gtemata.com

Cum de a câștiga un conflict fizic cu un bully

A ajunge la mâini trebuie să fie întotdeauna ultima cale de ieșire. Încercați să scăpați de lupte ori de câte ori aveți șansa. Dacă tu sau un iubit nu te atacă fizic, poți fi mereu superior. Lupta poate părea un act eroic și emoțional atunci când vă imaginați, dar în realitate fiind în luptă este o experiență teribilă. Dacă trebuie să vă protejați siguranța, amintiți-vă că există întotdeauna modalități de a pune capăt luptei și de a scăpa repede.

paşi

Metoda 1
Dezvoltați abilitățile pentru a vă apăra

Imagine intitulată Câștiga o luptă împotriva unui bully Pasul 1
1
Introduceți o echipă de luptă gratuită. Această disciplină este foarte utilă în luptele fizice. Aceasta este probabil cea mai bună cale de a lupta în viața reală, deoarece vă permite să evitați loviturile și loviturile. Aceste fotografii pot duce, de fapt, la fracturi, răniri, sângerări pentru tine și bătăușul care te-a atacat. Dacă știți cum să luptați pe teren, puteți să vă apropiați de atacator, să îl luați, să îl aterizați și să-l fixați cu o prindere. Unele prize sunt foarte dureroase și enervante pentru cei care suferă, care de multe ori vor fi forțați să se predea. În acest fel îl vei face să-l faci fără să faci prea mult rău. Din toate aceste motive, învățarea luptei libere este o idee grozavă.
 • Pentru a te lupta, trebuie să-ți folosești greutatea corporală, așa că această disciplină îți oferă șansa de a învinge adversari mult mai mari decât tine.
 • Imagine cu denumirea Câștiga o luptă împotriva unui bully Pasul 2
  2
  Aflați cum să mențineți echilibrul. Jocul de baschet vă poate ajuta să câștigați o luptă fizică. De fapt, poziția pe care trebuie să o asumați pentru a marca un adversar este similară cu cea pe care trebuie să o păstrați într-o luptă.
 • Imagine cu denumirea Câștiga o luptă împotriva unui bully Pasul 3
  3
  Urmați un curs de autoapărare. Sunt mulți și toți sunt capabili să vă învețe cum să vă apărați și să ieșiți din situații periculoase. Puteți să urmați chiar și un curs scurt de o săptămână pentru a afla cele mai simple mișcări și strategii.
 • Dacă preferați, puteți lua un curs într-o artă marțială ofensivă, cum ar fi karate.
 • Imagine cu denumirea Câștiga o luptă împotriva unui bully Pasul 4
  4
  Tren. Fiind în formă fizică bună este o modalitate foarte bună de a preveni ciocnirile și va fi utilă dacă ajungeți în mâini. Nu trebuie să vă plimbați de mușchii de la cap până la picioare, ci să vă concentrați asupra dezvoltării forței și a rezistenței.
 • Metoda 2
  Evitați conflictul

  Imagine intitulată Câștiga o luptă împotriva unui bully Pasul 5
  1
  Învață să înțelegi când e timpul să lupți. Violența trebuie să fie întotdeauna ultima alegere. Dacă nu aveți șansa de a câștiga o luptă fizică, s-ar putea să faceți mult mai mult rău.
 • Imagine cu denumirea Câștiga o luptă împotriva unui bully Pasul 6
  2
  Încercați să faceți pace. Unii agresori consideră această atitudine o formă de slăbiciune, dar trebuie să încercați. Dacă aveți șansa de a opri bătălia și viitoarele neînțelegeri, ar trebui să o prindeți.
 • Încercați să spuneți: "Uite, nu am nimic împotriva ta. Nu știu de ce ești supărat pe mine, dar să punem o piatră pe ea. mulțumesc".
 • Imagine intitulată Câștiga o luptă împotriva unui bully Pasul 7
  3
  Ignorați bomba. Dacă sunteți atacați doar cu cuvinte, nu degenerați situația. Limitat să se îndepărteze în tăcere, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Nu vă fie teamă și nu vă uitați niciodată la bătăușul din ochi. Se comportă ca și cum nu ar exista. Dacă acțiunile tale nu îți dau chinul, vei pierde în curând interesul de a te deranja.
 • Atunci când un bully încearcă să interacționeze cu dvs., mențineți o expresie complet neutră și continuați să vă desfășurați în mod normal activitățile. Acest lucru îl va face să se simtă foarte frustrat și vă va pune într-o poziție de putere.
 • Imagine intitulată Câștiga o luptă împotriva unui bully Pasul 8
  4
  Transformați situația împotriva atacatorului dvs. Bulversii nu-i plac pe nimeni. Dacă vă aflați într-un loc public și un tip vă deranjează, nu vă fie frică să vă subliniați atitudinea calmă și decisivă. Spuneți-i că faptul că se înfurie pe ceilalți nu este bun și că nu aveți nicio idee de ce o face. Dacă totul se desfășoară conform planului, cei prezenți vor fi de acord cu voi și vor repeta aceleași cuvinte pe bătăuș.


 • Metoda 3
  Câștigă Clash

  Imagine intitulată Câștiga o luptă împotriva unui bully Pasul 9
  1
  Evaluați situația. Nu te lupți niciodată dacă nu ai nici o șansă de a câștiga. Dacă bătăușul este însoțit de mulți prieteni, nu ajungeți la violență. Evitați confruntarea cu orice preț.
 • Imaginea intitulată Câștiga o luptă împotriva unui bully Pasul 10
  2
  Găsiți un traseu de evacuare. Chiar dacă câștigi, este posibil să trebuiască să scapi repede. Studiați mediul înconjurător și decideți ce cale să scăpați.
 • Imagine intitulată Câștiga o luptă împotriva unui bully Pasul 11
  3
  Țineți ceva în mână. Dacă știți că bătăușul este mai puternic decât tine, încercați această tehnică. Puneți două role de monede în rucsac. Când sunteți atacați de un bătăuș, trageți-i afară și țineți-i în mână. Pumnii dvs. vor fi mult mai puternici datorită greutății monedelor. Dacă situația devine disperată, puteți chiar să le trageți la atacator. Țineți ceva în mână, de asemenea, pentru a preveni fracturile.
 • Asigurați-vă că nu vă țineți degetele în interiorul celorlalte degete atunci când vă pumnii, altfel le puteți sparge.
 • Imagine cu denumirea Câștiga o luptă împotriva unui bully Pasul 12
  4
  Atac de surpriză. Nu așteptați să fiți în dezavantaj. Dacă bătăușul te-a împins sau te-a insultat, probabil că nu are o gardă înaltă. Dacă te atacă des, ai tot dreptul să te revoltezi. Loviți-l cu toată puterea într-un loc slab, apoi continuați cu multe alte fotografii. Una dintre cele mai mari greșeli pe care oamenii le face în lupte este să pună, apoi să se îndepărteze. De îndată ce conflictul începe, trebuie să rămâneți întotdeauna în atac, pentru a evita represalii. În acest fel veți termina rapid situația neplăcută.
 • Nu te ține înapoi. Lansarea unei alte persoane nu este un sentiment bun. Avem o tendință naturală de a trage brațul înapoi, fără a termina mișcarea pumnului. Din păcate, să câștigi trebuie să folosești toată puterea.
 • Imagine cu denumirea Câștiga o luptă împotriva unui bully Pasul 13
  5
  Păstrați distanța dacă agresorul atacă mai întâi. Dacă nu sunteți un expert în luptă liberă, încercați să evitați luptele pe teren. Dacă te-a lovit repede, el continuă să se ferească de ele. Într-o luptă reală nu puteți bloca focurile în mod eficient. Coboară-ți capul să scape de pumnii tăi sau să le eviți într-un alt mod.
 • Image cu titlul Câștiga o luptă împotriva unui bully Pasul 14
  6
  Scopul pentru slăbiciuni. Încercați să vă atingeți stomacul, gurii și gâtul. Nu pumnii dacă nu puteți răni aceste zone.
 • Imagine cu denumirea Câștiga o luptă împotriva unui bully Pasul 15
  7
  Evitați lovirea. Dacă nu știți cum să utilizați aceste mișcări ofensive, nu faceți lovituri mari. Pierdeți echilibrul, iar cealaltă persoană vă poate lua piciorul și vă va ateriza.
 • Imagine cu titlul Câștiga o luptă împotriva unui bully Pasul 16
  8
  Fii sigur de tine si urmeaza planul tau. Veți simți adrenalina care curge în vene. Picioarele se vor agita si te vei bate dintii. Ține-ți mereu seama că trebuie să fii agresorul. Nu vă opriți până când victoria dvs. nu este sigură, apoi îndepărtați repede.
 • Nu atacați cealaltă persoană la atingerea gravă a acesteia. Doar asigurați-vă că puneți capăt luptei și puteți să vă îndepărtați în siguranță.
 • Sfaturi

  • Protejați capul și abdomenul. Acestea sunt părțile pe care agresorii le țin mai des.
  • Protejați-vă fața.
  • Întrebați-i pe un cuplu de prieteni care să vă ajute, trebuie să rezolvați problema o dată pentru totdeauna!
  • Dacă vă confruntați cu mai mulți agresori, păstrați-vă spatele împotriva unui zid sau a unui copac. În acest fel, nimeni nu te poate ataca din spate.
  • Pregătiți-vă. Atacantul va încerca să-și atingă punctele slabe. Dacă sunteți o fată, trageți părul și protejați partea centrală a corpului. Dacă sunteți bărbat, loviți punctele slabe și protejați-vă. Întotdeauna purtați protecție dacă știți că va ajunge la violență. Cu toate acestea, nu instiga bully la lupta, altfel veți trece partea greșită.
  • Puneți un jumper. Aproape toți bătăușii se joacă murdari, protejarea slăbiciunilor tale este o idee bună.
  • Lupta împotriva bătăușului doar ca o ultimă soluție. Fiți însoțit de un prieten sau de doi, în cazul în care atacatorul a avut întăriri.
  • Atacul fără avertisment poate duce la victorie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit