gtemata.com

Cum să te îmbraci pentru o conferință

Când participați la o conferință, adesea unul dintre motive este să stabiliți relații și să impresionați alți profesioniști care lucrează în domeniul dvs. Ca urmare, o vizită la un magazin de îmbrăcăminte la modă este o necesitate. Înainte de a decide ce să purtați, verificați dacă există îndrumări pentru cum să vă îmbogățiți pentru conferința programată. Dacă nu, determinați tipul de îmbrăcăminte adecvat conferinței, bazându-vă pe judecata dvs. De asemenea, rețineți că îmbrăcămintea celor care prezintă și primește este probabil diferită de cea a publicului.

paşi

Metoda 1
Conferințe de afaceri

Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 1
1
Purtați o blazer sau o jachetă de sport. Acest lucru este deosebit de important pentru bărbați. Nu aveți nevoie neapărat de un costum de lână, dar o jachetă prezentă, într-o culoare tradițională, cum ar fi negru sau maro, este o idee bună, chiar dacă ați termina să o purtați fără ao purta.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 2
  2
  Purtați o rochie cu pantaloni dacă doriți să lăsați o impresie de durată. Pantalonii negri, gri, maro și maro sunt culorile standard de ales.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 3
  3
  Luați în considerare culorile khaki. Pantalonii khaki sunt obișnuiți pentru uzura casuală a bărbaților, dar femeile le pot purta și pentru afaceri casual. Păstrați-le bine călcate și fără fâșii.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 4
  4
  Femeile pot alege să poarte pantaloni sport, kaki, sau să încerce o fustă de genunchi (fusta cu creion). Culorile întunecate, cum ar fi negrul sau maro închis, sunt cele mai tradiționale și cele acceptate.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 5
  5
  Purtați o cămașă cu guler cu buton sau cu cămașă de polo. Culorile luminoase și întunecate sunt amabile, dar evităm lucrurile îndrăznețe și strălucitoare.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 6
  6
  Femeile pot considera un pulover tricotat, o bluză de mătase sau un pulover strâns țesut. Alegeți un top care vă îmbunătățește figura, fără a fi aderent sau mai degrabă redus pentru a dezvălui prea mult. O culoare solidă este mai bună cu țesăturile obișnuite, dar un model cu un ton mai strălucitor este potrivit pentru țesături frumoase cum ar fi mătasea.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 7
  7
  Bărbați - decideți dacă purtați o cravată. Cravata vă face să arătați mai profesionist și este recomandabil să purtați unul dacă intenționați să socializați și să stabiliți contacte pentru viitor. Dacă intenționați un stil de afaceri casual, totuși, nu este necesară o egalitate.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 8
  8
  Purtați pantofi din piele neagră sau brună. Barbatii pot alege un stil cu dantele sau un mocasin mai casual, dar in ambele cazuri, pantofii trebuie sa fie lustruiti si in stare buna.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 9
  9
  Femeile - poartă pantofi fără tocuri sau tocuri joase (nu tocuri înalte). Decolleté cu toe închis sau fără tocuri sunt de preferat. Piele negru și brună sunt ideale.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 10
  10
  Combinați șosetele cu pantalonii. Acest lucru se aplică bărbaților și femeilor. Sosetele negre sunt cele mai comune și versatile, dar ar trebui să încercați să potriviți culoarea ciorapilor cu culoarea pantofilor sau pantalonilor pentru o mai mare armonie. Evitați ciorapi de culoare albă sau colorată, care pot fi observați prea mult.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 11
  11
  Femeile, dacă alegeți să purtați o fustă sau o rochie, verificați materialul pentru a vedea dacă tinde să rămână "agățat". Dacă da, purtați o fustă.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 12
  12
  Reduceți accesoriile. Evitați bijuteriile netradiționale, cum ar fi perforarea buzelor, și purtați doar piese discrete și inconspicuoase.
 • Metoda 2
  Conferințe ocazionale

  Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 13
  1
  Trageți pantalonii kaki. Pantalonii kaki sunt la fel de eleganți ca și ei pentru o conferință informală. Căutați pantaloni în stil cu picioare largi și păstrați-i bine călcați și fără îndoituri.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 14
  2
  Luați în considerare un denim întunecat. Nuanțele luminoase și medii pot părea prea casual, cu atât mai întunecată este umbra, cu atât mai bine. Insistați pe un model cu un picior în stil și evitați modelele care atârnă la talie sau conice după genunchi.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 15
  3
  De asemenea, luați în considerare o fustă pentru genunchi dacă sunteți femeie. Mantaua sau fustele sunt mai bune, dar poti juca cu culoarea si motivul mai mult decat ai putea pentru o conferinta profesionala. Evitați decorațiunile extravagante și insistați pe fuste tradiționale "pentru sărbătorile".
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 16
  4
  Du-te cu o cămașă de polo, mai ales dacă ești bărbat. Insistați pe culori solide și evitați modele extravagante. Chiar și cămășile tradiționale cu nasturi sunt bine.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 17
  5
  Purtați o cămașă sau un pulover drăguț dacă sunteți o femeie. Bumbacul, tricoul și bluzele de mătase au un aspect deosebit de plăcut. Puteți alege un model cu buton în jos sau unul pentru a pune de la cap.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 18
  6
  Alege o rochie. În loc de unul rupt, femeile pot chiar să ia în considerare o rochie de culoare solidă. Alegeți una potrivită pentru lucrare. În general, aceasta înseamnă că rochia are un model de culoare solidă, un gât tradițional și o tivă de genunchi.


 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 19
  7
  El poartă pantofi din piele. Mocasinele negre și maro sunt bune pentru tineri. Adidații sunt prea casual și ar trebui evitați.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pas 20
  8
  Purtați tocuri joase. Femeile au puțină libertate pentru pantofi pentru o conferință informală, dar trebuie să vă orientați în continuare pentru un stil de vârf închis, cu un toc relativ scăzut. Cu toate acestea, nu ezitați să modificați culorile și textura.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 21
  9
  Șosetele se potrivesc cu pantofii. Șosetele negre, maro, gri și luminoase sunt mai bune. Evitați ciorapii albi sau cei cu modele.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 22
  10
  Purtați șosete cu fuste și rochii. Pentru îmbrăcăminte foarte casual, chilotul nu poate fi necesar. Cu toate acestea, nu este o idee proastă să o luați cu dvs. Dacă înțelegeți apoi că nu este necesar, puteți oricând să o eliminați.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 23
  11
  Aduceți câteva accesorii. Chiar și pentru o conferință ocazională, accesoriile ar trebui să fie simple și discrete.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 24
  12
  Haine pentru cină. Îmbrăcămintea necesară pentru masă poate varia. Mâncărurile pot pur și simplu necesita îmbrăcăminte obișnuită, dar cele mai multe recepții de seară necesită o rochie. Femeile ar trebui să aleagă rochii de cocktail tradiționale, iar bărbații să poarte costum cu cravată.
 • Metoda 3
  Imbracaminte pentru cadouri

  Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pas 25
  1
  Purtați o cămașă cu guler, buton. Culorile de bază, cum ar fi culorile alb sau pastel, sunt mai bune, cu toate acestea modelele și culorile luminoase ar trebui evitate.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 26
  2
  Puneți o jachetă de lână. Alegeți un stil cu o singură poartă, într-o culoare neagră, cum ar fi negru, maro, gri sau maro. Jacheta trebuie adaptată atât pentru bărbați, cât și pentru femei.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 27
  3
  Combinați pantalonii cu jacheta. Articolele de îmbrăcăminte care fac parte dintr-o ruptă sunt cea mai bună soluție, dar dacă ați cumpărat pantalonii separat, ar trebui să potriviți culoarea cu cea a sacoului.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 28
  4
  Luați în considerare o fustă pentru genunchi dacă sunteți femeie. Fuste și pantaloni sunt o îmbrăcăminte potrivită pentru femei. Alegeți o rochie de teacă în culoarea tonului cu cea a sacoului, de preferință negru, albastru, gri sau maro.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 29
  5
  Purtați pantofi strălucitori de piele. Bărbații ar trebui să considere stilurile formale cu șireturi, cum ar fi Oxford, în negru sau maro închis.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 30
  6
  Purtați dansatoare sau pompe de piele închise la vârf. Femeile pot purta tocuri mici, dar trebuie să evite tocurile sau stilurile înalte cu curele care arată mai sexy decât cele profesionale. Pantofii maro și negru sunt cei mai potriviți și cei care distrag atenția mai puțin.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 31
  7
  Purtați șosete coordonate cu culoarea rochiei. Acest lucru este valabil mai ales pentru bărbați. Șosetele negre sunt cele mai comune, deoarece ele creează o tranziție treptată între pantaloni întunecați și pantofi întunecați.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 32
  8
  Puneți o chilotă de nylon dacă sunteți o femeie. Sosetele sunt necesare pentru fuste și recomandate pentru pantaloni.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 33
  9
  Alegeți o cravată tradițională dacă sunteți bărbat. Alegeți o cravată în țesături de înaltă calitate, cum ar fi mătasea, și cu o culoare sau un model sobru. Evitați modelele flashy și motivele decisive.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 34
  10
  Se potrivește cureaua cu rochia și pantofii. Culoarea centurii trebuie să fie în conformitate cu schema de culori a îmbrăcămintei.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o conferință Pasul 35
  11
  Aduceți câteva accesorii. Acest lucru se aplică bărbaților și femeilor. Alte bijuterii și ceasuri ar trebui să fie trecătoare. Evitați bijuteriile non-tradiționale, cum ar fi sprancenele din sprancene sau din nas.
 • Sfaturi

  • Dacă conferința pe care o participați este pentru angajați "profesioniști în afaceri" sau este o conferință academică, trebuie să rămânem la un stil mai riguros de îmbrăcăminte de afaceri. Afacerea obișnuită este adesea potrivită pentru audiența normală, dar este recomandabil să vă sprijiniți mai mult pentru îmbrăcămintea tradițională de afaceri dacă sunteți acolo pentru a impresiona pe cineva.
  • Țineți minte climatul. O conferință de iarnă va necesita o îmbrăcăminte mai mare decât o conferință de vară, chiar dacă este în interior. De asemenea, o conferință în Sardinia va necesita haine mai ușoare decât una ținută în Trentino.
  • Dacă participați la o conferință cu alți colegi, este evident, dacă nu se specifică altfel, să vă îmbrăcați în conformitate cu codul vestimentar al biroului dvs.
  • Conferințele ocazionale includ, de obicei, cele pentru scriitori, bloggeri și lucrători profesioniști cu guler albastru. Dacă aveți o carieră care nu necesită pansament formal, cum ar fi amenajarea peisajului sau pregătirea câinilor, nu trebuie neapărat să vă îmbraciați oficial pentru a participa la o conferință. Afaceri casual sau casual inteligente sunt standarde comune, în special pentru participanți.
  • Efectuarea unei prezentări necesită un stil de rochie mai solemn decât este necesar pentru cineva care este acolo să asculte. Trebuie să faceți o impresie de durată cu publicul dvs. și un set bine îngrijit este cel mai bun început pentru a reuși.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Pantaloni pentru îmbrăcăminte
  • Pantaloni din khaki
  • Dark denim denim
  • fustă
  • rochie
  • Cămașa în jos
  • cămașă
  • pulover
  • Polo
  • Blazer, jacheta sport sau sacou pentru costum
  • curea
  • Pantofi din piele
  • ciorapi
  • tricou
  • cravată
  • Accesorii simple
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit