gtemata.com

Cum sa te imbraci daca ai un corp in pere

Șoldurile bine formate, picioarele bine întoarse și fundul rotund sunt principalele caracteristici ale unei femei în formă de pară. În multe cazuri, această construcție este, de asemenea, caracterizată printr-un bust mic, umeri îngust și o talie bine definită. Încercați să vă respectați proporțiile, atrăgând atenția asupra corpului superior și reducând accentul pe partea inferioară. Veți avea un aspect fantastic doar urmând câteva trucuri de stil.

paşi

Partea 1
Atrageți atenția asupra corpului superior

Imaginea intitulată Rochie dacă tu` class=
1
Alegeți tricouri în culorile de acces sau pe cele strălucitoare. Obiectivul principal pentru o femeie în formă de pară este să atragă atenția asupra trunchiului și să-i distragă atenția de la șolduri și coapse. Culorile luminoase și amprentele vii prinde ochii și fac ca umerii și zona pieptului să pară mai mari decât sunt de fapt.
 • Imaginea intitulată Rochie dacă tu
  2
  Alegeți decorul drept. Unele tipuri de gât sunt mai potrivite pentru o femeie cu corp de par, deoarece măresc umărul și accentuează bustul. Decolteurile largi, cum ar fi o barcă sau echipaj de gât a crea „iluzia optică dreptul de a obține acest efect. În ceea ce privește bustul, pentru a alege un decolteuri inimă și vei fi sânii tăi Fuller. Chiar și rochii sau topuri fara bretele îndeplini aceeași funcție dar ele pot fi adesea inconfortabile și impracticabile pentru unele femei.
 • Imaginea intitulată Rochie dacă tu` class=
  3
  Acordați atenție tăierii hainei. Decizia de a purta ceva strâns sau larg poate fi dificilă și există argumente pro și contra pentru fiecare tăiere. Alegeți tricouri sau topuri care sunt strânse la talie și subliniază cifra dvs. de clepsidră. Îmbrăcămintea mai largă ar trebui să fie, de asemenea, suficient de lungă pentru a acoperi șoldurile și pentru a da volum zonei umărului. În general, reducerea corectă ar trebui să accentueze talia și umerii, un efect care poate fi obținut cu combinația corectă de lățime și îngustă.
 • Imaginea intitulată Rochie dacă tu
  4
  Haine stratificate. Dacă utilizați mai multe straturi, veți adăuga volumul în partea superioară și veți echilibra proporțiile corpului. Purtarea veste, cămăși și cardigane crearea mai multor straturi pentru a da „iluzia de o dimensiune mai mare. Cu toate acestea, această tehnică de risc pentru a ascunde silueta clepsidra, apoi pentru a sublinia-l purta din nou o curea subțire la talie.
 • Imaginea intitulată Rochie dacă tu` class=
  5
  Alegeți tricouri cu decorațiuni. Tricourile sau tricourile cu decorațiuni de-a lungul gâtului vă vor face să arătați mai subțiri. Nu contează marimea înfrumusețării, deoarece în orice caz va atrage ochiul spre partea superioară și departe de șolduri. De asemenea, puteți alege să purtați o eșarfă și să aveți aceeași iluzie optică.
 • Imaginea intitulată Rochie dacă tu
  6
  Utilizați tricouri cu mâneci largi. Deși nu este întotdeauna ușor să găsiți cămăși cu mâneci largi, căutați niște cămăși sau kimono. Mânecile largi adaugă volumul brațelor și, prin urmare, șoldurile și scaunele de jos vor arăta mai echilibrate și mai proporționale. Alternativ, puteți purta tricouri cu mâneci suflecate sau ondulată, în acest fel veți obține același efect, dar nu va avea un aspect prea extreme.
 • Imaginea intitulată Rochie dacă tu
  7
  Fiți atenți la lungime. Alegeți tricourile care vă acoperă șoldurile și ascundeți această parte a corpului, dar evitați coapsele care ajung până la coapse, deoarece ele vor face să pară și mai voluminoase. Totuși, ar trebui să evitați întotdeauna tricourile care dezvăluie buricul deoarece atrag atenția asupra stomacului, o zonă prea aproape de șolduri.
 • Imaginea intitulată Rochie dacă tu` class=
  8
  Purtați lenjeria potrivită. Doar prin purtarea lenjeriei potrivite veți obține o transformare completă a părții superioare a corpului. De exemplu, un sutien căptușit sau un push-up va adăuga volumul la un bust mic și va accentua cifra clepsidră. Alegeți un simplu și fără prea multe decorațiuni care pot fi purtate atât sub haine casual cât și elegant.
 • Partea 2
  Subțiri

  Imaginea intitulată Rochie dacă tu
  1
  Alege culori închise. Nu există culori întuneric să eficientizeze și să atragă atenția l. În cazul blugi, alege o pereche de spălare de culoare închisă și se evită spălări ușoare medii sau. Alegeți o varietate de pantaloni sau fuste în diferite nuanțe de negru, gri, albastru inchis, maro și verde Olive În plus față de subțierea șoldurilor, aceste culori se vor potrivi cu ușurință cu orice cămașă sau cămașă din dulap.


 • Imaginea intitulată Rochie dacă tu` class=
  2
  Alegeți pantalonii de mărime potrivită. Ca și în tricouri sau cămăși, va trebui să îmbunătățiți proporțiile picioarelor în comparație cu restul corpului. Optați pentru pantaloni drepți sau în formă de clopot pentru a da volum picioarelor inferioare și pentru a echilibra partea superioară. Pantalonii cu o tăietură slabă vor accentua șoldurile și fundul prea mult, în timp ce modelele cu aceeași lățime sau mai largi la nivelul gleznelor vor îndepărta atenția din acea zonă critică. Evitați pantalonii de țigară deoarece acestea sunt cele mai puțin potrivite pentru cei cu un corp de păr.
 • Imaginea intitulată Rochie dacă tu
  3
  Fiți atenți la lungimea fustei. Genunchii sau glezna sunt perfecte pentru femeile în formă de pară. Acestea atrag ochii pe margine, în timp ce mini-pixele invită ochiul să rămână în cea mai voluminată parte a corpului. Alege modele care nu sunt talie joasă și ajung cel puțin la genunchi. Evitați fuste strâmte și să opteze pentru modele cu volane sau decoratiuni din mărgele de-a lungul „deoarece marginea cu aceste detalii, poziționate la“ înălțimea genunchiului sau mai mici, să fie capabil de a echilibra latimea soldurilor.
 • Imaginea intitulată Rochie dacă tu
  4
  Evitați decorațiunile pe șolduri sau pe fund. Deși blugi cu buzunare sau margele decorate pot părea o idee bună, aceste detalii atrag atenția asupra părții mai puțin potrivite. Evitați pantalonii și curelele flasce și nu vă lăsați departe de butoane, pietre prețioase, paiete sau dantelă în apropierea șoldurilor și zonei de fund.
 • Imaginea intitulată Rochie dacă tu` class=
  5
  Încercați hainele. Purtați o rochie, veți prinde două păsări cu o singură piatră: atrageți atenția asupra vârfului și acoperiți șoldurile. Alegeți modelele din fâșia A sau cu fusta de lale și evitați cele înguste. Îmbrăcămintea perfectă pentru tine ar trebui să aibă, de asemenea, o talie și să acoperi umerii pentru a crea iluzia volumului.
 • Partea 3
  Purtați accesorii potrivite

  Imaginea intitulată Rochie dacă tu
  1
  Alegeți coliere importante. Un colier lung și lung, cu culori strălucitoare, atrage atenția asupra părții superioare a corpului. Detaliile suplimentare pe piept vor face să pară mai pline și vor echilibra proporțiile globale ale corpului. De asemenea, puteți alege să purtați un colier de stil guler care adaugă grosimea la gât și umeri.
 • Imaginea intitulată Rochie dacă tu
  2
  Purtați cercei mari. Întotdeauna amintiți-vă că trebuie să purtați doar un singur tip de bijuterie care atrage atenția, cu cerceii izbitoare puteți îndepărta complet aspectul din lateral. Cele mai bune modele în acest scop sunt lungi sau candelabre.
 • Imaginea intitulată Rochie dacă tu` class=
  3
  El poartă o eșarfă. Eșarfele adaugă volumul și trage ochiul pe partea superioară a corpului. Puteți alege diferite modele și modalități diferite de a le purta, până când veți găsi unul perfect pentru dvs. Eșarfele din cerc sunt cele mai bune pentru femeile în formă de pară, pentru că nu au parte de viață.
 • Imaginea intitulată Rochie dacă tu
  4
  Purtați pantofii potriviți. Credeti sau nu, pantofii pot schimba „aspectul întregului corp. Modele cu tocuri ascuțite lungească picioarele si te fac sa arati solduri mai proporționale. Tocurile inalte sunt perfecte pentru adăugarea de înălțime și sculpteze mușchii picioarelor. Dacă vă simțiți deosebit de îndrăzneț, cu culorile pantofi activate veți obține același efect al seriei, desen ochi pe o suprafață mai mică a corpului.
 • Sfaturi

  • Fiecare femeie cu un corp de păr este diferită, deci ceea ce este bun pentru o persoană poate fi greșit pentru altul. Încercați diferite stiluri și forme pentru a înțelege ce este mai bine pentru dvs.

  Lucruri de care ai nevoie

  • T
  • pantaloni
  • fuste
  • coliere
  • cercei
  • eşarfe
  • tocuri
  • Lenjerie de mărime potrivită
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit