gtemata.com

Cum se utilizează o periuță de dinți electrică

Pentru a avea dinți foarte albi și o respirație plăcută ca o cremă de menta, îi datorați periați dinții

în mod regulat. Dacă ați folosit întotdeauna o periuță de dinți manuală și tocmai ați cumpărat o mașină electrică, probabil vă întrebați cum să o utilizați cel mai bine. Continuați să citiți pentru a afla!

paşi

Imaginea intitulată Utilizați o periuță de dinți electrică Pasul 1
1
Încărcați bateria. Fără taxă, periuța dvs. electrică devine o periuță de dinți simplă manuală mai greu decât în ​​mod normal. Păstrați periuța de dinți sau asigurați-vă că înlocuiți sau reîncărcați bateria atunci când aceasta indică semne de eficacitate mai mică. Păstrați sursa de alimentare în apropierea chiuvetei, astfel încât să fie ușor de accesat, dar protejată împotriva scurgerilor accidentale și că nu poate cădea în chiuvetă.
 • Imaginea intitulată Utilizați o periuță de dinți electrică Pasul 2
  2
  Păstrați perii eficient. Capul trebuie realizat din fire de nylon flexibile pentru o eficiență mai bună a spălării. După câteva luni de utilizare continuă, capul se deteriorează și trebuie înlocuit deoarece își pierde eficiența.
 • Înlocuirea capului este recomandată nu numai pentru considerente legate de eficacitate, ci și din considerente de igienă. Cercetarea științifică a arătat că multe tipuri de bacterii, cele mai multe dintre ele inofensive, se ascund în cap, dar înlocuirea regulată a capului poate preveni potențialele probleme.
 • Imaginea intitulată Utilizați o periuță de dinți electrică Pasul 3
  3
  Se umezeste capul si se aplica pasta de dinti cu moderatie. Folosind prea multă pastă de dinți puteți crea exces de spumă și vă atrage să scuipați sau să opriți spălarea înainte de timp.
 • Imaginea intitulată Utilizați o periuță de dinți electrică Pasul 4
  4
  Subdivizați-vă gura în patru zone: la dreapta și la stânga, la dreapta și la stânga. Începeți de sus, așezând periuța de dinți la articulația dintre dinte și gingie, capul îndreptându-se la 45 ° spre gingie.
 • Apăsați ușor, mutați periuța de dinți în cercuri mici, trecând de la un dinte la altul. Vibrația motorului vă asigură o curățare temeinică.
 • Imaginea intitulată Utilizați o periuță de dinți electrică Pasul 5
  5
  Îndepărtați cu grijă peria de dinți. Petreceti cel putin 30 de secunde in fiecare zona, trecand peria in exteriorul fiecarui dinte, in interior, pe partea pe care o mesteceti si intre dinte si dinte. Întreaga spălare trebuie să dureze două până la trei minute.
 • Apăsarea prea tare poate provoca deteriorarea gingiei sau poate consuma prea mult email. De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că periajul dinților imediat după consumarea alimentelor acide, cum ar fi fructele citrice sau băuturile carbogazoase, poate coroda smaltul dinților. În aceste cazuri este mai bine să așteptați 30 până la 60 de minute înainte de a vă peria dinții.
 • Imaginea intitulată Utilizați o periuță de dinți electrică Pasul 6


  6
  Periați limba. Acest lucru ajută la eliminarea bacteriilor care provoacă respirație urâtă. Nu periați prea tare pentru a nu ruina papilele.
 • Imaginea intitulată Utilizați o periuță de dinți electrică Pasul 7
  7
  Clătiți-vă gura. Luați o gură de apă în gură, clătiți și scuipați.
 • Utilitatea reală a clătirii este mult dezbătută. Pentru unele, clătirea scade eficacitatea fluorului conținut în pasta de dinți, în timp ce pentru alții este important să se asigure că fluorul în sine nu este înghițit. Pentru unii oameni este neplacut să aveți pasta de dinți în gură când spălarea este terminată! Dacă aveți un risc mare de a dezvolta carii dentare, aceasta poate ajuta la clătirea sau clătirea cu puțină apă pentru a crea un amestec de fluoruri.
 • Alte studii au arătat că nu există diferențe dacă clătirea este efectuată sau nu.
 • Imaginea intitulată Utilizați o periuță de dinți electrică Pasul 8
  8
  Clătiți periuța de dinți. Scoateți capul din motor și trageți apă pe ambele înainte de a le depozita, astfel încât să se usuce.
 • Imaginea intitulată Utilizați o periuță de dinți electrică Pasul 9
  9
  Completați spălarea cu o apă de gură care conține fluor (opțional). Luați o gură de apă de gură, clătiți timp de aproximativ 30 de secunde, apoi scuipați. Aveți grijă să nu o înghițiți.
 • Imaginea intitulată Utilizați o periuță de dinți electrică Pasul 10
  10
  Puneți motorul pe sursa de alimentare. Păstrarea periuței de dinți încărcate asigură că este întotdeauna gata atunci când aveți nevoie de ea.
 • Dacă peria este complet încărcată, puteți deconecta sursa de alimentare din priză pentru a economisi energie.
 • Sfaturi

  • Periuțele electrice de dinți produc 3000 la 7500 vibrații pe minut, în timp ce periile ultrasonice generează 4000 de vibrații pe minut. Dimpotrivă, folosirea unei periuțe de dinți manuale generează doar aproximativ 600 de vibrații pe minut. În ciuda acestor diferențe, studiile științifice arată că utilizarea unei periuțe de dinți eficiente dă un rezultat echivalent utilizării unei periuțe de dinți electrice. Aspectul important este regularitatea și eficiența utilizării periuței de dinți!
  • Periați dinții cel puțin de două ori pe zi, sau după fiecare masă.
  • Aveți grijă să periați fiecare dinte din toate direcțiile.
  • Nu uitați să folosiți ață dentară!

  Avertismente

  • Nu scufundați sursa de alimentare sau peria pentru a preveni scurtcircuitarea electrică.
  • Nu apăsați prea tare firele împotriva dinților.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit