gtemata.com

Cum sa iesi cu o femeie Capricorn

Capricornii, născuți între 21 decembrie și 20 ianuarie, sunt oameni ambițioși, direcți și decisivi. Dar acest lucru nu este suficient pentru a participa la o femeie Capricorn - în plus față de calitățile descrise mai sus, cei născuți sub acest semn pot fi, de asemenea, sensibili, atenți și delicați. Din aceste motive, cucerirea unei fete Capricorn este o provocare complexă, care necesită îngrijire, angajament și atenție, dar care oferă o recompensă excepțională: Capricornii, de fapt, sunt tovarăși excelenți pentru viață.

paşi

Tabel de compatibilitate

Utilizați acest tabel simplu pentru a evalua șansele de succes într-o relație cu o fată Capricorn. Amintiți-vă că acestea sunt generalizări: orice semn poate găsi în mod potențial dragoste cu altul. Toate informațiile sunt preluate de la Astrology.com.

Compatibilitate sentimentala cu Capricornii
Semnul parteneruluiCalitatea cupluluinotițe
BerbecAmbii oameni sunt foarte dinamici, dar au atitudini diferite - Berbecul este mai impulsiv și direct, în timp ce Capricornii se gândesc mai mult la ce să facă.Conflictele frecvente trebuie evitate. Această pereche are cele mai bune șanse de reușită dacă ambii oameni au sarcini bine definite și interferează puțin cu munca partenerului.
TaurulAmbii oameni au valori și obiective similare. Capricornii și Taurul împart și ele resurse și emoții.Această pereche de picioare pe pământ este foarte compatibilă, dar tensiuni pot apărea dacă Capricornul vede Taurul ca fiind leneș, iar Taurul vede Capricornul ca prea rigid.
GemeniiAtitudini și obiective în contrast puternic. Este posibil ca povestea de dragoste să apară, dar relațiile de acest gen necesită un angajament deosebit.Gemenii sunt strălucitori și spontani, în timp ce Capricornii sunt oameni simpli și nepretențioși. Prin urmare, ambii trebuie să se angajeze să se simtă în largul lor în prezența companionului.
cancerCei născuți sub acest semn au tendința de a forma conexiuni emoționale profunde și ferme.O combinație plăcută, chiar dacă intensitatea emoțională a legăturii poate duce uneori la conflicte de proporții mari.
LeuObiectivele și determinarea celor două semne sunt similare - Leul are tendința de a fi mai sociabil și mai extrovertit, în timp ce Capricornii sunt mai tradiționali și mai rezervați.Acest cuplu poate fi foarte sănătos dacă obiectivele sunt comune, deoarece punctele forte ale unei persoane sunt complementare celor ale celuilalt.
fecioarăAmbele semne au o abordare realistă a vieții - Fecioara se concentrează mai mult pe sentimente și intuiție, în timp ce Capricornii se află pe statutul și ambiția socială.Acest cuplu poate fi foarte plăcut: ambii oameni apreciază succese materiale, chiar dacă din diferite motive.
BalanțaCei născuți sub semnul Vieții sunt mai înrudiți cu frumusețea și estetica decât Capricornul, care de multe ori au interese mai concrete.Relația poate fi dificilă. Dar punctele forte ale poporului sunt completate bine și acest lucru poate da naștere unei vieți de cuplu satisfăcătoare, dacă este posibil să se găsească suficiente puncte comune.
ScorpionulScorpii sunt ganditori si introspectivi, in timp ce gandurile Capricornului sunt inradacinate in lumea reala.O uniune de acest fel poate fi extrem de satisfăcătoare dacă ambii oameni se pot exprima în mod clar cu partenerul.
SăgetătorulSagetatorii sunt fără griji, capricioși și nerăbdători, în timp ce Capricornii sunt mai serioși și mai precați.Ambii oameni trebuie să se întâlnească. Cu toate acestea, cuplul este bine echipat pentru a supraviețui conflictelor minore.
CapricornulAmbii oameni au picioarele la sol, sunt ambițioși și muncesc din greu.Acest cuplu poate avea un mare succes (material și emoțional), dar având în vedere că ambele părți sunt foarte ambițioase, pot apărea conflicte serioase dacă rolurile din relație nu sunt bine definite.
VărsătorulCapricornii sunt precauți și puse, în timp ce Vărsătorii sunt mai optimiști și mai idealistici.Acest cuplu ascunde un mare potențial. Sindicatele de acest tip formează deseori legături indisolubile.
PeștilorPestii au tendinta de a fi emotional si de vis, spre deosebire de abordarea directa si realista a vietii Capricornilor.Cuplurile de acest fel sunt un exemplu de atracție a opuselor - fiecare persoană oferă celălalt ceva care lipsește adânc.

Metoda 1
Cucerirea afecțiunii unei femei Capricorn

Imaginea intitulată
1
Vorbește despre munca sau proiectele ei personale. Capricorn femeile sunt, prin natura lor, muncitori ambițioși și neobosiți. Aproape toată lumea îi place să discute obiectivele profesionale și progresele pe care le-au făcut pentru a le atinge. Încercați să discutați cu fetița care vă place despre ceea ce face pentru a-și îmbunătăți viața - fie că este vorba despre o lucrare tradițională sau despre un proiect personal, precum o operă de artă, un manuscris etc. Nu fi surprins dacă nu mai încetați să mai vorbiți.
 • S-ar putea să considerați munca ca un subiect plictisitor, dar conversația dvs. nu ar trebui să arate ca un interviu. De fapt, cu puțină "creativitate (și un aer răutăcios), puteți adăuga un anumit piper la aceste întrebări, de obicei plat. Iată câteva exemple:
 • Întrebări plate: "Unde lucrezi?". "Care e treaba ta?". "Îți place?". "Unde vă vedeți voi în cinci ani?".
 • Aveți grijă de întrebări: "Deci, care este planul tău de a câștiga primul milion?". "Care este următorul pas în viață?". "Ești mai mult o persoană decât Gordon Gekko sau Lorenzo Anello?".
 • Imagine intitulată Data la o femeie din Capricorn Pasul 2
  2
  Vorbiți cu discreție cu privire la realizările dvs. profesionale. Aproape toate femeile Capricorn apreciază ambiția și hotărârea, astfel încât adesea respectă pe cei care muncesc din greu și obțin mari succese. Dar amintiți-vă că cei născuți sub acest semn sunt modest și conservatori, astfel că rareori reacționează bine la lăudători. În schimb, încercați să le dați indicii discrete despre rezultatele dvs., introducându-le în conversație în mod natural. Mai jos sunt câteva exemple:
 • Prea directe: "Vezi pantofii ăștia? Ele sunt alcătuite din piele aligator autentică". "Ar trebui să mergem pe noul meu Ferrari în acest weekend". "Tocmai am câștigat premiul lunar al angajatului în afaceri de familie pentru a cincea lună consecutiv!".
 • Discreție de auto-adulare: "Sper să-mi folosesc bonusul anual pentru a organiza ceva frumos pentru noi doi". "Am purtat acest ceas doar la ocazii speciale - i-am cumpărat pentru absolvire". "De obicei nu fac asta, dar îmi place să mă petrec cu ceva frumos când lucrurile au mers bine la lucru".
 • Imagine intitulată Data a Capricorn Woman Step 3
  3
  Profitați de competitivitatea sa - ușor. Capricornul apreciază adesea provocările prietenoase. Organizarea de evenimente care implică o anumită formă de competiție vă poate aduce momente de distracție și romantism. Cu toate acestea, evită ciocnirile intense și încălzite. Concurența prea puternică poate duce la resentimente și femeile Capricornului nu le place să piardă atunci când mizele sunt mari.
 • Idei bune pentru o întâlnire: bowling, cărți, mini golf, tir cu arcul, jocuri arcade, jocuri de masă care te forțează să bei.
 • Idei greșite pentru o întâlnire: curse cu motoare clandestine, provocări individuale la baschet cu reguli stradale, poker cu miză mare.
 • Dacă dominați concurența, ar fi o idee bună să lăsați partenerul să câștige cel puțin o dată, pentru a nu-l face să se simtă prea jenat. Incercati sa nu o faceti sa inteleaga ca o lasati sa castige - ai putea sa o ranesti chiar mai mult decat sa o bati.
 • Imagine intitulată Data a Capricorn Woman Step 4
  4
  Gândiți-vă la cutii cadou pe care le puteți folosi. Aproape toți cei născuți sub semnul Capricornului sunt oameni practici, care apreciază darurile mai mult pentru valoarea și utilitatea lor decât pentru semnificația lor simbolică. Chiar dacă o bijuterie sau un buchet de flori proaspete sunt mereu gesturi blânde, ar trebui să alegeți mai multe cadouri materiale. Încercați să le obțineți ceva ce puteți utiliza pentru o lungă perioadă de timp, mai degrabă decât obiecte care vă vor face să vă excitați odată.
 • Cadoul perfect pentru o femeie Capricorn depinde de hobby-urile ei și de interesele ei personale. De exemplu, dacă vă place să desenați, puteți lua un bloc de foi de înaltă calitate și creioane profesionale. Dacă sunteți un atlet născut, cumpărați un bilet de sezon la cea mai exclusivistă sală de gimnastică din zonă. Nu există nici un răspuns "dreapta" în acest caz - totul depinde de personalitatea femeii pe care doriți să o impresionați.
 • Imagine intitulată Data la o femeie din Capricorn Pas 5
  5
  Spice-o cu unele rezultate la nivel înalt. Deși femeile Capricornului nu apreciază de obicei ostentația bogăției generoase, ei au o tendință naturală de a aprecia statutul social și de a se bucura din când în când de plăcerile vieții. Pentru a sărbători ocazii speciale (și în unele cazuri "doar pentru că vă place"), angajamentul de a oferi capricornului tău iubit o ieșire galantă.
 • Idei bune pentru o întâlnire: muzee, teatre, restaurante de lux, festivaluri de film, expoziții de artă, excursii de weekend, magazine de vinuri etc.
 • Nu ai mulți bani? Dacă sunteți destul de creativi, vă puteți bucura de plăcerile vieții la un preț scăzut. De exemplu, încercați să căutați pe site-ul site-ului "Evenimente" de la universitatea locală - este de obicei posibil să participi gratuit la conferințe, prezentări de carte și alte evenimente.
 • Metoda 2
  Fiind omul ideal

  Imagine intitulată Data la o femeie din Capricorn Pasul 6
  1
  Găsiți imediat un acord asupra obiectivelor pe termen lung. Una dintre cele mai mari pericole într-o relație cu o femeie Capricorn este posibilitatea concretă că ea decide să te lase dacă ideile tale despre viitor nu sunt compatibile. Salvați-vă durerea de a aborda această conversație după o relație de un an, vorbind despre obiectivele pe termen lung în primele șase luni de întâlnire. Căutați răspunsuri la aceste întrebări:
  • Vrei să te căsătorești în viitor?
  • Vrei să ai copii?
  • Vreți să aveți animale de companie?
  • Când vrei să începi o familie?
  • Cât doriți să salvați și cât doriți să cheltuiți?
  • Ce achiziții importante vrei să faci?
  • Cum plănuiți să vă trăiți viața?
 • Imaginea intitulată Data a femeii Capricorn Pasul 7
  2
  Acordați posibilitatea de a participa la organizarea planurilor dvs. Proiectele pe termen lung ale unui cuplu nu sunt niciodată perfect aliniate - compromisurile sunt întotdeauna necesare. Când vine momentul să decideți ce concesii specifice sunteți dispus să faceți, asigurați-vă că lăsați partenerul dvs. să participe la decizie. Acest lucru nu este doar un act de curtoazie - este, de asemenea, o alegere inteligentă pentru fericirea pe termen lung. Partenerul tau va respecta dorinta de a te sacrifica pentru ea.


 • Imaginea intitulată
  3
  Lăsați-o să determine ritmul relației. Dacă nu sunteți un Capricorn (sau dacă nu aveți un temperament similar cu cei născuți sub acest semn), probabil că partenerul dvs. va dura mult mai mult decât vă pentru a vă obișnuiți cu intimitatea în relație. Lasă-i să-și ia timpul de care are nevoie. O reticență inițială de a se arunca cu capul într-o nouă poveste de dragoste nu este un semn al sentimentelor sale față de dvs., este rezultatul abordării sale naturale, prudente și calculate la toate deciziile vieții. Permiteți-i timp să se deschidă cu tine și veți fi fericiți să așteptați.
 • Imaginea intitulată
  4
  Trateaza-l cu respect. Acest sfat poate părea trivial, dar merită menționat faptul că este mult mai important pentru femeile Capricorn decât pentru cele ale altor semne. După cum am menționat mai devreme, femeile născute sub acest semn acordă o atenție deosebită statutului lor social. Acest lucru înseamnă că aceștia tind să observe când sunt tratați într-un mod care le denaturează și că se pot simți jenat ca urmare a încălcărilor de etichete pe care alte fete s-ar putea să nu le observe nici măcar. Fiți respectuoși de partenerul vostru Capricorn - aceasta nu înseamnă că trebuie să fiți întotdeauna extrem de serioși în prezența voastră, dar că trebuie să vă comportați diferit decât atunci când sunteți cu prietenii voștri. Iată câteva aspecte care trebuie luate în considerare:
 • Limba pe care o utilizați în prezența dvs. (cu o atenție specială la cuvinte rele, etc.).
 • Modul în care vorbești despre tine în public.
 • Modul în care vorbești despre tine cu prietenii tăi.
 • Micile curtoazii pe care le ai față de el (ține-ți mâna când coboară pe trepte, dă-i haina când e rece, etc.).
 • Metoda 3
  Știind ce să eviți

  Imaginea intitulată
  1
  Nu fi intimidat de atitudinea lui atentă. După cum am menționat mai devreme, femeile Capricorn sunt adesea tradiționale, orientate spre muncă și conservatoare. Acest lucru le poate da un aer de austeritate sau chiar răceală la început. Încercați să înțelegeți că emoțiile profunde și compasiunea sunt ascunse în inima fiecărui Capricorn. Deși Capricornul mediu nu este deschis față de emoțiile lor la fel de mult ca Leul mediu, este încă destul de capabil să formeze legături emoționale puternice în timp.
 • Imaginea intitulată Data la o femeie din Capricorn Pasul 11
  2
  Evitați căutarea disperată sau lipicioasă. Cei născuți sub semnul Capricornului se mândresc că nu trebuie să se bazeze pe alții pentru a-și atinge obiectivele. Deoarece partenerul dvs. are probabil un suflet ambițios și independent, nu o cântăriți cu solicitări constante de atenție și afecțiune. Bucurați-vă în schimb de momentele delicioase pe care le petreceți împreună, care vor fi sincere și naturale. De asemenea, pregătiți-vă și fiți dispuși să vă îngrijorați de distracția dvs. - Capricornii nu simt nevoia de a-și vedea partenerul în fiecare zi și ar trebui să faceți același lucru.
 • Comportamente pentru a evita: suna sau trimite mesaje de multe ori pe zi, de multe ori cere confirmarea afectiunii sale, demonstratii de gelozie, incercari de a-si schimba planurile.
 • Imagine intitulată Data fată femeie capricornă 12
  3
  Evitați să căutați leneș sau nerezonabil. Capricornii găsesc puțini oameni mai puțin atrăgători decât cei care refuză "încerca" să-și rezolve problemele. Nu lăsați partenerul să vă vadă ca un ratat. Încercați să păstrați obiective profesionale ambițioase, chiar dacă nu le puteți atinge pe toate. În același mod, nu-ți asociați afirmația: arătați întotdeauna că este important pentru dvs. Angajat cu sinceritate în viața profesională și în viața dvs. privată - ea vă va aprecia eforturile.
 • În unele cazuri, viața ne pune în situații în care nu putem fi activi cum făceam noi. De exemplu, bolile, problemele de familie și disponibilizările neașteptate vă pot forța temporar să vă îndepărtați de obiectivele dvs. În aceste cazuri, nu dăruiți sentimentelor de inadecvare - o femeie capricornă inteligentă este capabilă să vadă diferența dintre cei care nu vor să muncească și cei care nu o pot face.
 • Imaginea intitulată
  4
  Evitați impunerea domeniului dvs. Capricorn femeile au o mentalitate independentă, prin urmare nu le place să fie controlate de către colegii lor sau relații vii într-un mod unilateral. Obișnuiți-vă să nu încercați să influențați viața partenerului dvs. - ar trebui să fie liberă să ia propriile decizii și să își formeze propriile opinii. Mai ales, nu este vorba despre cineva pe care trebuie să-l dețineți, să-l controlați sau să glumiți. Trebuie să fiți gata să respectați independența partenerului dvs. dacă nu doriți să-l pierdeți.
 • Comportamente pentru a evita: să vorbești în loc de partenerul tău la evenimentele sociale, să îți ceri scuze pentru opiniile tale atunci când sunt diferite de ale tale, să încalci spațiul sau confidențialitatea ta personală, să încerci să-ți controlezi comportamentul etc.
 • Imagine intitulată Data la o femeie din Capricorn Pasul 14
  5
  Nu te aștepta "corect" problemele tale. Fie că vă place sau nu, femeile Capricorn se concentrează în principal pe problemele lor, nu pe cele ale partenerului lor. Deși oamenii buni sunt întotdeauna dispuși să ofere cuvinte de compasiune și un umăr să plângă în vremuri dificile, femeile acestui semn nu sunt, de obicei, mulțumite dacă trebuie să-și petreacă toată energia pentru a-și ajuta. Se așteaptă ca colegii săi să aibă grijă de ei înșiși și să găsească ajutorul de care au nevoie atunci când este cu adevărat necesar, astfel încât problemele să nu afecteze relația.
 • Probleme pe care nu ar trebui să le descărcați pe partenerul dvs.: depresia, abuzul de substanțe, stresul cauzat de conflictele familiale, stresul la locul de muncă, problemele de sănătate mintală, comportamentul periculos, autocontrolul prost, dificultățile moștenite de la relațiile anterioare etc.
 • Sfaturi

  • Capricornele sunt iubitoare, dar au nevoie de omul potrivit pentru a obține această parte din ele. Petreceți momente intime scurte cu ea, fără a rămâne prea mult timp.
  • O femeie Capricorn are nevoie de timp să-și cunoască partenera, chiar și în dormitor. De fapt, ați avut mult timp să apreciați și să vă cultivați frumusețea și mintea elegantă, astfel încât să nu vă așteptați la nimic mai puțin de la dvs. Dacă te grăbești, ai ales persoana greșită. Dacă doriți sfaturi, aveți răbdare.
  • Capricorn femeile au o mulțime de clasă. Ei știu ce vor și încearcă să exceleze în tot ceea ce fac. Ei pot fi, de asemenea, încăpățânați, dar au o inimă foarte sensibilă dacă învățați să le cunoașteți.

  Avertismente

  • Ca și Fecioara, Capricornii sunt perfecționiști. Aceștia pot lua în considerare lucrările de uz casnic extrem de obositoare, dar se confruntă cu aceleași dedicații pe care le dedică carierei lor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit