gtemata.com

Cum se evaluează utilizarea medicamentoasă a marijuanei

Utilizarea marijuanei (Cannabis sativa

) în scopuri medicale este legală în unele țări, precum și în unele state americane. Ingredientele sale active sunt numite canabinoide, dintre care cele mai importante prezente în marijuana sunt tetrahidrocanabinolul (THC) și canabidiolul, deși au fost identificate mai mult de șaizeci. Căutarea valorii și siguranței medicale a diferitelor canabinoide și, prin urmare, a marijuanei, este foarte activă în ultimii ani și, din motive evidente, provoacă multe curiozități în opinia publică.

paşi

Imaginea intitulată
1
Cercetați siguranța marijuanei ca medicament. Principala preocupare cu marijuana este securitatea sa. Toate medicamentele trebuie testate înainte de a fi distribuite pe piață. Utilizarea marijuanei poate determina o creștere a frecvenței cardiace, care, la rândul său, poate declanșa un atac de cord. THC poate modifica starea de conștiință și poate provoca ceea ce se numește psihoză acută. Unele studii au indicat, de asemenea, că utilizarea de marijuana poate fi asociată cu schizofrenia. Cu toate acestea, această plantă poate ajuta la ameliorarea unor tulburări mintale. Acest lucru este demonstrat parțial de faptul că canabidiolul este un antipsihotic. Studiile științifice au constatat că această substanță activă nu este psihoactivă (nu creează o stare de excitare) și poate, cel puțin în parte, să contracareze efectele psihoactive negative ale THC. Cannabidiolul sa dovedit, prin urmare, relativ sigur. Fumatul marijuana poate cauza afectiuni pulmonare, dar nu a fost gasit ca fiind direct legat de cancerul pulmonar, deoarece canabinoizii ii pot ajuta sa o impiedice. Cannabis sativa acesta poate fi cultivat în mod specific pentru a atinge niveluri foarte ridicate de canabidiol și niveluri foarte scăzute de THC, astfel încât să puteți selecta, dezvolta și distribui un tip de iarbă mai sigur. Este important să se cunoască doza letală a unui medicament, în special atunci când se evaluează riscul asociat cu interacțiunea cu alte medicamente. Se estimează că o doză minimă eficientă de marijuana afumată pură ar trebui crescută de un milion de ori pentru a fi letală.
 • Imaginea intitulată Găsirea fotografiilor corespunzătoare utilizând Internetul Pasul 3
  2
  Cercetări privind eficacitatea marijuanei ca tratament terapeutic. Toate medicamentele trebuie să fie eficiente, precum și în siguranță. Marijuana este un medicament eficient pentru că toți oamenii au receptori canabinoizi în creier și pe tot corpul. Marijuana a fost utilizată cu succes ca medicament pentru creșterea apetitului la persoanele care au boli debilitante, cum ar fi HIV, SIDA și cancer. De asemenea, a fost utilizat cu succes pentru a controla glaucomul și câteva tipuri de durere cronică. Canabinoizii sunt compuși antioxidanți asemănători cu acizii fenolici și s-au dovedit a fi neuroprotectori (protejează creierul de deteriorarea cauzată de alcool și alți compuși toxici, precum și de traume). Un studiu recent realizat in parte de National Institutes of Health (NIH), a constatat că nu canabidiol efecte psihoactive este, acesta este un anti-inflamator și antiossidante-, de asemenea, studiul a ajuns la concluzia că acest ingredient activ ar putea ajuta la imbunatatirea patologiile asociate cu diabet zaharat și all`arterosclerosi. Este important să se înțeleagă că, în timp ce THC poate provoca un vârf dramatic de euforie si se leaga de receptorii canabinoizi in creier, alte substanțe de marijuana în loc să își exercită efectele prin legarea la receptorii din afara creierului și nu cauzează „ridicat“. Aceste canabinoide pot fi importante pentru ameliorarea durerii și pentru atenuarea sau prevenirea diferitelor boli.
 • Imagine cu titlul Cure Dry Mouth Pasul 1
  3
  Comparați marijuana cu alte medicamente alternative și aprobate. THC sintetic este un medicament aprobat în anumite țări. Medicamente moderne bazate pe Canabisul care sunt disponibile în afara Statelor Unite (cum ar fi Sativex) conțin cannabidiol și THC. Sativex este un extract standardizat bazat pe marijuana și poate fi un produs terapeutic mai sigur și mai eficient decât THC sintetic pur. De asemenea, conține alte canabinoide active și componente ale plantelor. Deoarece există mai mult de șaizeci de canabinoide diferite de marijuana (nu doar THC și cannabidiol), întreaga plantă are o mai mare și modul în care medicamentul este potențial mai eficient, mai util și poate fi utilizat pentru o varietate mai mare de boli. Marijuana medicamente poate avea efecte secundare mai puțin debilitante decât unele medicamente frecvente. Substanțele analgezice pe bază de opiaceu, analgezicele și multe alte medicamente care sunt luate în loc de marijuana pot fi dăunătoare și chiar letale dacă sunt luate în cantități excesive. În plus, mai multe medicamente prescrise sunt dependente. Sa constatat, de asemenea, că marijuana este dependentă, dar este mai mică decât multe alte medicamente și substanțe legale, cum ar fi nicotina. De asemenea, este important să înțelegeți că proprietățile acestei plante nu sunt întotdeauna repetabile în fiecare probă, deoarece medicamentele sunt complet. Din acest motiv, se pot administra doze foarte specifice de medicamente, cum ar fi THC sintetic, în timp ce dozele de marijuana trebuie calculate prin aproximare. Cu alte cuvinte, cantitatea exprimată în miligrame de THC și canabidiol, furnizată de o doză de marijuana naturală, poate fi estimată. În plus, efectele multor alte canabinoide din plantă nu pot fi calculate cu exactitate.
 • Imaginea intitulată Diagnosticarea și tratarea tulburării de personalitate de la frontieră Pasul 5


  4
  Evaluați dacă marijuana poate fi prescrisă în siguranță și eficient. Doctorii sunt singurii care pot prescrie marijuana în scopuri terapeutice - și aceștia sunt singurii care pot monitoriza activ pacienții care o utilizează și, prin urmare, să se asigure că marijuana este administrată în siguranță și eficient. Fiecare medicament este aprobat pentru boli specifice. Toate medicamentele de pe piață au fost, de asemenea, studiate cu atenție pentru a determina beneficiile și riscurile legate de utilizarea lor. Atunci cand marijuana terapeutica este recunoscuta oficial ca un medicament, medicii si pacientii pot fi mai mult decat sigur ca este un medicament care indeplineste cerintele specifice. Acestea garantează siguranța și eficacitatea acestuia. Cu toate acestea, atunci când nu este recunoscut oficial ca tratament medical, nu este posibil să se prescrie în certitudinea absolută că este sigur sau eficient.
 • Imagine intitulată Diagnosticarea și tratarea tulburării de personalitate de la frontieră Pasul 3
  5
  Verificați dacă marijuana este comercializat în siguranță și eficient. Atât medicamentele cu prescripție medicală, cât și medicamentele fără prescripție medicală trebuie să fie reglementate astfel încât acestea să fie distribuite numai pacienților care au nevoie de aceasta. Acestea nu ar trebui să fie prescrise cu ușurință persoanelor care nu sunt autorizate să le utilizeze. În țările în care marijuana este recunoscută în scopuri terapeutice, unii pacienți care sunt prescrisi pot să o cultive pe cont propriu, respectând anumite reguli și controale. În schimb, alții primesc marijuana din farmacii - licențiate sau nu. Unele țări și unele state americane au estimat că vor autoriza unele farmacii să vândă marijuana medicamentoasă, iar unele culturi sunt deținute integral de guvernul local și național. Acest sistem asigură faptul că pacienții care utilizează marijuana medicinală aprobată primesc doza potrivită în siguranță și legalitate deplină. Acest mecanism asigură, de asemenea, că pacienții sunt monitorizați activ și primesc dozele potrivite.
 • Imaginea intitulată Determinați dacă partenerul dvs. este expus riscului de infectare cu HIV sau cu SIDA Pasul 5
  6
  Asigurați-vă de disponibilitatea și verificați costul marijuanei terapeutice. Marijuana este o plantă care crește ușor în multe zone climatice și în zone geografice diferite. Poate fi cultivată și acasă. Acest lucru îl face ușor accesibil și disponibil tuturor, spre deosebire de toate celelalte medicamente care trebuie pregătite în mod industrial și distribuite numai de farmacii. În plus, medicamentele tradiționale pot fi foarte scumpe atunci când nu pot fi împrumutate.
 • Sfaturi

  • Sativex este un medicament derivat din planta de marijuana care este preparată într-un mod uniform. Plantele utilizate pentru producerea Sativex sunt cultivate și tratate într-un mod foarte controlat. Extrasul este standardizat pentru cantități specifice de THC și cannabidiol, dar conține și alte canabinoide active și componente pe bază de plante.
  • Metoda prin care se administrează marijuana este foarte importantă. Când este fumat, poate conține compuși carcinogeni cauzați de arderea materialului vegetal. În starea sa naturală, cu toate acestea, marijuana nu este carcinogenă și, de fapt, sa dovedit utilă în prevenirea cancerului. Prin urmare, este mai sigur dacă este luat ca o tinctură mamă sau un vaporizator.
  • Marijuana este o plantă complet nerafinată. Ca atare, poate fi clasificat ca "drogul brut". Este dificil să se creeze mereu aceleași doze de droguri brute, chiar dacă este posibil. Pentru a standardiza planta de marijuana, trebuie să fie foarte controlată în timpul cultivării și distribuției, astfel încât concentrațiile componentelor sale active (canabinoide specifice) să fie menținute la un nivel uniform. Cu toate acestea, este mult mai ușor să creați produse produse în masă, cum ar fi extracte din plante întregi, deoarece acestea pot fi măsurate cu ușurință și ingredientele lor active sunt echilibrate corespunzător. Medicamentele sunt, de obicei, produse în masă și foarte rafinate. Acesta ar putea fi un motiv pentru a preveni consumul de droguri marijuana, indiferent de potențialul său de siguranță și eficacitate. Este, de asemenea, adevărat, totuși, că medicamentele brute din plante sunt clasificate ca suplimente alimentare și nu au nevoie de această cerință.
  • Faceți cercetări online sau în bibliotecă pentru a găsi articole științifice și calificate despre marijuana. Feriți-vă de studii care au fost finanțate de organisme care pot fi prevenite pe această temă (sau pentru că sunt deschis sau deschis în favoarea marijuanei medicamentoase). Din acest motiv, citiți mai multe studii care au fost realizate de diverși cercetători, finanțate de subiecte întotdeauna diferite și publicate în diferite reviste. Rețineți că unele ziare pot fi, de asemenea, finanțate de guverne sau de anumite părți care tind să atenueze valoarea marijuanei terapeutice.
  • În prezent, în Italia, marijuana este încă considerată o substanță ilegală și este utilizată în scopuri terapeutice numai pentru foarte puține patologii. Aceasta înseamnă că nu este încă considerat un medicament standard.

  Avertismente

  • Marijuana este un drog ilegal în multe țări. Chiar și atunci când este luat ca un medicament prescris, utilizarea sa poate duce la închisoare.
  • Utilizați marijuana numai ca medicament și în mod exclusiv dacă ați fost prescris legal de un medic licențiat într-un stat sau într-o țară care a legalizat utilizarea medicamentului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit