gtemata.com

Cum să ieșiți la descoperire

A ieși sau a ieși, este o decizie importantă care nu ar trebui luată cu ușurință. Dacă sunteți gata să ieșiți împreună cu prietenii, familia sau comunitatea, cel mai important lucru este că sunteți confortabil și acceptați sexualitatea înainte de a vă deschide pe cineva. După ce ați terminat, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să pregătiți ceea ce trebuie să spuneți și să știți ce să vă așteptați. Deși nimeni nu a spus vreodată că ieșirea este ușoară, ar trebui să fii mândră de tine însuți să accepți cine ești și vrei să fii fericit să fii exact cine ar trebui să fii.

Acest articol se concentrează pe ieșirea pentru homosexuali, lesbiene sau bisexuali.

paşi

Partea 1
Nu iesi cu un prieten drag

Imaginea intitulată 1020204 1
1
Asigură-te că te simți confortabil cu sexualitatea ta în primul rând. Înainte de a veni cu cineva, trebuie să te simți confortabil cu ceea ce ești și cu sexualitatea ta, pentru a nu permite nimănui să-ți spună cine ești. Dacă nu sunteți sigur cum te simți cu adevărat și nu te simți confortabil în a spune cuiva, ar trebui să așteptați până când aveți timp să accepte orientarea sexuală, astfel încât el poate ieși cu oameni fără rasturna ta încredere în tine.
 • Este probabil că ați descoperit că ați fost gay, lesbian sau bisexual de ceva timp, dar știți că nu este același lucru cu a accepta acest lucru. Dați-vă timpul necesar procesării, nu vă grăbiți și nu aduceți un termen care trebuie respectat.
 • Ai putea avea prieteni care au ieșit cu ani în urmă, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți urmezi pașii. Ceea ce este potrivit pentru ei nu este neapărat potrivit pentru dumneavoastră.
 • Un alt lucru de acceptat este că, chiar dacă sunteți homosexual sau bisexual este o parte importantă a identității voastre, nu trebuie să lăsați acest lucru să vă definească. Doar pentru că sunteți homosexual sau bisexual nu înseamnă că acesta este tot ceea ce sunteți, o persoană dreaptă nu este definită doar de orientarea sa sexuală. Când ieși cu alții, să le spun că a fi homosexual sau bisexual este un aspect important al identità- dvs. Cu toate acestea, acest lucru nu vă împiedică de la a fi, de asemenea, un bun jucător de fotbal, un artist, un frate, un american chinez, sau un violonist .
 • Imaginea intitulată 1020204 2
  2
  Gândiți-vă la un prieten în care aveți încredere înainte de a discuta cu familia. Când vă gândiți să ieșiți împreună cu un prieten, ar trebui să vă întrebați: "Care este persoana cea mai deschisă și cea mai doritoare pe care o cunosc?" Această persoană nu poate fi cea mai bună prietenă a ta, ci un alt prieten. Acesta este un moment crucial al vieții dvs. și ar trebui să încercați să vă organizați pentru a obține cele mai pozitive reacții posibile. Este posibil să primiți sprijinul unui prieten deschis și înțelegător care vă va ajuta să vă simțiți iubiți din nou și să fiți suficient de curajoși pentru a continua.
 • Nu vei uita niciodata prima data cand iesi cu cineva. Ar trebui să vă gândiți mult timp la persoana în cauză.
 • Trebuie să vă gândiți la ceea ce a spus această persoană despre homosexualitate în trecut. Dacă v-ați arătat în mod clar sprijinul pentru drepturile homosexualilor, dacă aveți un alt prieten homosexual sau ați comentat împotriva unor persoane cu bigot, atunci sunteți în mâinile bune. Dacă nu sunteți sigur, atunci puteți cerceta solul vorbind ocazional despre o persoană homosexuală și observând cum reacționează prietenul tău.
 • Mulți oameni tind să iasă mai întâi cu prietenii, pentru că o găsesc mai confortabilă decât să vină cu familia. Cu toate acestea, dacă vă simțiți mai confortabil să-i spuneți familiei mai întâi, urmați-vă calea.
 • Imaginea cu titlul 1020204 3
  3
  Găsiți locul și timpul potrivit pentru a le spune. Deși nu trebuie să fie perfect când ieșiți împreună cu un prieten, ar trebui să alegeți un loc în care veți avea o intimitate și un moment în care prietenul dvs. nu este ocupat sau distras. Ar trebui să-i oferiți prietenului tău un timp pentru a afla ce ai de spus, așa că nu-i spune când trebuie să joace baschet la zece minute mai târziu. Gândește-te cu atenție și apoi planifică un loc și un timp pentru a vorbi cu prietenul tău.
 • Întreabă-l pe prietenul tău pentru o plimbare și spune-i că ți-ar place să-i spui ceva. Nu trebuie să faceți o chestiune de stat, altfel prietenul tău va deveni nervos.
 • Imaginea intitulată 1020204 4
  4
  Scrieți o scrisoare dacă pare mai puțin dificilă. Chiar dacă mulți oameni vin în persoană, dacă te simți prea intimidat la gândul de a veni cu prietenul tău în persoană, ia în considerare să scrii o scrisoare. Nu ar trebui să fie prea lungă - trebuie doar să clarificați că ieșiți și că doriți ca prietenul dvs. să o cunoască mai întâi pentru că aveți încredere în el. Asigurați-vă, totuși, că scrisoarea ajunge direct la prietenul tău - de fapt, i-ai putea să-i dai manual și să-i observați reacția cu ochii, dacă pare mai puțin exigent decât să-i spui în persoană.
 • Dacă sunteți prea timid să-l spuneți în persoană, dar într-adevăr doriți să lăsați prietenul dvs. să știe, atunci aceasta ar putea fi cea mai bună mișcare. Fii precaut și nu-i dai scrisoarea la școală sau în locuri în care ar putea fi mulți oameni în jur, ar putea ajunge în mâinile greșite.
 • Imaginea intitulată 1020204 5
  5
  Faceți-o simplu. Dacă vorbești cu prietenul tău în persoană, nu trebuie să vină cu un discurs elaborat de modul în care a știut întotdeauna să fii homosexual de când aveai opt ani, și așa mai departe, desigur, puteți intra în detalii mai târziu, dar ar putea fi mai eficient să spunem pur și simplu " Am vrut să-ți spun ceva. Sunt gay. Iti spun de ce am incredere in tine si stiu ca vei fi acolo pentru mine. Cu cat astepti mai mult sa spui aceste cuvinte, cu atat vei deveni mai nervos si vei deveni prietenul tau.
 • Stabiliți un contact vizual cu prietenul dvs. și discutați cu el încet și cu atenție. Nu vrei să mormăi și să te repetă.
 • Evidențiați că aceasta este prima dată când ieșiți și că l-ați ales pentru că știți că va înțelege și că va fi acolo pentru dvs.
 • Imaginea cu titlul 1020204 6
  6
  Așteptați reacția lui. Prietenul tău probabil te va îmbrățișa și va vărsa câteva lacrimi. Cu toate acestea, prietenul dvs. poate avea nevoie de ceva timp pentru a afla ce ați spus, aveți răbdare. Dați-le câteva minute să reacționeze, să pună întrebări și să vă dea dragostea și sprijinul pe care îl meritați. Odată ce îi spui prietenului tău, poți să respiri adânc și să crezi că nu era așa de rău cum te temeai.
 • Bineînțeles că prietenul tău ar putea vorbi în acest moment și ar putea chiar să te surprindă spunând că ți-a imaginat - acest lucru te va face chiar mai ușor.
 • Nu vă faceți griji dacă conversația este puțin ciudată. Nu înseamnă că prietenul tău nu aprobă - poate că nu știe ce să spună. Ar putea fi un pic neplăcut la început, dar va fi mai bine. Nu vă descurajați de jena atunci când trebuie să ieșiți împreună cu alții.
 • Imaginea intitulată 1020204 7
  7
  Ia încredere și sprijin de la prietenul tău. Dacă lucrurile merg așa cum a fost planificat și prietenul tău te încurajează și te sprijină, atunci ieșirea pentru prima dată ar trebui să te facă să te simți mai bine despre tine și să te simți mândru că ai făcut acest pas. Prietenul tău te va face să înțelegi că tu încă mai ești tu și că faptul de a fi homosexual este doar un aspect al cine ești. Acest lucru vă va oferi curajul de a continua și vă veți simți și mai confortabil cu sexualitatea voastră.
 • Din păcate, există posibilitatea ca prietenul dvs. să nu vă dea sprijinul așteptat. Dacă prietenul tău are nevoie de mai mult timp pentru a procesa ceea ce spui sau este chiar negativ, nu crede că asta înseamnă că toți prietenii tăi vor reacționa în acest fel. Ați fost doar ghinion și ați întâlnit ignoranță. Acesta va fi un obstacol, dar veți putea găsi pe cineva care este în favoarea foarte curând.
 • Imaginea intitulată 1020204 8
  8
  Luați în considerare să ieșiți împreună cu alți prieteni înainte de a vă spune familiei. Mulți vin mai întâi cu un prieten și apoi continuă să facă acest lucru cu un mic cerc de prieteni. Odată ce primesc sprijin din partea acestei comunități, pot să o facă și cu un cerc mai mare de prieteni sau chiar să devină un lucru bine cunoscut în școală înainte de ao face cu părinții lor. Mulți simt mai puțină presiune atunci când vin mai întâi cu prietenii și câștigă încrederea pentru a aduce știrile familiei. După ce ieseți cu un prieten apropiat, puteți decide ce să faceți în continuare.
 • Vorbind cu mulți prieteni despre orientarea ta sexuală poate fi o modalitate excelentă de a te simți mai încrezător în sexualitatea ta. Cu toate acestea, dacă vă temeți că părinții dvs. o descoperă prin prieteniile dvs., ar trebui să luați în considerare momentul potrivit pentru a-l spune. Dacă prietenii tăi știu despre sexualitatea ta, ar putea chiar să creadă că familia ta o știe.
 • Imaginea intitulată 1020204 9
  9
  Nu lăsa pe nimeni să facă presiune asupra ieșirii. Una dintre cele mai importante sfaturi despre ieșire, fie că îi spui unui prieten apropiat, fie mamei tale, este că nu trebuie să-l supui niciodată. Nu fi împins de niciunul dintre prietenii sau rudele voastre să-i spună părinților sau să spună nimănui altcuiva - cel mai important lucru este să oferiți știrilor dvs. calea.
 • Probabil că veți simți ca și cum ați naviga în ape abrupte. Sentimentul controlului deplin al situației este important pentru a putea da știrile în felul tău.
 • Partea 2
  Făcând afară cu părinții

  Imaginea intitulată 1020204 10
  1
  Încearcă să-ți imaginezi cum vor reacționa părinții tăi. Este important să fii cinstit cu tine când îți imaginezi cum vor reacționa părinții tăi. Evident, cel mai bun scenariu este că aceștia vor accepta complet acest lucru, probabil că îl vor cunoaște deja și că conversația nu va cauza nici o agitație în relația voastră. Cu toate acestea, ieșirea cu părinții poate provoca conflicte, chiar și cu părinții cei mai simpatici. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este chiar să vă gândiți dacă să faceți acest lucru sau nu. Iată câteva lucruri de luat în considerare:
  • Dacă părinții tăi au exprimat opinii pozitive despre homosexuali, au sprijinit alți oameni care au ieșit, au vizionat programe la TV cu personaje gay, fără a le critica si sunt de obicei deschise, atunci cel mai probabil va sprijini. Însă considerați că, chiar dacă părinții voștri ar fi susținut alți oameni homosexuali, acest lucru nu le va împiedica să aibă o reacție emoțională când vine vorba de copilul lor.
 • Imaginea intitulată 1020204 11
  2
  Fiți conștienți dacă nu este o idee bună să ieșiți împreună cu părinții dvs. Din păcate, există câteva cazuri în care este mai bine să nu ieși cu părinții. Dacă exprimă opinii incredibil de homofobe și adesea fac comentarii negative despre a fi comentarii gay sau violente împotriva homosexualilor, atunci ar trebui să vă gândiți să le spuneți sau nu. Dacă sunteți dependentă din punct de vedere economic de aceștia, trăiți cu ei și credeți că ei vă pot lua sprijinul financiar și chiar vă pot scoate din casă, atunci ar trebui să vă opriți să ieșiți până când sunteți independenți.
 • Chiar dacă te-ai săturat să simți că există o distanță între tine și părinții tăi, dacă crezi că pot reacționa negativ și ai putea chiar să alergi periculos, atunci nu ar trebui să ieși cu ei. Poate răni să înțelegi că părinții tăi nu îți vor sprijini sexualitatea, dar realizând că este important pentru siguranța ta.
 • Imaginea intitulată 1020204 12
  3
  Asigurați-vă că aveți o rețea de asistență. Este important să aveți o rețea bună de sprijin înainte de a ieși împreună cu părinții. Indiferent dacă reacționează bine sau nu, este important să știți că aveți prieteni pe care vă puteți baza înainte de a începe o conversație cu ei. Nu trebuie să te simți complet singur după ce ai vorbit cu părinții tăi, este important să știi că ai un loc unde poți merge în cazul în care lucrurile nu merg bine. Pe măsură ce vorbiți cu părinții, amintiți-vă că reacțiile pozitive ale prietenilor dvs. vă pot ajuta să obțineți puterea de care aveți nevoie.
 • Dacă unii prieteni știu deja despre orientarea ta sexuală, atunci ar trebui să spui când intenționezi să ieși cu părinții tăi. În acest fel, vă vor sprijini.
 • În timp ce încearcă să fie confortabil cu sexualitatea ta, s-ar putea deveni parte a unei organizații pentru drepturile persoanelor lesbiene, homosexuali, bisexuali și transsexuali care vă pot ajuta să aibă mai mult sprijin pentru sexualitatea ta.
 • Imaginea intitulată 1020204 13
  4
  Alegeți un moment potrivit pentru a-i spune. Este important să alegeți momentul și locul potrivit înainte de a ieși împreună cu părinții. Alegeți un moment în care veți avea o seară liberă și când vor fi mai puțin stresați, ocupați sau distrați decât de obicei. Lăsați-i să știe că ai vrea să vorbești puțin pentru că ai ceva de spus. Chiar dacă simțiți că muriți anunțând știrile, este important să alegeți momentul potrivit, pentru că va fi un moment pe care îl veți aminti pentru tot restul vieții.
 • Asigurați-vă că starea dumneavoastră de spirit este suficient de stabilă acasă. Dacă părinții dvs. se luptă constant sau urmează să se divorțeze, ar trebui să așteptați ca apele să se calmeze.


 • Imaginea intitulată 1020204 14
  5
  Nu iesi in timpul unei lupte. Cel mai important lucru nu este să ieși în mijlocul unei lupte. S-ar putea fi tentat să dezvăluie sexualitatea în mijlocul unei lupte cu părinții tăi, mai ales în cazul în care acesta este conectat cu obiectul litigiului - de exemplu, dacă nu petrec noaptea la casa unui prieten care este de sex opus - dar aceasta nu este cea mai bună modalitate de a spune acest lucru. Nu ar trebui să-ți folosești sexualitatea ca pe o armă pentru a ține cont de părinții tăi, altfel va fi mai greu pentru ei să aibă o reacție pozitivă, pentru că o vor vedea ca un afront.
 • Imaginea cu titlul 1020204 15
  6
  Ieși afară. În primul rând să vină la părinții tăi, ar trebui să-i spui că-l iubești și tu-l spui pentru că doriți să aveți cu ei o relație onestă și deschisă și ești bolnav de sentiment, ca și cum l-au ascuns ceva. Lăsați-i să știe că doriți ca ei să facă parte din viața ta și că dragostea și sprijinul lor înseamnă mult pentru tine. Nu trebuie să vă petreceți orele de știri, mai ales pentru că probabil sunteți nervos. Odată ce sunteți convins de dragostea dvs., pur și simplu spuneți: "Vreau să vă spun că sunt homosexual / bisexual / lesbian".
 • Priviți-i în ochi și dați vestea. Luați o respirație profundă înainte de a spune și apoi în scurt timp.
 • Chiar dacă ați văzut fotografii amuzante pe Buzzfeed, cu oameni care ies cu părinții lor grație unor scrisori drăguțe sau a unor prăjituri de ziua de naștere, nu vă simțiți obligați să faceți nimic dacă nu le oferiți știrile în modul cel mai direct.
 • Imaginea intitulată 1020204 16
  7
  Încercați să prezicați o serie de reacții. Trebuie să înțelegeți că, chiar și pentru părintele cu mentalitate cea mai deschisă, această știre ar putea fi un șoc total. Ei ar putea vedea, de asemenea, această știre ca o schimbare dramatică în viața copilului care a iubit întotdeauna și conosciuto- trebuie să înțeleagă că, probabil, ați crezut că sunteți căsătorit cu copii și că, chiar dacă aceste lucruri sunt posibile, vor avea nevoie de timp să-l accepte. Dacă au nevoie de timp pentru a procesa ceea ce ați spus, nu-l luați personal și să încercați să înțelegeți că v-ați schimbat viața pentru totdeauna.
 • Unii părinți pot fi învinuiți. Părinții singuri se pot blama mai mult decât pe alții, crezând că nu erau în ochii tăi un model pozitiv de relație heterosexuală. Îi asigură că nu există nimic care ar fi putut face pentru a-ți influența sexualitatea.
 • Uneori, un părinte poate fi mai lent să accepte știrile decât celălalt. Pregătește-te și pentru asta.
 • Dacă nu reacționează bine, s-ar putea să vă spună că sunteți confuz sau că aveți nevoie de terapie. Puteți explica că nu vă confundați cu faptul că sunteți homosexuali mai mult decât sunt confuzi în legătură cu faptul că sunteți heterosexuali și că nici o sesiune de psihoterapie nu va schimba situația.
 • Imaginea intitulată 1020204 17
  8
  Dă-i timp la dispoziție. Chiar dacă vrei să dai știrile și să te întorci la petreceri de seară împreună cu vizionarea de filme, părinții tăi ar putea avea nevoie de timp pentru a găsi ceea ce ai spus. Nu există o perioadă magică de timp care să-i determine să accepte ceea ce ați spus, pentru că unii părinți pot dura săptămâni, luni sau chiar ani, alții, din păcate, nu o vor putea accepta. Între timp, va trebui să aveți răbdare cu ei, să vă pregătiți să răspundeți la întrebările pe care le aveți și să le oferiți sprijin.
 • În timp ce așteptați ca știrile să vină, încercați să vă simțiți în siguranță. Atmosfera ar putea fi puțin tensionată și jenantă, dar atâta timp cât sunteți în siguranță, puteți rămâne acasă.
 • Chiar dacă simțiți că aveți nevoie de iubire și sprijin, pregătiți-vă pentru a răsturna rolurile părinților și copiilor. Părinții dvs. pot avea nevoie de sprijinul dvs. și de anumite răspunsuri la întrebările lor, deoarece procesează știrile.
 • În timp ce vă aflați în timpul procesării informațiilor, vă sprijiniți pe prietenii dvs. Petreceți mai mult timp cu rețeaua de prieteni care vă sprijină și vă veți simți mai puțin singuri.
 • Imaginea intitulată 1020204 18
  9
  Pregătește-te să-i înveți. Chiar dacă părinții dvs. nu doresc să fie educați, ar trebui să încercați să îi convingeți să utilizeze toate resursele posibile pentru a înțelege mai bine orientarea sexuală. Ajutându-i să facă cercetări îi va face să se simtă mai puțin singuri și nu sunt proști. Inițial, ei pot fi reticenți în a se asocia cu mișcările gay, lesbiene, bisexuale și transsexuale, depinde de tine să aduci cărți sau colecții și să le dai legături către site-uri web.
 • Ar trebui să încercați să îi convingeți să contacteze grupurile de sprijin pentru părinții homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor și transsexualilor. Puteți indica site-uri web și o varietate de resurse utile, precum și informații despre întâlnirile organizate în părțile dvs.
 • Aceștia pot verifica, de asemenea, resursele de la The True Colors, care oferă o listă de memorii, articole și cărți despre procesul de ieșire și despre relația dintre copiii LGBT și părinții heterosexuali.
 • Imaginea intitulată 1020204 19
  10
  Evaluați dacă să ieșiți în familia mai mare. Veniți împreună cu mama și tata ar putea fi cel mai greu lucru pe care l-ați făcut vreodată. Vestea bună este că odată ce ați făcut acest lucru, vă spun că mătușa dvs. Norma nu va fi la fel de dificilă. Desigur, rudele tale nu reacționează deoarece părinții tăi au reacționat, pentru mai bine sau pentru mai rău, și ar trebui să ții cont de asta. Puteți să dați știri vii unor rude sau să le cereți unora să le dea celor pe care îi vedeți mai rar, dacă preferați. Cu toate acestea, depinde de dumneavoastră să decideți dacă să lăsați restul familiei dvs. să știe, nu trebuie să-l spuneți.
 • Dacă aveți frați sau surori, ar fi mai bine să o spuneți în persoană, înainte ca părinții să o facă, chiar dacă o puteți spune mai târziu, dacă pare mai naturală.
 • Partea 3
  Faceți cunoștință cu comunitatea dvs.

  Imaginea intitulată 1020204 20
  1
  Decideți dacă este o idee bună să ieșiți împreună cu comunitatea. Amintiți-vă că unele comunități sunt mult mai cuprinzătoare decât altele și că știrile vor fi luate diferit, în funcție de faptul că locuiți în inima unei metropole sau într-o țară provincială. Evident, nu vă va face să vă simțiți confortabil gândindu-vă că nu puteți ieși în comunitatea dvs., dar este important să aveți o perspectivă obiectivă și să vă concentrați pe propria siguranță.
  • Dacă vă aflați într-o comunitate care este mai deschisă față de homosexuali, atunci pregătiți-vă pentru mai multe reacții pozitive, dacă sunteți într-o comunitate mai conservatoare, trebuie să vă pregătiți corespunzător și să vă asigurați că sunteți în siguranță.
  • S-ar părea că nimeni din comunitatea dvs. nu poate înțelege. Nu trebuie să părăsiți orașul din cauza orientării dvs. sexuale, dar ar trebui să știți că există atât de multe locuri de primire și deschidere pentru homosexualii de acolo.
 • Imaginea intitulată 1020204 21
  2
  Spuneți-le oamenilor treptat, dar fiți pregătiți pentru că zvonurile rulează rapid. Odată ce ați spus celor mai apropiați prieteni și familii, vă puteți simți gata să comunicați comunității extinse. Puteți începe să le spuneți celor pe care îi cunoașteți cel mai bine sau puteți aștepta ca ei să înțeleagă. Dacă trăiești viața ta ca un gay, bisexuali sau lesbiene, atunci nu sunt obligate să spună nimănui, unii vor fi capabili să-l înțeleagă dacă văd că te duci la întâlniri sub ochii tuturor, un comentariu pe social media sau pur și simplu trăiește viața ta.
 • Cu toate acestea, dacă începeți să spuneți altor persoane, fiți pregătiți să vedeți cum se răspândește vocea. Asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu toată lumea din comunitate.
 • Imaginea intitulată 1020204 22
  3
  Evaluați dacă să ieșiți pe social media. Unii preferă să vină pe Facebook și să-l găsească o modalitate ușoară de a da tuturor să știe despre orientarea sa sexuală. Puteți face acest lucru prin postarea unui comentariu sau pur și simplu schimbarea statutului dvs. pe Facebook. Cu toate acestea, unii membri ai comunității homosexualilor preferă să-și trăiască viața pe Facebook și să-l lase pe oameni să o înțeleagă singuri, astfel încât să nu aibă probleme să le spună tuturor celor pe care îi cunosc.
 • Dacă alegeți să ieșiți pe social media, asigurați-vă că toți oamenii apropiați deja vă cunosc orientarea sexuală, astfel încât aceștia să nu se simtă răniți de faptul că le-ați spus întregii lumi, dar nu și celorlalți.
 • Imaginea intitulată 1020204 23
  4
  Se confruntă cu reacții negative. Chiar dacă v-ați născut și ați crescut într-un loc foarte deschis la homosexuali, este inevitabil că va trebui să vă confruntați cu ură în viață. Există o mulțime de ignorant și părtinitoare acolo, puteți încerca să le evite cât mai mult posibil, dar mai devreme sau întâlnire mai târziu, așa că este important să știe cum să le îndeplinească, astfel încât să nu se află sub picioarele sau spun cine esti. Iată câteva sfaturi pentru a face față reacțiilor negative:
 • Nu ataca. Dacă oamenii spun lucruri ridicole sau ridicole, nu te vor înțelege niciodată, nu ar trebui să-ți pierzi timpul sau energia discutând cu ei. Cu toate acestea, dacă acești oameni sunt de fapt prost informați și îngrijesc de interesele dvs., atunci puteți lua ceva timp să le informați.
 • Nu lasati stima de sine sa fie subminata. Sunteți singura persoană care vă poate influența, în fond, încrederea în sine și este important să nu vă lăsați pe oamenii ignoranți să vă facă să vă simțiți mai puțin pentru că ați fost atât de curajoși încât să vă deschideți orientarea sexuală.
 • În momentele în care vă simțiți descurajați, reamintiți-vă cât de mult sa îmbunătățit viața dvs. de când ați putut să vă deschideți prietenilor și familiei și cât de fericiți ați fi avut curajul să faceți acest lucru.
 • Petreceți timp cu persoane prietenoase din organizațiile homosexuale și amintiți-vă tot sprijinul pe care îl aveți, în loc să vă concentrați asupra oamenilor ignoranți care încearcă să vă facă să vă simțiți rău.
 • Educați oamenii. Nu trebuie să pierdeți timpul interactionand față-în-față cu oamenii ignoranți și de ură, dar ai putea crea un blog, link-uri interesante postare pe social media, a scrie articole informative pentru ziarele locale sau pur si simplu face parte ajutându-i lumea pentru a deschide mai mult mintea.
 • Imaginea cu titlul 1020204 24
  5
  Găsiți alți oameni cu o mentalitate similară cu a ta. Chiar dacă nu trebuie să renunți brusc la toți prietenii tăi îndată ce ieși, ar trebui să încerci să găsești alte persoane din organizațiile homosexualilor să te simți mai implicat într-o comunitate de oameni care se confruntă cu aceleași provocări. Puteți să vă alăturați unei organizații locale, online sau chiar să începeți propria dvs. activitate. Acest lucru vă poate ajuta să câștigați încredere și idei cu privire la modul de abordare a reacțiilor negative și a altor provocări.
 • Acest lucru se poate întâmpla puțin la un moment dat. Mulți oameni găsesc o comunitate atunci când intră în universitate. Dacă sunteți încă în liceu și aplicați la universitate, ar trebui să verificați clasamentul universităților cele mai deschise la homosexuali, astfel încât să vă puteți găsi într-o comunitate deschisă.
 • Imaginea intitulată 1020204 25
  6
  Fii mândru de tine. Veniți nu este ușor și ar trebui să fiți foarte mândri de aceasta, fie că ați spus unui prieten sau tuturor. Înseamnă a accepta cine ești și a fi mândru de tine să o împărțiți cu lumea. Probabil că a luat mult gând, curaj și planificare și, cu siguranță, a adus unele reacții negative pe parcurs. În cele din urmă, cel mai important lucru este că ești mândru de tine pentru că ai atât de multă putere și curaj!
 • Amintiți-vă că unii își trăiesc drumul fără a fi cinstiți sau deschisi față de orientarea lor sexuală. Chiar dacă toată lumea are dreptul să facă ceea ce preferă, ați făcut un pas mare, hotărând să fiți deschisi cu cei cărora le pasă.
 • Acum, când ați ieșit, puteți câștiga puterea ajutând pe alții care au nevoie de sprijin să facă același lucru.
 • Sfaturi

  • Aveți încredere în ceea ce sunteți, indiferent de sexualitatea voastră. Dacă vă respectați deciziile, alții o vor face și ei.
  • Clarificați bine cu oamenii cărora le spuneți că doriți să fiți voi să le spuneți altora. Exonerați-i de datoria lor de a bârfe.
  • Ține minte că nu tu ieșiți dacă nu doriți, dar amintiți-vă, de asemenea, să fiți adevărați.

  Avertismente

  • Indiferent ce spuneți sau faceți, unii oameni vă pot judeca. Trebuie să fii conștient de asta. Nu puteți face nimic pentru a vă răzgândi. Din nefericire, va trebui să o faceți față și să o ignorați.
  • Unii oameni cu adevărat ignoranți și proști ar putea să vă facă comentarii greșite sau să vă hărțuiască. Dar nu te lăsa influențată atât de mult încât nu mai vrei să ieși cu ceilalți. Spuneți cuiva dacă există persoane care fac comentarii în defăimătoare despre orientarea sexuală, există legi privind hărțuirea sexuală care vă protejează.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit