gtemata.com

Cum de a trăi o viață de la Gossip Girl

Vrei să trăiești ca protagoniștii Gossip Girl? Popularitate, aspect fabulos, carisma, petreceri pe acoperiș - fiecare adolescent ar dori toate astea. Din fericire, puteți trăi astfel, chiar dacă nu v-ați nascut într-o familie bogată din partea de Est a Orientului. Nu trebuie să te distrugi bogat să trăiești ca ei!

paşi

Imaginea intitulată
1
Asigurați-vă că sunteți populare și că vorbești mult despre tine însuți. Saga de Gossip Girl, după cum puteți ghici de la numele, se bazează pe bârfă - faptul că, deși, în unele cazuri, pot fi dăunătoare în doze mici, este un lucru nevinovat, distractiv și interesant este, de asemenea un element cheie de popularitate. Asigurați-vă că sunteți obiectul bârfei, de exemplu, făcând lucruri nebunești (dar nu excesiv de disprețuit) și creând o reputație de "fată glamour". În cazul în care popularitatea ta, cu toate acestea, în pericol de colaps, recapturând inimile oamenilor care dau petrecerea anului, fidanzandoti cu cel mai frumos băiat în școală sau care prezintă pentru coperta unui rivista-, indiferent dacă acestea sunt plin de farmec și tu vă permit să fiți admirați de oamenii din jurul vostru.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă zonele de bikini Pasul 3
  2
  Rămâi în parte. Parerea ta trebuie să fie perfectă și face diferența între a trăi într-o lume a Gossip Girl sau a rămâne din ea.
 • Ai grijă de tine. Loțiunile pentru piele de loțiune, șampoane, trucuri etc. sunt adesea menționate în cărțile Gossip Girl. În ceea ce privește produsele folosite pentru îngrijirea corpului, cumpărați cele mai bune lucruri pe care le puteți permite (care în realitate este mai mult sau mai puțin pentru tot ...). Stabiliți o rutină de dimineață: faceți un duș, spălați-vă și pieptănați părul, puneți-l pe unghii și machiaj. Când puteți, puteți participa la saloane de frumusețe și spa și le puteți îngriji de piele, păr și unghii - este foarte relaxantă și veți obține rezultate excelente.
 • Găsiți-vă stilul. Rochii la modă, păr drept, aspect elegant - este stilul predominant al acestor cărți. Citiți revistele de modă și accesați Style.com pentru a afla ultimele tendințe. Dar nu le urmați obsesiv: este mai important să păstrați propriul stil. Cumpărarea doar a câtorva articole de modă va împiedica uneori să dați faliment și să vă pierdeți identitatea.
 • Cumpărați haine personalizate, simple, dar de înaltă calitate. Nu trebuie să fie haute couture (chiar dacă acestea sunt câteva haine de designer), important este că ele sunt elegante, bine făcute și nu prea ieftine. În ceea ce privește hainele, alegeți un stil senzual și elegant. De asemenea, cumpără pantofi drăguți. Dacă vă puteți permite, cumpărați o pungă de marcă.
 • Imagine intitulată Deveniți o persoană a culturii Pasul 7
  3
  Fiți comportat politicos. Deoarece locuitorii din Upper East Side, protagoniștii Gossip Girl au impeccabili- din modurile în care nu doresc să riște să fie văzută într-un mod public grosolan, vulgar, ofensator, nepoliticos sau inacceptabile social.
 • Niciodată să nu spui sau să spui cuvinte rele în fața oamenilor.
 • Când discutați cu cineva, nu țipați și nu încercați să mențineți un anumit stil.
 • Nu fi enervant, mai ales nu în scop.
 • Fiți respectuoși față de toți.
 • Învățați să vă cereți scuze și să mulțumesc oamenilor.
 • Când mergeți la o petrecere, respectați codul vestimentar, dacă este specificat.
 • Nu beți prea mult la o petrecere - bețivii fanii figura de învinși.
 • Imaginea intitulată Obțineți motive pentru a vă curăța camera (pentru copii) Pasul 12
  4
  Participați la petreceri, evenimente și tot felul de întâlniri sociale - din când în când, organizați-vă ceva singur. Distreaza-te, sarbatoreste atata timp cat poti, intalni oameni noi, iesi afara si danseaza. Fiți centrul atenției cel puțin o noapte. Veți fi amintit ca o fată care a fost în măsură să distreze pe toată lumea și veți fi invitat la tot mai multe partide.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de studiu Pasul 13
  5
  Păstrați relații bune cu părinții dvs. Nu fi ca Micul J, pune-ți picioarele pe pământ cu orice lucru greșit îl faci. Câștigați încrederea și cereți permisiunea de a merge la petreceri, de a consuma alcool (fără exagerare, evitați să o faceți dacă nu aveți vârsta minimă permisă) și cumpărați ceea ce doriți. Serena și Blair nu sunt pedepsiți niciodată pentru că fac aceste lucruri.
 • Imagine intitulată Fii cool și populară în gradul șase Pasul 13
  6
  Încredere-te. Un adolescent minunat și privilegiat nu are niciun motiv să fie nesigur și, din moment ce vrei să fii o fată de acest tip, va trebui să înveți să ai multă încredere în tine. Ori de câte ori vă simțiți în jos, faceți ceva ce vă place, cum ar fi cumpărăturile sau câteva ore într-un spa. Găsiți ceea ce vă place despre dvs. și faceți chiar mai bine.
 • Imagine intitulată Live a Gossip Girl Life Pasul 7
  7
  Găsiți un model plin de farmec de referință. Pentru Blair a fost Audrey Hepburn - o puteți alege, sau orice altă personalitate care vă fascinează. Trebuie să fie cineva care trăiește / a trăit așa cum ați vrea să trăiți, deci este mai ușor să o urmați. De exemplu, dacă lucrarea dvs. de vis acționează, alegeți o actriță ca model de referință. Nu poate fi chiar o persoană reală, ci un personaj, de exemplu Gossip Girl!
 • Imaginea intitulată Casa de Copii Copiii dvs. Pasul 15
  8
  Fii un student bun. Într-o lume de oameni ca Blair si Serena, au note excelente și să se implice în activități extrașcolare și de caritate este foarte important, întrucât primele care facilitează colegiul de intrare dvs. vise și că vă va oferi o șansă de a găsi un loc de muncă îndeplinesc. Chiar și reputația, desigur, o câștigă.
 • Imagine intitulată Fii cool și populară în gradul șase Pasul 10


  9
  Încercați să aveți carisma și să fiți drăguți cu oamenii din jurul vostru. Nimănui nu îi place să meargă la o persoană plictisitoare și scorbutică. Distrați oamenii, comunicați (fără a fi pedantic, de neoprit, vorbăreți), faceți niște glume și niște complimente. Fii energic și propune inițiative și idei strălucitoare. Voi atrage oameni pentru tine.
 • Imagine intitulată Live a Gossip Girl Life Pasul 10
  10
  Fiți informat despre ultimele tendințe, evenimente, știri. Oamenii vă vor găsi un punct de referință cu privire la locul unde să ieșiți, ce să purtați și la ce evenimente să participați. Țineți pasul cu toate bârfele oamenilor din jurul dvs. - cu cât sunt mai interesante, cu atât mai bine.
 • Imagine intitulată Traieste o viată a unei fetițe de gay Pasul 11
  11
  Bucurați-vă de lumina reflectoarelor. Cei care fac totul pentru a nu fi în centrul atenției nu vor fi niciodată populari. Nu considerați atenția ca fiind un lucru rău - în schimb, învățați-i să-i exploateze în avantajul dumneavoastră. Dar nu-i căutați prea mult, altfel ar arăta patetic.
 • Imagine cu titlul Cumpără un cadou de Crăciun mare pentru mama ta Pasul 5
  12
  Fii seducătoare. Atât Blair, cât și Serena sunt magnet pentru băieți. Învață să flirtezi și să fii atrăgător pentru băieți. Există diferite tipuri de seducție - alegeți cel care se potrivește cel mai bine personalității dvs. și țineți-vă cele mai bune caracteristici. Poti sa faci misteriosul, ca Blair, sau diva superba si exuberanta, ca Serena, si asa mai departe.
 • Imaginea intitulă Copiii tăi copii Pasul 9
  13
  Formați o clică din care veți fi elementul alfa. În general, o clique este alcătuită dintr-un lider, cel mai bun prieten al său și alte personaje mai puțin puternice, cu mai puțină încredere în sine, dar loială. Aceste fete nesigure și social mai puțin calificați sunt adesea nevoie de un prieten de la cel mai puternic personaj pe care să se bazeze, așa cum le este greu să iasă în evidență și să fie popular pe cont propriu. Ele trebuie să fie fete destul de interesante și fascinante (este forma inacceptabilă o clică de fraieri), dar nu prea mult pentru a fi de potențiali rivali. Cu toate acestea, formând o clică este adesea văzută ca o manipulare socială, apoi ia în considerare cealaltă opțiune: să fie înconjurat de fete puternice, încrezători care nu vă va da probleme. Este o alegere mai satisfacatoare si care necesita eforturi de conducere mai puține, dar ai grija: grupuri de acest tip, deoarece de multe ori împărți fetele tind să lupte mai mult decât într-o clică bazată pe o ierarhie unde puteți închide celălalt cu o privire.
 • Imaginea intitulă Dress Grunge Step 1
  14
  Fii misterios. Nu spuneți întotdeauna ceea ce credeți - dacă toată lumea a spus adevărul așa cum este, viața noastră ar fi mult mai plictisitoare. Uneori, o mică minciună nevinovată sau o poveste puțin îndulcită este mai interesantă decât adevărul, nu?
 • Imaginea intitulată Aveți propriul dvs. stil Pasul 17
  15
  Nu acționa ca santarellina. Protagoniștii Gossip Girl au o bună imagine publică, în ciuda faptului că nu sunt complet nevinovați și "curați". Secretul este să păstrați partea "pufoasă" în interiorul unui grup exclusiv de oameni (în special prieteni) - dacă vă comportați în mod promițător cu oricine, zvonurile se vor întoarce și reputația dvs. se va prăbuși.
 • Imaginea intitulată
  16
  Mențineți-vă bine! Nimeni nu vrea să iasă cu cineva jenant să vadă. Deci, în jos pe burtă și subțiri coapselor, băieții trebuie să se întoarcă și să se uite la corpul tău care respira.
 • Sfaturi

  • Aflați cum să gestionați colegii de clasă și prietenii invidioși. Unii oameni vă vor spune promiscuitați doar pentru că vă plac toți băieții. Uneori, chiar au tendința de a exagera în mod absurd o poveste despre tine - oamenii tind să facă povesti dacă nu știu nimic despre ceea ce sa întâmplat cu adevărat. Aceasta ar putea să vă distrugă reputația. Fiți atenți. Între timp, nu fi rănit de toate lucrurile pe care le-ai putea simți despre tine. Dimpotrivă, învățați-vă să vă bucurați de ea - oricine este un personaj vorbește, astfel încât în ​​mod paradoxal ar putea contribui la creșterea statutului dvs. social.
  • Găsiți un adevărat prieten adevărat. Poate fi de mare ajutor în combaterea bârfelor răutăcioase, a prietenilor falsi, a rivalilor, a războaielor de popularitate și așa mai departe. Nu te lupta cu ea, pentru că cine știe multe lucruri despre tine poți să le folosești pe cheltuiala ta și e mai bine să o eviți.
  • Fii drăguț cu cei mai puțin norocoși. Nu te comporți prost cu oamenii pe care îi consideri "ratați" sau săraci. Dacă nu vă place ceva despre ei, păstrați-l pentru voi, nu-i faceți să se simtă mai răi. În schimb, ajutați-i să se îmbunătățească, dacă este posibil - așa cum a făcut-o Blair cu Jenny în a patra carte a lui Gossip Girl, "De ce merit" când o ajută să cumpere cele mai bune produse de machiaj.
  • Creați-vă site-ul personal și deveniți Gossip Girl local. Pentru a face acest lucru, va trebui să fie aproape omniprezent sau să aveți surse excelente.

  Avertismente

  • În cărțile lui Gossip Girl discutăm frecvent despre alcool, droguri și promiscuitate. Nu luați exemple din aceste lucruri.
  • Nu fi promiscuă. Este bine să flirtezi cu mulți băieți - dacă nu ești angajat - și chiar să săruți un cuplu la petreceri, dar nu exagerați și nu vă culcați cu toți băieții pe care îi întâlniți.
  • Nu te comporți înșelător, chiar și atunci când bârfezi sau oamenii încep să te urască.
  • Poți fi o petrecere chiar și fără să bei. Alcoolul nu este cel mai important lucru despre o petrecere.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit