gtemata.com

Cum de a îmbunătăți un nas în sus

Te naste nasul? Sentimentul stânjenit de propriile caracteristici fizice poate duce la o scădere drastică a calității vieții. Urmați pașii de mai jos pentru a obține maximum de nas și pentru a vă simți mai bine despre dumneavoastră.

paşi

Imaginea intitulă Faceți un nas speriat de bine Ușor Pasul 1
1
Ține-ți luciditatea sub control. Dacă nasul este prea strălucitor, arată mai mare și mai larg. Cel mai bun lucru pentru a scăpa de efectul strălucitor este șervețelele absorbante specifice. Dacă nu le găsiți, aplicați un strat de fundație pe nas.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă că nasul a fost arătat bine Pasul 2
  2
  Măriți celelalte caracteristici ale feței. Dacă vă lărgi ochii, nasul va arăta mai mic în comparație. Cu toate acestea, dacă aveți un nas mic, îngust, cu un vârf larg și o gură mică, efectul va fi licit.
 • Imaginea intitulă Faceți un nas usturnat arătat bun Pasul 3
  3
  Luați-vă o tunsoare care vă oferă. Credeți-vă sau nu, o tăietură bună poate schimba considerabil aspectul nasului. Am avut o dată o tăietură care aproape că mi-a ascuns complet fața, dar nasul meu era proeminent! Încercați să faceți ca fața să arate mai îngustă și nu lăsați nasul să pornească de la o coală de păr: apariția va fi PESSIMO. Un bang lung și neîngrijit este foarte confortabil cu un nas în sus. Dacă vă acoperiți ochii cu franjurile fără acoperă și nasul, probabil va arăta mai mic.
 • Imaginea intitulă Faceți un nas usturnat arătat bun Pasul 4
  4
  Păstrați pielea sănătoasă. Dacă aveți o mulțime de cosuri pe nas sau în jurul dumneavoastră, nasul va arăta urât. Dacă este acoperit cu cosuri, se va părea enorm și cu siguranță va fi prea strălucitor și va face să pară un bec gigant. Dacă, ca mine, aveți un vârf foarte rotunjit de nas, aceasta va face toată fața să ardă grăsime.
 • Imaginea intitulată Faceți un nas usturnat arătat bine Pasul 5
  5


  Nu-ți deschizi nările, ai deja nări prea mari. Oamenii care nu au nasul răsturnat o pot face fără consecințe, dar dacă vă deschideți nările, veți arăta ciudat.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă că nasul spontan arată bine Pasul 6
  6
  Nu faceți zâmbete prea mari. Dacă vă lărgi prea mult gura când zâmbiți, nasul se va lărgi, iar nările vor deveni două dreptunghiuri. Când zâmbești, doar îți arăți obrajii și arată dinții de sus, dar nu și cei inferiori. Nu numai ca nasul va arata drăguț, dar zâmbind în acest fel va face ridurile dvs. mai puțin vizibile (dacă aveți) și veți arăta mai tânăr.
 • Imaginea intitulată Faceți un nas usturnat Ușor bun Pasul 7
  7
  Nu-ți ține capul prea înalt. În schimb, îndoiți ușor bărbia, pentru a vă face ca nările să pară mai mici. Dacă țineți capul prea înalt, oamenii vă vor privi direct în nas, ceea ce nu este doar neatractiv, ci și jenant.
 • Imaginea intitulă Faceți un aspect uterin arătat bun Pasul 8
  8
  Pur și simplu iubește-ți nasul așa cum este. Este perfect.
 • Sfaturi

  • Dacă aveți pistrui pe septul nazal, acestea vor subțiri vârful nasului și ar face să pară mai mici.
  • Utilizați întotdeauna nuanța dreaptă a fundației! Dacă fundația dvs. este prea ușoară, va părea că aveți o problemă cu melanina și, dacă este prea întunecată, va fi evident că o aveți.

  Avertismente

  • Fundația poate face cosuri.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Fundație / machiaj pentru piele (dacă faci trucuri)
  • Dacă nu vă deranjează trucurile, șervețelele absorbante specifice împotriva efectului strălucitor.
  • Crema pentru acnee dacă suferiți de această tulburare
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit