gtemata.com

Cum să vizualizați întâlnirile dvs. de astăzi folosind Lync pe iOS

Microsoft Lync este un client pentru mesagerie instant, folosit în principal în mediul de afaceri. Este frecvent utilizat pe computerele desktop, deși este disponibilă și o aplicație pentru dispozitive iOS și Android. Lync, fiind un produs Microsoft oficial, este bine integrat cu Microsoft Outlook, astfel încât acesta este perfect capabil să vă acceseze calendarele. Dacă sunteți departe de computer, dar totuși doriți să cunoașteți evenimentele curente, o puteți face utilizând aplicația Lync instalată pe dispozitivul dvs. mobil.

paşi

Partea 1
Începeți Lync

Imaginea intitulată Afișați azi` class=
1
Începeți Lync. Identificați aplicația de program din "Acasă" a dispozitivului dvs. mobil. Pictograma este caracterizată prin litera "L". Selectați pictograma pentru a porni aplicația.
 • Imaginea intitulată Afișați azi
  2
  Conectați-vă. Faceți-o folosind numele de utilizator și parola. Acesta este același cont pe care îl utilizați pentru a vă conecta la computerul de la birou și de obicei este același cont pe care îl utilizați pentru a vă vedea e-mailurile cu Microsoft Outlook.
 • Partea 2
  Consultați-vă întâlnirile

  Imaginea intitulată Afișați azi` class=


  1
  Vedeți întâlnirile. Selectați butonul "Întâlniri" din meniul site-ului din partea de jos a ecranului. Deoarece Lync este integrat cu Microsoft Outlook, acesta se va putea sincroniza automat cu serverul Outlook și va găsi întâlnirile.
  • Notă: veți putea viziona întâlnirile de astăzi, deci nu veți putea consulta ieri sau mâine.
 • Imaginea intitulată Afișați azi
  2
  Derulați în jos lista întâlnirilor dvs. Deplasați-vă în sus sau în jos pentru a afla ce vă așteaptă astăzi și la ce întâlniri ați fost invitați.
 • Imaginea intitulată Afișați azi` class=
  3
  Selectați întâlnirea. Selectați elementul calendaristic relevant pentru a vizualiza detaliile întâlnirii.
 • În ecranul detaliat al întâlnirii selectate, veți găsi informații cum ar fi data, ora, organizatorul întâlnirii și alte detalii relevante, cum ar fi numerele de telefon pentru participarea la o întâlnire sau linkurile la conferințe virtuale.
 • 4
  Participă la întâlnire. Dacă doriți să participați la o întâlnire în curs, apăsați butonul "Alăturați-vă întâlnirii", ceea ce va permite Lync să vă conecteze telefonul la întâlnirea în curs. După cum vedeți, nu va trebui să vă aflați în posesia calculatorului companiei pentru a participa la o întâlnire.
 • „>
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit