gtemata.com

Cum să vă folosiți imaginația

Folosind imaginația ta, ziua ta poate deveni mai interesantă și mai interesantă. Vă veți simți mai motivați și mai fericiți. Majoritatea adulților cresc și uită că au o imaginație. Învățând să o controlezi și să o extinzi, te vei simți mult mai liniștită și fără probleme.

paşi

Imaginea intitulată Folosiți-vă imaginația Pasul 1
1
Când te trezești, gândește-te la ceva neobișnuit. De exemplu, dacă în mod normal nu mergeți la adăposturi pentru animale, mergeți la un magazin de animale de companie, cumpărați niște alimente pentru câini și duceți-l la adăpostul cel mai apropiat de casa dvs.
 • Imaginea intitulată Folosiți-vă imaginația Pasul 2
  2
  Sunați un prieten drag și jucați jocul "bolboroseală". Tu și prietenul tău veți vorbi mult timp o limbă care nu există. Aceasta înseamnă că pentru a vă face să înțelegeți va trebui să utilizați mai mult limbajul corpului, desene și tonuri diferite de voce.
 • Imaginea intitulată Folosiți-vă imaginația Pasul 3
  3
  În timpul zilei, faceți o pauză de zece minute să ieșiți, să stați pe o bancă și să vizionați oamenii. Inventați povestiri despre ele. Dați-le nume. Inventați motivul pentru care se află în acel loc special.
 • Imaginea intitulată Folosiți-vă imaginația Pasul 4
  4
  Pretindeți-vă că aveți o putere magică pentru a vă putea ascunde de oameni. Gândește-te cum și când ai putea să o folosești.
 • Imaginea intitulată Folosiți-vă imaginația Pasul 5


  5
  Creați-vă casa, camera sau camera de zi. Acest lucru vă va stimula creierul, deoarece va trebui să vă concentrați și să vă gândiți la modul de reorganizare a spațiilor.
 • Imaginea intitulată Folosiți-vă imaginația Pasul 6
  6
  Creați o cameră sau un spațiu în afara casei pentru a fi acoperite cu foi ieftine ieftine. Ia niște vopsea și pulverizează-o pe ea. Este distractiv și, de asemenea, vă va atenua stresul.
 • Imaginea intitulată Folosiți-vă imaginația Pasul 7
  7
  Începeți o poveste simplă. De exemplu: "În timp ce mersam de-a lungul drumului am văzut ....." Ce ai văzut? Ce ai auzit cât de mult l-ai văzut? Ce sa întâmplat? Puteți folosi începutul oricărei povestiri și le puteți face după cum doriți și le puteți termina.
 • Imaginea intitulată Folosiți-vă imaginația Pasul 8
  8
  Obțineți o carte sau o revistă și alegeți o propoziție. De exemplu: "Beyoncé, cântăreața preferată sau un rapper, vă va lansa astăzi noul CD". Decideți cum doriți să continuați povestea: "Și el a spus că CD-urile vor fi libere și nimeni nu va trebui să plătească", sau: "Dar acesta va fi ultimul său CD și el a anunțat că se va retrage de pe scena muzicală".
 • Sfaturi

  • Prin artă, imaginația vă permite să fiți oricine, atunci când doriți, și vă puteți găsi în fiecare parte a lumii. Cu imaginație, poți obține tot ce vrei. Exprimați-l printr-o melodie, scrieți o poveste sau poezie, trageți, pictați sau faceți o sculptură de tencuială! Prin imaginație, lumea este literalmente în mâinile tale!
  • Nu renunta! Pentru unii este dificil să folosești imaginația, ci doar să faci niște exerciții și totul va deveni simplu!
  • În timpul zilei, întotdeauna să pretind că sunteți cineva sau ceva, cum ar fi un agent secret, un extraterestru sau altceva de interes.

  Avertismente

  • Nu exagerați, puteți speri oamenii și face pe oameni să fugă. Bine, poți fi un monstru, un străin, un dragon sau un soldat: dar dacă te comporți într-un mod violent sau neadecvat printre oameni, ei vor crede că ești nebun și cu siguranță nu inteligent!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit