gtemata.com

Cum sa faci o propunere de casatorie creativa unei femei

Întrebați femeia vă place să se căsătorească cu tine necesită mult curaj, sinceritate și creativitate, nu numai că trebuie să decidă dacă este dreptul unul și doriți să-și petreacă restul vieții cu ea, dar trebuie, de asemenea, să se gândească la un original și frumos pentru a face astfel încât acel moment este uluitor. Propunerea dvs. va trebui să exprime ceea ce vă însemnă cu adevărat pentru a vă auzi spunând "da" mai mult decât convingătoare. Doar atunci va începe degustarea felurilor de mâncare pentru recepția și crearea de invitații elegant ambalate.

Înainte de a continua cu cele mai creative propuneri de căsătorie, rețineți că aceste sugestii pot funcționa pentru unele femei, dar nu pentru alții, pentru un motiv foarte evident: nu toți sunt la fel. În orice caz, puteți să adaptați ideile acestei liste sau să le combinați pentru a ajunge la una care se potrivește nevoilor dvs. personale.

paşi

Imagine intitulată Propuneți unei femei Creativ Pasul 1
1
Faceți o propunere într-o biserică după o masă sau o altă ceremonie. Dacă sunteți o persoană religioasă, mergeți la biserică așa cum faceți de obicei duminica. Dar de data asta, păstrați ceva extraordinar pentru dvs. Puteți chiar angaja prietenii tăi în act dacă vrei, făcând chiar preotul și muzicienii să preia. Cereți preotului să vă includă în programul bisericii la sfârșitul mesei. În acest fel, legământul te poate ajuta și vei ști ce vei face. Puteți începe prin a vă cânta mesajul romantic în timp ce muzicienii joacă ceva solemn în fundal. Odată terminat, vine timpul să îngenuncheze, să ia inelul și să pună întrebarea "Vrei să te căsătorești cu mine?".
 • Imagine cu titlul Propuneți unei femei creativ pasul 2
  2
  Faceți propunerea în locul în care ați întâlnit-o. Acest lucru nu necesită prea multă pregătire pentru simplul fapt că locul în care îl aduceți este deja unul special. Faceți totul simplu invitându-l informal să ieșiți, să nu spuneți unde veți merge, pur și simplu să îl aduceți acolo. După ce ajungeți la acest colț special, începeți să discutați despre prima dvs. întâlnire. Ce credeai despre ea, cum te simți, cum te face să te simți. De asemenea, vorbiți despre momentele frumoase și dificile petrecute împreună și cât de mult sunteți mai dispuși să vă confruntați chiar cu dificultățile, lucru important este că ea este lângă dumneavoastră. În acest moment, te-a atras complet atenția asupra ta, scoate inelul și face întrebarea fată "Vrei să te căsătorești cu mine?".
 • Imaginea intitulată Propuneți unei femei creativ pasul 3
  3
  Faceți propunerea utilizând o prezentare audiovizuală făcută personal de către dvs. Completați împreună fotografiile și videoclipurile celor doi. Folosind un software intuitiv de editare video, introduceți o succesiune de fotografii și câteva clipuri video ale celor doi împreună și copiați conținutul filmului pe un DVD gol. Prin aceste imagini, faceți-le să înțeleagă cât de mult înseamnă pentru tine. La sfârșitul prezentării, veți vedea întrebarea "Vrei să te căsătorești cu mine?", Cu tine în partea pe care ai scos inelul.
 • Cum să pregătiți această propunere? Invitați-i la un maraton DVD - asigurați-vă că invitația este realistă prin pregătirea de popcorn și băuturi alcoolice. Puneți DVD-ul și spuneți-i să se așeze și să se relaxeze. Evident, veți fi surprinși de ceea ce veți vedea, dar nu spuneți nimic pe lângă repetarea acestora pentru a continua să vizionați. La momentul potrivit, înainte ca întrebarea să apară pe ecran, pregătiți inelul. Când vine întrebarea și în momentul în care se îndreaptă spre tine, deschideți cutia de inel și întrebați din nou: "Vrei să te căsătorești cu mine?".
 • Imagine intitulată Propuneți unei femei creativ pasul 4
  4
  Dă-i propunerea într-o cameră frumoasă de hotel. Acest lucru necesită o ocazie specială, poate ziua de naștere sau a dvs., sau ar putea fi aniversarea dvs. sau o altă dată specială pe care o sărbători împreună. Sună-i sau trimite-i un mesaj pe telefon, spunându-i că ai rezervat un hotel pentru ambele. Spune-i ce oră ar trebui să apară și comunică numărul camerei de hotel - lăsați ușa deschisă pentru a putea intra. Înainte de sosire, pregătește totul: muzică dulce și dulce în fundal, o călătorie din petale de trandafir care duce la balcon și la masa pe care ai pus șampanie și căpșuni. După ce în cele din urmă ajunge la punctul exact, explica pe scurt ce se întâmplă, face câțiva pași înapoi în timp ce scoate inelul din buzunar, îngenuncheze, ia mâna și întreabă: „Pot să am onoarea de a deveni soțul tău?“.
 • Imagine intitulată Propuneți unei femei creativ Pasul 5
  5
  Faceți propunerea folosind o vânătoare de comori. Deci, veți avea nevoie de o hartă, indicii și așa mai departe. Aveți posibilitatea să planificați un joc de acest tip și să îl participați. Puteți chiar să-i includeți pe prietenii dvs. și să le explicați programul, astfel încât să poată coopera cu dvs. Nu trebuie să fie o ocazie specială - doar să fie o activitate de week-end pe care credeți că poate fi distractiv să o împărtășiți. Nu creați întrebări prea dificile, așa că nu veți aștepta prea mult timp în obiectiv. În timp ce sunteți responsabil de vânătoarea de comori, puteți pregăti punctul final. Poate fi pe plajă, într-un restaurant, într-o cameră de hotel sau oriunde altundeva îți place. Odată ce vă aflați datorită hărții, indicii și sugestiile pe care le-ați furnizat, îi oferiți o recompensă pe care nu o va uita niciodată: scoate cutia cu inelul din interior. El va întreba: "Asta cred eu că este?". Indiciul dvs. pentru ai face să înțeleagă răspunsul va fi să îngenuncheze și să o roage să se căsătorească cu tine.
 • O variantă a acestei opțiuni poate fi un exercițiu geocaching, care ascunde inelul într-un loc sigur - chiar și în acest caz va trebui să urmeze toate indicii.
 • Imagine intitulată Propuneți unei femei Creativ Pasul 6


  6
  Faceți propunerea utilizând un banner de aer. Acest mesaj este atașat spatelui unui avion. Acesta poate fi văzut pe o plajă, la un eveniment sportiv și / sau într-o zonă deschisă. Luați legătura cu o companie de publicitate aeriene și discutați cu ei despre ideea dvs. Ei vor fi fericiți să vă ajute să planificați totul. Trebuie să o duci în locul ăsta special. La momentul potrivit, în genunchi sau în picioare, ia-ți mâna și pune-ți întrebarea.
 • Gândiți-vă la o scriere originală pentru bannerul de aer.
 • Imagine intitulată Propuneți unei femei Creativ Pasul 7
  7
  Faceți propunerea în intervalul unui meci. Tot ce ai nevoie este sportul tău preferat, un câmp, un inel și câteva conexiuni interne. Luați-o să privească un meci al echipei tale preferate. Poate fi orice sport, de la baseball la fotbal. În timpul pauzei la sfârșitul primei jumătăți, în loc să apară în timpul unei emisiuni programate sau ulterioare, întrebați dacă vă pot oferi cel puțin cinci minute din timpul lor. După ce ați făcut aranjamentele potrivite, tot ce trebuie să faceți este să vă pregătiți o scurtă vorbă și să vă strângeți curajul pentru a pune întrebarea "Vrei să te căsătorești cu mine?".
 • Imagine cu titlul Propuneți unei femei creativ pasul 8
  8
  Faceți propunerea în direct la televizor. Există numeroase programe și jocuri la televizor și aproape sigur că mulți dintre ei vor fi mai mult dispuși să participe pentru a adăuga noi emoții la spectacolul lor. Cea mai ușoară cale ar fi să devii un concurent al unui joc de premii. Desigur, nu te vei alătura de fapt să câștigi. Înainte de a continua, discutați cu gazda din spatele scenei pentru a vă oferi cel puțin trei minute pentru a vă exprima discursul. Indiferent dacă câștigi sau pierzi jocul, în dragoste vei fi cu siguranță norocos!
 • Imagine intitulată Propuneți unei femei Creativ Pasul 9
  9
  Dă-i propunerea în timpul micului dejun în pat. Această mișcare este excelentă în timpul unui weekend în afara orașului sau în cel care trece în casa dvs. Această abordare nu se potrivește tuturor (în funcție de nivelul dvs. de intimitate), dar poate fi delicios să vă treziți pe calea cea bună! Cheia unei propuneri de căsătorie de succes este elementul surprinzător, astfel încât să evitați clarificarea intențiilor voastre în acest moment.
 • Ieșiți din pat în fața ei și organizați un mic dejun plăcut.
 • Faceți-l să arate special prin adăugarea unui trandafir și, poate, împrăștiați o petală pe pat, pregătindu-vă totul înainte de a vă trezi.
 • Odată ce te trezești, te vei întreba care este ocazia specială. Acesta este momentul potrivit pentru a începe să-ți spun ce este special pentru tine, în timp ce îngenunchea pe podea încet la marginea patului, deschide cutia și puneți întrebarea: „Te măriți cu mine?“.
 • Imaginea intitulată Propuneți unei femei Creativ Pasul 10
  10
  Faceți propunerea în timp ce anunțați o vacanță pe care ați organizat-o prin surprindere. Ia-o într-un loc care are o valoare foarte sentimentală sau romantică, perfectă pentru ea (amintiți-vă că acest moment se concentrează pe fericirea ei, nu pe a voastră). Odată ce ați surprins-o cu sărbătoarea, dați-i un bilet, dar nu cel adevărat: creați o imprimare falsă pe fraza "Vrei să te căsătorești cu mine?" Sau scrie doar aceste cuvinte pe un bilet vechi.
 • Avertismente

  • Rețineți că propunerile publice ar putea pune o femeie sub o mare presiune pentru a spune da, deci utilizați această metodă numai dacă sunteți într-adevăr sigur că va răspunde imediat la propunerea dvs.
  • Încercați să evitați ca mireasa viitoare să mănânce din greșeală inelul.
  • Petalele de trandafiri pot păstra permanent țesăturile și covoarele, în special cele întunecate. Fiți foarte atenți la utilizarea lor.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Inel de logodnă
  • Punctul potrivit pentru propunere
  • Discurs (opțional)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit