gtemata.com

Cum sa faci un costum Hermione Granger

Deși timpul deghizării personajului lui Harry Potter a dispărut în cele din urmă, este posibil ca într-o zi să mai aveți șansa să arătați proprietatea celor mai buni magicieni! Cu o îmbrăcăminte potrivită, o tăietură inconfundabilă, o machiaj menționată și o gamă de accesorii magice, puteți arăta cu ușurință ca Hermione Granger. Deci, pune-te la muncă, ca să fii gata pentru Halloween și pentru petrecerea următoare!

paşi

Partea 1

Creați aspectul potrivit
Imagine cu titlul Creați un costum pentru Hermione Granger Pasul 1
1
El poartă o cămașă albă. Luați o cămașă albă simplă pe butonul din față.
 • Imagine cu titlul Creați un costum pentru Hermione Granger Pasul 2
  2
  Purtați o fustă. Obțineți o fustă gri sau neagră care aproape ajunge la genunchi. Plăcile sunt opționale.
 • Imagine cu titlul Creați un costum Hermione Granger Pasul 3
  3
  Alegeți o vesta și o cravată. Ia-ți o vestă cu gât în ​​curea să-ți poarte cămașa. Alegeți o cravată cu culorile de Gryffindor (aur și cărămiziu) pentru a purta sub vesta.
 • În locul giletului poți purta și o felie cu nasturi, mai ales dacă nu poți purta toga.
 • Imagine cu titlul Creați un costum Hermione Granger Pasul 4
  4
  Alegeți șosete și încălțăminte. Obțineți o pereche de șosete de genunchi, simple, gri sau negre. Pantofii trebuie să fie simple, negre sau maro, ca o pereche de "Mary Jane" sau moccasine.
 • Imagine cu titlul Creați un costum Hermione Granger Pasul 5
  5
  El poartă o toga. Puteți găsi unul în librării universitare, în magazine de costume de teatru sau secundar sau pe piețe de caritate. Asigurați-vă că este în stare bună: Hermione nu va purta niciodată haine sfâșiate sau uzate.
 • Întreabă-te dacă ai un avocat sau un profesor universitar în familia ta care ți-o poate împrumuta. În acest caz, evitați coaserea peste creasta Hogwarts.
 • Partea 2

  Stil și machiaj
  Imagine cu titlul Creați un costum pentru Hermione Granger Pasul 6
  1
  Decideți ce doriți să faceți ca model de Hermione. Dacă doriți să inspirați Hermione ca un copil, optați pentru un păr gros și umflat. Dacă modelul dvs. este Hermione când sunteți mai în vârstă, alegeți un păr lung, ondulat, pe care îl puteți opri pe partea laterală cu coastele de păr.
  • Amintiți-vă: Hermione are păr brun, evitați blonda și maro deschis.
 • Imagine cu titlul Creați un costum Hermione Granger Pasul 7
  2


  Stilul părului. Dacă doriți să îl reprezenta pe Hermione ca un copil, uscați-vă părul cu uscătorul de păr și periați-l pentru a da volumul maxim. Nu folosiți spray-ul de păr, dar lăsați părul liber și frizzy. Dacă vrei să fii Hermione crească, fluturand părul cu ușurință urmați această tehnică: Aplicați un pic de spuma“parul umed, împarte părul în două secțiuni și să facă o panglica pe fiecare parte. Ar trebui să vă găsiți cu două panglici care rulează de-a lungul fețelor. Lăsați părul să se usuce înainte de topirea împletiturilor. Vor fi mutate și netede.
 • Imagine cu titlul Creați un costum Hermione Granger Pasul 8
  3
  Alegeți un machiaj foarte ușor. Hermione nu este renumită pentru îmbrăcăminte la modă și machiaj ochi-atrăgătoare. În schimb, încercați să aveți un aspect natural. Un corector, o pulbere și un vârf de fard de obraz sunt bine. Utilizați o cremă de culoare deschisă de culoare roz pentru costumul pentru bebelușul Hermione și un ruj mat pentru marimea costumului Hermione.
 • Imagine cu titlul Creați un costum pentru Hermione Granger Pasul 9
  4
  Curățarea ochilor (opțional). Pentru a reprezenta Hermione când este mai în vârstă, utilizați o umbra de ochi în nuanțe naturale, cum ar fi turtledove sau bej. Evitați creionul de ochi și creionul de ochi. Utilizați o rimel simplu: aspectul trebuie să fie caracterizat de sobrietate maximă.
 • Dacă modelul dvs. este Hermione ca un copil, evitați orice fel de machiaj - la limită, umpleți sprancenele cu un creion pentru a le face mai groase.
 • Partea 3

  Alegeți accesoriile
  Imagine cu titlul Creați un costum pentru Hermione Granger Pasul 10
  1
  Ușă de cărți. Le puteți lua în mână sau le puteți pune într-un dosar. Trebuie să fie cărți de magie! Alegeți unele și acoperiți-le cu hârtie maro pentru mâncare. În cele din urmă, decorați husele și adăugați o descriere frumoasă a titlului. Câteva exemple de titlu ar putea fi: "Mongle Studii". "divinație" sau "Magic potions".
  • Dacă utilizați un dosar, încărcați-l sub formă de cărți. Cărțile adevărate ar fi prea grele. În locul lor, încercați să utilizați cutii de carton sau blocuri de polistiren pătrată, pentru a fi plasate sub câteva cărți reale cu o acoperire decorată.
 • Imagine cu titlul Creați un costum pentru Hermione Granger Pasul 11
  2
  El poartă un a "strungar". Luați o mică clepsidră și atașați-o la un lanț de aur pentru a vă pune în jurul gâtului, dacă este posibil, cu inele care înconjoară clepsidra. Acesta este momentul în care folosește Hermiona în "Prizonierul din Azkaban" pentru a putea participa la toate lecțiile.
 • Imagine cu titlul Creați un costum pentru Hermione Granger Pasul 12
  3
  Coaseți o stemă de Hogwarts pe toga. Cumpărați sau faceți o haină de Hogwarts cu propriile mâini, unde puteți vedea cele patru case. Dacă se poate face chiar și o broșă cu C.R.E.P.A. logo-ul, ca o Hermione purtarea în sprijinul Comitetului pentru Reabilitarea Poor elfi și brutali. Pur și simplu aplicați hârtie de argint sau folie pe un card. Pentru inscripția C.R.E.P.A. utilizați caractere decorative.
 • Imagine cu titlul Creați un costum pentru Hermione Granger Pasul 13
  4
  Adu o baghetă magică. Puteți să cumpărați lemn sau să faceți una cu mâinile tale. Dacă alegeți să faceți acest lucru, decideți cât doriți să fie realist. Puteți să o tăiați sau să o faceți cu o rolă de hârtie decorativă. În orice caz, trebuie să fie puțin mai mică de 30 cm.
 • Gândiți-vă la ornamentele suplimentare care reflectă caracterul lui Hermione, precum vițele care se deplasează de-a lungul marginii baghetei.
 • Avertismente

  • Nu-ți lumina părul blond. Hermione nu este blondă, așa că arăți mai degrabă Luna Lovegood.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit