gtemata.com

Cum sa te imbraci pentru prima intalnire

Majoritatea relațiilor se bazează pe o serie de primele impresii, iar prima întâlnire este o ocazie unică de a crea o legătură puternică cu cineva. Deși nu este o știință exactă, există unele modalități de îmbrăcare care pot ajuta să facă o impresie bună cu ocazia primei versiuni.

paşi

Metoda 1
Îmbrăcăminte pentru băieți

Imaginea intitulă Rochie pentru prima dată Pasul 1
1
Îmbrăcat pentru ocazie. Evident, nu vă veți pune într-o jachetă și nu veți crava pentru o excursie, cel mai important lucru fiind, de fapt, să fie adaptat la această ocazie. Scopul este de a face o impresie buna si o rochie necorespunzatoare cu siguranta nu atinge scopul.
 • Dacă este o ocazie neoficială, cum ar fi să mergeți la cinema sau să luați o cafea, purtați o pereche de blugi și un tricou drăguț. Dacă de obicei purtați o bluză cu glugă sau blugi rupți, evitați-i pentru ocazie. Chiar dacă te îmbraci casual, trebuie să faci evenimentul puțin special.
 • Este de preferat să eviți îmbrăcămintea totală în negru (dacă nu este un loc de întâlnire pentru mime sau o întâlnire gotică). Ar trebui să adăugați o anumită culoare, fără a obține nuanțe super-strălucitoare ale unui pompier, cu roșu sau roz roz. Alegeți nuanțe precum verde smarald, albastru de cobalt, maro sau purpuriu, dacă doriți să îndrăznești mai mult.
 • Dacă este o ocazie puțin informală, ca o cină, va trebui să purtați ceva mai rafinat. O jachetă moale în negru sau gri și o cămașă cu nasturi, de exemplu. Dacă doriți să îndrăzniți mai mult, alegeți o rochie întreagă. Dacă nu vă duceți la restaurantul Mai In Town, nu va trebui să vă puneți jacheta și cravată.
 • Dacă îmbrăcați un pic "elegant, obțineți-vă o pereche de pantofi de culoare neagră sau neagră potrivită pentru rochie. Dacă întâlnirea este ocazională, purtați pantofi sport sau pantofi de tenis curat. Curelele curățate și un produs de curățare bun pot transforma pantofii de zi cu zi într-o setare ideală.
 • O bună rochie semi-casuală poate consta dintr-o pereche frumoasă de blugi, un pulover și o cămașă nasturi. Completați-l cu o pereche de pantofi casual și sunteți gata!
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o primă dată Pasul 2
  2
  Purtați ceva care vă face să vă simțiți confortabil. Dacă nu vă simțiți confortabil, veți observa. Acest lucru nu înseamnă alegerea unei perechi de transpirații și a unei bluzoane, dar încercați să evitați să puneți ceva ce trebuie să se stabilească în mod constant pentru că nu sunteți obișnuit să îl purtați.
 • Nu încercați o rochie pe care nu ați purtat-o ​​niciodată doar pentru această ocazie. Este posibil să nu vă aflați în largul dvs. și rezultatul numirii va fi afectat. Optați pentru ceva ce știi!
 • Amintiți-vă să purtați ceva care vă ușurează, nu mergeți la prima întâlnire, așteptând să vă îmbrăcați într-un mod care nu vă este potrivit (ca o rochie de seară).
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o primă dată Pasul 3
  3
  Descoperă unicitatea stilului tău. Nu exagereaza la prima intalnire, incercand sa arat cat de diferit esti de la ceilalti. Încercați însă să vă prezentați unicitatea prin alegerea rochiei. Trebuie să găsiți un echilibru, o modalitate de a vă arăta caracteristicile specifice fără a depăși.
 • Ai putea purta un ceas interesant, un colier, sau o curea, ceva care vă oferă un farmec adăugată, dar nu merge prea departe (de exemplu, în cazul în care numirea nu este în mod explicit gotic, să evite rochie neagră, make-up sau o manta mult timp, probabil că nu vă vor câștiga multe puncte).
 • Căutați șosete colorate sau desene amuzante. Nu alegeți ciorapi albi plictisitori, alegeți un amestec puțin mai îndrăzneț.
 • Dacă aveți un tricou frumos de lumină cu design drăguț, purtați-l cu o pereche frumoasă de blugi sau pantaloni.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o primă dată Pasul 4
  4
  Evitați combinațiile de gust nepotrivit. Există câteva elemente care sunt o alegere proastă pentru prima dată. Ei nu fac sau sunt enervant la o ocazie speciala. Evitarea acestora va îmbunătăți impresia pe care doriți să o faceți cu partenerul dvs.
 • Nu alegeți pantalonii kaki. Aceste pantaloni (sau pantaloni scurți) nu sunt potrivite pentru o întâlnire. Ele sunt bune pentru viața de zi cu zi, dar cu siguranță veți dori să faceți o impresie bună în timpul primei dvs. excursii și foarte puțini cred că aceste pantaloni sunt sexy.
 • Evitați scrierea irevocabilă. Un tricou cu numele unei benzi poate fi bine, mai ales în cazul în care artiștii aleși ca ei amândoi, dar lasă dulap tricouri cu fraze amuzante (sau a scăpa de ea într-un foc de tabara ritual).
 • Nu puneți niciodată pe flip-flops. Sandalele sunt bine dacă se solicită locul întâlnirii (de exemplu, un foc de tabără pe plajă). Dar flip-flop-urile trebuie uitate. Arăți prea casual, ca și cum nu ai lua serios importanța numirii sau nu știai cum să te îmbraci.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o primă dată Pasul 5
  5
  Subliniați cele mai bune caracteristici. Accentuați cele mai bune părți ale corpului dvs. pentru a atrage privirea celeilalte persoane asupra lor. Fără îndoială, speranța este că prima numire, de asemenea, în scopul de a evidenția personalitatea, dar primele impresii tind să fie generate cu aspect, așa că încercați să afișați cele mai bune atribute fizice.
 • Acordați atenție modului în care îmbrăcați hainele. Pantalonii prea stransi par ridicol, iar cei prea mari par neglijabili si dau impresia unei lipse de interes in iesire. Asigurați-vă că pantalonii dvs. arată bine pe talie - ar trebui să puteți împinge trei degete confortabil, dar nu mai mult - și că marginile de jos sunt chiar sub glezne.
 • Dacă hainele nu se îmbracă bine, căutați un croitor local. Cei mai mulți croitori fac schimbări simple la prețuri rezonabile.
 • Alege culorile care sunt bune pentru tine. Când vă decideți să purtați tricoul, alegeți o culoare care vă convine. Pentru a evidenția ochii albastru sau verde, alegeți o culoare închisă frumoasă, cum ar fi gri de ardezie sau marină. Pentru ochii maro sau alunecos, alegeți o culoare caldă și luminoasă, ca un bej sau alb. Dacă sunteți îngrijorat de aspectul pielii, utilizați cămașa pentru a reduce la minimum defectele, evitând roșu sau alb strălucitor - aceste nuanțe evidențiază pete roșii.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o primă dată Pasul 6
  6
  Acordați atenție igienei. Există puține locuri pentru o primă dată în care igiena nu este importantă (un concert de punk, o excursie în munți sau o alpinism pe stânci). Dar, de obicei, cel mai curat ești și cu atât mai bine vei fi impresia pe care o vei face.
 • Faceți un duș înainte de a ieși. Asigurați-vă că utilizați un șampon și un săpun care nu are un parfum excesiv și același lucru se aplică la deodorant.
 • Se rade sau asigurați-vă că părul și părul facial sunt în ordine. Trebuie să dați impresia că a fost nevoie de timp pentru a vă pregăti.
 • Indiferent ce purtați, trebuie să fie proaspăt de la spălătorie. Utilizarea deodorantelor sau parfumurilor pentru a masca mirosul de haine murdare poate fi un truc, dar scopul primei întâlniri este să vă apropiați de cineva și să vă faceți cunoscut cu toată sinceritatea. Și este mai bine să nu riscați să arăți ca o persoană murdară.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru prima dată Pasul 7
  7
  Reduceți parfumurile. Nu este nimic mai rău decât să ieșiți împreună cu cineva și să fiți într-un nor de colonie, aftershave sau deodorant. Mulți tipi exagerează cu mirosul, nu faceți această greșeală! Persoana cu care pleci va fi recunoscătoare pentru tine, precum și pentru toți cei aflați în apropiere.
 • Dacă puneți puțină colonie sau deodorant, urmați regulile "puțin și bine". Pentru colonie, sunt suficiente două sprayuri. Pentru deodorant, nu mai mult de trei. Ideal pentru a avea un miros bun, fără a exagera.
 • Amintiți-vă că simțul mirosului se obișnuiește cu mirosul și că nu mai transmite informații creierului. Simplul fapt că nu simți că nu înseamnă că ceilalți nu sunt deranjați.
 • Metoda 2
  Imbracaminte pentru fete  Imaginea intitulă Rochie pentru prima dată Pasul 8
  1
  Haine în funcție de eveniment. Nu este adecvat să se îmbrace elegant pentru o plimbare cu bicicleta. Pe de altă parte, nu doriți să mergeți la restaurant purtând blugi vechi și o cămașă de la o zi înainte. Aflați despre tipul de eveniment (casual, elegant, etc.) înainte de a decide ce să purtați.
  • Dacă ocazia este mică, cum ar fi un picnic sau un bar, purtați ceva în stilul pe care îl adoptați, pur și simplu mai frumos. Dacă, de exemplu, purtați, de obicei, o pereche de blugi și un tricou, alegeți blugi și tricou drăguț (sau un pulover frumos peste cămașă). Dacă de obicei purtați fuste și pantofi cu călcâi redus, alegeți acest tip de îmbrăcăminte, dar puțin mai elegant decât de obicei.
  • Pentru o ocazie mai elegantă (de exemplu, un restaurant frumos, de exemplu) încercați să aflați regulile de îmbrăcăminte din restaurant, pentru a nu vă găsi prea mult sau prea elegant. La o ocazie similară, o rochie neagră drăguță cu pantofi eleganți și niște bijuterii vă va potrivi.
  • Dacă este vară, nu purtați pantaloni scurți pentru prima dată. Purtați o fustă ușoară sau o pereche de pantaloni ușori (fără a depăși ocazional).
  • Chiar și pantofii depind de tipul de eveniment. O pereche de pantofi plat (în stare curată și în stare bună) sunt perfecte atât cu o rochie elegantă, cât și cu un costum casual, deoarece sunt o soluție cu adevărat versatilă (și confortabilă). Nu vă puneți tocurile dacă nu vă simțiți confortabil, deci nu riscați să cădeți cu fiecare pas.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru prima dată Pasul 9
  2
  Asigurați-vă că vă simțiți confortabil. Nu este nimic mai rău decât a fi la prima întâlnire și a trebui să se adapteze în mod constant camasa sau fusta lui, deoarece acestea sunt prea înguste și dintr-o dată să vă amintiți motivul pentru care nu ai pus. Dacă vă simțiți ciudat și inconfortabil, veți transmite acest sentiment persoanei cu care ieșiți.
 • Evitați să încercați o nouă rochie la prima întâlnire, indiferent de impresia pe care ați făcut-o într-o revistă. De asemenea, ar trebui să evitați haine noi, fără a le încerca și a fi obișnuiți cu acestea.
 • De asemenea, purta ceva care vă face să vă simțiți confortabil va da ideea persoana pe care o data cum te îmbraci de obicei (deși un pic mai frumos și gândire) și va evita orice surprize în viitor (care a surprins să te văd purta de obicei, blugi și tricou, deoarece la prima ieșire ai fost foarte elegant).
 • În cele din urmă, este important să nu purtați pantofi incomod. Dacă nu puteți merge în mod normal cu tocuri, evitați-le și optați pentru o pereche de pantofi drăguți cu călcâi redus. Din nou, nu încercați noi pantofi cu această ocazie. Dacă nu sunt perfecți, picioarele voastre vor fi departe de a fi recunoscători.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru prima dată Pasul 10
  3
  Fii unic. Cu toate că este posibil să nu doriți să depășiți lăsând uimit persoana care vine la tine, asigurați-vă că pentru a avea un dram de unicitate, care ajuta să vă amintiți această ieșire și pentru a face mai interesant, ispititoare cealaltă persoană să te cunosc mai bine.
 • Căutați ceva care să vă distingă de mulțime. Accesoriile sunt foarte utile în acest sens. Ai putea purta o pereche de cercei speciale, o eșarfă rafinată sau șosete amuzante ... ceva care accentuează unicitatea ta.
 • Purtați cel puțin un articol de îmbrăcăminte colorat. Nu optați pentru nuanțe gri sau plictisitoare și nu purtați numai negru. Puneți o pereche de jambiere roșii sau o centură violet violet sau șosete colorate în culori vii. Gândiți-vă la ceva care atrage aspectul (în special cel al persoanei cu care iesiți)!
 • Imaginea intitulă Rochie pentru prima dată Pasul 11
  4
  Subliniați cele mai bune caracteristici. Într-o primă întâlnire, de obicei, doriți să faceți o impresie bună, astfel încât partenerul să vrea să vă cunoască mai bine și aspectul fizic să contribuie. Nu numai că persoana pe care o vedeți vă va arăta cât de atractivă sunteți, dar voi vă veți simți minunat!
 • Acesta subliniază în special o caracteristică. Acest lucru înseamnă că, dacă doriți să arate off clivaj cu un tricou decoltat, purtați pantaloni sau fusta lungă, deoarece centrul este format prin scindarea. Dacă, totuși, purtați o fustă scurtă pentru a vă arăta picioarele frumoase, purtați o cămașă care nu atrage atenția (fără necklines sau neutru).
 • Asigurați-vă că hainele (și mai ales pantalonii) se îmbracă bine, fără a fi prea mari sau prea mici. Purtarea de haine strânse, în special la nivelul taliei, poate crea o mulțime de disconfort și poate comprima pielea.
 • Evidențiați-vă formele. Puteți utiliza culori pentru a accentua corpul fără a compromite potrivirile. De exemplu, dacă aveți forme de pere, cu șolduri largi și coapse, dar cu umeri subțiri și talie, purtați ceva întunecat dedesubt și ceva clar deasupra.
 • Culorile închise se ascund, așa că purtați ceva mai întunecat în zonele pe care doriți să le mascați. Culorile luminoase și strălucitoare evidențiază - folosiți-le pentru a evidenția părțile corpului care vă plac cel mai mult.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru prima dată Pasul 12
  5
  Dă-i pe cei mai buni din tine. Pentru prima dată, nu aveți păr și machiaj perfect (și chiar nu fac fata ta, dacă nu vă place), dar orice ai alege să poarte sau preferi ceea ce scoate în evidență frumusețea ta naturală, demonstrând unicitatea ta și să-ți arăți cele mai bune.
 • Dacă truc, preferați stilul dvs. preferat. Nu vă aruncați în priviri noi cu această ocazie (știți cât de dificil este să perfecționați o nouă tehnică!). O regulă de aur este de a alege ceva de subliniat. De exemplu, se aplică o umbră naturală a ochilor și un ruj roșu aprins luminoase sau fard de ochi pentru a le da un accent și pune doar un luciu de buze de lumină.
 • Nu aveți nevoie de o manichiură specială pentru prima dată, dar poate fi un pic de ajutor. Reglați-vă unghiile la hainele pe care le-ați ales sau aplicați un lac de unghii roșu strălucitor pentru al combina cu rujul tău uimitor! Este o idee plăcută și vă poate oferi mai multă siguranță și stil.
 • Alegeți o coafură. Dacă doriți, alegeți un nou stil de păr, dar încercați-l cu o noapte înainte pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil. În caz contrar optează pentru aspectul obișnuit. Adăugați un stil mic "purtând o bandă de cap frumos, un clip sau dând părului mai mult volum decât de obicei.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru prima dată Pasul 13
  6
  Acordați prioritate curățeniei. Fiind curat și prezentabil este, fără îndoială, esențial pentru a face o impresie bună. Încercați să evitați să vă considerați că nu ați făcut duș timp de câteva săptămâni sau tocmai ați ieșit din pat. Trebuie să fie clar că ați făcut un mic efort în pregătirile.
 • Faceți un duș mai întâi și uscați-vă părul la timp. Aceasta înseamnă să începeți să vă pregătiți în avans, să nu vă rulați și să-ți uscați părul în ultimul moment, când este deja timpul să ieșiți.
 • Dacă aveți timp, ar fi frumos să aveți o șansă să vă înghesuieți puțin înainte de a ieși, să fiți în stare bună și să vă simțiți bine! Ia-ti pedichiura si manichiura. Aplicați un exfoliant pe picioare pentru a le obține moale și matasoasă.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru prima dată Pasul 14
  7
  Evitați depășirea cu parfumuri. Nu este nimic în neregulă cu a purta o parte din parfumul dvs. preferat sau dorința de a "miros bine"! Amintiți-vă că alții nu vă pot împărtăși preferințele, mai ales dacă abundă în utilizarea de parfumuri sau deodorante, așa că nu depășiți.
 • O regulă de aur pentru parfum este să se aplice puțin pe încheieturi, în spatele urechilor, pe gât și pe piept. Urmând această regulă, vă puteți ajuta să nu depășiți, în timp ce parfumați.
 • În ceea ce privește deodorantul, vor fi suficiente câteva sprayuri. De asemenea, puteți să-l vaporizați de la distanță, deoarece mirosul este mai puțin puternic.
 • Avertismente

  • Nu faceți remarci disprețuitoare despre hainele persoanei cu care ieșiți, chiar dacă nu le plac. Dacă trebuie să spui ceva, rămâi în vagă, cu expresii de genul "această cămașă este interesantă!".
  • Nu vă tăiați părul imediat înainte de programare! Faceți-o mai degrabă cu câteva zile înainte, astfel încât să aveți timp să vă obișnuiți cu noua coafură.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit