gtemata.com

Cum să te îmbraci într-un mediu de lucru nou

Un nou loc de muncă aduce cu el multe îndoieli. Dacă adăugați îngrijorări cu privire la modul de îmbrăcăminte, stresul vă va împiedica să vă concentrați. În ceea ce privește îmbrăcămintea, există două standarde de bază: stil profesional tradițional și afaceri casual. Dacă biroul în care ați fost angajat are reguli stricte privind proprietatea, optează pentru prima. Dacă îmbrăcămintea dorită este mai relaxată, puteți prefera foarte bine aceasta din urmă. Uitați de aspectul casual și informal până când sunteți sigur că este potrivit pentru afacere.

paşi

Metoda 1
Stil profesionist masculin tradițional

Imaginea intitulată Rochie la un nou loc de muncă Pasul 1
1
Purtați o cămașă. Preferați unul cu un gât italian și o culoare simplă, cum ar fi alb sau albastru. Evitați nuanțele și modelele strălucitoare și vii.
 • Imaginea intitulata Rochie la un nou loc de munca Pasul 2
  2
  Căutați un sacou de lână. Alegeți o culoare medie-închisă, cum ar fi albastru închis, negru sau gri.
 • Imaginea intitulata Rochie la un nou loc de munca Pasul 3
  3
  Combinați pantalonii cu jacheta. Cumpărarea unui costum este preferabilă, totuși, dacă vă decideți să cumpărați articolele separat, căutați pantaloni care se potrivesc culorii jachetei. Cei cu o pliere frontală vertebrală dau un aspect deosebit de profesional, dar pantalonii netedi sunt, de asemenea, perfecți.
 • Imaginea intitulată Rochie la un nou loc de muncă Pasul 4
  4
  Investește într-o centură bună. Un simplu model de piele, negru sau maro este suficient. Păstrați pantalonii în poziție și completați aspectul.
 • Imaginea intitulata Rochie la un nou loc de munca Pas 5
  5
  Străluciți pantofii regulat. În acest caz, alegeți încălțăminte din piele neagră, dar cele maro închise ar fi bune dacă se potrivesc întregului costum mai bine.
 • Imaginea intitulată Rochie la un nou loc de muncă Pasul 6
  6
  Stocați-vă pe șosete negre. Ei vor fi ascunși de pantaloni în cele mai multe cazuri, dar uneori se văd unul pe celălalt. Acestea ar trebui să se adapteze la culoarea încălțămintei, fără a fi îndoielnice. Evitați șosetele albe, slabe și informale.
 • Imaginea intitulată Rochie la un nou loc de muncă Pasul 7
  7
  Adăugați o cravată clasică, evitând în același timp legăturile de arc. Cravata poate fi simplă sau prezintă o fantezie simplă. Cu toate acestea, uitați de decoratiuni flamboyant, cum ar fi flamingos roz sau personaje de desene animate.
 • Metoda 2
  Stil profesionist feminin tradițional

  Imaginea intitulă Rochie la un nou loc de muncă Pasul 8
  1
  El poartă o bluză. Alege unul din mătase, tricot sau bumbac. Puteți să cumpărați o formă de culoare clasică, precum albul. Alternativ, alegeți o atingere la modă și un ton mai luminos. Evitați însă geometriile care distrage atenția și bluzele reduse. Poate fi trendy, dar, în principiu, trebuie să aibă o reducere clasică.
 • Imaginea intitulata Rochie la un nou loc de munca Pasul 9
  2
  Cumpărați o longuetă. Fustele cu creioane sunt cele mai tradiționale, dar și alte tăieturi simple, cum ar fi cea din A., preferă să funcționeze bine. Preferați culori închise, cum ar fi negru, gri sau maro închis. Evitați împărțirile care se extind deasupra genunchiului.
 • Imaginea intitulă Rochie la un nou loc de muncă Pasul 10
  3
  Puteți purta, de asemenea, pantaloni formali. Acest articol de îmbrăcăminte are adesea o căptușeală strălucitoare pe interior, iar din față poate avea o creastă sau poate fi netedă. Preferați acele culori discrete, cum ar fi negru sau gri.
 • Imaginea intitulată Rochie la un nou loc de muncă Pasul 11
  4
  Încearcă un costum de afacere. Jacheta este opțională pentru femei, dar este ideală pentru a crea un aspect rafinat și profesional.
 • Imaginea intitulă Rochie la un nou loc de muncă Pasul 12
  5
  Purtați plăci de balet bine lustruite sau încălțăminte cu călcâi redus. Preferati pantofii inchisi pe fata - evitati astfel cei cu curea pe glezna sau deschisi.
 • Imaginea intitulata Rochie la un nou loc de munca Pasul 13
  6
  Purtați ciorapi din nailon. În unele birouri, este posibil să le evitați, dar, în general, costumele sunt necesare pentru cele mai multe stiluri tradiționale.
 • Imaginea intitulata Rochie la un nou loc de munca Pasul 14
  7
  Utilizați bijuterii simple. O brățară frumoasă sau o pereche de cercei discrete pot îmbogăți aspectul, dar exagerarea cu strălucirea este inadecvată.
 • Imaginea intitulată Rochie la un nou loc de muncă Pasul 15
  8
  Se face ușor. Machiajul trebuie folosit numai pentru a elimina tenul. Nu trebuie observat.
 • Imaginea intitulată Rochie la un nou loc de muncă Pasul 16
  9


  Nu puneți parfumul. Parfumurile puternice pot fi geloase într-un spațiu închis, ca un birou.
 • Metoda 3
  Afaceri casual Look Male

  Imaginea intitulata Rochie la un nou loc de munca Pasul 17
  1
  Purtați cămăși de bumbac de culoare simplă sau un model simplu. În primul rând, întinde-l. Puteți îndrăzni un pic mai mult cu culoarea, dar evitați totuși acelea care sunt prea strălucitoare sau arătătoare. Tricourile de polo și puloverele tricotate sunt la fel de bune.
 • Imaginea intitulată Rochie la un nou loc de muncă Pasul 18
  2
  Utilizați pantalonii Chinos. Acestea ar trebui să fie de înaltă calitate, călcate și încrețite. Pantalonii din microfibră și gabardină sunt, de asemenea, buni.
 • Imaginea intitulată Rochie la un nou loc de muncă Pasul 19
  3
  Geantă din mochetă din piele. Oxford și pantofii eleganți similare nu sunt necesare pentru o astfel de arătare, dar încălțămintea trebuie să fie în continuare calitatea. Evitați adidații, prea informali pentru cele mai frecvente afaceri casual.
 • Imaginea intitulă Rochie la un nou loc de muncă Pas 20
  4
  Evitați șosetele albe. Cele negre sunt preferate atunci când sunt combinate cu pantofi de aceeași culoare. Pantalonii de pantaloni de culoare galbenă și pantofii maro sunt împerecheați cu șosete bej sau maro. Șosetele albe sunt, în general, în afara locului.
 • Imaginea intitulata Rochie la un nou loc de munca Pas 21
  5
  Cravata este opțională. În acest moment, nu trebuie să-l puneți. Puteți, de asemenea, să arătați o fantezie mai strălucitoare și mai îndrăzneață fără probleme, dar să evitați cele care nu se potrivesc mediului în care lucrați deloc.
 • Imaginea intitulată Rochie la un nou loc de muncă Pasul 22
  6
  Încercați să purtați o blană sau o blană informală. Chiar și aceste elemente sunt opționale. Dacă alegeți să purtați unul, un blazer este puțin mai casual și se potrivește mai bine cu afacerea casual decât cu o jachetă de lână.
 • Metoda 4
  Femeie Casual Business Look

  Imaginea intitulată Rochie la un nou loc de muncă Pas 23
  1
  Alege o bluză frumoasă. Poate avea butoane sau nu. Cel mai important este că aderă bine la corp și nu este lipit. Tricotate și bumbacul de bumbac sunt de preferat, dar puteți utiliza, de asemenea, o altă bucată de țesătură că tăierea de îmbrăcăminte vă va spori.
 • Imaginea intitulată Rochie la un nou loc de muncă
  2
  Îi poartă un cardigan. Jachetele pentru costume ar putea fi puțin prea formale pentru un mediu de afaceri casual, dar o cardigan de calitate poate oferi o tăietură curată pentru aspect.
 • Imaginea intitulată Rochie la un nou loc de muncă Pas 25
  3
  Dacă nu doriți să purtați bluze sau coarde, puteți opta pentru un pulover simplu. Puloverele au un aspect feminin și profesional în același timp, dar ar trebui să evitați motive sezoniere (cum ar fi Crăciunul) și tricouri supradimensionate.
 • Imaginea intitulata Rochie la un nou loc de munca Pasul 26
  4
  Purtați o lingură de lână sau amestec de bumbac. Creionul și fustele A sunt preferabile în acest context, dar sunteți liberi să jucați cu culorile și motivele în ceea ce privește ceea ce este dictat de regulile tradiționale de îmbrăcăminte.
 • Imaginea intitulată Rochie la un nou loc de muncă
  5
  Luați în considerare o rochie. Pe piață pot fi găsite diferite tipuri de haine potrivite pentru mediul de birou. Ca regulă generală, ar trebui să alegeți una care vine în genunchi și are un spate scăzut. Preferați culori solide și geometrii simple. Materialul trebuie să fie în formă, astfel încât să se creeze un stil definit și curat.
 • Imaginea intitulată Rochie la un nou loc de muncă Pasul 28
  6
  Dacă nu vă place fuste, preferați chinos sau pantaloni de lână. Picioarele trebuie să fie suficient de largi, pentru a evita tăieturile slabe, care aderă prea mult la corp. Pantalonii cu catifea închisă pot funcționa bine pentru multe birouri, dar ar trebui să așteptați și să obțineți o idee bună despre stilul pe care îl așteptați de la mediul înconjurător înainte de a le purta.
 • Imaginea intitulată Rochie la un nou loc de muncă Pasul 29
  7
  Purtați dansatori sau pantofi cu călcâi redus din piele. Puteți juca un pic mai mult cu culoarea, dar evitați totuși pantofii metalici, strălucitori, sexy sau cureaua de gleznă. Cele închise pe față sunt perfecte.
 • Imaginea intitulata Rochie la un nou loc de munca Pasul 30
  8
  Nu exagerați accesoriile. O curea care imbunatateste bluza sau un colier simplu face aspectul la moda fara exces.
 • Sfaturi

  • Când sunteți îndoieli, rochiați mai elegant decât este necesar. A face o impresie buna este esentiala pentru primele zile. Îmbrăcămintea atentă te face să înțelegi că ești ambițios și îl poți adapta mai târziu. În schimb, îmbrăcarea în mod necorespunzător vă poate face să arătați apatic sau leneș și este greu să fixați aspectul mai târziu.
  • Dacă nu există nicio reglementare, analizați aspectul diferiților angajați care au lucrat mult timp în companie și s-au inspirat din ele.
  • Aflați dacă biroul dvs. are o reglementare scrisă privind averea. Unele companii declară în mod explicit reguli pentru angajații lor. Ar fi mai ușor să înțelegeți imediat ce să purtați.
  • Nu vă fie teamă să întrebați care sunt standardele stabilite de companie. Discutați cu angajații dvs. curenți, cu managerul de angajare sau cu noul șef. Trebuie să știi ce se așteaptă de la tine. Afișarea interesului pentru detalii aparent neimportante poate să dea dovadă de o anumită determinare.

  Lucruri de care ai nevoie

  • cămașă
  • bluză
  • pulovăr
  • cardigan
  • Blazer
  • Pantaloni oficiali
  • Chiloți pantaloni
  • Pantofi din piele
  • Cu pantofi cu toc
  • Sosete întunecate
  • curea
  • cravată
  • Curele din nailon
  • cosmetică
  • accesorii
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit