gtemata.com

Cum să câștigi stresul din examene

Se apropie ziua examenelor să vă facă să transpirați frigul? Agitația vă face să scădeați nivelul de performanță? Iată câteva sfaturi pentru a depăși aceste momente anxioase!

paşi

Imaginea intitulată Stresul examinării la bătaie Pasul 1
1
Începeți să studiați mult timp înainte de examene. Creați un program care vă permite să aveți timp suficient pentru a revizui și a revizui totul. Toți elevii de model vă vor spune că revizuirea și revizuirea sunt mai importante decât studiul inițial.
 • Imaginea intitulată Stresul pentru examenul Beat Step 2
  2
  Concentrați-vă pe înțelegerea conceptelor, mai degrabă decât aruncându-vă asupra întregului subiect. Aplicați tehnica mnemonică, dacă repetarea mecanică este singura cale de ieșire.
 • Imaginea intitulată Stresul pentru examenul Beat Step 3
  3
  Gândiți-vă la perioada post-examen. Vedeți-vă fericit că ați depășit perioada de stres. Funcționează foarte bine.
 • Imaginea intitulată Stresul pentru examenul Beat Step 4
  4
  Continuă să-ți spui că munca ta nu se va pierde.
 • Imaginea intitulată Stresul pentru examenul Beat Step 5
  5
  Dacă vă faceți griji cu privire la întrebările foarte dificile, vă va ajuta să știți că majoritatea întrebărilor sunt de dificultate medie și au fost create pentru a trăi până la aproape toți studenții.
 • Imaginea intitulată Stresul pentru examenul Beat Step 6
  6
  Alegeți a "partener de studiu", care este expert în cel mai dificil subiect pentru dvs. și despre care puteți contacta pentru orice întrebare.
 • Imaginea intitulată Stresul pentru examenul Beat Step 7


  7
  Du-te la culcare. Este mult mai stresant să încercați să memorați o mulțime de informații sau să înțelegeți concepte complicate cu mai puțin de 6 ore de somn.
 • Imaginea intitulată Stresul pentru examenul Beat Step 8
  8
  Mănâncă sănătos. Mâncarea nutritivă va face creierul să funcționeze mai bine decât mâncarea nesănătoasă. Deși zahărul este o sursă de energie instantanee, picăturile sale sunt la fel de rapide, ducând la slăbiciune mentală.
 • Imaginea intitulată Stresul pentru examenul Beat Step 9
  9
  Îți exercițiu. Activități cum ar fi alergarea, jogging-ul sau săriturile, efectuate timp de 15-20 de minute pe zi, te vor face să te simți relaxat și mental treaz.
 • Imaginea intitulată Stress Stress Examination Step 10
  10
  Pe măsură ce faceți note, utilizați diagrame, grafice, cifre și ilustrații cât mai mult posibil. Acestea vor fi folosite pentru a face o mulțime de recenzie de ultimă oră!
 • Imaginea intitulată Stresul pentru examinarea bătăilor Pasul 11
  11
  Adresați-vă unui adult sau unei persoane cu mai multe cunoștințe decât dvs. pentru a pregăti un test de probă pentru sub-analize. Dacă există teste de exerciții online sau pe piață, folosiți-le. Multe întrebări sunt similare sau similare cu cele din materialul de exercițiu.
 • Imaginea intitulată Stresul pentru examenul Beat Step 12
  12
  În ziua examenului, încercați să vă simțiți fericit! Gândește-te pozitiv și stai calm! Mult noroc!
 • Sfaturi

  • Chiar înainte de examinare, gândiți-vă la toată munca pe care ați făcut-o. Păstrați o atitudine pozitivă și aveți încredere în roadele muncii voastre dure.
  • Cu o zi înainte de examene, vizitați un film sau un spectacol de teatru. Ai putea chiar să mergi la un târg. Această sugestie va funcționa numai dacă ați lucrat din greu anterior - în acest caz, creierul dvs. va fi creat casetele necesare în care ați stocat informațiile pe care le-ați învățat și de la care puteți trage din examen.

  Avertismente

  • Dacă vă simțiți prea stresat în legătură cu examenul, discutați cu cineva despre acest lucru. Poate fi un părinte, un prieten sau o figură profesională potrivită pentru acest scop. Este întotdeauna mai bine să vorbești cu cineva înainte ca nervii tăi să-ți afecteze sănătatea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit