gtemata.com

Cum de a trăi o viață plăcută a adolescenților

În calitate de adolescent, veți începe să frecventați liceul, să vă faceți prieteni noi și cel mai probabil să urmați pe cineva. Hormonii tăi vor exploda în acești câțiva ani, astfel încât să-l poți experimenta ca o plimbare cu roller coaster, dar în timp, când vei deveni o fată tânără și apoi o femeie matură, ei se vor stabiliza. Faceți această experiență cât mai bună, urmând sfaturile de mai jos, astfel încât atunci când sunteți un adult, vă puteți aminti de binele trecutului. Destul de curând vei fi adult, dar vei avea parte de multe schimbări de-a lungul drumului!

paşi

Imaginea intitulată
1
Trăiți o viață socială sănătoasă. Atât de simplu ar fi, o viață socială sănătoasă este cheia pentru a se bucura de viață în ciuda stresului școlar. Magazin cu prietenii - distrează-te cumpără haine și accesorii. Mergeți la un parc tematic, la un parc de apă sau mergeți într-o călătorie. Încercați să aveți cel puțin niște prieteni buni, două fete și doi sau trei băieți, pentru o varietate de întrebări. Du-te la arcade, alei de bowling sau cluburi și locuri pentru adolescenți - aceasta va fi cea mai bună modalitate de a interacționa cu alți adolescenți sau oameni mari mai mult sau mai puțin ca tine.
 • Imagine intitulată
  2
  La domiciliu, distrează-te cu hobby-uri. Coaseți, citiți, jucați computer, trageți sau faceți yoga. Înscrieți-vă pentru Facebook, dar încercați să nu deveniți dependenți de aceasta. Înregistrați videoclipuri cu prietenii și le postați pe YouTube. Verificați online pentru a arunca o privire la cele mai recente știri despre muzică, la cei mai buni artiști și la cântecele genului preferat. Nu trebuie să fii doar un fan al muzicii pop - îți place să asculți albumele doo-wop 50 ale bunicii tale sau niște jazz relaxant sau Bob Marley. Fiți un fan al echipei dvs. preferate de sport. Găsiți tot ce vă place să faceți și obțineți-l! Începeți să colectați filme sau cărți.
 • Imaginea intitulată
  3
  Fi creativ - arătați-vă talentele. Scrieți muzică, povestiri și poezii, faceți desene răcoritoare, învățați cum să creați o pagină web și limbaj de programare, să vă îmbraci hainele, să gătiți, să coaceți ceva, să lucrați pe o mașină, orice.
 • Imaginea intitulată
  4
  Echipat cu cele mai recente lucruri accesoriu. Urmăriți programele și filmele la alegerea dvs. pe televiziunea prin cablu - urmăriți canalele familiale, cum ar fi Disney Channel, Nickelodeon și familia ABC, sau poate acele serii dramatice intense, cum ar fi Greu de muri sau justificat. Poate poți vedea unele clasice cum ar fi Casa pe prerie și Gunsmoke, chiar dacă se întorc la generația părinților și bunicilor tăi. Dacă sunteți mai mult o persoană lipsită de griji, cu o inimă ușoară, poate că vor fi potrivite pentru tine anime și serii animate cum ar fi Grifonii sau Simpsons. Obțineți un Xbox 360, un PS3 sau un Wii pentru a juca jocuri distractive și interactive în timpul liber. Mai important, obțineți un telefon mobil, PDA, iPod, PSP, MP3 player, iPhone, BlackBerry sau aparat de fotografiat digital. Întrebați-i pentru ziua ta de naștere sau pentru Crăciun sau pentru orice altă zi pe care o sărbători.
 • Imaginea intitulată
  5
  Gândește-te la stilul tău. Fii tu insuti si vezi ce e bine pe tine (cum te imbraci machiaj si haine). Fie că este vorba despre make-up pentru față (luciu de buze și rimel), fie că este o loțiune de corp, trebuie să fii decent în afara casei, nu?


 • Imagine cu titlul Aveți o viață bună pentru adolescent Pasul 6
  6
  Ai grijă ce mănânci. Consumați alimente sănătoase în timp ce consumați alimente nesănătoase în mod moderat sau la petreceri. Încercați să obțineți cantitatea potrivită de apă din sistemul dvs. și să mâncați cel puțin o masă completă în fiecare zi - mai ales dacă aveți un metabolism rapid sau dacă jucați sport.
 • Imaginea intitulată
  7
  Studiază greu la școală. Asigurați-vă întotdeauna sarcinile la timp și faceți testele bune. Educația este cel mai important lucru în viață - învățarea necorespunzătoare, încercarea sau retragerea de la școală vă pot pune în pericol viitorul în mod semnificativ. Dacă primești note rele pentru că lupți cu ceva, cere ajutor. Dar, dacă sunteți doar leneși sau dacă sunteți procrastinating, acest lucru poate afecta cu adevărat viața universității și oportunitățile viitoare de carieră.
 • Imaginea intitulată
  8
  Participați la activități. Școala vă oferă multe oportunități de participare și distracție. Permiteți-vă să vă implicați vă va ajuta în anii următori și vă va prezenta o mulțime de oameni. Participați la activitățile extracurriculare de după-amiază. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți motivați.
 • Imaginea intitulată
  9
  Ascultă-ți părinții. Da, nebun cum ar suna, pur și simplu ascultând părinții dvs. vă va face viața mult mai ușoară și mai plăcută, deci nu trebuie să-i auziți doar să țipă la tine! Dacă vă supuneți, va fi de fapt un mod ușor de a obține ceea ce doriți, amintiți-vă că trebuie să fie o cooperare 50/50, nu 80/20. Părinții tăi ar putea să nu fie la fel de actuali ca tine, dar poate că ți-ar putea da sfaturi bune, fără timp. Ei trăiesc în lumea reală, nu în "lumea suprareala a adolescentilor". Erau adolescenți la fel ca tine și nu trebuie să-ți pese de ceea ce au făcut în liceu, dar au avantajul că au învățat din greșelile lor, ceea ce le face și părinții grei care au devenit. Așteaptă, și tu vei deveni un părinte greu când ai copii ai tăi.
 • Sfaturi

  • Fiți un conducător înțelept și prudent atunci când studiați pentru o licență de conducere sau ați obținut-o. Nu beți niciodată și conduceți. Vă va marca întotdeauna că faceți ceva ce vă va regreta toată viața.
  • Bucurați-vă de moment cu toată inima și sufletul, pentru că anii adolescenți vor fi într-o bună zi o amintire în istorie și nu vor mai rupe niciodată. Faceți fotografii, păstrați un jurnal etc. Nu trebuie să vă amintiți doar vremurile bune din liceu, ignorând episoadele dramatice și vremurile rele.
  • Nu pretindeți că sunteți ceea ce nu sunteți, în cele din urmă oamenii vor fi împotriva voastră că nu sunteți cinstiți. Ia niște idei de la persoana care te inspiră, dar nu încerca să fii la fel ca tine.
  • Mulți copii au probleme în a înțelege că nu trebuie să ai un iubit sau o prietena care să aibă o viață plăcută pentru adolescenți. Chiar și mulți singuri se distrează. Fiind singur vă va lăsa mai mult timp să vă petreceți cu prietenii, activitățile, studiul, slujba și hobby-urile voastre. Ai o viață pentru a avea o relație. Poate că cel mai bun sfat, înainte de a lua în considerare ideea de a participa la cineva, ar fi să vezi dacă ai timp, plus să ții cont că poți avea mai multe opțiuni atunci când ești la universitate și într-un mod real, când ești mai puțin concentrat pe popularitate.
  • Nu îmbrăcați neglijent, deoarece ar putea să vă provoace probleme și să nu vă pese prea mult, deoarece ați putea fi bolnav! Arată-ți frumusețea naturală!
  • Faceți activitate fizică! Ajută la stres și te poate face mai fericit decât de obicei.

  Avertismente

  • Fiți atenți la cine vă întâlniți.
  • Asigurați-vă că prietenii dvs. sunt cu adevărat cei care spun că sunt.
  • Fă-o, anii adolescentei tale vor fi fantastice, hormonii tăi vor deveni nebuni, dar nu uita că atunci când se va termina, va îmbunătăți totul.
  • Nici măcar nu te gândi la marșul școlii. Educația este foarte importantă pentru dvs., deoarece vă va ajuta să vă dezvoltați la vârsta adultă.
  • Fii matur. Încercați să nu vă distrați de fiecare lucru mic. Nu trebuie să bârfești sau să fii mic cu alte persoane. Respectați-i pe alții.
  • Nu dați niciodată presiuni negative de la colegii dumneavoastră. Dacă te pun sub presiune pozitivă, gândește-te din perspectiva lor.
  • Nu încercați să cumpărați țigări. Este ilegal să le vindeți copiilor sub 18 ani și în cele din urmă să vă provoace probleme de sănătate. Rețineți că un fumător mediu pe două moare mai devreme decât unul care nu a fumat niciodată.
  • Nu te droghează, perioadă!
  • Nu bea. Este ilegal să o vinzi minorilor și este un factor foarte prost.
  • Cursa nu te face păsărică. Te face să te uiți prost, imatur și nepotrivit. Dar nici măcar nu este un puritan radical.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit