vă sporească tenul și stilurile care îmbunătățesc cele mai bune caracteristici și ascund cele nefavorabile. Practic, alegeți haine care sunt armonioase cu caracteristicile dvs. și în concordanță cu obiectivele dvs.
 • Imaginea intitulă Dress Like a CEO (Bărbați) Pasul 7
  7
  Trimiteți întotdeauna mesajele subliminale corecte cu hainele. Alegerea dvs. de rochie, cămașă și cravată este vitală. Diferite combinații transmit diferite mesaje. Antreprenorii trebuie să înțeleagă și să controleze în mod clar aceste mesaje și apoi să comunice într-un mod vizual pentru a obține cele mai bune rezultate.
 • Imaginea intitulată Dress Like a CEO (Bărbați) Pasul 8
  8
  Cereți unui expert de imagine să aibă grijă de aspectul dvs. Un expert de imagine este un profesionist care înțelege cum să comunice mesaje vizuale la locul de muncă. Costul îmbrăcămintei trebuie considerat o investiție. Îmbrăcămintea este armura de care aveți nevoie pentru a vă confrunta bătăliile zilnice, iar banii pe care îi cheltuiți pe imaginea dvs. vor fi cheltuiți bine, deoarece vă vor ușura munca (transmiterea impresiilor corecte) și veți reveni sub formă de profituri mai mari. Nu știți lumea afacerilor poate ruina rezultatul și produce rezultate dezastruoase. Din aceste motive, este mai bine să solicitați sfatul unui expert! Un consultant bun, care lucrează cu arta și cu grijă pentru imaginea dvs., vă va face să arătați și să vă simțiți minunați, să transmiți puterea și să comunicați eficient, ajutându-vă să vă îmbunătățiți succesul.
 • Imaginea intitulă Dress Like a CEO (Bărbați) Pasul 9
  9
  Hainele închise dau autoritate.
 • Sfaturi

  • Pentru a vă arăta mai înalt, purtați combinații de culori de contrast scăzut sau sunet de ton.
  • Culorile mai închise sunt mai autoritare decât culorile medii sau luminoase.
  • Dacă sunteți o femeie, luați în considerare purtarea de haine cu jachete sau costume. O femeie are o alegere mai largă, deci profitați de ea. Căutați calitate și stil, mai degrabă decât glamour și sex appeal.
  • Pentru a arăta mai subțire, purtați haine mai întunecate sau colorate.
  • Liniile verticale o fac să pară mai înalte și mai strânse.
  • Liniile orizontale vă fac să arătați mai grele.
  • Dacă purtați pantaloni negri și o cămașă neagră, rupeți cu o pereche de pantofi Oxford de culoare coniac și o curea potrivită. (Purtând o cravată în culori pastelate).
  • Șosetele ar trebui să fie potrivite pentru încălțăminte sau să fie o nuanță mai închisă decât rochia.
  • Un tricou colorat de bumbac purtat sub o cămașă cu guler deschis vă va oferi un aspect bine finisat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit