gtemata.com

Cum să trăiești visul american

Pentru mulți, visul american (visul american) este ideea că este posibil să se atingă un nivel mai bun de trai prin muncă grea. Cu toate acestea, potrivit istoricului James Truslow Adams, "... nu este doar visul de a avea o mașină și de a avea un salariu mare, ci de a avea o ordine socială în care fiecare bărbat sau femeie își poate atinge potențialul ..." Visul american este mult mai mult decât deținerea unei case, având doi copii și o mașină în garaj. Este, de asemenea, ideea că americanii pot aspira la o viață de individualism ferm, respect și libertate personală.

paşi

Metoda 1
Garantează o bună calitate a vieții

Imaginea intitulată 155988 1
1
Muncesc din greu. Dacă există un lucru vis-à-vis visul american, despre care toată lumea este de acord, este necesar ca această muncă să fie îndeplinită. Un sondaj public din 2012, realizat de Agenda Publică, a arătat că aproape 90% dintre respondenți au fost de acord că o parte importantă este etica muncii puternice "absolut esențială" a visului. Indiferent dacă căutați să începeți de jos până la o clasă mijlocie bogată, să vă deplasați de la clasa de mijloc la cea mai înaltă clasă sau chiar să urcați de la cel mai mic la cel mai înalt din societate, aveți nevoie de o forță personală puternică pentru a reuși .
 • A merge mai departe în viața americană înseamnă să muncești din greu "au un avantaj" în comparație cu alții care folosesc doar efortul minim necesar. Dacă tocmai ați început să urmăriți visul american, ați putea încerca să lucrați mai dure și mai mult comparativ cu colegii de muncă. Dacă majoritatea angajaților în general termină să lucreze imediat ce au șansa, ar trebui să le ofere să rămână mai mult timp. Dacă alții pierd timp în perioadele moarte, ar trebui găsite sarcini suplimentare. Lucrul mai greu decât alte persoane este o modalitate excelentă de a vă observa la locul de muncă și, în cele din urmă, să colectați promoții sau creșteri salariale.
 • Imaginea intitulată 155988 2
  2
  Lucrează inteligent. Dacă lucrați din greu este o necesitate pentru a realiza visul american, faceți acest lucru fără să lucrați eficient nu va duce nicăieri. În America, este mult mai bine să fii recunoscut ca fiind foarte eficient și productiv, mai degrabă decât să depună mult efort în sarcini care pot fi îndeplinite într-un mod mai simplu. Este mai bine să măriți eficiența personală, în special la locul de muncă - trebuie să vă întrebați: "Cum îmi pot face treaba mai repede?". "Cum pot să o fac mai simplu?". "Cum pot face acest lucru cu mai puțin efort?", și așa mai departe. Mai jos sunt câteva sfaturi pentru a începe creșterea productivității:
 • Dacă lucrarea dvs. se află la calculator, este recomandabil să scrieți schițe (sau să întrebați un prieten cu experiență pentru a face acest lucru) pentru a efectua cele mai frecvente sarcini și sarcini de nivel scăzut.
 • Dacă sunteți copleșiți de muncă, trebuie să încercați să delegați altora.
 • Dacă aveți propria afacere, este mai bine să luați o agenție care să se ocupe de sarcini care necesită prea mult timp (cum ar fi contabilitatea, salarizarea etc.).
 • Găsiți stratageme pentru probleme obișnuite. De exemplu, dacă sunteți un chelner și îți dai seama că se pierde prea mult timp de mers înainte și înapoi din mașină de gheață, cel mai bine este să înceapă să aducă cu el aruncătorul cu gheață atunci când ai nevoie de tabele.
 • Mai bine să investești în echipamente eficiente și de înaltă calitate.
 • Rămâi foarte mult pentru a-ți putea dedica toată atenția la muncă.
 • Imagine cu denumirea 155988 3
  3
  Educați-vă. Deși în America există numeroase povestiri despre oameni care au avut un succes incredibil fără educația formală, educația este, în general, un mare impuls pentru perspectivele de carieră și personale. O educație obținută la liceu oferă o cunoaștere de bază necesară pentru a fi capabilă și competitivă în lumea contemporană. Cu toate acestea, un tip de învățământ universitar obținut superior este mai mult o adaptare a primului grad oferă cunoștințe și competențe de specialitate și forme ale celor mai populare candidați care s-ar putea califica pentru muncă mai selective, în timp ce un grad este chiar mai specializata. În general, este în interesul fiecărui american să obțină cea mai bună educație care poate fi acordată din punct de vedere economic.
 • De asemenea, anumite tipuri de muncă necesita pregătirea adecvată. De exemplu, nu puteți deveni medic fără a merge la școala medicală, nu puteți fi avocat dacă nu ați frecventat școala de drept și nu puteți deveni arhitect dacă nu aveți o diplomă în arhitectură.
 • Obținerea unui nivel superior de învățământ ar putea crește cu adevărat șansele de câștig. În medie, în Statele Unite, cei care au frecventat cel puțin doi ani de universitate au un câștig de viață de aproximativ 250.000 de dolari (200.000 de euro) mai mult decât cei care nu au frecventat universitatea.
 • Imagine cu titlul 155988 4
  4
  Fii intreprinzator. Americanii care doresc să reușească ar trebui să găsească mereu modalități suplimentare de a face bani, fie ca parte a activității lor, fie în afara acesteia. Pentru a face acest lucru există nenumărate moduri - oriunde vedeți o nevoie care trebuie îndeplinită, aveți potențialul de a face bani. Oportunitățile de a face bani pot fi foarte simple - de exemplu, dacă sunteți un contabil, ați putea oferi serviciile dvs. prietenilor în perioada de întoarcere a impozitului pe venit pentru a obține venituri suplimentare venitului normal. Mai mult, unele dintre cele mai profitabile afaceri oferă soluții creative unor probleme care nu sunt evidente. Un exemplu celebru este Mark Zuckerberg, un american, care a devenit cel mai tanar miliardar din lume de lucru pentru a crea un social media la nivel mondial, care ajuta oamenii să păstreze legătura într-un mod care a fost anterior de neimaginat.
 • Nu trebuie să inventezi următorul Facebook pentru a reuși, dar trebuie să încerci să fii întreprinzător în micul tău, dar în mod semnificativ. A avea o afacere cu fracțiune de normă departe de casă este, de exemplu, o modalitate bună de a obține venituri suplimentare cu costuri de funcționare mai reduse.
 • Desigur, indiferent de modul în care faceți bani, trebuie să vă asigurați că respectați legile naționale și locale. De exemplu, dacă lucrați cum ar fi "servicii de distribuție ecstasy independente", aceasta ar putea risca o detenție care ar împiedica atingerea obiectivelor pe termen lung.
 • Imagine cu titlul 155988 5
  5
  Fiți economii. Mulți oameni cheltuiesc o mare parte din venitul lor pentru lucrurile de care nu au nevoie. Pentru a construi o viață confortabilă pe termen lung, este foarte înțelept să eliminați cheltuielile inutile. Renunțarea la bunuri de lux, cum ar fi pachetele TV, restaurantele de lux și vacanțele inutile, pot elibera resurse pentru cheltuieli care vor oferi un beneficiu de durată, cum ar fi plățile datoriei, dezvoltarea afacerilor și contribuțiile la pensie.
 • O modalitate bună de a menține costurile sub control este de a face un buget pentru cheltuielile gospodăriilor. Efectuați bugetul lunar al cheltuielilor și comparați-l cu cheltuielile dvs. real ar putea fi o experiență dezvăluitoare care ajută la identificarea zonelor în care sunt cheltuiți prea mulți bani.
 • Un alt mod de a economisi bani include găsirea unei locuințe mai ieftine, cumpărarea de produse alimentare, partajarea autoturismelor sau utilizarea transportului public în loc de mașină și reducerea utilizării încălzirii și aerului condiționat.
 • Imaginea intitulată 155988 6
  6
  Să se dedice pasiunilor. Deși oamenii care caută visul american sunt înțelepți în munca grea, nici un american nu este fericit dacă își dă toată viața să lucreze. O parte din visul american are libertatea de a face lucruri pe lângă munca pentru a avea o viață mai fericită și mai împlinită. Trebuie să ne petrecem timpul făcând lucrurile pe care le iubim - asta înseamnă cultivarea hobby-urilor noastre, cum ar fi scrisul, practicarea sportului, îngrijirea pentru mașină, dar și plăcerile de zi cu zi, cum ar fi petrecerea timpului cu familia.
 • Dacă vă place munca dvs., atunci este minunat! A fi capabil de a face bani cu un loc de muncă care este în concordanță cu pasiunile unuia este un lux pe care nu-l are fiecare. dacă nu cineva iubește munca, bine. Trebuie să perseverăm și să aplicăm, dar, de asemenea, să ne descurcăm timp pentru pasiunile noastre (și să căutăm alte oportunități) pentru a menține moralul.
 • Imaginea intitulată 155988 7
  7
  Cumpărarea proprietății. Chiar dacă aveți o casă nu este necesară, pentru a avea o viață plină și fericită în America, mulți americani au o casă sau cred că într-o zi o vor cumpăra. Chiar și în lumina recentelor crize imobiliare, resursa primară a bogăției majorității americanilor este acasă. Contribuția la un credit ipotecar vă ajută să aveți corectitudine în familie pe parcursul anilor de muncă și vă puteți ajuta să vă retrageți confortabil - vânzarea casei când sunteți bătrână poate să vă alcătuiască singur pensia.
 • Deținerea unei locuințe nu oferă numai beneficii materiale. Acest lucru permite, de asemenea, mai multă libertate de a adapta condițiile de locuit la modul dorit. De exemplu, dacă bucătăria este prea mică, aceasta poate fi mărită. Dacă închiriați, de obicei nu puteți face asta. În plus, mulți americani consideră că deținerea unei case oferă un sentiment de satisfacție și siguranță.
 • Metoda 2
  A trăi ca un individ liber

  Imaginea intitulată 155988 8
  1
  Cunoașteți drepturile fundamentale constituționale. Americanii au un grad bun de libertate personală în conformitate cu Constituția Statelor Unite, legea fundamentală și unică a națiunii. Toți americanii trebuie să cunoască drepturile fundamentale oferite de Constituție. Bucurați-vă de aceste libertăți vă poate ajuta să creați o viață fericită, împlinită și de succes. Pe de altă parte, ignorarea acestor libertăți ar putea duce la oportunități pierdute sau ar permite altora să profite de ele. Mai jos sunt câteva drepturi fundamentale ale Constituției Statelor Unite (rețineți că toate acestea sunt preluate din Legea drepturilor, cele zece amendamente inițiale ale Constituției):
  • Dreptul la libera exprimare (inclusiv presa, demonstrarea pașnică și organizarea petițiilor pentru guvern)
  • Dreptul de a practica religia (sau de a nu crede în nici o religie)
  • Dreptul de a deține arme (care se referă, în general, la deținerea unei arme)
  • Protecție împotriva căutării și confiscării
  • Protecție împotriva depunerii de mărturii împotriva chestiunilor juridice
  • Dreptul la un proces public de către un juriu
  • Protecția împotriva "pedepse crude și neobișnuite"
 • Imagine cu denumirea 155988 9
  2
  Exercitați libertatea de exprimare. Poate că cea mai utilizată și citată lege constituțională americană este libertatea de exprimare. America este o țară liberă - americanii pot spune orice doresc să-și exprime opinia în orice mod, cu excepția cazului în care acest lucru este dăunător pentru ceilalți. Aceasta înseamnă că este legal să aveți orice gândire personală și politică și să le împărtășiți altora, chiar dacă propriile convingeri sunt contrare ordinii stabilite, cu condiția respectării legii.
 • Anumite tipuri de declarații destinate în mod special de a provoca vătămări nu sunt neapărat protejate de Constituție. Un exemplu dat de judecătorul Curții Supreme de Justiție, Oliver Wendell Holmes Jr., în 1919 este să țipați "în focalizare!" într-un teatru aglomerat - de vreme ce acest lucru creează un pericol imediat și real pentru alți oameni din teatru, făcând astfel apelul de a fi arestat.
 • Libertatea de exprimare nu protejează neapărat oamenii Aftermath a acțiunilor lor. De exemplu, în cazul în care președintele unei companii face observații rasiste care sunt făcute publice, consiliul de administrație îl poate apăra întotdeauna. Libertatea de exprimare nu înseamnă neapărat că nu se va întâmpla nimic rău pentru ceea ce se spune.
 • Imaginea intitulată 155988 10
  3
  Exercitați libertatea religioasă. Pelerinii care au călătorit în Mayflower și care au fost printre primii vizitatori ai Americii erau oameni care căutau un loc în care să-și poată proclama religia fără hărțuire și persecuție. Astăzi, America menține această atitudine de toleranță religioasă. Americanii sunt liberi să practice orice religie sau, dacă preferă, nici o religie. Toate credințele sunt permise în Statele Unite și bisericile recunoscute oficial sunt scutite de la Serviciul de venituri interne.
 • În același mod ca și libertatea de exprimare, americanii sunt liberi să practice religia pe care o preferă, dar să nu comită crime sau să-i facă rău altora ca parte a practicii lor. De exemplu, dacă urmașii unei anumite religii au decis să conducă mașina pe autostradă ca pe un semn de devotament, ei ar fi totuși arestați.


 • Imaginea intitulată 155988 11
  4
  Importanța votului. Toți adulții americani sunt liberi (și ar trebui, în general) să participe prin vot pentru selecție guvernamentală. În majoritatea statelor, rezidenții au voie să se înscrie la vot la vârsta de 18 ani, deși unii îi permit să voteze pentru șaptesprezece ani. Votarea este una dintre cele mai puternice drepturi pe care le au americanii. Votarea permite fiecărei voci să fie audiată în chestiuni legate de guvern. Votul tuturor cetățenilor este același - indiferent cât de bogat este cineva, puternic sau influent, votul lor va avea aceeași valoare ca un lucrător cu un salariu minim.
 • Barbatii americani trebuie sa se inregistreze pentru serviciul selectiv ("proiectul") pentru a putea vota.
 • Unele state interzic criminali să voteze chiar după ce au executat sentințele.
 • Imagine cu titlul 155988 12
  5
  Bucurați-vă de libertatea de a alege cum să trăiți. În Statele Unite, oamenii sunt liberi să trăiască după cum consideră potrivit. Aceștia pot avea orice obicei, interes sau interes dacă nu încalcă legea sau îi rănesc pe ceilalți. Ceea ce fac oamenii în timpul lor liber depinde de proprii - bancherii pot face parte dintr-un grup de punk rock, mașinile de spălat vase pot specula în bursă și electricieni pot studia arheologia. Toată lumea este încurajată să-și aleagă propria cale de viață - nici un american nu trebuie să simtă că există o singură cale "dreapta" să-și conducă viața. Americanii sunt liberi să se asocieze cu cine doresc și să urmărească oportunitățile pe care le preferă.
 • Rețineți că, în timp ce americanii sunt liberi să-și trăiască viața așa cum doresc, atâta timp cât respectă legea, un fel de activitate care este permisă în anumite părți ale lumii, este ilegală în Statele Unite. De exemplu, multe medicamente care sunt relativ neregulate în anumite părți ale Europei și în alte părți sunt ilegale, în parte sau în Statele Unite.
 • Imagine cu titlul 155988 13
  6
  Dezafectați liber valorile tradiționale. Un aspect important al realizării visului american este de a lua un punct de vedere al propriilor principii. America are o lungă tradiție de respect pentru indivizii puternici care sunt dispuși să "mergeți împotriva grupului". Mulți americani celebri sunt admirați pentru a se opune atitudinii predominante sau instituțiilor sociale care erau contrare convingerilor lor personale. De exemplu, americanii celebre, cum ar fi Abraham Lincoln, Rosa Parks, Cesar Chavez, și icoane chiar și curente, cum ar fi Steve Jobs a devenit legendar schimba lumea cu dorința lor de a merge împotriva curentului și să pună la îndoială modul în care lumea a lucrat.
 • Fiind un individ înseamnă a-ți proteja propriile principii și a avea curajul de a merge împotriva atitudinilor tradiționale, dar asta nu înseamnă vreodată refuza ajutor de la altcineva. Unele sarcini sunt dificile, dacă nu chiar imposibile, fără ajutorul celorlalți - nimeni nu trebuie să fie atât de mândru să creadă că poate face totul în lume. De exemplu, multe companii americane celebre au fost demarate cu împrumuturi modeste de la prieteni, membri de familie sau de la guvern.
 • Imaginea intitulată 155988 14
  7
  Fii inovatoare. Inovația a fost una dintre cele mai iubite valori naționale americane pentru mai mult de un secol și încă mai este. Inovația este adesea menționată (de exemplu, de către politicieni ca fiind cheia creșterii continue și a succesului național). Fiind un inovator de succes în America, este o scurtătură către împlinirea personală, succesul material și recunoașterea generală. , unii dintre cei mai importanți inovatori ai Americii, cum ar fi Henry Ford, Thomas Edison și alții, sunt acum recunoscuți pentru că au revoluționat lumea cu o activitate revoluționară.
 • Nu trebuie să fii Edison contemporan pentru a realiza visul american - chiar și mici inovații zilnice vă pot îmbunătăți în mod semnificativ viața. De exemplu, găsirea unei noi modalități mai lucrative de a face afaceri pentru compania dvs. ar putea fi o promovare și respect pentru colegi.
 • Metoda 3
  Faceți o reputație

  Imagine cu titlul 155988 15
  1
  Scopul îmbunătățirii personale. A fost observat de către cei care trăiesc în interiorul și în afara Statelor Unite că americanii au o înclinație spre auto-pregătire și îmbunătățire personală. Nimeni nu sa născut știind tot ce avea nevoie pentru a reuși. Pentru a realiza acest tip de individualism puternic și viguros, care este fundamental pentru visul american, este esențial să fii dispus să îmbunătățești întotdeauna, oriunde și ori de câte ori este oferită oportunitate. Indiferent dacă antrenează o nouă abilitate, practică oa doua limbă sau studiază strategii de succes în afaceri, aproape fiecare ocazie pentru îmbunătățirea personală vă poate ajuta să deveniți o persoană mai puternică, mai versatilă sau mai productivă. Mai jos sunt doar câteva idei pentru îmbunătățirea personală:
  • Exercitarea (alergarea, ridicarea greutății etc.)
  • Aflați tehnici de vânzare
  • Studierea istoriei contemporane sau a evenimentelor curente
  • Învață arte marțiale
  • Fiți experimentați într-un hobby sau activitate
  • Creați artă sau muzică
 • Imaginea intitulată 155988 16
  2
  Fiind un lider. Mândrii și individualii americani nu ar trebui să evite confruntarea cu problemele lumii. A face acest lucru adesea înseamnă a deveni un lider și a avea grijă de ceilalți, acceptând responsabilitățile de a fi lider. Având curajul de a vă oferi voluntar sarcinile care implică conducere, indiferent dacă acestea sunt mari sau mici, pot ajuta să faceți o diferență în lume prin obținerea recunoașterii personale.
 • O modalitate fantastică de a deveni un lider este de a aplica pentru o funcție publică. Acest lucru oferă o platformă pentru a permite oamenilor să-și cunoască ideile și, dacă sunt acceptate, să lupte pentru schimbările pe care doriți să le vedeți. Chiar dacă nu câștigi, dacă campania atrage suficientă atenție, poate influența dezbaterea publică sau convinge pe politicieni să ia în considerare viziunile lor.
 • Nu trebuie să fii reprezentanții guvernului pentru a fi lider al comunității tale. Voluntariatul în anumite tipuri de asociații de caritate sau pur și simplu în slujba comunității tale poate oferi șansa de a deveni lider.
 • Imaginea intitulată 155988 17
  3
  Având o viață socială activă. Statele Unite se întemeiază pe principiile democrației reprezentative. Dacă mai mulți oameni participă la alegerea guvernului prin vot, națiunea va fi mai reprezentativă pentru cetățenii săi. Acesta este motivul pentru care toți americanii care pot vota trebuie să facă această datorie. Totuși, aceasta nu este singura modalitate de a participa la viața socială a țării. De exemplu, cetățenii se pot alătura unui partid politic ale cărui principii sunt apropiate de propria lor activitate și de voluntariat pentru a-și disemina mesajul. Sau, dacă unii cetățeni se simt deosebit de pasionați de o anumită problemă socială, ei pot chiar să-și deschidă propria asociație politică. Mai jos sunt câteva modalități de a deveni participanți activi în democrația americană:
 • Participați la o masă rotundă sau la un forum
 • Participați sau organizați o demonstrație
 • Voluntariat pentru a obține semnături pentru un candidat sau o cauză politică
 • Donați-vă cauzei politice favorabile
 • Imaginea intitulată 155988 18
  4
  Faceți saltul social. Nu este nimic mai cu adevărat american decât povestea unei persoane care a reușit să fie influentă și importantă din aproape nimic. Fie că este vorba de un sărac, de un imigrant sau de un cetățean stabil, toată lumea are ocazia să-și facă un nume în America, atâta timp cât este disponibil să muncească din greu, să fie creativ și să aibă puterea de a apăra valorile personale. În timp ce, din motive evidente, este imposibil toate deveni incredibil de bogat și faimos, este în America poți să te retragi într-o poziție mai înaltă decât atunci când ți-ai început cariera și ți-ai făcut un nume ca membru important al comunității locale.
 • Pe măsură ce faceți o urcare socială, nu trebuie să vă simțiți amenințați de perspectiva de a se ocupa de oameni în straturi sociale mai înalte. În America, mai mult decât în ​​anumite alte țări, destinul unei persoane este determinat de voința și capacitatea sa, mai degrabă decât de privilegiul de a fi născut într-o familie bogată. Chiar dacă cineva se naște în bunăstare, oamenii care au reușit să urce la o anumită clasă socială superioară sunt considerați la fel ca ceilalți membri ai clasei sociale.
 • Imaginea intitulată 155988 19
  5
  Căutați poveștile succesului american pentru inspirație. Nu este ușor să urmăriți visul american. După cum sa descris mai sus, construirea unei vieți bune, care este atât liberă, cât și independentă, poate necesita multă muncă și responsabilitate. Dacă aveți dificultăți în a vă motiva să urmăriți visul, este o idee bună să citiți una dintre numeroasele povești iconic americane de succes pentru a vă încuraja. Mulți dintre acești oameni din carne au reușit să construiască o viață importantă din nimic sau au luptat cu succes împotriva forțelor predominante ale corporației din timpul lor pentru a îmbunătăți țara (sau chiar lumea). Mai jos sunt doar câteva exemple de personalități americane:
 • Andrew Carnegie: imigrant scoțian sărac, Carnegie și-a început cariera ca a "băieți de bobine" într-o fabrică și a devenit unul dintre cei mai puternici și mai importanți moguli ai industriei.
 • Susan B. Anthony: Susținând mișcarea sufragistă a femeilor cu angajament neobosit, care a provocat detenția ei, Anthony a avut un rol esențial în obținerea dreptului de a vota pentru femei în Statele Unite.
 • Jawed Karim: Acest imigrant, mai cunoscut pentru că a co-fondat YouTube, a ajutat, de asemenea, la proiectarea serviciului comercial al PayPal.
 • Jay Z: Cu numele original al lui Shawn Carter, această icoană a muzicii americane a pornit dintr-o viață de crimă și sărăcie pentru a deveni unul dintre cei mai bogați și mai influenți oameni din industria muzicală.
 • Sfaturi

  • Nu vă fie frică să luați șansa unui risc calculat. Statele Unite au o rețea vastă de securitate socială, atât publică, cât și privată.
  • Nu fi copleșit de gândul de cheltuieli. Cu două venituri moderat ridicate, chiar și o casă de 1 milion de dolari poate fi plătită pe parcursul unei vieți.
  • Profitați de sistemul de învățământ public (vezi mai sus).
  • Trăiți cu mijloacele la dispoziția dumneavoastră.
  • Urmăriți obiectivele realiste. Dacă doriți să fiți viitorul Bill Gates, atunci este mai bine să cunoașteți calculatoarele bine și acest lucru este valabil și pentru alte sectoare.

  Avertismente

  • Aveți dreptul să vă urmăriți fericirea ... dar nu există nici o garanție!
  • Coșmarul american este foarte asemănător visului american. Fii foarte atent cu sfaturile de urmat. Sfatul greșit vă va duce pe o pistă greșită. Acceptă sfaturi despre căsătorie numai de la persoane deja căsătorite și sfaturi despre afaceri doar de la persoane care au avut succes, care sunt responsabile și fără prea multe datorii.
  • Stresul, depresia și alte forme de criză legată de muncă pot afecta negativ determinarea dvs. pentru succes și pentru relațiile personale. Acordați atenție primelor simptome și contactați un psiholog, dacă este necesar.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit