gtemata.com

Cum se schimbă machiajul conform sezonului

Trucul trebuie să se schimbe la fel cum schimbările climatice se schimbă de la un an la altul. Odată ce treceți de la glazurile fosforescente de vară la cele caracterizate de nuanțe intense de toamnă, trebuie să actualizați și produsele pe care le utilizați pentru față. Nu trebuie să fii un artist profesionist de make-up pentru a face aceste schimbări și nu trebuie să cheltuiți o avere în parfumerie de patru ori pe an. Cu toate acestea, există reguli, sfaturi și tehnici generale care pot ajuta să vă reînnoiți cazul dumneavoastră frumusețea în clipi din ochi, care trece cu ușurință zilele fierbinți de vară zilele cu zăpadă rece (și invers).

paşi

Partea 1
Machiaj pentru vara

Imaginea intitulată Variați aspectul machiajului după etapă Pasul 1
1
Aplicați protecție solară înainte de machiaj. Pielea sănătoasă este cea mai bună pânză pentru make-up, deci este esențial să o protejezi cu un factor de protecție adecvat pentru soare (SPF). Înainte de a ieși, aplicați o cremă cu SPF între 30 și 50. Lăsați-l să se absoarbă timp de trei până la cinci minute înainte de a pune machiajul.
 • Pentru a afla mai multe despre modul de aplicare a agentului de protecție solară, citiți acest articol.
 • Imaginea intitulată Variați aspectul machiajului după epocă Pasul 2
  2
  Evitați utilizarea fundației. Vara este sezonul perfect pentru a lasa pielea sa respire. În loc să creați o fundație cu fundație totală de acoperire, aplicați pur și simplu agentul de coacere pe cosuri și alte imperfecțiuni. În acest fel, când va fi fierbinte, fundația nu va împiedica respirația pielii. Faceți un machiaj ușor și veți fi mai mult decât satisfăcuți.
 • Dacă nu simțiți că vă abandonați fundația iubită, puteți găsi un compromis bun folosind un hidratant colorat.
 • Imaginea intitulată Variați aspectul machiajului după epocă Pasul 3
  3
  Încălziți tenul cu bronzul. Când pielea suferă modificări de culoare (chiar și prin bronzare), este deteriorată. Pentru a obține un ten sănătos fără să-l subliniezi, folosește bronzul. Aplica-l pe punctele de fața pe care bate soarele, desigur, cum ar fi obraji, temple si podul nasului. Vara este sezonul potrivit pentru a arăta un ten tanos și luminos, pentru a profita de el!
 • Pentru a finaliza machiajul, aplicați fuchsia blush pe butoane.
 • Imaginea intitulată Variați aspectul machiajului după epocă Pasul 4
  4
  Utilizați o rimel rezistent la apă. Când vremea este caldă și umedă, un rimel normal poate saliveze și tulpina, în timp ce o rezistenta la apa va rămâne în vigoare, chiar și atunci când nuoterai, suderai sau dedicați alte activități de vară în contact cu apa.
 • Imaginea intitulată Variați aspectul machiajului după etapă Pasul 5
  5
  Alegeți umbrele de ochi de culoare caldă. Nuanțele luminoase de roz, piersic și aur sunt deosebit de bune pentru pielea tăbăcită. Dacă doriți să creați un machiaj fumător, preferați o fard de ochi de culoare argintie la negru sau argintiu clasic. Vara este sezonul potrivit pentru a scoate la lumină fețele calde și strălucitoare.
 • Imaginea intitulată Variați aspectul machiajului după epocă Pasul 6
  6
  Utilizați un produs ușor pe buze. La fel ca pielea, buzele trebuie să respire și în timpul sezonului de vară. În loc să utilizați un ruj plin și plictisitor, încercați vopsele și balsamuri hidratante în culori luminoase. Dacă aveți un ruj de vară pe care îl adorați, aplicați un văl cu vârful degetului, nu-l treceți pe buze ca de obicei.
 • Rețineți că în timpul verii este mai bine să folosiți totul în cantități mici, cu excepția produselor de protecție solară.
 • Partea 2
  Machiaj pentru toamnă

  Imaginea intitulată Variați aspectul machiajului după etapă Pasul 7
  1
  Alegeți culori intense, calde și neutre pentru ochi. Fi inspirat de covorul frunzelor pe care îl vedeți pe stradă. Se optează pentru nuanțe calde și moi de nuanțe roșii, intense și profunde de verde maro, auriu și măsline. În toamnă totul este de dimensiuni, așa că puneți culorile luminoase și strălucitoare, preferați nuanțe mai intense. Controlează ochii folosind maro și auriu în timpul zilei, în timp ce seara intensifică aspectul cu un dermatograf neagră.
  • Toamna este sezonul potrivit pentru a desena linii de creion gros, alungit. De asemenea, puteți crea trucuri pentru pisici.
 • Imaginea intitulată Variați aspectul machiajului după epocă Pasul 8
  2
  Îți întunecă sprâncenele. Pentru a schimba aspectul, nu-i subestima puterea. Pe măsură ce folosiți haine mai groase, faceți sprancenele mai mari și mai intense. Umpleți părțile subțiri și subțiri cu o pulbere sau un creion special. Păstrați-le bine îngrijite, dar încercați să nu le împrăștiați prea mult.
 • Imaginea intitulată Variați aspectul machiajului după epocă Pasul 9


  3
  Înlocuiți bronzul cu un set de contur. În loc să creați un bronz artificial, încercați să îmbunătățiți caracteristicile de contur. Aplicați cea mai întunecată umbră pe temple, pe partea superioară a frunții, pe maxilar și pe podul nasului. Puneți-l cu atenție cu o perie moale pentru a vă asigura că obțineți un efect discret. O mână de mână că bronzul (naturale sau altfel) dispare, fața iese afară ușor cu tehnica de conturare, pentru a se evita ca pielea apare inchis si opac.
 • Imaginea intitulată Variați aspectul machiajului după etapă Pasul 10
  4
  Utilizați rujuri intense. Toamna este sezonul potrivit pentru a folosi nuanțe mai profunde, cum ar fi afine, vernis și violet. Așa cum vara trebuie să încercați pentru simplitate și ușurință, machiajul de cădere ar trebui să fie mai cald și puțin mai greu. Dacă utilizați o culoare întunecată pentru buze, creați ochii în tonuri neutre, pentru a obține un efect plăcut și echilibrat.
 • Partea 3
  Machiaj pentru iarnă

  Imaginea intitulată Variați aspectul machiajului după etapă Pasul 11
  1
  Aplicați fundația cu un Blender de frumusețe umed sau o pensulă cu fibră dublă. Iarna este sezonul potrivit pentru a utiliza o fundație totală de acoperire, dar este important să evitați efectul așa-numit mască. Prin adăugarea unei picături de apă puteți obține rezultate uniforme și uniforme. Puteți găsi aplicatoare în parfumerie sau în alt magazin de cosmetică.
 • Imaginea intitulată Variați aspectul machiajului după etapă Pasul 12
  2
  Încălzește tenul cu o conturare ușoară. După standardizate și netezi pielea cu fundație, sculpta fata cu tehnica de conturare concentrându-se pe pod temple, pometi, frunte, maxilarului și nas. Trebuie să procedați cu o mână ușoară, deoarece altfel veți obține un efect care nu este foarte natural și nu este potrivit pentru sezonul de iarnă. În cele din urmă, aplicați un văl de roșu roz roz la butoanele.
 • Imaginea intitulată Variați aspectul machiajului după epocă Pasul 13
  3
  În ceea ce privește ochii, preferați nuanțele neutre. Atunci când alegeți umbre și ochi de ochi pentru sezonul de iarnă, veți fi întotdeauna pe partea sigură, cu orice nuanță de maro. Adăugați umbre ale ochilor cu tonuri de pământ intense sau ușor strălucitoare, iar cazul de frumusețe va fi complet. Dacă utilizați culori neutre pentru ochi, puteți îndrăzni mai mult cu buzele.
 • În zilele cele mai negre, mări și luminează ochii prin îndoirea genelor si folosind un întuneric volumizator rimel.
 • Imaginea intitulată Variați aspectul machiajului după sezon Pasul 14
  4
  Utilizați un ruj întunecat hidratant. Iarna este sezonul potrivit pentru rujuri intense de culori cum ar fi vin, castan și roșu aprins. Un ruj plin de viață va încălzi tenul în zilele reci, chiar dacă aveți nevoie mai mult ca niciodată! Alegeți produsele hidratante, deoarece buzele tind să se spargă atunci când aerul este rece și umed.
 • Pentru a obține un efect intens și buze vizibil mai carnoase, aplicați o gură de buze după ce ați pus pe ruj.
 • Partea 4
  Machiaj pentru primăvară

  Imaginea intitulată Variați aspectul machiajului după epocă Pasul 15
  1
  Alege produse ușoare. Când zăpada se topește și soarele începe să privească, începe să lumineze trucul. Dați-le deoparte culorile intense și întunecate, optați pentru nuanțe proaspete și delicate. De asemenea, puteți înlocui produsele pudră cu cele de cremă pentru a vă întineri pielea.
 • Imaginea intitulată Variați aspectul machiajului după epocă Pasul 16
  2
  Adăugați nuanțe pastelate, fie umbre sau rujuri. Primăvara este sezonul potrivit pentru a utiliza culori mai delicate, care vă vor luminia pe piele după folosirea culorilor întunecate pe parcursul iernii. Pentru ochi, culorile luminoase și luminoase vor fi bine, în timp ce pentru buze și obraji întotdeauna mergeți pe partea sigură cu roz. Secretul este de a căuta ușurința.
 • Imaginea intitulată Variați aspectul machiajului după etapă Pasul 17
  3
  Luminați fundația pentru a lăsa pielea să respire. Aerul spumant caracteristic primăverii este bun pentru dispoziție și piele. Înlocuiți fundațiile totale cu acoperire medie sau lumină sau evitați acest produs cu totul. Hidratatoarele colorate sunt ideale în primăvară, dar puteți ascunde și coșurile și alte imperfecțiuni cu ajutorul unui simplu agent de concealer.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit