gtemata.com

Cum să utilizați gulerul de dinți

Pentru a ameliora simptomele dentiției, puteți găsi coliere speciale. Spre deosebire de jucăriile create doar pentru a ajuta gingiile în această fază, colierele nu trebuie introduse în gură. Ele sunt realizate din margele de chihlimbar, care elibereaza componente care ar trebui sa scada durerea pe care o simte copilul cand ies dintii dintii. Acest articol vă va explica cum să alegeți una dintre aceste collanine, cum să o faceți să o purtați copilului și cum să vă asigurați că nu creați probleme în timpul utilizării acestuia.

paşi

Metoda 1
Alege un colier

Imaginea intitulată Folosiți un colier Baby Dentiment Pasul 1
1
Alegeți un colier din Ambra Baltică. Este un material compus din acid succinic, care este un remediu natural pentru inflamație și durere. Asigurați-vă că margelele nu sunt făcute din plastic, deoarece nu aveați beneficiile așteptate. Rețineți că acesta este un remediu care nu funcționează pentru toți copiii și că eficacitatea acestuia nu este confirmată - în ciuda acestui fapt, mulți părinți și practicienii homeopați cred că efectele sale valide.
 • Este posibil ca, în contact cu corpul copilului dumneavoastră, chihlimbarul să se încălzească, deoarece temperatura corpului este mai mare. Când se întâmplă acest lucru, acest material eliberează componentele sale, exercitând o acțiune antiinflamatoare, reducând durerea dentiției.
 • Imaginea intitulată Folosiți un colier Baby Dentiment Pasul 2
  2
  Verificați dacă chihlimbarul este adevărat. Pe piață puteți găsi diferite coliere pentru dentiția falsă de chihlimbar. Este important să vă asigurați că ceea ce doriți să cumpărați este adevărat. Pentru aceasta, urmați aceste sfaturi:
 • Încălziți colierul ținându-l aproape de ceva cald, ca o lumânare. În cazul în care colierul eliberează un miros de rășină de pin, este real chihlimbar.
 • Dacă, pe de altă parte, eliberează un miros ars, cel mai probabil se va face cu alte materiale.
 • Imaginea intitulată Folosiți un colier de dentiție pentru bebeluși Pasul 3
  3
  Alegeți colierul cu margele de cea mai potrivită dimensiune. Încercați să găsiți unul cu margele mici, nu mari, deoarece presiunea lor în jurul gâtului, în timp ce bebelușul se află, ar putea crea un pericol de sufocare. Cu toate acestea, nu lăsați niciodată copilul singur când purtați colierul.
 • Uita-te pentru margele, eventual, rotunde, care nu au muchii sau laturi care pot afecta pielea copilului.
 • Imaginea intitulată Folosiți un colier Baby Dentiment Pasul 4
  4
  Căutați un colier care are noduri intercalate între toate pietrele. Uită-te cu atenție la colier - poți vedea dacă există noduri între o margee și alta? Aceasta este o metodă de siguranță în caz de rupere a firului, care împiedică perlele să iasă din toate părțile. Este un aspect foarte important deoarece, dacă colierul ar trebui să se rupă, fiecare margine ar putea deveni un pericol de sufocare pentru copil.
 • Imagine cu titlul Folosiți un colier Baby Dentiment Step 5
  5
  Găsiți dimensiunea potrivită pentru copilul dvs. Colierele sunt de obicei de 31-36 cm lungime. Pentru a afla ce lungime trebuie să luați, măsurați coada copilului. Gândiți-vă apoi să luați unul mai mare de această dimensiune, astfel încât să nu-l strângeți.
 • Ar trebui să evitați totuși să luați unul prea lung, care se încurcă pe piept. Acest lucru se datorează faptului că ar fi mai ușor să devii o jucărie pentru copil și că ar putea fi spartă.
 • Imaginea intitulată Folosiți un colier Baby Dentiment Step 6
  6


  Căutați un colier cu o încuietoare înșurubată. Aceste cârlige sunt mai dificil de deschis și sunt utile pentru a preveni deschiderea copilului.
 • Metoda 2
  Puneți colierul la copil

  Imagine cu titlul Folosiți un colier Baby Dentiment Pasul 7
  1
  Puneți colierul pe copilul dvs. Când îl puneți, asigurați-vă că este suficient de lung pentru a nu lăsa urme pe piele. Asigurați-vă că ați închis bine cârligul, pentru a preveni o deschidere ușoară.
 • Imaginea intitulată Folosiți un colier de dentiție pentru bebeluși Pasul 8
  2
  Verificați dacă colierul este dimensiunea potrivită pentru copil. În plus, pentru a vă asigura că nu este prea strâns, este important să vedeți că nu ajunge la bărbie. În caz contrar, ar fi ușor pentru el să-l pună în gură.
 • Dacă colierul ajunge la gura copilului, va trebui să îl scurtați sau să-l înlocuiți cu unul mai scurt.
 • Imaginea intitulată Folosiți un colier de ceapă pentru bebeluși Pasul 9
  3
  Filetați colierul sub cămașa copilului. Astfel, în contact cu pielea, substanțele de chihlimbar pot fi eliberate și pot elibera durerea pentru dentiție. De asemenea, este util să împiedicăți copilul să se joace cu el.
 • Dacă lăsați colierul deasupra cămășii, nu veți obține suficientă căldură pentru a intra în vigoare.
 • Imaginea intitulată Folosiți un colier Baby Dentiment Step 10
  4
  Întotdeauna supravegheați copilul atunci când purtați unul din aceste coliere de dentiție. Este încă un obiect alcătuit din părți foarte mici care ar putea deveni o jucărie periculoasă în mâinile sale. Nu pierde din vedere când o purtați.
 • Când copilul doarme sau când trebuie să părăsiți camera în care este și nu îl puteți supraveghea, îndepărtați colierul. Este un truc de folosit mai ales cand dormeaza, pentru ca, cu mișcările, colierul ar putea deveni prea îngust și sufocat.
 • Imaginea intitulată Folosiți un colier de ceapă pentru bebeluși Pasul 11
  5
  Nu mestecați colierul pentru copil. Este un obiect de a purta și nu de a mesteca. Ar putea, de fapt, să se rupă accidental și să ducă la sufocare.
 • Sfaturi

  • Se crede că ambra reduce starea inflamatorie, stimulează tiroida prin reducerea salivării, întărește sistemul imunitar și ajută la vindecarea rănilor mici.
  • Pentru cei îngrijorați de riscul sufocării, vă puteți gândi să puneți colierul în jurul gleznei și să-l ascundeți sub șosete, astfel încât să nu fie ușor accesibil de către copil.
  • În general, faza de înjunghiere se termină atunci când copilul are doi ani. În acest moment, este posibil să nu mai folosiți colierul de chihlimbar.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit