gtemata.com

Cum să câștigi la Tug of War

Remorcherul de război este un joc clasic care are loc în petreceri pentru copii și în adunări de familie din timpuri imemoriale. Pentru a câștiga jocul, toată echipa trebuie să se facă este mai puternică decât cealaltă, tragând coarda din partea ta. Cu toate acestea, dacă doriți să vă asigurați că câștigați, trebuie să știți toate trucurile. Dacă doriți să câștigați la război, vedeți primul pas pentru a începe.

paşi

1
Maximizează puterea echipei tale. Ar trebui să puneți cea mai puternică persoană înapoi, astfel încât să-și poată folosi puterea cât mai mult posibil și să aibă mai puține șanse de alunecare. Unii spun că pun cele mai puternice în fața lor - dar problema cu această metodă este că, dacă acel jucător alunecă, pierzi imediat cel mai puternic jucător. În general, ar trebui să amestecați jucători slabi și puternici, astfel încât să nu aveți mai multe rânduri de jucători slabi pentru a împiedica jocul.
 • Dacă fiecare capăt al șirului are un inel în care să se plaseze playerul, cel mai puternic jucător ar trebui să intre în ring.
 • 2
  Puneți-vă în poziția corectă. În primul rând, nu înfășurați frânghia în jurul mâinilor și încheieturilor. Cu siguranta te-ar rani si probabil vei duce la un os rupt sau o distorsiune. Ar trebui să țineți frânghia cu mânerul de jos în sus, ținând brațele cât mai strânse pe cât puteți, pentru a vă putea retrage mai eficient. Amintiți-vă că câștigarea unui remorcher de război nu înseamnă folosirea mâinilor pentru a trage coarda - înseamnă că folosiți picioarele pentru a împinge pământul în timp ce țineți frânghia cu mâinile. Dacă crezi că câștigi numai prin tragere, vei obosi - repede.
 • Păstrați-vă brațele și corpul aproape drepte, pe măsură ce vă sprijiniți înapoi cu trunchiul și plantați-vă picioarele în pământ. Pretindeți-vă că stați pe o ladă.
 • Picioarele dvs. ar trebui să fie la o distanță puțin mai mare decât lățimea umărului.
 • Dumneavoastră și coechipierii dvs. trebuie să vă aflați pe aceeași parte a coardei, cu mâinile prinse de funie pe ambele părți.
 • 3
  Faceți pași mici înapoi. Toată lumea trebuie să se miște în pași mici, astfel încât cei mai puternici mușchi din corp (picioarele) să poată ține frânghia pe partea lor. Dacă luați pași mari, va fi mult mai probabil să cădeți sau să călătoriți. Dacă simțiți că echipa dvs. începe cu adevărat să domine jocul, puteți încerca o plimbare mai puternică, mișcându-vă încet înapoi și lateral, cu trunchiul privindu-vă de partea opusă a coardei.
 • 4


  Împingeți cât se poate de departe cu picioarele. Utilizați toate mușchii din picioare - brațele trebuie ancorate ferm - nu pierdeți energie încercând să vă împingeți cu brațele sau veți termina în curând energiile și vă veți pierde aderența. Pe măsură ce vă întoarceți încet, întoarceți umerii ușor înapoi în timp ce mutați brațele și picioarele. Asigurați-vă că rămâneți întotdeauna în poziția înclinată "aproape toamna"și nu lăsați niciodată picioarele sau corpul să se sfârșească în spatele brațelor, făcându-vă să vă găsiți îngropați sub frânghie, cu brațele înainte. Nu veți putea să faceți nici o putere din această poziție.
 • 5
  Utilizați munca în echipă. Toată lumea ar trebui să tragă în același timp. Aceasta va genera cantitatea maximă de forță pe care echipa ar trebui să o producă. În ceea ce privește echipele de dragonboat, o mișcare bine coordonată și fluidă poate împinge cu ușurință "barcă", care în acest caz este echipa adversă, înainte.
 • 6
  Continuați să practici. Ar putea dura ceva timp pentru a găsi un ritm câștigător împreună cu echipa. Practicând mai mult împreună, la fel ca o echipă, veți găsi cea mai bună coordonare și cea mai bună ordine a componentelor care vă va conduce spre succes. Nu vă lăsați frustrați imediat - odată ce ați perfecționat tehnica și munca în echipă, veți fi pe drumul de a fi un remorcher de război!
 • Sfaturi

  • Încercați să vă puneți picioarele în pământ în timpul filmărilor.
  • lucru vreodată în echipă. Nimeni, oricât de puternic, poate câștiga singur un război de război.

  Avertismente

  • Păstrați spatele cât mai drept posibil - cele mai multe răni de război sunt cauzate atunci când oamenii încearcă să-și tragă spatele.
  • Poți să te rănești în timp ce joci acest joc, nu folosești mănuși (ar aluneca coarda) și fii atent.
  • În plus, dacă cealaltă echipă este mai puternică decât a ta, cu siguranță nu vei câștiga cu această tehnică!
  • Utilizați o frânghie sigură, preferabil una specială pentru război. Asigurați distracția sigură fără arsuri sau zgârieturi. Acestea sunt cele mai noi în tehnologia de șir de jocuri.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit