gtemata.com

Cum se afișează coloanele ascunse în Excel

Acest articol arată modul în care se pot vedea coloanele ascunse ale unei foi de Excel vizibile. Puteți efectua această procedură atât pe un sistem Windows cât și pe un Mac.

conținut

paşi

Imaginea intitulată Deschideți coloanele din Excel Pasul 1
1
Deschideți documentul Excel pe care doriți să-l editați. Pentru a face acest lucru, selectați pictograma documentului cu un dublu clic pe mouse sau, alternativ, porniți Excel (selectând pictograma sa cu un dublu clic pe mouse), apoi alegeți numele documentului care urmează să fie examinat localizat pe ecranul principal a programului. În acest fel, documentul selectat va fi deschis în fereastra Excel.
 • Imaginea intitulată Deschideți coloanele din Excel Pasul 2
  2
  Selectați coloanele foii care se află pe ambele părți ale celei ascunse. Țineți apăsată tasta ⇧ Shift de pe tastatură când faceți clic pe litera din coloana din stânga și din dreapta celui pe care doriți să îl vedeți. Ambele coloane selectate vor apărea evidențiate în albastru.
 • De exemplu, dacă coloana ascunsă este B, va trebui să selectați coloana A urmată de coloană C ținând apăsată tasta ⇧ Shift de pe tastatură.
 • Dacă trebuie să faceți vizibilă coloana A, selectați-l tastând comanda "A1" în câmpul de text "Caseta Denumire" poziționat în partea stângă a barei de formulare.
 • Imaginea intitulată Deschiderea coloanelor în Excel Pasul 3
  3
  Accesați fila Pagina principală. Acesta este situat în partea stângă sus a ferestrei Excel, lângă fila "fișier". În acest fel, antetul cardului "acasă" va apărea evidențiat, iar conținutul său va fi afișat în panglica programului.


 • Imaginea intitulată Deschideți coloanele din Excel Pasul 4
  4
  Apăsați butonul Format. Acesta este poziționat în cadrul grupului "celulele" a cardului acasă. Grupul "celulele" Acesta este situat pe partea dreaptă a acestuia din urmă. Va apărea un meniu contextual mic.
 • Imaginea intitulată Deschiderea coloanelor în Excel Pasul 5
  5
  Alegeți opțiunea Ascundeți și găsiți. Acesta este situat în secțiune "vizibilitate" din meniul drop-down format. Aceasta va afișa un meniu secundar.
 • Imaginea intitulată Exprimați coloanele în Excel Pasul 6
  6
  Alegeți opțiunea Descoperă coloane. Acesta este situat în partea de jos a meniului Ascundeți și descoperiți. În acest fel, coloana ascunsă va fi imediat vizibilă.
 • Sfaturi

  • Dacă, după efectuarea procedurii descrise în articol, unele coloane rămân ascunse, înseamnă că acestea au cel mai probabil o lățime setată la "0" sau la o valoare foarte mică. Pentru a mări lățimea unei coloane, plasați indicatorul mouse-ului pe marginea din dreapta a coloanei și trageți-l cu butonul stâng al mouse-ului apăsat. În acest fel, lățimea coloanei examinate va crește.
  • Dacă trebuie să faceți vizibile toate coloanele ascunse ale unei foi de Excel, apăsați butonul "Selectați toate": acesta este acel mic dreptunghi gol plasat între coloană "A" și linia "1". În acest moment puteți continua executând pașii rămași ai articolului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit