gtemata.com

Cum să călătorești cu avionul cu un nou-născut sau cu un copil mic

Flying cu un nou-născut este o experiență stresantă pentru părinți, copii și alți pasageri. Deși nu există nici o asigurare completă de a fi în măsură să se bucure de o excursie, fără agitația, cu un pic de „lucruri de preparare pot merge mult mai lin pentru toată lumea. Citiți acest articol pentru a găsi câteva sfaturi.

conținut

paşi

Imaginea intitulată Călătoria cu avionul cu copilul sau copilul Pasul 1
1
Dacă puteți, utilizați un scaun pentru copii aprobat. Călătorind cu copilul în brațe, deși se acordă pentru copii sub doi ani, cu toate acestea, este mult mai puțin sigură decât o excursie așezat într-un scaun de rapel. Întrebați compania aeriană dacă puteți lua scaunul auto.
 • În plus, în cazul unor dificultăți în zbor, cum ar fi o aterizare de urgență sau o turbulență, este foarte dificil, dacă nu imposibil (chiar și pentru cei mai puternici oameni) să-l țină pe copil în brațe.
 • În Statele Unite, FAA (Administrația Federală a Aviației), autoritatea aviației civile, spune că cel mai sigur loc pentru copilul dumneavoastră în timpul unei turbulențe sau a unei urgențe este un scaun de siguranță aprobat pentru copii.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu avionul cu copilul sau copilul Pasul 2
  2
  Cumpărați o pungă de scutec foarte mare. Copiii care călătoresc pe tur nu este permis pentru a transporta bagaje, ci doar un sac de scutec.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu avionul cu un copil sau un copil. Pasul 3
  3
  Organizați-vă pentru a alăpta dacă puteți. Însoțitorii de zbor nu vor încălzi sticlele pentru bebeluși sau nu vor fi omogenizați.
 • Imaginea intitulată Călătoria cu avionul cu copilul sau copilul Pasul 4
  4
  Rata de a pune copilul salopeta plin, cei care au, de asemenea, picioarele tale, dacă te temi să-și piardă articolele de îmbrăcăminte. l rochie în mod cât mai confortabil: fiind pe un plan, într-un singur scaun timp de mai multe ore, nu este distractiv.
 • Imaginea intitulată Călătoria cu avionul cu un copil sau un copil 5
  5
  Pregătiți o pungă de scutec dacă faceți o călătorie de o zi. Așteptați o schimbare sau două haine, scutece, jucării (autocolante, creioane și foi de desen pentru copii mai mari), un covor de schimbat, șervețele umede pentru bebeluși și diverse ustensile.
 • Trebuie să declarați alimentele copilului, medicamentele și cele omogenizate. Copiii sunt scutiți de restricțiile privind transportul lichidelor în cabină.
 • Imaginea intitulată Călătoria cu avionul cu un copil sau un copil Step 6
  6
  Luați în considerare cumpărarea de jucării noi pentru a surprinde copilul - acestea vă vor capta atenția mai mult timp. S-ar putea lua în considerare, de asemenea, să nu-i dea jucăria până când începe să fie anxios sau furios. În cazul în care zborul merge bine, puteți păstra jucărie pentru călătoria de întoarcere.
 • Imaginea intitulată Călătoria cu avionul cu copilul sau copilul Pasul 7
  7
  Surprinde-i dându-i o bomboană sau un tratament pe care-l refuzi de obicei. Mini acadele sunt o alegere bună, deoarece sugarul de asemenea, ajută la reglarea presiunii în urechi.


 • Imaginea intitulată Călătorie cu avionul cu copilul sau copilul Pasul 8
  8
  Luați dopuri pentru urechi, nu pentru copil, ci pentru voi și pasagerii din jurul vostru. În cazul în care copilul începe să plângă incontrolabil, vă puteți demonstra dezaprobarea dvs. distribuirea vecinii de dopuri de urechi spumă ieftine cu un zambet frumos.
 • Imaginea intitulată Călătorii cu avionul cu un copil sau un copil. Pasul 9
  9
  Ajungeți devreme la poartă. Adresați-vă asistentului la fața locului "îmbarcare la poartă" din căruciorul. Acest lucru va fi livrat în cala în ultimul moment, în timp ce pas în avion, și vor fi returnate imediat, de îndată ce ați venit în jos.
 • Imaginea intitulată Călătoria cu avionul cu un copil sau copilul Pasul 10
  10
  În timp ce așteptați, întrebați gazda de teren în cazul în care familiile cu copii mici au internat cu prioritate. Cel mai probabil răspunsul va fi "da".
 • Imaginea intitulată Călătoria cu avionul cu copilul sau copilul Pasul 11
  11
  Dați copilului apă sau suc într-o sticlă de plastic reîncărcabilă cu paie. Acest lucru este tu, atât copilul cât și toți vecinii pasageri nu va uda atunci când, în mod inevitabil, se va cădea de pe masa. Însoțitorii de zbor oferă de băuturi în timpul călătoriei, dar nici un prejudiciu sau paie sau cupe cu un capac. Moneda pentru a cumpara acest tip de ochelari într-unul dintre magazinele din apropierea porții.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu avionul cu copilul sau copilul 12
  12
  Adu-o pătură și o pernă, ASK altul cu cât mai curând posibil, de îndată ce a avut loc. Pernele sunt prea voluminoase pentru a împacheta. Dacă nu-ți place ideea că copilul se bazează fața lui pe unul dintre perna companiei aeriene, a pus pe pătură. În cazul în care copilul vrea să doarmă în brațe, veți avea nevoie de o perna in plus.
 • Imaginea intitulată Călătoria cu avionul cu copilul sau copilul 13
  13
  Luați doar elementele esențiale din cabină. Nu sunt în măsură să ia sau de a realiza agilitate cu lucrurile sub scaun sau în coșul de deasupra capului, atunci acesta va fi ca să nu le aibă, și va fi inutil să le-a adus rezultate.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu avionul cu un copil sau un copil 14
  14
  Încercați să organizați zborul în timpul de odihnă obișnuit. Unii copii adoarmă în avion exact ca atunci când călătoresc cu mașina.
 • Sfaturi

  • Dacă călătoriți cu avionul mai mult de 3-4 ori pe an, puteți cumpăra un cărucior combinat care se transformă, de asemenea, în sine scaunul este un produs în cazul în care roțile și mânerele sunt greblat ascunse în partea de jos scaunului. Consultați compania aeriană pentru a accepta acest tip de scaun, deoarece acestea nu pot adapta la măsurile din scaunul aeronavei.
  • Amintiți-vă că va trebui să eliminați copilul din cărucior, chiar dacă doarme, pentru că la secția de poliție va scana radiografiile cărucior.
  • Vizitați site-ul web al companiei aeriene pentru mai multe informații: unele oferă paturi suplimentare pentru zborurile de peste mări.
  • Adu un scaun pentru mașină, cu excepția cazului în care ați aranjat deja cineva să sosească.
  • Alimentați sau hrăniți sticla pentru bebeluș în timpul decolării sau aterizării, pentru a evita durerea de ureche.
  • Adresați-vă medicului pediatru dacă puteți utiliza un antihistaminic. Aceste medicamente pot împiedica urechile să se închidă și să le facă rău. Respectați întotdeauna instrucțiunile medicului dumneavoastră.
  • Utilizați un operator de transport pentru copii, care oferă mult sprijin din spate pentru a transporta copilul, așa cum a mâncat, așa că va avea mâinile libere pentru bagaje.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit