gtemata.com

Cum se amestecă și se dau carduri în Texas Hold`Em

Dacă sunteți un jucător serios de poker, veți dori să știți cum să amestecați și să distribuiți cărțile în Texas Hold`em. Într-un joc de acasă, probabil că nu veți da cărțile exact ca un dealer profesionist, dar puteți face tot posibilul pentru a-și imita tehnica. După ce ați practicat acești pași și sfaturi, veți putea amesteca și oferi cărțile în mod eficient la jocurile de acasă. Acest lucru vă va permite să reduceți certurile dintre prieteni și problemele de la masă.

paşi

1
Se amestecă înainte de a da cardurile. Primul lucru pe care un dealeru profesionist ar face-o este de a ventila puntea și de a inspecta cardurile pentru a vă asigura că sunt toate acolo. Apoi, întoarceți cărțile cu fața în jos și amestecați-le. Veți avea nevoie, de asemenea, să verificați dacă toate cardurile au același lucru înapoi. Acum grupați-le și amestecați-le.
 • 2
  După amestecarea de două ori, dimensiune puntea. Țineți puntea cu o mână. Utilizați cealaltă mână pentru a elimina prima treime a punții și așezați-o pe masă. Apoi luați secțiunea de mijloc și puneți-o pe masă. În cele din urmă completează puntea cu ultima treime deasupra celorlalte. Acum amestecați din nou cardurile.
 • 3
  Tăiați puntea pe hârtia de fundal alb și pregătiți-vă să dați cărțile.
 • 4
  După ce blind-urile sunt așezate pe masă, dați fiecărui jucător două cărți, începând cu persoana următoare (în sensul acelor de ceasornic) de pe butonul dealer.
 • 5
  Notă: Vor fi patru runde de pariuri. În timpul fiecărei rotații, mutați toate cardurile trecute în "stiva de muck" sub mâna cu care țineți puntea (nr ciot). Când fiecare rundă este completă, dealerul transferă toate jetoanele într-o grămadă în mijloc sau în dreapta (sau stânga, dacă deține pachetul cu mâna dreaptă) a mesei (potul sau oală). Pariurile încep întotdeauna de la jucătorul așezat după dealer în direcția acelor de ceasornic și continuă până când toți jucătorii au trecut sau au sunat la întregul pariu, inclusiv la raise-uri.
 • 6
  Runda 1 (Preflop): Pariurile pornesc în sensul acelor de ceasornic de către jucător după big blind. Fiecare jucător poate: 1. Apelați valoarea big blind-ului cel puțin 2 Treci mâna 3 Ridicați pariul, în conformitate cu regulile tabelului.


 • 7
  Turul 2 (flopul): Distribuitorul primește prima carte a pachetului și arsuri, acoperit sub placă. Aceasta este o regulă de protocol care nu afectează caracterul aleatoriu al cardurilor. Cu toate acestea, aceasta ajută la împiedicarea jucătorilor de a marca cărți și de a înșela. Dealerul pune apoi trei cărți cu fața în sus pe masă. O altă rundă de pariere va începe.
 • 8
  Turnul 3 (rotirea): Dealerul în acest caz arde și o carte și pune o altă carte pe masă. O altă rundă de pariere va începe.
 • 9
  Turul 4 (râul): dealerul arde din nou o carte și pune a cincea și ultima carte cu fața în sus pe masă. Aceasta va fi ultima rundă de pariere înainte ca jucătorii să-și dezvăluie mâna.
 • 10
  Showdown: după parierea sau verificarea râului, jucătorii rămași în pot vor trebui să-și arate mâinile sau să le treacă. În mod tradițional, ultima persoană care trebuie să parieze sau să ridice trebuie să-și arate mai întâi mâna ... Dacă s-au făcut pariuri în ultima tură. Dacă toți verifică în ultima tură, primul care va fi afișat va fi jucătorul din stânga butonului dealerului.
 • 11
  Jucătorul cu cea mai bună mână câștigă potul. Anunță care este mâna câștigătoare și ia cărțile tuturor celor care învinuiesc. Împingeți placa spre câștigător. Lăsați velele ( bord) și mâna câștigătorului cu fața în sus în timp ce împingeți oala. Nu efectuați acest pas prea repede. Asigurați-vă că toată lumea vede că are mâna câștigătoare, astfel încât nu există certuri. Toți cei de la masă care au participat la pot sau nu au dreptul să corecteze dealer-ul. Nu este nimic personal, ci doar o măsură pentru a evita greșelile.
 • Sfaturi

  • Amintiți-le jucătorilor să își păstreze pariurile în fața lor și nu în mijlocul mesei. În acest fel va fi mai ușor să vă amintiți pariurile. Când se încheie o rundă de pariere, dealer-ul poate să deplaseze toate jetoanele în centrul mesei.
  • Sunt 4 runde de pariere și 3 cărți arse în Hold`em.
  • Amestecul de bază este amestecat, amestecat, tăiat, amestecat. Această tehnică este utilizată în întreaga industrie de poker. Dacă nu utilizați tăietura, amestecați-o de cinci sau de mai multe ori.
  • Dacă nu doriți să amestecați cărțile ca dealerii, nu este o problemă. Asigurați-vă că ați amestecat cartele bine de cel puțin patru sau cinci ori deși.
  • Pentru a accelera jocul, este util să folosiți două punți cu spate colorate diferite. În timp ce jucați o mână cu un pachet, puteți avea celălalt jucător să se amestece de la următorul dealer.

  Avertismente

  • Un alt element de luat în considerare în jocurile de acasă este jucătorul care joacă jetoane. Cei care împing potul spre câștigător trebuie întotdeauna să-și întoarcă palmele unul spre altul pentru a arăta că nu au luat niciun jeton. Este o practică standard chiar și în rândul prietenilor. Dealerii profesioniști trebuie să o facă în toate meciurile live. În turnee un dealer profesionist nu ar avea niciun motiv să ia jetoane de turneu, însă într-un joc de acasă vei evita toate întrebările de onestitate în acest fel.
  • Toate cardurile ar trebui să rămână pe masă și să aibă în vedere toți jucătorii în orice moment. În acest fel, veți împiedica jucătorii să ascundă, să schimbe sau să marcheze cărți.
  • Arderea unui card înainte de flop, turn și râu este o practică folosită pentru a descuraja ieftinirile. Cardurile sunt arse, deoarece mulți jucători profesioniști de nivel înalt au folosit pentru a marca puțin spatele unor cărți, pentru a obține mai multe informații despre cărțile care ar fi fost jucate. De asemenea, în jocurile în care jucătorul joacă, este o practică bună să amestecați cărțile unui alt jucător și să ridicați pachetul către alt jucător. Acest lucru vă permite să preveniți multe tehnici de bariu.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un pachet normal de 52 de cărți
  • Cipuri de poker
  • Butonul comerciantului. Chiar dacă nu este necesar, este un instrument util pentru a înțelege cine va trebui să facă dealer-ul în mâna următoare. Dacă nu aveți butonul dealer, puteți utiliza orice monedă mare.
  • O hârtie de tăiere. Este util să împiedicați ca ultimul card al pachetului să fie vizibil pentru jucători. . Dacă nu aveți o carte albă tăiată, puteți folosi un joker.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit