gtemata.com

Cum să seduci un Gemeni

Gemenii se nasc intre 21 mai si 20 iunie. Ei sunt cunoscuți pentru natura lor duală, simbolizată prin semnul zodiacal. Dacă sunteți atras de o persoană Gemeni, vă puteți întreba cum să o seduceți. În primul rând, învață să știi să vezi dacă are caracteristicile asociate în mod obișnuit cu semnul, apoi asigurați-vă că prezentați cele mai atractive laturi. De asemenea, puteți încerca să luați în considerare compatibilitatea semnei zodiacale cu cea a lui Gemini. Amintiți-vă că astrologia este distractivă, dar că nu este o știință exactă care descrie caracterul oamenilor. Fiecare persoană este unică și caracteristicile sale nu reflectă cele ale semnului său.

paşi

Partea 1

Atragerea atenției unui Gemeni
1
Rețineți dacă persoana care vă interesează are calitățile caracteristice ale semnului. Înainte de a face orice ipoteze pe baza semnului zodiacal, învață să o cunoști mai bine, pentru a verifica dacă posedă trăsăturile comune ale Gemeni. Discutați despre interesele ei, ce îi place sau încercați să găsiți aceste informații pe social media sau cu prietenii în comun. Nu presupune că reflectă perfect toate stereotipurile unui Gemelli- clasic, de asemenea, nu încearcă să schimbe personalitatea dumneavoastră dacă simțiți că îndepliniți dorințele unui Gemeni. Aproape toți oamenii apreciază onestitatea și autenticitatea, indiferent de semnul lor zodiacal.
 • Gemenii sunt considerați sociabili, extroverți, strălucitori, curioși, deschisi la flirt, afectiv, impulsiv și iubitori de surprize. Rețineți dacă persoana care vă interesează are și aceste calități. La Instagram publicați fotografii ale ieșirilor sale seara continue? Observi că e foarte afectuoasă de prietenii ei? Postați glume amuzante și pline de glume pe Twitter?
 • Imagine cu numele Seduce un pas Gemeni 1
  2
  Începeți o conversație stimulantă. Cei nascuti sub acest semn iubesc provocarile intelectuale, mai ales in timpul unui chat. Încercați să susțineți o discuție plină de viață cu persoana care vă place ca formă de preludiu. Adesea va accepta provocarea de bună voie și va exploata conversația pentru a flirta cu tine și pentru a te cunoaște mai bine.
 • În timpul unei conversații, puteți fi mai implicat utilizând un limbaj pozitiv al corpului, menținând contactul vizual, rotindu-vă corpul spre interlocutor și menținându-vă brațele relaxate în partea dumneavoastră. De asemenea, ar trebui să zâmbiți și să dați din cap când vorbește, pentru a vă arăta că sunteți interesați.
 • Puteți face conversația mai plină de viață, punând întrebările potrivite și arătându-vă abilitatea asculta. De asemenea, puteți decide să spuneți o poveste amuzantă pentru a păstra discuția distractivă și lipsită de griji. Gemenii apreciază ironia, în special în timpul unei conversații.
 • Imagine cu titlul Seduce un pas Gemeni 2
  3
  Flirt folosind un limbaj pozitiv al corpului. Cei nascuti sub acest semn reactioneaza bine la incercarile de seductie, pentru ca le place sentimentul de a fi legati fizic si emotional de partenerul lor. Puteți profita de o conversație și tonul dvs. de voce pentru a flirta cu Gemini. De asemenea, puteți folosi limbajul corpului pentru a vă demonstra interesul romantic.
 • Puteți flirta atingând ușor umărul sau brațul persoanei în timpul conversației. Ar putea răspunde pozitiv la contactul senzual, mai ales dacă el este interesat de tine și apreciază ceea ce faci.
 • De asemenea, puteți flirta prin SMS, deoarece cei născuți sub acest semn au tendința de a iubi conversațiile în orice formă. Pregătește-te să stai toată noaptea, totuși, pentru că atunci când încep să vorbească, nu vor mai înceta să mai facă asta.
 • Image title Seduce un Gemeni Pasul 3
  4
  Prezentat într-un mod fascinant. Gemenii acordă atenție detaliilor și observă dacă aspectul dvs. este fizic atractiv. Ar trebui să te uiți ordonată și încrezătoare, să te îmbraci și să ai grijă de detalii. Asigurați-vă că alegeți cele mai bune haine, stilul părului și puneți-vă machiajul dacă știți că vă veți întâlni cu persoana care vă place în timpul zilei.
 • Puteți avea încredere și fermecătoare, chiar dacă păstrați o anumită poziție. Păstrați spatele drept, umerii în spate și plimbați ca și cum ați fi proprietarul camerei. Demonstrând un nivel bun de încredere și personalitate, veți fi mai atractivi pentru Gemeni și îi veți atrage atenția chiar și în mulțime.
 • Imaginea intitulată Seduci un pas Gemeni 4
  5
  Fii sociabil ed extrovertit. Trageți pe partea dvs. socială și arătați lumii fața mai prietenoasă. Gemenii sunt expansivi, îi place să socializeze și adesea caută un partener care să poată rămâne în ritmul lor. Invitați persoana care vă place la petreceri și evenimente sau încercați să participați la spațiile unde știți că o puteți găsi. Cei născuți sub acest semn au tendința de a ieși deseori, așa că va trebui să arătați că sunteți în stare să urmați calendarul lor social.
 • Organizați excursii de grup, în timpul cărora tu și persoana de Gemini petreceți ceva timp socializându-vă cu mulți prieteni. Solicitați-i să meargă cu dvs. într-un mediu plin de viață, ca un bar sau restaurant la modă. Cei nascuti sub acest semn apreciaza foarte mult interactiunile sociale, chiar si in timpul numirilor.
 • Imagine cu titlul Seduce un pas Gemeni 5
  6
  Faceți mici gesturi romantice. Gemenii sunt cunoscuți pentru dragostea lor de dragoste, dar adesea apreciază mai mult gesturile mici și inimii. Surprindeți o persoană a acestui semn cu un simplu cadou sau cu un gest dulce, pentru ao face să înțeleagă că vă pasă de ea și că îi arătați afecțiunea dumneavoastră.
 • Poate fi un buchet de flori sau o cutie de ciocolată preferată. De asemenea, puteți să-i oferiți o cină sau să veniți la domiciliu cu mâncare pe o seară rece de iarnă.
 • Imagine cu titlul Seduce un pas Gemeni 6
  7
  Sugerați persoanei Gemeni un eveniment plin de aventură. Cei nascuti sub acest semn apreciaza spontaneitatea si aventura. Numirile de acest tip vor satisface cu siguranță dorințele lor și le vor pune în starea de spirit potrivită pentru a se îndrăgosti. Ați putea surprinde persoana care vă place cu o ieșire interesantă pentru a vă demonstra spontaneitatea, cum ar fi săritura de bungee a unui cuplu sau o excursie cu canoe pe urmele unui râu.
 • Puteți să vă oferiți o excursie de surpriză într-un balon cu aer cald sau o plimbare în spectacolul parcului. Puteți, de asemenea, să o luați la o întâlnire în partea din oraș preferată sau într-un restaurant intim pe care l-ați descoperit într-un cartier care nu este vizitat de multe ori.
 • Păstrați ieșirea interesantă și interesantă - de exemplu, organizați o excursie dacă știți că vă place să fiți în mijlocul naturii sau o excursie cu barca dacă știți că vă plac marea.
 • Imaginea intitulată Seduci un pas Gemeni 7


  8
  Lasă Gemenii să te urmărească. Odată ce i-ai atrage atenția, ar trebui să-ți arăți o parte jucăușă și să te lași să te urmărească. Cei născuți sub acest semn apreciază provocările, în special cei îndrăgostiți și vor reacționa adesea cu entuziasm la posibilitatea de a urmări o persoană pe care o găsesc atractivă.
 • Asigurați-vă că vă acordați toată atenția persoanei care vă place și lucrați din greu pentru a vă capta interesul. Când înțelegeți că ați atins centrul, trebuie să faceți un pas înapoi. Acest lucru va fi foarte interesant pentru dvs., care va încerca cel mai probabil să vă recâștige atenția.
 • Amintiți-vă că jocurile de acest tip nu pot fi plăcute de toată lumea, iar unele pot fi chiar afectate. Nu închideți prea mult și nu ignorați persoana care vă place - încercați doar să fiți puțin mai ușor decât ați avut înainte.
 • Partea 2

  Demonstrați calitățile pe care Gemenii le găsesc atractive
  Image title Seduce un pas Gemeni 8
  1
  Fiți loiali și sinceri. Gemenii apreciază comunicarea și onestitatea în partenerii lor. Îi place sinceritatea față de sentimentele și gândurile lor. Cei născuți sub acest semn trebuie, de asemenea, să se simtă apreciați de colegii lor și să aibă încredere în ei. A fi cinstit te face un partener mai atractiv pentru Gemeni.
  • Nu-ți ascunde gândurile sau sentimentele când vorbești cu un Gemeni. Poți să-ți arăți sinceritatea chiar și tu însuți - nu încerca să-ți schimbi personalitatea doar pentru a cuceri pe cineva.
  • Vă puteți arăta loialitatea prin șederea cu un prieten într-o situație dificilă sau ajutând o rudă care are nevoie de ajutor. În acest fel, veți da clar persoanei care vă place că sunteți dispus să faceți totul pentru prieteni, familie și partenerul dvs.
 • Image title Seduce un pas Gemeni 10
  2
  Fiți dispuși să încercați lucruri noi. Gemenii sunt oameni aventuroși care iubesc distracția. Adesea, persoana care vă place va fi lipsită de griji și interesată de învățare. Pentru ao cuceri, va trebui să arătați partea cea mai aventuroasă și să o faceți să înțeleagă că puteți încerca experiențe noi cu entuziasm.
 • Puteți savura mâncăruri neobișnuite la restaurant sau cocktail-uri exotice la bar. Puteți propune, de asemenea, activități speciale pentru întâlnirile programate, cum ar fi o excursie la o cascadă pentru un picnic, sau du-te vânătoare de fantome într-un castel abandonat și se citesc cărți de tarot, în scopul de a dovedi că sunteți interesat de experiențe noi și interesante.
 • Imagine cu titlul Seduce un pas Gemeni 11
  3
  Fii aventuros în pat. În timpul intimității cu o persoană Gemeni, nu vă fie frică să faceți experiențe noi. Puteți încerca diferite poziții sexuale și puteți adopta tehnici pentru prelungi relațiile tale sexuale. De asemenea, puteți folosi jucării erotice și puteți juca jocuri de rol în pat, pentru a vă păstra viața sexuală interesantă și plină de aventuri.
 • Asigurați-vă că dvs. și partenerul dvs. sunteți la aceeași lungime de undă și că tot ceea ce faceți este consensual. Dacă nu sunteți sigur că partenerul dvs. este aventuros, dar face parte din semnul Gemini, nu înseamnă că ar trebui să încercați ceva ciudat în pat fără a cere permisiunea dvs. Fiți respectuos și discutați întotdeauna cu ea înainte de a încerca experiențe noi.
 • Dacă nu ați folosit niciodată o jucărie erotică, începe cu cele mai simple, cum ar fi cele pentru stimularea clitorisului sau stimularea margele vibratoare. Puteți încerca, de asemenea, un vibrator sau un inel vibratoare.
 • Poate fi distractiv să jucați jocuri de rol în dormitor, în timpul cărora să vă organizați fanteziile secrete într-un mediu sigur. Descoperiti-va fanteziile si lucrati impreuna pentru a le face sa devina realitate. Ar trebui să setați limite și mize pentru jocul de rol, apoi să introduceți caracterul cu costume și elemente de recuzită.
 • Partea 3

  Determinați compatibilitatea astrologică
  1
  Aflați dacă sunteți compatibil cu Gemeni. Petreceți ceva timp introspecție și analiză a preferințelor personale, personajului, valorilor și stilului tău de viață. Dacă tu și persoana pe care o placi, ai valori și stiluri de viață compatibil, dacă știți cum să comunicați, să vă înțelegeți bine și să trăiți bine împreună, acestea sunt toate aspecte mai importante ale semnului vostru zodiacal. Luarea în considerare a astrologiei nu este o greșeală, dar nu uitați să folosiți bunul simț.
 • Image title Seduce un pas Gemeni 12
  2
  Învață să cunoști semnele considerate compatibile cu Gemeni. Studiați semnul zodiacal și citiți caracteristicile. S-ar putea să aflați că sunteți în acea descriere sau nu (la fel cum o persoană Gemeni nu poate arăta calități asociate în mod obișnuit cu acel semn). Gemenii sunt mai compatibili cu următoarele semne:
 • Balanta, 23 septembrie - 22 octombrie: Gemenii și Libra sunt compatibili datorită capacității lor de a comunica și de a socializa. De asemenea, ei împărtășesc o dragoste pentru artă, cultură și aventură.
 • Acvariu, 20 ianuarie - 18 februarie: Varsatorul este un meci bun pentru Gemeni, pentru ca ambele semne apreciaza varietatea si schimbarea. Ei sunt, de asemenea, buni la comunicare și socializare. Mulți oameni din Acvariu și Gemeni ajung să devină prieteni apropiați și prieteni apropiați.
 • Berbec, 21 martie - 19 aprilie: este un meci bun, deoarece ambele semne sunt foarte ambițioase și energice. Rams are o predispoziție la comanda care este completat bine cu inițiativa Gemeni. Ambele semne iubesc cunoașterea și învățarea.
 • Leu, 23 iulie - 22 august: cei născuți sub semnul Leului au tendința de a fi extrovertiți, dramați și îndrăzneți. Ele completează bine creativitatea și inteligența Gemeni. Ambele semne au tendința de a beneficia de energiile celuilalt și apreciază faptul că alții râd.
 • Image title Seduce un pas Gemeni 13
  3
  Învățați să aflați semnele care nu se potrivesc bine. De asemenea, trebuie să luați în considerare semnele considerate incompatibile cu Gemeni. Acest lucru nu înseamnă că, dacă ați aparține uneia dintre aceste semne, nu ați putea seduce un Gemeni - amintiți-vă că astrologia este distractivă și nu o știință exactă. Gemenii sunt considerați incompatibili cu următoarele semne:
 • Pesti, 19 februarie - 20 martie: cei născuți sub acest semn de apă au tendința de a fi foarte sensibili și nu se adaptează bine la caracteristicile twin de Gemeni. Adesea, Pestii pot fi răniți de Gemeni, deoarece sunt prea sensibili și serioși pentru a-și aprecia jocul.
 • Virgin, 23 august - 22 septembrie: cei născuți sub semnul Fecioarei nu apreciază schimbarea și volatilitatea, deci nu sunt compatibili cu Gemenii. Fecioara are, de asemenea, o tendinta de a avea standarde si asteptari speciale si foarte ridicate, venind sa critice personalitatea deschisa si jucausa a Gemeni.
 • Scorpion, 23 octombrie - 21 noiembrie: Cei născuți sub semnul Scorpionului au tendința de a se concentra pe succesul personal și pe intimitatea iubirii. Acest lucru poate fi în contrast cu nevoia Gemeni de a fi sociabil și extrovertit. Gemenii au, de asemenea, o abordare mai ușoară a vieții, care poate fi în contrast cu natura serioasă și introspectivă a Scorpionului.
 • Image title Seduce un pas Gemeni 14
  4
  Luați în considerare semnele care nu se încadrează în categoriile anterioare. Există două semne zodiacale care, datorită angajamentului și atenției lor, pot deveni meciuri pozitive pentru un Gemeni. Aceste semne au potențialul de a se înțelege bine dacă ambele părți învață să comunice și să interacționeze reciproc într-un mod sănătos. Este vorba despre:
 • Gemeni, 21 mai - 20 iunie: o poveste de dragoste între doi Gemeni poate duce la o relație plină de mari conversații, aventuri și distracție. Cu toate acestea, ambii oameni vor trebui să se concentreze pe dezvoltarea unei relații stabile și să se angajeze să lucreze.
 • Sagetator, 22 noiembrie - 21 decembrie: cei născuți sub semnul Sagetatorului tind să fie simpatici și răbdători, astfel încât să se poată potrivi cu Gemenii. Ambele semne iubesc cunoștințele, varietatea și activitatea sexuală. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu are picioarele la sol, astfel încât ambii oameni vor trebui să se angajeze să fie responsabili și loiali partenerului lor.
 • Afișați mai multe ... (22)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit