gtemata.com

Cum sa te imbraci in Miami

Miami, cu South Beach, este un oraș maritim dens populat situat pe coasta de sud a Florida. Este cunoscut pentru climatul său umed, plaje lungi de nisip alb, arhitectura, mâncare și moda sud-americană. Miami oferă turiștilor multe hobby-uri, de la plajă la cluburi de noapte, deci este foarte important să împachetați hainele potrivite: urmați aceste instrucțiuni și nu veți putea merge prost.

conținut

paşi

Imagine cu titlul Dress in Miami Pasul 1
1
Verificați clima. Miami este foarte aproape de ecuator și este singurul oraș din Statele Unite care are o climă tropicală, care este vară caldă și umedă și ierni uscate și temperate. Când te îmbraci în Miami, ia în considerare aceste tipuri diferite de țesături:
 • Materiale velate. În special în timpul lunilor de vară, țesăturile închise sunt ideale pentru aer și răcire.
 • Materiale naturale. Țesăturile naturale, cum ar fi mătasea și bumbacul, absorb transpirația pielii. Cu toate acestea, ele pot absorbi, de asemenea, umiditatea aerului și devin grele și deformate în căldura Miami în cel mai scurt timp. Alegeți straturi subțiri când alegeți țesături naturale.
 • Materiale sintetice. Acestea nu vor absorbi umiditatea aerului, dar nu sunt respirabile și pot prinde sudoarea. Evitați hainele în 100% poliester și preferați raionul.
 • Imaginea intitulă Rochie în Miami Pasul 2
  2
  Adu-ți un costum. O parte importantă a unei vacanțe în Miami este petrecerea zilei în zona South Beach, așa că aducerea unui costum de baie este o necesitate.
 • Imagine cu titlul Dress in Miami Pasul 3
  3
  Purtați întotdeauna o jachetă ușoară, o pashmina sau ceva care să vă acopere. Este adevărat că, în Miami, clima este temperată, chiar și în timpul iernii, dar veți avea nevoie de un îmbrăcăminte care să vă acopere când treceți de la căldura drumului până la frigul camerelor cu aer condiționat. Este important să aveți ceva de ascuns dacă doriți să mergeți la una dintre petrecerile orașului, deoarece acestea sunt adesea ținute pe acoperișurile clădirilor și se pot răci noaptea.
 • Imaginea intitulă Rochie în Miami Pasul 4
  4
  Puneți-vă pe ecran. Stilul tipic al Miami și arată cât mai mult pielea posibilă, așa că purtați rochii scurte și mici, întotdeauna fără exagerare și încercând să vă simțiți în largul tău.
 • Imagine cu titlul Dress in Miami Pasul 5
  5


  Concentrați-vă pe cultura din Caraibe și America de Sud pentru inspirație. Amintiți-vă că stilul poporului din Miami este foarte influențat de aceste populații. Aceasta înseamnă culori de acces, printuri tropicale și dacă sunteți o femeie de îmbrăcăminte strânsă care subliniază curbele.
 • Imaginea intitulă Rochie în Miami Pasul 6
  6
  Elegant haine pentru cină. Este normal ca localnicii să poarte haine mai formale când ieșesc la cină. Femeile poartă haine colorate și cămăși bărbați și pantaloni colorați.
 • Imagine cu titlul Dress in Miami Pasul 7
  7
  Purtați ceva special și lăsați-vă semnul pentru seară. Oamenii care frecventează cluburile de noapte din Miami sunt foarte strălucitori și aleg culori, modele și forme care atrag multă atenție.
 • Imaginea intitulă Rochie în Miami Pasul 8
  8
  Utilizați accesoriile. Pietrele mari și luminoase și alte tipuri de accesorii flashy sunt perfecte pentru stilul Miami. În plus, pălăriile și ochelarii de soare sunt o necesitate pentru a se proteja de soarele incins.
 • Imaginea intitulata Dress in Miami Pasul 9
  9
  Alegeți o pereche de pantofi potrivite pentru această ocazie. Acest lucru înseamnă că trebuie să aveți diferite tipuri în geantă:
 • O pereche de pantofi confortabili pentru mersul pe jos și vizitarea obiectivelor orașului pe jos. Puteți opta pentru o pereche de adidași sau sandale confortabile.
 • Flip-flop-urile sunt perfecte pentru a merge la plajă. Amintiți-vă, totuși, că oamenii merg la South Beach pentru a fi admirați, așa că flip flop-urile ar trebui să se potrivească cu costumul tău.
 • Pentru mese și cluburi, pantofii ar trebui să reflecte stilul nerestricționat al lui Miami. Pentru bărbați pantofi din piele strălucitoare, în timp ce pentru tocuri înalte de femei.
 • Sfaturi

  • De obicei, în restaurantele din Miami, inclusiv în hoteluri, nu este posibil să poarte doar costumul, dar trebuie să te acoperi. Asigurați-vă că cereți aceste informații atunci când sunați la un restaurant pentru a rezerva o masă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit