gtemata.com

Cum să trăiești în armonie cu ceilalți

Suntem cu toții asemănători printre noi, mai mult decât suntem diferiți: este un fapt. Aceasta înseamnă că cu cât o persoană este mai în măsură să înțeleagă trăsăturile personalității sale și să-și recunoască talentele, cu atât mai mult va putea să înțeleagă și să aprecieze restul omenirii. Omenirea este ca o țesătură formată din mai multe conexiuni, și fiecare dintre noi poate da tot posibilul să-l îmbogățească. Acest articol se axează pe modalitățile de a asigura cea mai mare armonie posibilă între dvs. și restul locuitorilor planetei noastre ...

paşi

Imaginea intitulată Sortează viața ta Pasul 16
1
Ori de câte ori întâlnești o altă persoană, gândește-te că un procent prevalent al ființei sale este identic cu al tău. Din partea dvs., apreciați diversitatea oferită de procentul rămas. Ființa voastră este o combinație unică a trăsăturilor comune ale naturii umane. Folosește-ți pe al tău motiv și dorința voastră de a urmări obiectivele fundamentale ale fiecărei ființe umane de pe planetă: viața, satisfacția, superioritatea, conexiunea și identitatea.
 • Imagine cu titlul Dans la un club de noapte Pasul 02
  2
  Recunoașteți natura noastră comună ca bărbați, pentru care cu toții urmărim conservarea personală, creșterea și bucuria. Încercați să vă onorați această natură în armonie cu ceea ce este în jurul vostru. Formați o viziune pentru viața voastră și pentru omenire. Lucrează pentru a construi "cel mai mare bun posibil pentru cel mai mare număr posibil de oameni".
 • Gândiți-vă la ceea ce doriți să realizați, la ce vis doriți să atingeți, la ce să urmăriți, la ce proiect să realizați, la ce misiune trebuie să realizați: mergeți adânc și obțineți sprijin din partea altora pentru a oferi cea mai bună formă posibilă viitorului.
 • Imagine cu titlul Ajutor Aveți grijă de planeta noastră Pasul 14
  3
  Recunoașteți în fiecare persoană o resursă pentru omenire. Un deficit de bunuri materiale, reale sau percepute, poate face ca o persoană să apară ca o potențială amenințare și o posibilă cauză a lipsei lor, dar este important să înțelegem că majoritatea oamenilor pot adăuga valoare lumii mai mult decât consumă. resurse. Amintiți-vă că trăim într-o planetă foarte bogată și bine aprovizionată.
 • Imaginea intitulată Traieste în armonie cu ceilalți Pasul 04
  4
  Recunoașteți unicitatea contribuției pe care oricine o poate face pentru cauza progresului uman prin imaginația și munca lor. Nu vă faceți griji cu privire la afilierile sau politica religioasă a oamenilor pe care îi întâlniți, întrebările corecte sunt mai degrabă: profitați cât mai mult de viața voastră? Când te uiți în oglindă, îți place ceea ce vezi? Poti sa te identifici cu o alta persoana si sa o tratezi in consecinta? Când te culci noaptea, ești mulțumit de modul în care ai petrecut ziua? Când vă treziti dimineața, simțiți dorința de a atinge obiective noi și mai ambițioase? În ceea ce-l privește pe voi înșivă, faceți tot timpul ce trebuie să trăiți.


 • Imaginea intitulată Dans la petreceri Pasul 01
  5
  Recunoașteți valoarea dorinței voastre naturale de a fi apreciabil din punct de vedere estetic și de a reuși bine în ceea ce faceți. Fiind observat și apreciat este o sursă de satisfacție, la fel cum este și observarea și aprecierea altora, aspectul lor exterior și ceea ce pot face. Demnitatea noastră ca ființe umane este exprimată în nevoia de a ne arăta și de a ne comporta în așa fel încât să o primim deviz al altora. Faptul că ne împingem unul pe celălalt pentru a obține cele mai bune rezultate din noi înșine este o dovadă a începutului realizabil de omenire. Șansa incredibilă pe care o avem de a trăi ar trebui să fie sărbătorită și exploatată la maximum în toate fațetele acelei bijuterii care este natura umană, pentru că așa suntem noi și care merită să fie exprimate fără rezerve.
 • Imaginea intitulată Practicarea acțiunilor aleatoare de bunătate Pasul 01
  6
  Realizați că puteți ajuta pe ceilalți și că alții vă pot ajuta. Nu este rezonabil să ne așteptăm ca fiecare să dea ceva fără să aibă nimic în schimbul oricărei relații. Dar, rețineți că uneori nu costă nimic pentru a ajuta o altă persoană doar pentru că sunteți în stare să o faceți și un gest similar poate fi, de asemenea, o sursă de satisfacție personală. De fapt, nu se așteaptă nimic în schimb este componenta fundamentală a bucuriei de a da, deoarece dăruirea devine absolută, fără condiții. Veți găsi că majoritatea oamenilor vor dori să se întoarcă în orice caz, mai ales când spiritul tău este sincer.
 • Imagine cu denumirea Fii un pas în frunte 02
  7
  Realizează faptul că toți trăim împreună pe aceeași planetă. Cu toții trebuie să câștigăm din colaborare, așa cum toți trebuie să pierdem prin a ne pune unul împotriva celuilalt. După cum au afirmat americanii nativi, "niciun copac nu are astfel de ramuri nebunești să se lupte unul cu celălalt". Omenirea trebuie să se confrunte în mod inevitabil cu multe provocări care necesită abilități de apărare, fără a fi nevoiți să ne creeze noi probleme, punându-ne unul împotriva celuilalt. Dragostea este cel mai mare catalizator al armoniei, și numai ne îmbogățește și ne înalță. Nu există niciodată suficient dragoste în lume, iubiți atât de mult cât poți, mai ales atunci când pare mai greu.
 • Sfaturi

  • Cultivați recunoștința și conștiința că suntem cu toții copii ai Universului și permiteți-vă întotdeauna inimii voastre dorind mai mult pentru alții mai multă viață, mai multă fericire, mai mult succes, mai multă iubire și mai multă cunoaștere.
  • Dragostea pentru sine, pentru omenire și pentru Univers, care are originea în bogăția interioară inerentă și în creștere a fiecăruia dintre noi, este cheia pentru a intra în contact cu alți oameni care la rândul lor au aceeași oportunitatea de a înțelege aceste principii fundamentale ale existenței, garantarea fericirii de durată.
  • Dacă sunteți în pace cu voi înșivă, va fi mai ușor să fiți în pace cu ceilalți.
  • Recunoașteți potențialul enorm care există pentru ca toți să ne susțină în mod adecvat prin cooperare și gestionarea inteligentă a resurselor.
  • Extindeți și acceptați dragostea la fiecare ocazie.
  • Concurează constructiv și încearcă să rezolve conflictele cu răbdarea, toleranța și comunicarea.
  • Înțelegeți că ceea ce ați pus în cerc vă va reveni. Efectuați acțiuni pozitive, constructive și iubitoare, și același lucru se va face pentru dvs.
  • Încercați să vă bucurați de viață și să permiteți altora să facă același lucru.
  • Când vedeți o altă persoană, amintiți-vă că în interiorul acelui corp există un univers virtual, asemănător cu al tău, făcut din amintiri, visuri, demnitate, opinii și emoții: în fiecare dintre noi există mult mai mult decât vedem în afară.
  • Încercați să ajungeți la soluții care să fie în beneficiul tuturor persoanelor implicate.

  Avertismente

  • Nu este greșit să percepem posibilele amenințări la alții, lucru important este să verifici realitatea obiectului temerilor tale și să reacționezi în consecință.
  • Evitați oamenii care vă urăsc pentru rasa, sexul, religia, etnia sau clasa voastră socială, cu excepția cazului în care aveți suficiente resurse emoționale pentru a se comporta ca un prieten al lor și pentru a vă eroda sectarismul. Nu este ușor și este contraproductiv să-și petreacă timpul cu ei, dacă nu sunteți la cel mai bun nivel și puteți să vă controlați singuri. Nu contează cu adevărat de ce te urăsc, motivele pentru sectarism și fanatism sunt sociale și culturale: singurul remediu este educația și subminarea însăși a ideii de sectarism.
  • Lanțul omenirii este la fel de puternic ca și legătura cea mai slabă.
  • Nimeni nu este perfect, iar acest lucru poate provoca frustrare, dar uitându-se la partea strălucitoare, există întotdeauna loc de îmbunătățire, iar sarcina de a îmbunătăți omenirea ar trebui să înceapă cu noi înșine.
  • Faptul că violența este uneori singura cale posibilă de a se apăra nu înseamnă că este o modalitate normală de a trăi viața cuiva și că ar trebui să încercăm să trăim în armonie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit