gtemata.com

Cum se utilizează Strategia pentru a câștiga un joc Texas Hold`em

Texas Hold`em este unul dintre cele mai populare jocuri jucate astăzi. Acest ghid este un instrument excelent pentru a începe sau îmbunătăți jocul și pentru a vă face câștigători.

paşi

Imaginea intitulată
1
Există două abordări posibile pentru primul pas: nu joacă mâinile proaste și limitează jocul în perechi deservite, ași, împreună cu o carte de același cost, o pereche A-4, A-5, un Ace-King nepotrivită sau două conectori (cărți consecutive de același costum). Deocamdată, nu merită să jucați altă mână și ar trebui să o aruncați. Acest lucru necesită o mulțime de răbdare!
 • Imaginea intitulată
  2
  Dacă nu, puteți încerca să nu mergeți înainte de a vedea flopul, cu excepția cazului în care cineva face un pariu mare și aveți cărți ridicole cum ar fi 2 și 6. Trecând, bineînțeles, nu veți ști niciodată ce s-ar fi făcut cu aceste cărți - ar putea să vă ducă la o scară, o pereche dublă, un trio sau chiar o casă completă. Ați văzut perechile de pe flopul anterior, este nevoie doar de una dintre perechi și una de orice alt tip. S-ar putea să vă surprindeți ce puteți face cu 2 și 6.
 • Imaginea intitulată
  3
  Fii agresiv: ai așteptat o mână puternică să vină, acum este momentul să-ți lovești adversarii. Ridicați înainte de flop și dacă aveți de gând să "bate" continuă să tragi focurile, dar fără a-ți pierde capul, adesea doar un cuplu nu câștigă poturi mari. Când joci agresiv, îi forțezi pe adversari să se pună în defensivă. Eliminați mulți adversari din joc, făcând mai puțin probabil că cineva are o mână mai bună decât a ta.
 • Imaginea intitulată
  4
  Profitați de poziția dvs.: când sunteți unul dintre cei mai buni jucători, aveți un avantaj considerabil. Acest lucru este foarte util împotriva jucătorilor previzibili care fac cip (rămân în joc fără pariuri) cu mâini sărace și se ridică cu mâini puternice. Puteți juca, de asemenea, cupluri modeste și pariați atunci când trec mâna fără a paria. Puteți, de asemenea, re-raise la jucători care bluff prea mult.
 • Imaginea intitulată
  5
  Localizați jocul adversarului dvs.: dacă ai împotriva unui jucător care nu renunță la pariuri excesive dacă nu este sigur de mâna lui, ai putea să te relaxezi puțin și să joci mai ușor, începând cu mâini ca K-J, "axele rele" desfăcut ca A-3 sau similar. Dacă te ridici împotriva, știi deja ce să faci și nu ar trebui să joci mâini fără valoare.
 • Dacă sunteți un jucător care participă activ la multe jocuri, așteptați până când obțineți o mână bună și, când se întâmplă, veți fi răsplătiți cu așteptare.


 • Imaginea intitulată
  6
  Cuplurile servite de valoare redusă: mâini, cum ar fi 2-2, 5-5 sau 7-7 pierde mult valoare după flop, cu excepția cazului în care nu obține o tris ar trebui să meargă și pentru a maximiza profiturile în timp ce așteaptă pentru a crea una cu pariurile potrivite pentru acel adversar.
 • Imaginea intitulată
  7
  Scala și culoarea: înainte de a apela un pariu color, asigurați-vă că aveți cotele potrivite pentru a câștiga potul. Dacă există 100 $ în pot și adversarul tău ridică încă 100 $, ar fi o mare greșeală să-i urmărești culoarea sau scara. În acest caz ai putea, pe termen lung, să piardă mai mult decât câștigi. Dacă pariați 10 $, aveți o probabilitate de 10/1 pentru pariul dvs. și ar trebui să urmăriți scorul pe care l-ați setat. Rețineți că un adversar capabil nu vă va permite să vedeți cu ușurință următoarea carte, cu excepția cazului în care are soluția să vă bată jocul.
 • Imaginea intitulată
  8
  Cacealma: bluffing-ul este o artă învățată numai cu timpul. Ar trebui să începeți prin a învăța semi-bluff-uri. Pariurile cu un scor scăzut, dar care s-ar putea îmbunătăți dacă au sosit cărțile corecte, este o metodă care poate da roade. Aveți două moduri de a câștiga. Ori adversarul tău trece sau primești cel mai bun scor (de obicei, culoarea sau scara). Această tactică funcționează cel mai bine dacă vă aflați într-o poziție care vă permite să plasați pariul ultima sau alții să vă treacă mâna.
 • Imaginea intitulată
  9
  Citește: înțelegerea mentalității adversarului este o componentă fundamentală a pokerului. Practica interpretarea tipului de joc al adversarilor dvs., astfel încât să puteți "cadru" Pe scurt ... ce mâini joacă și cum le joacă. Amintiți-vă că a "jucător strâns" (tipul de jucator care joaca putine maini, dar intotdeauna puternic) nu ramane intotdeauna asa si invers. În curând veți da seama că aveți posibilitatea de a restrânge numărul de adversari foarte dificili.
 • Sfaturi

  • Fiecare mână pe care o câștigi și mai ales pe cele pe care le pierzi sunt lecții valide, care în unele cazuri ai plătit foarte mult. Dacă ne-ați iertat, merită să profitați de ea. Aflați de la greșelile dvs.
  • Agresiunea este jocul real, dar trebuie să aveți o mână puternică pentru ao permite.
  • Documented on poker. Nu este nimic mai bun decât o carte bună pentru a vă îmbunătăți jocul.
  • Există numeroase moduri de a câștiga în poker. Jucătorii buni se adaptează mereu la jocul pe care îl joacă.
  • Există multe abordări diferite pentru a juca Texas Hold`Em. Experimentați și aflați ce faceți mai bine, apoi exersați-vă strategia.
  • Trenuiți-vă online sau cu prietenii, jucați pentru tot ceea ce sunteți de acord împreună, dacă cineva nu dorește să joace pentru bani (fie $ 1 sau $ 1,000), apoi jucați pentru un premiu simbolic "Campionul universului"). Dar dacă jucați doar pentru bani, nu merită.

  Avertismente

  • Dacă creditele jocului sunt prea mari pentru dvs., indiferent cât de bune sunt, riscați întotdeauna. Jucați numai jocuri pe care le puteți permite, de asemenea, să pierdeți.
  • Nu încercați să blufați cu un jucător prost. Acești oameni nu ies din cale. Sunt prea proști pentru a profita de ea.
  • "Măgarii câștigă mereu". Nu te înnebuni când altcineva se întâmplă să fie mult mai norocos decât tine - este o parte din joc. Dacă cei mai săraci jucători nu ar fi norocoși, nici ei nu ar juca. Acest lucru ar însemna mai puțini bani pentru dvs.
 • Înclinarea este cea mai rapidă cale de ieșire din jocuri sau, mai rău, de ATM-uri. Dacă sunteți prea supărat sau confuz, încetați să mai jucați și dormiți pe el.
 • Nu vorbiți prostii, dacă nu sunteți de 10 ori campionul mondial Phil Hellmuth Jr. - numai atunci cu siguranță vă puteți permite.
 • Dacă tocmai ați învățat primele reguli ale jocului, nu jucați sume mari de bani - jucați-vă cu prietenii dvs. pentru câțiva ani înainte de a începe să ridicați o importanță ... în acest fel, cel puțin nu veți pierde toți banii.
 • Ca și în cazul tuturor jocurilor de cărți, jocurile de noroc sunt întotdeauna foarte riscante - amintiți-vă întotdeauna că atunci când ați jucat deja tot ceea ce aveați, nu aveți nici o modalitate de a le recupera. Fii inteligent și "competent" când pariezi.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit