gtemata.com

Cum sa te imbraci pentru a face o fotografie pe o fata

Este o greșeală să credem că oamenii nu pot avea stil. Astăzi, moda bărbaților oferă multe stiluri de a alege. Pentru a face o impresie bună fetelor, totuși, trebuie să fiți siguri de mijloacele dvs. și nu este suficient să aveți haine frumoase. Purtarea de haine care se potrivesc stilului tău, care fac ca formele tale să iasă în evidență și care te potrivesc, poți câștiga încrederea de a impresiona. Dacă doriți să fascinați femeile datorită hainelor, va trebui să vă găsiți stilul și să creați combinații eficiente!

paşi

Metoda 1
Alegeți un stil

Imaginea intitulată Dress to Impress Girls Pasul 1
1
Alegeți un stil sau două ca bază pentru garderoba dvs.Un exemplu este stilul "stâncă": tricouri de grupuri muzicale, blugi, jachete din piele și pantofi Converse. Uitați-vă la hainele pe care le dețineți deja și decideți la ce stil aparțin. Dacă dulapul dvs. nu are încă un stil definit, este timpul să alegeți unul.
 • Ar putea fi util să vă gândiți la o persoană care se îmbracă într-un mod care vă place. Identificați-vă stilul special - de exemplu, dacă aveți o slăbiciune pentru cămăși în carouri, jachete de tweed, cravate și pantofi din piele de bumbac, vă place aspectul unui profesor. Înainte de a decide asupra unui stil, întrebați-vă: "Arată acest lucru pentru mine și interesele mele?".
 • În următoarea listă veți găsi cele mai comune stiluri pentru bărbați: aspectul profesional, de la universitate, de la sportiv, de la playboy, de la aspectul minimalist, de la profesor, de la rocker, de la cherestea, de la omul bogat. Desigur, există și alte priviri în plus față de cele prezentate aici și amintiți-vă că fiecare dintre ele este flexibilă. Obiectivul dvs. va fi găsirea unei referințe pentru stilul dvs. unic, care vă permite să fiți mai încrezători și mai atrăgători, permițându-vă să vă exprimați personalitatea.
 • Imaginea intitulată Dress to Impress Girls Step 2
  2
  Magazin în funcție de stilul pe care îl doriți. Întreabă-i pe cei care au aspectul pe care-l cauți unde își cumpără hainele, apoi vizitează magazinele în magazin.
 • Căutați pe internet și găsiți exemple de bărbați care urmează stilul pe care l-ați ales, apoi căutați mărcile sau companiile asociate cu acesta.
 • Achiziționarea online este o soluție excelentă dacă nu vă place să fiți în mulțime, deoarece puteți alege hainele în liniște. În plus, pe internet puteți găsi consultanți și servicii care vă pot ajuta să găsiți stilul potrivit pentru dvs., la un preț ușor mai ridicat.
 • Imagine intitulată Dress to Impress Girls Step 3
  3
  Cumpărați accesorii care vă completează stilul. Amintiți-vă că accesoriile pot face mult pentru aspect.
 • Luați în considerare accesoriile care se potrivesc stilului dvs., ca o pereche de Ray Ban clasic pentru un aspect rocker sau un ceas frumos, cu o curea din piele pentru un aspect profesoral.
 • Metoda 2
  Faceți impresia potrivită

  Imaginea intitulata Dress to Impress Girls Pasul 4
  1
  Cumpărați haine personalizate sau le faceți să se potrivească astfel încât acestea să cadă bine. Aduceți-vă hainele la un croitor pentru a le schimba în funcție de măsurătorile dvs. sau cereți unui asistent de magazin într-un magazin de îmbrăcăminte sigur, pentru a vă ajuta să alegeți hainele care vă sunt potrivite. Întrebați asistenta magazinului sau personalizați modul în care ar trebui să se adapteze formularelor dvs.
  • În unele magazine de îmbrăcăminte, grefierii vor lua măsurătorile și pot aranja hainele pentru a vă face potrivite.
  • Într-un studiu în care au fost analizate fotografii ale bărbaților cu fețe șterse, subiecții care purtau îmbrăcăminte la comandă erau considerați mai siguri, mai de succes, mai flexibili și mai bogați de către participanți decât cei care purtau rochii similare, dar cumpărau în magazin .
  • Studiile au arătat că oamenii iau câteva secunde pentru a dezvolta prima impresie, bazată în principal pe tipul de îmbrăcăminte. Aceleasi studii au aratat ca diferentele mici in haine, cum ar fi o talie prea scurta a pantalonilor, au un impact negativ asupra ideii pe care oamenii o fac despre personalitatea si abilitatile tale.
  • Dacă sunteți mai mică de 180 cm, considerați că aproape toate brandurile creează haine pentru bărbați de 180 cm înălțime și, prin urmare, că majoritatea hainelor nu vor arăta bine. Din fericire, există unele mărci care produc articole de îmbrăcăminte chiar și pentru cei care sunt mai mici.
 • Imaginea intitulată Dress to Impress Girls Step 5
  2
  Alegeți cu atenție culorile pe care le purtați. Dacă alegeți nuanțele potrivite pentru tenul vostru, veți accentua punctele forte, în timp ce alegerea culorilor greșite vă va face să arătați mai puțin atractivă. Ca regulă generală, roșu aprins, roz deschis, albastru deschis și vinete purpurii sunt bune pentru toate tipurile de piele.
 • Încercați să înțelegeți dacă aveți un ton de piele cald sau rece. Dacă culoarea aurului vă convine, probabil că aveți un ton cald de piele. Dacă argintul este mai bun, tonul pielii este probabil rece. Dacă nuanțele de culoare ale pielii sunt galbene, aveți un ton cald. Piei cu un ton rece au deseori nuante roz.
 • Dacă aveți un ton cald de piele, ar trebui să purtați tonuri de pământ de fildeș, portocaliu, galben, maro și verde. Pe de altă parte, dacă aveți un ton rece, purtați nuanțe strălucitoare de alb, negru, albastru și roz.
 • Dacă te duci la discotecă și vrei să te uiți sexy, poți purta haine roșii - un studiu multicultural arată că bărbații îmbrăcați în roșu sunt considerați mai atrăgători de femei.
 • Aveți grijă, nu purtați mai mult de trei culori în același timp. Nu ați obține rezultatul dorit.
 • Imaginea intitulă Dress to Impress Girls Step 6
  3


  Încercați să fiți întotdeauna cea mai bună persoană îmbrăcată. Luați în considerare contextul evenimentului în care veți participa și nu riscați niciodată să fiți prea neatractiv, chiar și cu prețul de a fi prea mult.
 • Dacă aspectul este important pentru dvs., toată lumea o va înțelege, deci fiți mândri de hainele pe care le purtați! Femeile vă vor aprecia atenția asupra detaliilor și vă vor respecta mai mult din acest motiv.
 • Dacă nu sunteți sigur care este codul de îmbrăcăminte al unui eveniment, sunați organizatorul și întrebați ce îmbrăcăminte este potrivită.
 • Metoda 3
  Completați îmbrăcămintea

  Imaginea intitulata Dress to Impress Girls Pasul 7
  1
  Cumpara haine care dureaza mult timp. Preferați întotdeauna articole de îmbrăcăminte clasice care se combină cu mai multe stiluri care pot dura mult timp. Nu salvați pe calitate și nu cumpărați haine care sunt prea la modă, care vor dura doar un singur sezon.
 • Imaginea intitulată Dress to Impress Girls Step 8
  2
  Cumpărați cele mai bune pantofi pe care le puteți permite. Încălțămintea ar trebui să fie esența stilului tău, elementul final care face ca fiecare îmbrăcăminte să fie completă.
 • Investiți într-o pereche frumoasă de pantofi din piele maro, deoarece sunt perfecte pentru haine, blugi și toate celelalte articole de îmbrăcăminte. Ei vor fi bine pentru toate ocaziile, cu excepția acelora care sunt deosebit de formale.
 • Cumpărați o pereche de pantofi albi simpli pentru a adăuga o notă de îmbrăcăminte obișnuită. Aceste pantofi te vor face să arăți mai tânăr, mai potrivit și mai distractiv.
 • Cumpărați o pereche de cizme. Ele sunt excelente pentru activități în aer liber sau pentru a vizita barul local.
 • Imaginea intitulata Dress to Impress Girls Pasul 9
  3
  Luați riscuri atunci când vă alegeți hainele. De exemplu, puteți urma sfaturile de a cumpăra articole clasice și versatile prin cumpărarea jachetei de piele pe care ați dorit-o întotdeauna, dar nu ați avut niciodată curajul să o luați. Niciodată nu știți, schimbarea aspectului dvs. ar putea atrage atenția femeilor care vă interesează.
 • Acordați atenție reacțiilor oamenilor la modul de îmbrăcare, dar nu vă descurajați. Luați în considerare audiența și hainele pentru a le impresiona. Ignorați prietenii care se distrează de dvs.
 • Imaginea intitulată Dress to Impress Girls Step 10
  4
  Purtați haine curate și călcate. Luați hainele la rufe sau spălați-le după ce le purtați. Aveți grijă să le roșiți și să le călcați bine pentru a elimina toate faldurile.
 • Dacă trebuie să ieșiți, puneți fierul pe haine pentru a vă asigura că acestea sunt perfecte.
 • Imaginea intitulă Dress to Impress Girls Step 11
  5
  Utilizați colinda sau o baie cu bule pentru a obține un miros bun înainte de a ieși. Luați un duș cu gelul de duș preferat înainte de a pune pe haine curate. Dacă puneți niște parfum, utilizați un săpun fără arome care pot contrasta cu acesta.
 • Dacă utilizați parfum, nu exagerați și aruncați-l la aproximativ 30 cm de corp, numai pe încheieturi și pe piept.
 • Sfaturi

  • Găsiți stilul pe care îl preferați.
  • Asigurați-vă că aveți haine care vă potrivesc!
  • Încălțămintea trebuie să fie baza stilului tău.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit