gtemata.com

Modificarea parolei Hotmail

Microsoft a iubit mereu schimbarea denumirilor produselor și serviciilor sale. Dragul dvs. profil vechi Hotmail, mai întâi un cont Windows Live și astăzi un cont Outlook nu poate fi o excepție. Ideea de a utiliza un cont Microsoft pentru a accesa caseta Outlook vă confundă? Nu vă faceți griji, nu sunteți singuri, mulți alți utilizatori ca și dvs. sunteți întotdeauna puțin deplasați înainte de restabilirea Microsoft. Dacă ați uitat parola veche pentru a accesa Hotmail sau dacă doriți să o modificați din motive de securitate, urmați instrucțiunile din acest tutorial pentru a face acest lucru în câteva minute.

paşi

Metoda 1

Schimbați o parolă uitată
1
Conectați-vă la pagina web de conectare Outlook. Selectați link-ul "Probleme de accesare a contului?" sub butonul de conectare. Veți fi direcționat la pagina de pornire a procedurii de resetare a parolei.
 • 2
  Introduceți adresa dvs. de e-mail. În câmpul "Cont Microsoft", introduceți adresa de e-mail pentru care doriți să schimbați parola de conectare. Când ați terminat, tastați codul de verificare CAPTCHA. Dacă nu îl puteți citi, apăsați pe link-ul "Nou" pentru a genera un nou cod sau "Audio" pentru a asculta înregistrarea audio.
 • 3
  Selectați metoda prin care doriți să primiți linkul pentru resetarea parolei. Dacă aveți oa doua adresă de e-mail conectată la profilul dvs., utilizați-o pentru a solicita trimiterea linkului pentru resetare. Altfel, selectați elementul "Nu pot utiliza niciuna dintre aceste opțiuni". Va apărea un chestionar cu care Microsoft va putea să vă confirme identitatea. Utilizând această opțiune, primirea unui răspuns de la Microsoft poate dura până la 24 de ore până la finalizare.
 • 4
  Setați o nouă parolă. Când primiți linkul pentru resetare, puteți introduce noua parolă. Va trebui să o introduceți de două ori pentru ca modificările să aibă efect. La sfârșitul procedurii, veți putea să utilizați noua parolă pentru a accesa contul dvs. Outlook.
 • Parola pe care tocmai ați creat-o corespunde cu parola de conectare a contului dvs. Microsoft. Aceasta înseamnă că pentru a utiliza din nou orice serviciu sau program conectat la contul dvs. Microsoft, cum ar fi Windows 8, SkyDrive sau Skype, va trebui să vă conectați introducând noua parolă.
 • Metoda 2

  Schimbați parola contului dvs.
  1


  Conectați-vă la site-ul Outlook. Introduceți numele de utilizator și parola de conectare în câmpurile corespunzătoare.
 • 2
  Selectați butonul pentru a accesa setările. Acesta este plasat în colțul din dreapta sus al ecranului și este reprezentat de o pictogramă cu roată. Selectați opțiunea "Alte opțiuni de e-mail" din meniul derulant.
 • 3
  Selectați link-ul "Detalii despre cont". Este prima intrare din listă din secțiunea "Gestionarea contului". Pentru a continua, va trebui să reintroduceți parola de conectare.
 • 4
  Selectați linkul "Modificare parolă" din secțiunea "Parolă și informații privind securitatea".
 • 5
  Introduceți parola de conectare, apoi introduceți noua parolă pe care ați ales-o. Pagina "Modificare parolă" conține trei câmpuri de text. Primul se referă la vechea dvs. parolă, în timp ce celelalte două sunt rezervate pentru introducerea noii parole. Ca întotdeauna, noua parolă trebuie introdusă de două ori. La sfârșit, apăsați butonul "Salvați".
 • Parola pe care tocmai ați creat-o corespunde cu parola de conectare a contului dvs. Microsoft. Aceasta înseamnă că pentru a utiliza din nou orice serviciu sau program conectat la contul dvs. Microsoft, cum ar fi Windows 8, SkyDrive sau Skype, va trebui să vă conectați introducând noua parolă.
 • Dacă securitatea datelor dvs. vă îngrijorează, puteți selecta caseta de selectare "Parola trebuie schimbată la fiecare 72 de zile", deoarece Microsoft vă solicită să schimbați parola de conectare la fiecare 72 de zile.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit