gtemata.com

Cum să ieșiți cu o fecioară

Poporul Fecioară, printre altele, are următoarele calități: ele sunt analitice, critice, perfecționiste, hipocondriale și amabile. Pentru a înțelege și a continua, este important să cunoaștem particularitățile care le disting.

paşi

Imagine intitulată Datând o Fecioară Pasul 1
1
Poporul Fecioarei se numește perfecționiști, doresc ca totul să fie perfect. Dacă observă ceva greșit în lumea din jurul lor, ei tind să o întoarcă cu susul în jos și să se plângă. Acordați o atenție deosebită în timp ce vă pregătiți pentru întâlnirea dvs., în timp ce vorbiți etc. Chiar și o mică greșeală i-ar putea face să se supără și să-și atragă critica.
 • Imagine cu denumirea Data a Step Virgo 2
  2
  Încearcă să nu te eliberezi. Oamenii Fecioarei îi urăsc pe cei care se expun excesiv, mai ales în public.
 • Imagine cu denumirea Data a Step Feet 3
  3
  Încearcă să fii cât mai modest posibil. Ceea ce puteți arăta este inteligența voastră. Persoanele Fecioare sunt inteligente și inteligente și se așteaptă ca partenerii să fie la fel de bine.
 • Imagine intitulată Datând o Fecioară Pasul 4
  4
  Dacă vă gândiți să le oferiți un cadou, alegeți întotdeauna ceva util. Florile și ciocolatele le pot face uneori să zâmbească, dar o carte, un ceas sau un jurnal va fi cea mai bună investiție. Inițial, nu alegeți niciodată cadouri scumpe. Întotdeauna preferă o carte, este o strategie minunată cu o fecioară.
 • Imagine cu denumirea Data a Step Virgo 5
  5


  Feciorii sunt ușor de înțeles, dar nu le grăbiți, încearcă să încetinești puțin lucrurile. În timp ce conversați, nu puneți prea multe întrebări despre gusturile personale. Fiți drăguți și faceți niște citate inteligente. Utilizați umorul pentru a obține răspunsurile dorite.
 • Imagine cu denumirea Data a Step Fever 6
  6
  Dă-le spațiu. Persoanele Fecioarei iubesc să fie absorbite în afacerile și pasiunile lor.
 • Imagine intitulată Datând o Fecioară Pasul 7
  7
  Nu-i spuneți noaptea târziu sau asiduu. Ei au nevoie de odihnă, precum și de oricine altcineva.
 • Imagine intitulată Datând o Fecioară Pasul 8
  8
  Amintiți-vă că oamenii de Fecioară nu sunt întotdeauna oameni emoționali, uneori se pot dovedi reci chiar și fără a fi așa.
 • Imagine cu denumirea Data a Step Virgo 9
  9
  S-ar putea dovedi a fi neatent sau insensibil. În acest caz, pur și simplu trebuie să le acordați timp pentru a redescoperi sentimentele lor. Ar trebui să rămâi calm și înțelept, din când în când, fiecare dintre noi se poate simți tulburat. Ei nu pot arăta fără încetare dragostea lor față de voi, deși vă iubesc și sunt mereu lângă voi, chiar dacă nu o cunoașteți.
 • Avertismente

  • Feciorii pot fi foarte răi când se confruntă cu persoane pe care nu le apreciază. Nu-i obligați să socializeze cu oamenii pe care îi urăsc.
  • Feciorii iubesc sexul, dar nu sunt întotdeauna deschiși pentru sentimentele lor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit