gtemata.com

Cum să trăiești în Marea (pentru fete adolescente)

Ai vârsta între 13 și 19 ani și vrei să fii cea mai tare fată din școală? Pentru a începe să vă îmbunătățiți viața, trebuie să acordați atenție stării fizice, mentale și sociale. Veți fi mai fericiți dacă cultivați prietenii solide și nu vă neglijați nici mintea, nici corpul. De asemenea, este foarte important să vă înconjurați cu oameni în care aveți încredere. Vreți să știți mai multe? Continuați să citiți.

conținut

paşi

Imagine intitulată Aveți o viață mare ca o fată adolescentă Pasul 1
1
Aveți grijă de corpul dvs. să fie sănătoși ca un pește. Asta nu înseamnă să fii slab, pentru că dacă exagerezi, poate fi periculos, și atunci nu vei atrage băieții.
 • Nu te compara cu celelalte fete pe care le vezi în școala ta. Dacă vă îngrijorează greutatea, contactați un nutriționist pentru sfaturi.
 • Uitați de cele mai recente diete, cum ar fi "dieta cookie de la Hollywood" și așa mai departe. Dacă un tip de hrană pare nesănătos, probabil vă va răni. De asemenea, esti adolescent, esti inca in crestere, asa ca nu iau toti nutrientii de care ai nevoie din cauza unei dieta prostie, extrema, nu te va tine la indemana.
 • Imagine cu numele
  2
  Faceți activitate fizică. Nu poți fi mai potrivit dacă nu te miști niciodată. De fapt, este foarte ușor să faci un exercițiu mai mult, important este să profiți de toate oportunitățile pe care le ai de a fi în mișcare. Veți vedea că vă veți simți mai bine.
 • Asigurați-vă că activitățile pe care le faceți deja sunt puțin mai sănătoase. De exemplu, puteți încerca să vă plimbați în fața televizorului. În timp ce ascultați muzică pe iPod, luați câinele la plimbare.
 • Medicii și alți specialiști vă recomandă să faceți cel puțin o oră de exerciții pe zi. Și nu trebuie să fie plictisitor! Invitați un prieten și vizionați vechile DVD-uri Tae Bo ale mamei dvs. sau videoclipuri de fitness pe YouTube pentru a vă antrena.
 • Nu trebuie să fii foarte bun, lucru important este să mărești bătăile inimii. Cu toate acestea, funcționarea este principala modalitate de eliminare a caloriilor. O puteți face în aer liber sau la sala de sport. Dacă aveți un banda de alergare la domiciliu, trebuie doar să introduceți greutatea și vârsta pentru a găsi programul care vă convine și urmați-l pentru a arde grasimile. Doar încercați să alergați într-un ritm constant - va fi mai distractiv dacă vă uitați la televizor sau dacă ascultați radioul între timp.
 • Stabilirea obiectivelor vă va încuraja să faceți o activitate fizică în fiecare zi. De exemplu, oferiți-vă o recompensă după ce faceți sport zilnic timp de două săptămâni. Dar premiul nu trebuie să-ți ruineze eforturile: nu chef. În schimb, mergeți la mall și cumpărați o cămașă nouă sau o pereche de blugi pentru a sărbători faptul că aveți un corp mai sănătos.
 • Imagine intitulată A avea o viață mare ca o fată adolescentă Pasul 3
  3
  Ai grijă ce mănânci. Aceasta va părea cea mai grea parte a planului, dar în realitate nu este deloc așa. Unul dintre principalele trucuri este micul dejun în fiecare dimineață.
 • Nu sari peste micul dejun pentru a incerca sa slabesti, altfel organismul va folosi grasimea stocata, care nu este foarte sanatoasa si nu te va ajuta sa slabesti, intr-adevar. De asemenea, vă veți simți mai obosit și creierul dvs. nu va funcționa la maximum.
 • Ce să mănânc la micul dejun? Puteți încerca ouă cu un ochi de taur, o banană și un pahar de lapte, o ceașcă de lapte și cereale, un prăjit de făină integrală de grâu, un iaurt, unele vafe însoțite de fructe de pădure sau un bar de cereale. Sunt idei gustoase și vă vor da energie toată dimineața, până la prânz.
 • Vorbind de pranz, atenție la feluri de mâncare servite în cantină sau la bar. Biscuiții, felii de prăjituri, gogoși și cartofi prăjiți vor fi de asemenea delicioase, dar nu cad în ispită. Ar fi mai bine să mănânci o salată udată cu apă, suc de mere sau lapte. Dacă nu vă simțiți mulțumiți, adăugați un fruct sau o bară de cereale.
 • La cină, puteți mânca preparate pregătite de părinți, dar ați servit porții mai mici.
 • De asemenea, mestecați încet, așa că mintea va crede că mâncați mai mult decât face de fapt și vă veți simți mai săturate.
 • Ei i-au repetat de sute de ori ca un copil, dar o repetam și aici: mâncați o mulțime de fructe și legume. Teoretic, poți consuma cât vrei, pentru că e bine pentru tine. Însoțiți părinții dvs. pentru a face cumpărăturile și pentru a alege cel pe care îl preferați, încercând să diferiți. Este esențial să faci alegeri înțelepte la masă.
 • Imagine intitulată A avea o viață mare ca o fată adolescentă Pasul 4
  4
  Așa cum se spune, mens sana în corpul sănătos. Bucurați-vă de o bună stare de sănătate mintală este la fel de esențială pentru o adolescentă fantastică. Nu trebuie să fii creierul clasei, dar încercați mereu să faceți tot ce este mai bun. Acest lucru nu înseamnă numai a lua note bune. De asemenea, este vorba de a avea bun simț și de a ști ce este mai bine pentru tine.
 • Imaginea intitulată
  5
  Aveți grijă de aspectul fizic. Faceți o baie în mod regulat. Acum că sunteți mai în vârstă, în special, trebuie să vă faceți duș în fiecare zi pentru a fi frumos și miros bun. Finalizează totul prin îmbrăcăminte. În loc să poarte haine vrac, dimensiuni mai mari, vechi și pline de găuri și pete, să aibă grijă de aspect, astfel încât să fie curat și ordonat. Nu este necesar să facem mult efort. Cumpărați două perechi de blugi care sunt perfecte pentru dvs. și schimbați cămașa în fiecare zi. Vrei să fii la modă? Petreceți mai mult timp răsturnând revistele și cumpărați haine drăguțe și la modă, chiar dacă acest lucru nu este necesar.
 • Imagine intitulată A avea o viață mare ca o adolescentă Step 6
  6


  Fiți sociabili. Cea mai bună modalitate de a găsi noi prieteni este să vă comportați cordial cu oricine vă întâlniți. El îi salută pe ceilalți cu un zâmbet și spune "Bună". Întrebați-vă cum sunt și deschideți dacă sunt drăguți cu voi. Oferind ideea de a fi o persoana draguta in mana va ajuta pe ceilalti sa se simta confortabil si fericit in compania dumneavoastra. În plus, veți atrage și mai mulți oameni pentru dvs.
 • Imagine intitulată A avea o viață mare ca o fată adolescentă Pasul 7
  7
  Încearcă să te înțelegi cu părinții tăi. Fie că vă place sau nu, ele vor fi o parte integrantă a adolescenței dvs. și ar trebui să aveți o relație bună. Nu încercați să nu le supuneți sau să vă faceți griji. În schimb, încercați să le respectați cât mai mult posibil și, atunci când aveți probleme sau preocupări, discutați cu ei. La urma urmei, ei s-au confruntat din întâmplare cu ceea ce experimentați acum și înțelepciunea lor poate fi de neprețuit. Având o relație bună cu părinții noștri face o diferență enormă pentru un adolescent.
 • Imaginea intitulată
  8
  Nu neglijați studiile. Unul dintre cei mai importanți factori este întotdeauna să asculți ce spune profesorul tău. Dacă nu vă distrageți atenția sau trimiteți note prietenilor în timp ce profesorul încearcă să explice un concept, veți pierde tot ceea ce ar trebui să înveți teoretic și nu veți înțelege cum să rezolvați o problemă de matematică sau care pagini ale cărții să le citiți. În plus, profesorul ar putea să vă pună o întrebare: dacă nu trebuie să-l auziți, va fi jenant pentru că nu veți ști cum să răspundeți.
 • Întotdeauna fă-ți temele. Sigur, ele pot fi plictisitoare, dar încercați să faceți tot ce este mai bun și să le terminați imediat. Dacă nu vă angajați un pic, probabil că veți lua note rele în clasă pentru că nu veți înțelege nimic. Aceasta inseamna ca media va scadea, la sfarsitul termenului veti sfarsi cu o carte de rau proasta si parintii dumneavoastra se vor supara. Este un adevărat efect de domino.
 • Toate acestea se vor întâmpla numai pentru că nu ți-ai făcut temele. Dacă nu înțelegeți un subiect, discutați cu părinții sau cu profesorii, chiar și în clasă. S-ar putea să vă simțiți prost, dar probabil că cineva din clasă va avea aceeași întrebare, iar profesorul vă va aprecia interesul.
 • În ultimă instanță, puteți să vă adresați prietenului prietenos și de încredere, care nu va fi distras și nu va mai vorbi despre altceva. Luarea de note bune are avantaje multiple - una dintre cele mai bune este că te vor face să te simți mândru de tine. De asemenea, a ta va fi mândru, ceea ce îi va determina să aibă încredere mai mult decât tine și să vă dea mai multă libertate.
 • Pe de altă parte, cum să te comporți dacă trebuia să faci o notă proastă? Poate că tot ce vrei să faci este să rupi foaia și să o arunci în gunoi. Nu face asta. Părinții dvs. o vor ști oricum, așa că păstrați-o mai bine. Mai departe, ar trebui să depășești acest timp dificil și greșelile tale. Ce ați greșit? Ce nu înțelegi?
 • Faceți o listă de întrebări pentru a întreba profesorul dacă nu înțelegeți un subiect: vă va respecta pentru că îl veți face să înțeleagă că sunteți responsabil și că vă pasă. De asemenea, puteți să-l întrebați dacă puteți relua sarcina în clasă sau puteți remedia un proiect. Când primești o notă proastă, poate că te gândești "Sunt atât de prost încât nu pot niciodată să termin nimic în viața mea". Amintiți-vă întotdeauna că un număr de 4 nu va afecta negativ întreaga carieră școlară. Trebuie doar să studiezi mai mult și totul va fi bine.
 • Imagine intitulată A avea o viață mare ca o adolescentă Step 9
  9
  Folosiți bunul simț. Ei bine, ți se pare evident să spui asta și într-adevăr este. Cu toate acestea, amintiți-vă că aveți o personalitate proprie, că trebuie să luați propriile decizii și că toți ceilalți ar trebui să o respecte. Nu lăsa pe nimeni să te judece fără să te cunoască. Dacă întâlniți oameni de genul acesta, ei nu te merită.
 • În plus, el refuză droguri, alcool și țigări. Nu este bine să le folosiți. Dacă cineva vă oferă, tot ce trebuie să faceți este să spuneți "Îmi pare rău, [numele prietenului tău], dar îmi pasă de sănătatea mea". Crezi că ești plictisitor? El este cel care este! Ești cool, pentru că știi cum să te ridici și tu ești inteligent. În plus, medicamentele și țigările pot provoca pete: piele plictisitoare, cercuri întunecate și dinți galbeni sau maro. Alcoolul îți va face să te comporți diferit decât de obicei, să nu mai vorbim de toate daunele pe care le provoacă organismului. Mai bine să-l lăsați!
 • Evitați să faceți sex dacă nu sunteți gata. Este greșit să dăruiești insistenței unui băiat: dacă îi pasă de tine, nu te va forța să faci nimic. Dacă te întreabă și tu spui nu, el o va respecta și nu va apăsa. Sigur, poate vă simțiți gata, dar amintiți-vă că ați putea contracta o boală cu transmitere sexuală sau rămâneți însărcinată. Dacă ai fi spus "Dacă m-ai iubit cu adevărat, ai face-o", fii atent la acest clopot de alarmă. Nu ar trebui să facă asta și niciodată să nu spună. Nu cedați până când nu ajunge momentul potrivit. Nu te simți forțat. Nu trebuie să te droghezi, să te îmbeți sau să te culci cu zeci de băieți pentru a fi cool sau respectați. Numai dacă tu ești singur, poți fi popular și câștigi respectul altora.
 • În esență, trebuie să vă tratați corpul și interiorul cu dulceață.
 • Imaginea intitulată
  10
  Fiți sociabili. Cele mai populare fete nu sunt, în general, cele care au o talie de viespi sau o fata superba. Ei sunt cei care au o mare valoare pentru ei înșiși și care sunt mulțumiți de modul lor de a fi. Nu este atât de dificil.
 • Imaginea intitulată
  11
  Fii sigur și crezi în tine însuți. Dacă vă îngrijorați mereu de ceea ce alții vă gândesc la voi, veți fi prea nervoși și nu veți trăi bine. Nu trebuie să vă temeți de oameni, deoarece toată lumea se concentrează în principal pe ei înșiși și opiniile lor nu contează atât de mult. În schimb, ascultați ce te face fericit. Relaxați-vă și distrați-vă singuri, indiferent de ceea ce fac ceilalți.
 • Sfaturi

  • Nu faceți prea multă activitate fizică și nu opriți consumul. Acest lucru poate provoca o tulburare de alimentație, care este departe de a fi sănătoasă și potențial mortală.
  • A fi inteligent nu înseamnă doar să mergi bine la școală. Inteligența dvs. poate fi exprimată în moduri diferite: cu muzică, sport sau orice altă activitate care vă permite să vă arătați talentul.
  • Înainte de a începe masa, aruncați o privire asupra vasului. Nu au alimente o varietate bună de culori? Semnal bun. Aceasta înseamnă că vă bazați pe diferitele etape ale piramidei alimentare, luând substanțe nutritive esențiale pentru a vă simți bine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit