gtemata.com

Cum se utilizează un pedicure Rasp

Picioarele picioare și tocurile uscate, crăpate nu sunt deloc atractive și pot atrage murdăria. Întotdeauna doriți să arătați picioarele moi și tinerești, mai ales vara. Pentru a vă asigura că această parte a corpului dvs. este și arată sănătoasă, trebuie să utilizați o rață pedichiură pentru a îndepărta calusurile și porcii.

paşi

Partea 1
Pregătiți-vă să utilizați un pedicure Rasp

Imaginea intitulată Utilizați un scraper de picior Pasul 1
1
Alegeți tipul de rasp. Există multe modele diferite pe piață pe care le puteți evalua. Deși cele mai multe dintre acestea are un mâner din plastic sau lemn și este echipată cu două fețe, cu putere diferite abrazive, există, de asemenea, rașpele din teracotă, sticlă, metal și chiar dispozitive electrice. Definiți ce produs vă permite "cocoloși" mai bine picioarele tale.
 • Cele mai multe rasuri au o latură mai abrazivă decât cealaltă, care servește la îndepărtarea porumbului și porumbului îngroșat - de asemenea, puteți folosi mai întâi partea cea mai roșie și apoi o piele cu cea mai fină.
 • Modelele electrice sunt similare cu dispozitivele de microdermabraziune de tip bench-top, care durează mult timp și permit obținerea de rezultate profesionale. Deși oferă rezultate rapide pur și simplu, știți că au componente pe care trebuie să le înlocuiți în mod regulat, cum ar fi discurile abrazive - nu uitați să stocați pe aceste părți.
 • De asemenea, puteți evalua cumpărarea unui rapel de sticlă sau a unui fișier - ușor de curățat și sterilizat - pentru a elimina pielea îngroșată. Puteți fierbe acest tip de instrument sau inmuiati-l într-un dezinfectant pentru a menține suprafața de bază non porosa- curată cumpără de multe ori un zăngănit de sticlă, pentru a vă asigura că nu se rupe cu ușurință.
 • Modelele de teracotă sunt sigure pentru piele și nu sunt la fel de agresive ca alte rasuri - în mod tradițional, ele sunt folosite în țările asiatice.
 • Imaginea intitulată Utilizați un scraper de picior Pasul 2
  2
  Evaluați alte metode pentru a scăpa de pielea moartă. Pentru a vă înmuia picioarele, puteți folosi un instrument mai puțin agresiv decât rasul - în alte cazuri, este posibil să aveți nevoie de ceva mai abraziv pentru a elimina kerfurile foarte groase.
 • Încercați o frecare. Aceasta este soluția cea mai sigură deoarece nu implică nici un risc de rănire din cauza frecării. Există mai multe produse exfoliante pe piață și le puteți găsi în aproape toate magazinele și supermarketurile. Tot ce trebuie să faceți este să frecați freza de pe picior ar trebui să fie "curățat" cu piele moartă și uscată.
 • Un alt remediu sigur pentru a înmuia picioarele și a elimina pielea uscată și crăpată este pietrele de exfoliere ceramice. Aceste pietre, la fel ca o rahă de pedichiură, au în general o parte foarte abrazivă și o parte mai delicată - dar sunt mai sigure decât rasurile, în special pentru diabetici.
 • Luați în considerare utilizarea unui aparat de ras pentru pedichiura. Este un instrument construit din oțel inoxidabil și este utilizat pentru a elimina calusuri foarte îngroșate sau în special secchi- în practică, elimină treptat straturile epidermei, până ajunge la noi cele și mai moale. Dacă faceți o greșeală cu acest instrument, știți că ați putea să vă răniți și, eventual, să provocați o infecție. Puteți să-l cumpărați în orice supermarket la un preț orientativ de 8-15 euro.
 • Imaginea intitulată Utilizați o racletă pentru picioare Pasul 3
  3
  Piatra de piatră ponce. Mulți oameni preferă să folosească această piatră după răzătoare la pedichiurile, pentru a avea o piele foarte moale și liscia- dacă alegeți această soluție, puteți cumpăra o piatră atașată la un mâner plastic sau lemn, care permite o mai mare manevrabilitate. Desigur, dacă preferați, puteți utiliza piatră ponce în starea sa naturală.
 • Imaginea intitulată Utilizați un scraper de picior Pasul 4
  4
  Pregătiți o tava plină cu apă. Orice recipient suficient de mare pentru a vă menține picioarele complet înmuiere nu este necesar - nu este necesară o baie profesională de picioare, dar este cu siguranță o soluție bună. Apa trebuie să fie cât se poate de fierbinte, dar fără ardere și atâta timp cât poți suporta.
 • Imaginea intitulată Utilizați un racletă pentru picioare Pasul 5
  5
  Adăugați uleiuri, săruri de baie, săpun și vitamine. Puteți personaliza footbath în funcție de dumneavoastră, puteți pe nevoi turna în șampon apă sau săpun mână pentru a crea o spuma frumos, sau alege un parfum specific pentru starea de spirit care vă aflați. Unii oameni folosesc produse specifice care conțin vitamina A, E sau D.
 • Moneda pentru a adăuga minerale sau săruri Epsom - acestea din urmă, în special, sunt utile pentru tratamentul durerilor cutanate și ale piciorului.
 • Puteți decide să folosiți uleiuri pentru hidratarea pielii - uleiul de măsline, uleiurile aromatice sau esențiale - cum ar fi lavanda și musetelul - sunt alegeri perfecte. Se toarnă o linguriță în apă pentru a obține picioare foarte moi.
 • Luați în considerare și posibilitatea folosirii algelor foarte minerale, marine sau mentol.
 • Partea 2
  Utilizați Rasp pentru pedichiură

  Imaginea intitulată Utilizați un racletă pentru picioare Pasul 6
  1
  Pune-ți picioarele să se înmoaie. În acest moment, ar trebui să aveți la dispoziție o baie de picior fierbinte. Puneți picioarele în apă și bucurați-vă de sentimentul bun. Așteptați cel puțin 5 minute, dar pentru o piele foarte moale ar trebui să așteptați un sfert de oră. Este necesar ca pielea să fie cât mai moale posibil, mai bine dacă este încrețită datorită apei, înainte de a utiliza rasul - făcând acest lucru, evitând sângerarea acesteia.
 • Imaginea intitulată Utilizați o racletă pentru picioare Pasul 7
  2
  Uscați-vă picioarele. Plasați un prosop lângă bazin. Când ați terminat baia de picior, scoateți picioarele din apă și puneți-le pe cloth- uscați-le ușor, trebuie să rămână suficient de umed, astfel încât pielea este moale, dar destul de uscat, astfel încât răzătoare este eficient.


 • Imaginea intitulată Utilizați un racletă pentru picioare Pasul 8
  3
  Zone dure dure. Atunci când picioarele sunt mai lin după înmuiere, controlează zonele indurite- glisează mâinile pe picioare, acordând o atenție la punctele îngroșarea mai frecvent, ca antepiciorului, călcâiul, partea de sus și părțile laterale ale degetelor picior. După ce ați identificat părțile care trebuie tratate, puteți începe să utilizați rasul.
 • Imaginea intitulată Utilizați un racletă pentru picioare Pasul 9
  4
  Utilizați rasul pentru pedichiură. Luați un picior, puneți-l pe genunchiul opus pentru a vă asuma o poziție bună și flexați-o, întinzându-l astfel încât picioarele din față să iasă puțin. Plasați rasul pe piele și mutați-l în jos pentru a îndepărta pielea îngroșată - continuați astfel până când toate zonele piciorului sunt netede.
 • Utilizați-l numai pe suprafețele grosiere identificate anterior - evitați zonele foarte moi sau dureroase.
 • Uneori, folosind răzătoare poate desprinde un pic de piele, care este foarte ispessita- Cu toate acestea, în cazul în care considerați că există încă unele zone ale pielii greu, puteți trece la cealaltă parte a răzătoare sau de a folosi un aparat de ras pentru pedichiuri.
 • Repetați procesul pe celălalt picior după ridicarea acestuia și fixarea pe genunchiul opus.
 • Imaginea intitulată Utilizați un racletă pentru picioare Pasul 10
  5
  Folosiți piatra ponce. Este o piatră ușoară și foarte poroasă de lavă, utilizată pentru a exfolia epiderma. După ce vă tratezi picioarele cu rasul, puteți trece la piatra ponce, deoarece este foarte eficientă în îndepărtarea ultimelor celule moarte rămase. Împrăștiați o loțiune sau un ulei pe picior sau pe piatră pentru al face să curgă mai bine și să-l frece pe întreg piciorul cu mișcări circulare.
 • Piatra ponce este dură și se poate dovedi a fi prea agresivă pe pielea sensibilă - în acest caz, nu aplicați presiune excesivă, dar frecați ușor.
 • Repetați procedura pentru celălalt picior.
 • Partea 3
  Finalizați lucrarea

  Imaginea intitulată Utilizați un scraper de picior Pasul 11
  1
  Verifică-ți picioarele. Gurați-le cu mâinile pentru a vă asigura că pielea este netedă. Inspectați zonele care necesită tratament - dacă aveți senzația că există încă suprafețe dure, re-periați cu rasul și piatra ponce. În cele din urmă, ar trebui să observați o diferență clară între înainte și după procedură.
  • Nu exagerați, deoarece puteați să eliminați excesiv pielea, provocând roșeață, iritație sau tăieturi.
 • Imaginea intitulată Utilizați un scraper pentru picioare Pasul 12
  2
  Îți hidratează picioarele. După tratarea porumbului, puteți utiliza o cremă emolientă pentru a înmuia pielea - acordați o atenție deosebită domeniilor pe care le-ați tratat cu rasul. Puteți aplica o loțiune parfumată, o cremă sau un ulei, dar asigurați-vă că este capabilă să rețină umiditatea în straturile pielii.
 • Imaginea intitulată Utilizați un scraper de picior Pasul 13
  3
  le masaj. Această practică este, de asemenea, perfectă pentru noul piele expusă acum. Masajul imbunatateste circulatia sangelui, relaxeaza muschii si amelioreaza durerea - actioneaza pe un picior la un moment dat si timp de cel putin un minut fiecare.
 • Luați piciorul cu ambele mâini aproape de degete și apoi treceți treptat spre gleznă.
 • Utilizați ambele mâini pentru a răsuci ușor piciorul în două direcții - începeți de la degete și treceți încet spre gleznă.
 • Tăiați întregul picior cu mișcări circulare. Împingeți crăpăturile dintre oase și articulații prin presiune și frecare.
 • Puteți folosi articulațiile pentru masarea plantei - acest tip de masaj este foarte profund și plăcut.
 • Avertismente

  • Nu suferiți înlăturarea pielii moarte cu un aparat de ras în timpul unei pedichiuri în afara casei - puteți obține infecții bacteriene sau fungice printr-o baie murdară de picioare sau unelte neigienice.
  • Dacă sunteți diabetic, nu vă răsturnați picioarele și nu îndepărtați oasele de ras - o rană deschisă se poate transforma într-o problemă foarte gravă. În schimb, se bazează pe pietre ceramice și creme de exfoliere.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Panza cu apă caldă
  • Epsom săruri sau alte săruri de baie
  • uleiuri
  • Produs hidratant
  • Răspundeți pentru picioare
  • Piatra de piatră
  • Sapun lichid
  • Foi de ziar sau prosop (pentru a pune pe podea pentru a colecta pielea moarta)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit