gtemata.com

Cum să vă evaluați posibilitățile în timpul unui interviu de angajare

Asteptati ca telefonul sa sune pentru a vedea cum a mers un interviu de angajare? Mai jos vă propunem o abordare pentru a înțelege intențiile intervievatorului dvs., ceea ce vă poate ajuta să înțelegeți dacă lucrarea este deja în mâinile dvs. sau dacă este mai probabil să închideți ușa în față.

paşi

Imaginea intitulată Evaluați-vă șansele în timpul unei interviuri de angajare Pasul 1
1
Observați cu atenție intervievatorul dvs., astfel încât să puteți citi semnele care indică dacă ați decis sau nu să vă angajați. Luați notă de expresiile faciale, tonul vocii, limbajul corpului și alte indicii.
 • Imaginea intitulată Evaluați-vă șansele în timpul unei interviuri de angajare Pasul 2
  2
  Contribuiți cum faceți, de obicei, într-un interviu, nu lăsați-o să alunece că încercați să vedeți dacă minte. Fiți conștienți de semne mici, cum ar fi faptul că intervievatorul dvs. se transpiră sau are mici ticuri repetitive cum ar fi zgârierea capului sau frecarea ochilor.
 • Imaginea intitulată Evaluați-vă șansele în timpul unei interviuri de angajare Pasul 3
  3
  Observați cât de des intervievatorul întrerupe contactul vizual cu dvs. - acesta este un semn că nu vă simțiți confortabil.
 • Imaginea intitulată Evaluați-vă șansele în timpul unei interviuri de angajare Pasul 4
  4
  Fiți atenți la complimente. Interviatorii buni vă vor ajuta să înțelegeți punctele forte și slăbiciunile dvs., indiferent dacă le angajați sau nu, dar complimentele false pot fi un semn proastă - de exemplu, dacă sunteți mai mult tăcut în timpul unui interviu și vă spun că sunteți elocvent .
 • Imaginea intitulată Evaluați-vă șansele în timpul unei interviuri de angajare Pasul 5


  5
  Ascultați sfaturi de carieră spre sfârșitul interviului - acesta poate fi un indiciu că nu vi se va oferi slujba. Desigur, ar putea însemna că intervievatorul se gândește deja la tine pentru mai multe locuri de muncă importante. În orice caz, persoana respectivă vă oferă feedback după ce vă intervievează - aceasta este o oportunitate de a obține o apreciere de la un potențial angajator cu privire la punctele forte și la punctele slabe.
 • Imaginea intitulată Evaluați-vă șansele în timpul unei interviuri de angajare Pasul 6
  6
  Atenție la "sărut de moarte." Dacă intervievatorul spune ceva de genul "nu-l luați prea rău dacă nu obțineți acest loc de muncă," este posibil să continuați căutarea.
 • Imaginea intitulată Evaluați-vă șansele în timpul unei interviuri de angajare Pasul 7
  7
  Fiți atenți la semnele de disconfort și lipsă de onestitate. Dacă intervievatorul șterge palmele mâinii pe rochie înainte să-ți scuture mâna, înseamnă că și el este nervos. Acest lucru ar putea fi un semn de lipsa de onestitate - sau persoana simte că este caldă și nu este în largul ei. În acest moment al interviului, ar trebui să aveți deja o idee bună despre ceea ce înseamnă cu adevărat.
 • Imaginea intitulată Evaluați-vă șansele în timpul unei interviuri de angajare Pasul 8
  8
  Întrebați! Dacă nu înțelegeți intențiile intervievatorului la sfârșitul interviului, strângeți-vă curajul, zâmbiți, priviți-l în ochi și întrebați direct: "Vă mulțumim că ați avut timp să mă interviți. Cum m-am dus?" Fața intervievatorului va dezvălui probabil răspunsul. Nu țineți prea multă presiune și fiti amabili dacă știrile sunt bune sau rele.
 • Sfaturi

  • Dacă doriți să reușiți în interviu, atunci fiți pregătiți, stați liniștiți, păstrați o stare bună a ochilor și contactați ochii, ajungeți cu 5-10 minute în avans și spuneți întotdeauna adevărul - rambursările de onestitate pe termen lung.
  • Nu citiți indicii non-verbale prea mult - chiar dacă intervievatorul nu pare atât de entuziasmat în legătură cu dvs., totuși, ați putea să vă ocupați. Unii oameni nu sunt pur și simplu entuziaști sau încurajatori.
  • Dacă sunteți aproape siguri că nu ați primit această slujbă, amintiți-vă că regula numărul unu este să aveți încredere în instinctele dvs., dacă simțiți că nu ați făcut-o, atunci continuați să căutați. În caz contrar, felicitări pentru noul loc de muncă!

  Avertismente

  • Nu-ți pierde capul dacă observi indicii rele, poate că te înșeli, relaxează-te și ține-ți sângele rece.
  • Finalizează interviul, chiar dacă nu merge bine. Dacă intervievatorul nu este profesionist sau te umilește atât de mult încât nu te simți confortabil, poate fi potrivit să spui politicos că nu te mai interesezi și pleci. În caz contrar, țineți-vă și vedeți ce puteți învăța din experiență.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit