gtemata.com

Cum să câștigi o cursă pentru cine mănâncă mai mult

Rasele de binge (cunoscute și sub denumirea de viteză de mâncare) sunt o distracție populară în Statele Unite și Japonia, unde premiile o pot face fructuoase. Dacă doriți să câștigați un concurs de amatori pentru cei care mănâncă mai mult, acest articol vă va ajuta să faceți acest lucru.

paşi

Metoda 1
preparare

Imagine intitulată Câștigă un concurs de mese Pasul 1
1
Se ocupă de forma fizică și mentală. Este important să vă asigurați că sunteți sănătoși și că sunteți pregătiți înainte de a participa la un concurs de produse alimentare. Consultați-vă medicul înainte de concurs și ascultați sfatul acestuia. Asigurați-vă că nu luați medicamente care nu trebuie luate împreună cu alimentele. Verificați cu oficialii meciului pentru o ambulanță și paramedici în caz de sufocare, reacții alergice sau arsuri la nivelul gurii.
 • Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 2
  2
  Căutați concursuri alimentare în zona dvs. Aflați cum să vă înscrieți și ce trebuie să faceți pentru a participa, sunând la organizatori. Puteți căuta în ziare locale sau pe internet. În calitate de amator, ar trebui să căutați curse cu aceste caracteristici:
 • Durată scurtă (nu mai mult de 7-8 minute)
  Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 2Bullet1
 • Alimentele pe care le iubești (nu are sens să te faci cu alimente care nu-ți plac)
  Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 2Bullet2
 • Mănâncă într-un stil de picnic (aceasta înseamnă a mânca fără să se murdărească, cu un ritm bun și fără lipsă de respect)
  Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 2Bullet3
 • Un eveniment distractiv, cu oameni care nu o ia prea în serios, dar doresc să se bucure de ea.
  Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 2Bullet4
 • Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 3
  3
  Lucrați pe scurt acasă înainte de a participa la un concurs, pentru a înțelege ce veți încerca și ce să vă așteptați atunci când mâncați rapid. Încercați aceleași alimente folosite în competiție și, mai presus de toate, asigurați-vă că sunt alimente pe care le-ați iubit și pe care le cunoașteți deja. Nu exagerați "test ride" - va servi doar pentru a vă familiariza. Când încercați, ați putea fi util să căutați modalități de a mânca mai repede și mai ușor. Încercați, de exemplu (în conformitate cu regulile concursului):
 • Puteți să pliați mâncarea pentru a ușura înghițirea?
  Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 3Bullet1
 • Puteți să-l rupeți în bucăți pentru ao înghiți mai repede? Practicați-vă coordonarea mâinilor și gurii pentru a rupe produsele alimentare în porții mai ușor de mâncat în timp ce continuați să mestecați. Nu veți avea timp să vă gândiți.
  Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 3Bullet2
 • Puteți folosi o parte din mâncare pentru a înghiți restul mai repede, cum ar fi utilizarea mozzarellei de pizza pentru a ajuta baza să coboare mai bine?
  Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 3Bullet3
 • Verificați tehnica de mestecat și înghițire și căutați aspecte de îmbunătățire a cursei.
  Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 3Bullet4
 • Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 4
  4
  Antrenează-ți creierul. Ar putea fi util să vă dizolvați puțin mintea pentru a vă pregăti pentru cursa. Vizualizați-vă victoria și distracția pe care o veți experimenta. Profesioniștii se antrenează, de asemenea, pentru a depăși semnalele naturale ale creierului care ne conduc să nu mai mâncăm, dar nu este o abordare sănătoasă pentru amatori, ceea ce ar putea duce la obiceiuri alimentare proaste în viața de zi cu zi.
 • Imagine intitulată Câștiga un concurs de mese Etapa 5
  5
  Mâncați în mod normal înainte de cursa. Postul doare corpul, asa ca face mese usoare pana in ziua cursei. Postul ar putea, de asemenea, să facă stomacul tău strâns și nu vrei să se întâmple!
 • Imagine intitulată
  6
  Încercați activitatea fizică regulată înainte de competiție. Formarea vă va menține flexibil, concentrat și în formă bună.
 • Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 7
  7
  Învață să respiri din nas dacă nu o faci în mod normal. Nu veți avea timp să respirați cu gura atunci când mâncați.
 • Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 8
  8


  Beți mai puțin lichide înainte de a bea (apă, băuturi răcoritoare, băuturi alcoolice etc.).) posibil. Prea multe lichide ar umple stomacul, lăsând mai puțin loc pentru mâncare. Unii profesioniști sugerează, totuși, că este o idee bună să beți până la un litru de apă pentru a extinde stomacul și pentru a bea un ceai din plante pentru a se calma și purifica. De asemenea, nu beți lapte în cursul cursei, deoarece veți risca vărsăturile din nas.
 • Metoda 2
  Alege-ți alimentele

  Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 9
  1
  Începeți cu alimente moale. Dacă nu ați participat niciodată la concursurile alimentare, ar putea fi o idee bună să începeți cu alimente moi, cum ar fi clătite, grăsimi, chifteluțe și strauben. Puteți trece la alimente mai grele și diferite atunci când vă simțiți mai încrezători.
 • Imaginea intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 10
  2
  Evitați participarea la curse în care nu este alimente pentru dvs. Dacă un aliment vă face rău, dacă sunteți alergic sau pur și simplu nu vă place, mancatul nu este distractiv și nu are sens. Alege bine!
 • Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 11
  3
  Învățați să mâncați alimente în cel mai bun mod posibil. Știind cum se comporta mâncarea ta când mănânci este important și dacă te-ai pregătit deja acasă, ar trebui să ai o idee bună despre tehnicile potrivite de luat. Iată câteva sfaturi suplimentare:
 • Bilele Matzah - încercați să evitați stocurile și să vă concentrați doar pe chifteluțe - și folosiți-vă pe mâini, nu pe tacâmuri!
 • Metoda 3
  Ziua cursei

  Imagine intitulată
  1
  Citiți regulile înainte de a participa la cursă. Există câteva reguli de bază care se aplică în multe competiții alimentare:
  • Aflați dacă "veveriță tehnică" este permis - este vorba de practica umplerii gurii cu cât mai multă mâncare posibilă înainte de a fi mestecată și înghițită - de obicei, va exista o limită de timp atât timp cât puteți menține alimente în gură.
  Imagine intitulată
 • Aflați dacă este permisă înmuierea mâncării în apă pentru ao face mai ușoară și mai ușor de înghițit - fiți atenți, totuși, deoarece această tehnică este considerată mai degrabă lipsită de respect față de alimente.
  Imagine intitulată Câștiga un concurs de mese Pasul 12Bullet2
 • Aflați dacă puteți mânca în timp ce mâncați. Unele curse vă cer să vă păstrați locația curată (stil de picnic), altele vă permit să vă murdăriți. Totul va depinde de tipul de mâncare pe care o consumați și cât de mult credeți că ați murdărit. Stilul de picnic este probabil mai bun pentru amatori, deoarece vă încurajează să vă încetiniți și să acordați atenție la ceea ce mâncați în loc să înghițiți totul.
  Imagine intitulată Câștiga un concurs de mese Pasul 12Bullet3
 • Rețineți că aruncarea în sus implică o descalificare în majoritatea curselor. Dacă ajungeți la acest punct, probabil că nu vă distrați!
  Imagine intitulată Câștiga un concurs de mese Pasul 12Bullet4
 • Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 13
  2
  Nu merge prea repede. Deși vă poate părea ciudat, este important să nu vă panicați sau să vă grăbiți, ci să mâncați în mod constant la o viteză bună. Dacă intri în panică, vei face mai multe greșeli și vei avea mai puțin succes.
 • Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 14
  3
  Distrează-te. Chiar dacă este o competiție, ar trebui să fie, de asemenea, distractiv, și dacă o luați prea grav, atunci alte sporturi sunt mai bine pentru tine de a vă scurge energia.
 • Imagine intitulată Câștigă un concurs de alimentație Pasul 15
  4
  Relaxați-vă noaptea înainte, aveți o masă ușoară și beți numai apă. Reluați-vă rutina obișnuită și mâncați în mod normal a doua zi sau când vă simțiți gata.
 • Sfaturi

  • Încercați această tehnică puțin cunoscută pentru a face loc în stomac: după ce ați mâncat, când vă simțiți puțin plin, ridicați-vă șoldurile șoldurilor de la o parte la alta timp de 5-10 secunde. Se pare că acest lucru face ca alimentele să coboare mai rapid în esofag și să le zdrobească în stomac.
  • Pentru a vă ajuta să extindeți stomacul înainte de fiecare cursă, mâncați despre o ceașcă completă de orez brut urmată rapid de o ceașcă de apă foarte fierbinte (cea mai tare se poate tolera).
  • Dacă mâncați ceva cu pâine, încercați să-l înmuiați în apă. Va fi mult mai ușor să o înghițiți!
  • Când gura dvs. este ocupată de mestecat, asigurați-vă că "mesteca" mâncarea de pe farfurie cu mâinile. A face ca mâncarea să fie cât mai moale și mai plină de posibilități vă va economisi mult timp.
  • Profesioniștii din industria alimentară își pregătesc stomacul să se extindă cu un program de antrenament, beau o mulțime de apă și mănâncă alimente bogate în fibre, în special alimente cum ar fi varza. Varza fiartă este o hrană aproape obligatorie pentru profesioniști și mulți dintre ei urmează o dietă pe bază de varză timp de 3-4 zile pentru a permite gazelor produse de această legumă să-și extindă stomacul. Nu este recomandat să încercați această tehnică dacă sunteți un amator!
  • Gândește-te cu atenție dacă vrei să participi la competiții competitive în domeniul alimentației ca sport. O singură încercare de distracție este un lucru, dar practicarea acestei activități implică în mod regulat numeroase efecte negative, inclusiv probleme sociale și de sănătate. Au fost multe critici la concursurile alimentare, deoarece acestea sunt considerate un spectacol de lăcomie într-o perioadă istorică în care mulți oameni suferă de foame și un exemplu rău pentru copiii obezi. De asemenea, practicarea acestui sport ca sport pentru orice perioadă de timp vă poate pune sănătatea în pericol, mai ales dacă aveți o predispoziție la boli precum diabetul.

  Avertismente

  • Dacă nu puteți mânca altă mușcătură, opriți-vă. Mâncând cu forța s-ar putea sufoca. În plus, alimentele încep să fie digerate în stomac în timp ce mănâncă și se formează o soluție lichidă și spumoasă, numită chimme, ca rezultat al sucurilor gastrice care ajută digestia. Toate acestea pot duce la vărsături sau chiar sufocare. Este mai bine să pierzi o cursă decât să te simți rău.
  • Mananca prea mult este foarte periculos si nesanatoasa. Este, de asemenea, o pierdere de mâncare! Acordați atenție și luați în considerare riscurile legate de competițiile alimentare.
  • Nu stați cinci zile înainte de o cursă. S-ar putea să vă simțiți rău și să nu fiți gata să participați la cursă.
  • Dacă nu puteți mânca mereu alimente uscate, la fel de mult cum puteți încerca, beți mici bălți de apă în timp ce mâncați pentru a ajuta digestia. Chiar și Kobayashi, cea mai mare legendă a cursei alimentare, nu poate finaliza niciodată o cursă fără apă potabilă.
  • Chiar dacă organizatorii cursei ar trebui să oprească oamenii în stare de ebrietate, trebuie să vă amintiți că nu este așa vreodată Este o idee bună să participi la un concurs de alimente beat - ai putea să mori încercând să concurezi în timp ce beți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit