gtemata.com

Cum să câștigi la Blackjack

Unii oameni susțin că blackjack

este singurul joc de cazino în care jucătorii au de fapt o șansă reală de a câștiga împotriva dealer-ului. Iată cum puteți crește șansele de a câștiga.

paşi

Ajutor pentru Blackjack

Imagine cu denumirea Câștigați la Blackjack Pasul 1
1
Renunță la toate garanțiile pe blackjack!! Superstiția te face să crezi că poți controla incontrolabilul. Pentru a bate o mizerie trebuie să folosiți matematica, nu o potcoavă.
 • Imagine cu denumirea Câștigați la Blackjack Pasul 2
  2
  Aflați perfect strategia de bază. Trebuie să împărțiți două nouă împotriva celor 5 ale băncii? Cereți un card cu 16 dacă banca arată 10? Dublu cu un șapte ase împotriva 7 pe bancă? Uitați tot ce credeți că știți despre blackjack, aflați o strategie eficientă din punct de vedere statistic și înțelegeți calea către perfecțiune dreapta să joace fiecare mână.
 • Imagine intitulată Câștigă la Blackjack Pasul 3
  3
  Înțelegeți avantajul contorului. Dealerul are un avantaj, deoarece jucătorul trebuie să vorbească mai întâi fără să știe care este pătura dealerului. În plus, atunci când un jucător lovește, el nu poate recupera ceea ce a pierdut dacă banca se îndepărtează.
 • Imagine cu denumirea Win at Blackjack Pasul 4
  4
  Înțelege avantajele jucătorului. Un jucător poate mări sau micșora pariul pe care-l va face în fiecare mână - dealerul nu poate cere un card atunci când are 17 ani, chiar dacă înseamnă că va pierde.
 • Imagine cu denumirea Win at Blackjack Pasul 5
  5
  Înțelegeți regulile pentru obținerea unui blackjack. Daca un jucator primeste un blackjack pur (21 cu primele două cărți primite), dealerul plătește jucătorul 3 la 2. Din fericire pentru jucători, în cazul în care dealer-ul devine un blackjack, jucatorul pierde doar pariul său 1 până la 1, sau chiar și nimic (dacă jucătorul a fost asigurat).
 • Imagine intitulată Câștigă la Blackjack Pasul 6
  6
  Înțelegeți ce cărți beneficiază jucătorul și care sunt în beneficiul vânzătorului. Cardurile mici (șase și mai jos) beneficiază de dealer. Dealerul poate face mai ușor mâinile bune, iar blackjack-ul va fi mai puțin frecvent pentru jucători (amintiți-vă, acesta este avantajul jucătorilor).
 • Imagine cu denumirea Win at Blackjack Pasul 7
  7
  Cele mai mari cărți din pachet sunt în folosul jucătorului. Dealerul poate bate mai ușor (nu poate alege când să stea sau să ceară o carte), iar blackjack-ul va fi mai frecvent.
 • Image title Învinge la Blackjack Pasul 8


  8
  Înțelegeți cum să utilizați acest lucru în avantajul dvs. Dacă ar fi posibil să pariezi doar atunci când există mai multe cărți mari și joase în pachet, jucătorul ar câștiga pe termen lung. Din moment ce acest lucru nu este posibil, va trebui să vă orientați cât mai mult posibil discret posibil atunci când există mai multe cărți mari și mai puțin posibil atunci când puntea este compusă din mai multe cărți joase. Acesta este secretul cheie al câștigării la blackjack.
 • Notă: numărarea cu numere foarte diferite va alarma mizeria - ei vor crede că sunteți în vigoare numărarea cărților. Creșteți un episod "treptat". Reduceți pariurile numai după ce ați pierdut sau când pachetul este amestecat.
 • Imagine cu denumirea Win at Blackjack Pasul 9
  9
  Aflați metoda Hi-Lo de numărare a cardurilor. Pur și simplu a spus că fiecare carte de la 2 la 6 are o valoare de +1, iar fiecare carte de la 10 la ace are o valoare de -1, în timp ce toate cărțile de mijloc sunt neutre. Când numărul de mese este mare și pozitiv, șansele de câștiguri cresc, deoarece înseamnă că relația dintre cărțile înalte și cele joase din pachet este favorabilă jucătorului. Deoarece obiectivul jocului este de a bate mâna dealerului, acest lucru este mai ușor atunci când numărul este mare, deoarece aceasta înseamnă că banca este mai probabil pentru a obține de mare, pentru că el va trebui să lovească până când ajunge la 17.
 • Unele sisteme atribuie puncte diferite axelor și 5. Axele primesc -2 iar cele 5 primesc +2. Deși raționamentul din spatele scorului ace este evident, raționamentul pentru 5 necesită analiză. Cele 5 sunt adesea definite "Cei mai buni prieteni ai școlii"deoarece fac bine (17-21) toate mâinile sărace (12-16) bune.
 • Imagine cu denumirea Win at Blackjack Pasul 10
  10
  Rețineți că în multe cazinouri, sabotul de blackjack conține 4-6 pachete de cărți. Deci, dacă numărul a fost ridicat după o scurtă perioadă de timp de la înlocuirea punților, nu ar fi o indicație semnificativă, ca un număr mare pentru sfârșitul sabotului. Cel mai bun timp pentru a ridica pariurile este când numărul este mare și numărul de cărți din sabot este scăzut.
 • Imagine cu denumirea Win at Blackjack Pasul 11
  11
  Practicați metoda de numărare hi-lo, pentru că, deși poate părea simplă, viteza jocului (în special în mesele de 9 persoane) poate face o sarcină foarte dificilă.
 • Image title Învinge la Blackjack Pasul 12
  12
  Practică cu simulatoare de calculator. Este mai bine să utilizați simulatoare specifice de numărare a cărților, deoarece acestea vă pot corecta în mod automat dacă faceți o greșeală. Puteți chiar să le programați cu toate sistemele populare și să urmăriți câștigurile pe termen lung pentru a evalua profiturile teoretice.
 • Imagine intitulată Câștigă la Blackjack Pasul 13
  13
  Practica din nou. Citiți cărțile de pe contabilitatea cărților și practicați totul, apoi citiți din nou cartea. Înainte de a încerca să avansezi, va trebui să fii capabil să ții banii fără efort.
 • Imagine cu denumirea Win at Blackjack Pasul 14
  14
  Înțelegi când să te oprești. Cine contează cărțile este renumit pentru a juca ore și ore. Împărțiți corespondența pentru a juca în cinci părți. Nu jucați mai mult de două ore consecutive sau până când nu vă veți dubla sau pierdeți partea de e-mail.
 • Chiar dacă numărarea cărților este perfect legală, este o practică pe care cazinourile nu o plac. Încercați să fiți discreți atunci când vă ridicați și coborâți pariurile în funcție de număr.
 • Sfaturi

  • Începeți cu pariul minim de masă.
  • Evitați să stați la o masă cu mulți alți oameni. Cu cât mai mulți oameni vor sta la masa dvs., cu atât vor fi mai eficiente strategiile de numărare.
  • Unele jocuri de blackjack nu pot fi bate cu contele. Modificările minore ale regulilor pot reduce drastic eficacitatea sistemelor de numărare, deci va trebui să găsiți un tabel cu reguli acceptabile.
  • Sistemele echilibrate de numărare sunt cele mai exacte, dar sunt mult mai complicate. Ei au nevoie de mai mult matematica mentale (pentru a converti numărul de funcționare într-un adevărat număr de a calcula mental avantajul dumneavoastră, în funcție de scopul real avantaj), și va servi mult mai mult timp pentru a le învăța. Pentru mai multe informații consultați cărțile "Blackjack profesionist" și cele ale lui Wong.
  • Cei care încep să numere cartele ar trebui să înceapă cu un sistem dezechilibrat. Sistemele neechilibrate sunt cele mai ușor de învățat. Ele sunt mai intuitive, dar și mai puțin eficiente. Pentru mai multe informații, căutați "Blackbelt în Blackjack", "Knock-Out Blackjack "sau alte cărți despre sisteme dezechilibrate pentru începători.
  • Înțelegeți probabilitățile de bază. Dublarea, asigurarea, împărțirea și predarea sunt exemple de pariuri care favorizează de obicei cazinourile (deoarece nu sunt folosite inteligent).
  • Asigurarea plătește 2: 1 - șansele unui cazinou care joacă un blackjack sunt 3: 1. Avantajul este pentru cazino. Ar trebui să fii sigur numai atunci când ai 20 sau un blackjack. În acel moment, veți garanta o mână cu care probabil veți câștiga la fel.
  • Dublarea vă poate costa mâna - dacă primiți o carte dezavantajoasă, este posibil să fi dat mai mult cazinoului. Dubla numai atunci când crezi că cazinoul va busta.
  • A face o împărțire poate transforma o situație bună într-una rea ​​sau invers.
  • Nu diviza niciodată 5.
  • Împărțirea plăcilor este periculoasă! Cazinourile nu vă vor permite să cereți hârtie pe axele împărțite! Încă o dată, veți avea șansa de a obține un blackjack, iar cazinoul va plăti doar 3: 2.
  • Împărțirea celor nouă vă va schimba mâna servită într-una care este probabil să bată.
  • Împărțiți 7 sau 8 puteți schimba mâna care este probabil să se deterioreze într-o singură dată.
 • Randamentul garantează câștigul pentru cazinou (chiar și pentru jumătate din suma). Este o alegere bună dacă este utilizată inteligent.
 • Dacă doriți să aflați un sistem avansat de numărare, decideți dacă avantajul suplimentar de 0,5-1% pe care l-ați câștiga ar justifica efortul necesar.
 • evita băut alcool. Alcoolul este gratuit în multe cazinouri pentru un motiv - cazinoul așteaptă jucători să profite de aceste băuturi gratuite. Pretindeți-vă să vă beți băutura, dar lăsați-o undeva când schimbați masa, apoi luați o altă băutură (pe care nu o beți).
 • Dacă vă decideți să numărați cărți și sunteți în Statele Unite, vizitați Atlantic City mai degrabă decât Las Vegas, pentru că nu vă vor putea scoate din casino.
 • citit Întoarcerea tabelelor pe Las Vegas de Ian Anderson. Chiar dacă nu se ocupă de sistemele de numărare pentru 4-6 pachete (este vorba de cele pentru 1-2 punți), vă va ajuta să vă ascundeți numărul cazinourilor (și cum să vă ocupați de personalul cazinourilor).
 • Avertismente

  • Numărul de carduri este în primul rând o strategie "pariuri". În anumite situații, vă puteți îmbunătăți șansele de a câștiga prin cunoașterea "contează" a tabelului. Dar amintiți-vă că cei care numără cărțile au un avantaj de 1-2% pe bancă. Cu alte cuvinte, un jucător care contează cărți și puncte de 100 € se va ridica de la masă în medie cu 102 €.
  • Numărarea cărților este perfect legală. Dacă nu participați la activități care modifică cursul jocului, nu vă înșelați. Dacă o mizerie vă cere să plecați, faceți-o singură, dar nu renunțați la jetoane. Doar dacă nu ai încălcat legea, ei sunt drept al tău.
  • Este posibil să dureze șase luni pentru a afla un sistem de numărare dacă exercițiați în fiecare zi. Va dura 1-3 ani pentru ca un jucător regulat sau semi-regulat să se angajeze să învețe sistemul. nu încercați să aflați cum să numărați cărțile dacă vizitați un cazinou numai de două ori pe an. Niciodată nu vei putea să-l stăpânești. Ar trebui să vă limitați la învățarea strategiilor de bază pentru îmbunătățirea jocului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit