gtemata.com

Cum să utilizați un dispozitiv feminin pentru a urina

Dispozitivele urinare concepute pentru femei sunt utile atunci când o persoană este rănită, forțată să stea în spital sau acasă și dorește o alternativă la tigăi. Aceste obiecte sunt, de asemenea, perfecte pentru pacienții cu durere cronică severă și mobilitate limitată datorită unei boli sau stări de sănătate. Unele femei aleg să le folosească pentru a nu lua legătura cu suprafețele băilor publice sau pentru că petrec mult timp în aer liber în locuri unde nu există toalete. Înainte de a utiliza unul dintre aceste dispozitive, ar trebui să găsiți cel mai bun model pentru corpul dvs. și nevoile dvs. și apoi să cumpărați un produs ușor și ușor de curățat.

paşi

Partea 1
Alegeți dispozitivul

Imaginea intitulată Folosiți un pisoar feminin Pasul 1
1
Dacă puteți să stați sau să stați fără ajutor, alegeți un model pe care îl puteți ține cu o singură mână. Acest tip de dispozitiv pentru urinare este recomandat pacienților cu mobilitate limitată, dar care sunt capabili să stea pe picioare sau să stea singuri - este, de asemenea, foarte convenabil pentru că permite libertatea de a elimina urina fără a fi nevoie de ajutor. acesta poate fi reutilizat cu ușurință. Există mai multe modele de acest tip, care includ:
 • O carafă: este cea mai comună, este alcătuită dintr-un recipient adanc, cu o deschidere largă și în cazul în care este ușor urinare- se poate folosi atât în ​​picioare și în poziție șezând.
 • O sticlă: acesta este un alt model destul de comun - are un rezervor de colectare îngust și gol, cu o deschidere concepută să se adapteze anatomiei feminine. Puteți să o utilizați în timp ce stați sau ședați pe un scaun, cu pelvisul ușor înclinat înainte. Unii producători pun la dispoziție dispozitive care pot fi de asemenea folosite din partea din spate sau culcate pe partea lor.
 • O tigaie: constă dintr-o bază plată, puțin adâncă, cu un capac care înconjoară deschiderea centrală și poate fi plasat sub persoana în timp ce se află în pat sau în șezut.
 • Cu sac de colectare: acest tip de dispozitiv este creat pentru persoanele care trebuie să poată arunca urină într-un mod simplu. Un element turnat pentru a urmări anatomia femeii este ținută între coapsele și este conectat la un tub de drenaj care duce lichidul la o saccades mai târziu, este posibil să se arunce sacul sau goliți-l pentru reutilizare. Elementul turnat are, de obicei, o cană sau o formă de pâlnie pe care o puteți folosi în timp ce stați sau în picioare.
 • Imaginea intitulată Folosiți un pisoar feminin Pasul 2
  2
  Dacă aveți foarte puțină motilitate sau practic nimic și aveți nevoie de asistență, încercați un dispozitiv care să vă atașeze corpului. Acest model este perfect pentru femeile care nu se pot mișca și trebuie să fie ajutate să se ridice sau să se așeze în poziție verticală - este, de asemenea, util pentru pacienții care nu pot să o elibereze singuri și au nevoie de sprijin pentru ao reutiliza.
 • Acest tip este conceput pentru a fi introdus sub coapse. Unele modele sunt plate și superficiale, perfecte pentru a fi utilizate într-un scaun cu rotile sau în pat - altele sunt similare cu paturile clasice de pat și sunt adesea folosite de pacienții ispitiți.
 • Imaginea intitulată Folosiți un pisoar feminin Pasul 3
  3
  Alegeți un dispozitiv de urină pentru femeie dacă doriți să vă pipiți în timp ce vă ridicați. Acest instrument nu este conceput numai pentru femeile bolnave sau pentru cei care au probleme cu mișcarea independent - puteți alege un model ușor de utilizat, conceput pentru a face față dificultăților de zi cu zi, pentru a evita contactul cu WC-urile publice și pentru a vă bucura de sentimentul pentru a putea urina fără să stați jos. Acest accesoriu este util pentru femeile care petrec mult timp în aer liber pentru a face drumeții, schi sau alte activități, timp în care nu este întotdeauna ușor să găsiți o toaletă.
 • Puteți cumpăra aceste dispozitive, cum ar fi GoGirl, în centre comerciale sau online - majoritatea sunt fabricate din silicon și sunt ușor de spălat și clătite cu săpun și apă.
 • Imaginea intitulată Folosiți o pisică feminină Pasul 4
  4
  Verificați dacă este un model ușor și ușor de curățat. Dacă ați optat pentru o operație cu o singură mână, asigurați-vă că este un material plastic ușor, astfel încât să îl ridicați și să-l țineți fără efort - verificați, de asemenea, să îl goliți și să-l spălați cu apă și săpun într-un mod ușor.
 • Modelul care urmează să fie fixat pe corpul trebuie să fie construite din materiale ușoare, cum ar fi din plastic, și să fie echipate cu zone care asigură o aderență bună pentru ocazii în cazul în care trebuie să-l țină în mână controale pentru a fi în măsură să se scurgă ușor și este spălat cu apă și săpun.
 • Unele modele sunt echipate cu o scară care vă permite să înțelegeți nivelul atins de lichid, reamintind astfel nevoia de golire. Dacă trebuie să mergi la toaletă în mod frecvent, uita-te pentru un dispozitiv mai mare, cu o capacitate mai mare, dacă aveți nevoie de asistență din partea unei alte persoane, cum ar fi o asistentă medicală sau un însoțitor, opta pentru un model mai mic, deoarece este de multe ori golit.


 • Partea 2
  Utilizați dispozitivul

  Imaginea intitulată Folosiți o pisică feminină Pas 5
  1
  Alegeți poziția confortabilă pentru corpul dvs. Există trei metode de utilizare a acestui dispozitiv: de la ședințe, culcare sau în picioare. Poziția ideală depinde de prezența unor leziuni posibile în anumite părți ale corpului și de nivelul de confort când trebuie să vă pipiți.
  • Dacă nu vă puteți ridica urina, optați să stați pe un scaun prin înclinarea pelvisului în față și păstrând picioarele în afară.
  • Dacă simțiți durere în genunchi sau șolduri, puteți alege un model care vă permite să vă ridicați, pentru a evita ghemuirea sau exercitarea unei presiuni inutile asupra articulațiilor suferinzătoare.
  • Dacă suferiți de dureri de spate sau de leziuni la spate, puteți folosi elementul în timp ce vă aflați pe partea dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Folosiți un pisoar feminin Pasul 6
  2
  Pune-l între picioare. Odată ce ați găsit poziția confortabilă pentru dvs., puteți introduce dispozitivul între picioare, asigurându-vă că paharul sau tubul este exact sub uretra.
 • Dacă alegeți să utilizați un model care se atașează la corpul, poate fi nevoie de ajutorul unei alte persoane care introduce instrumentul sub coapsele ei, în timp ce ești la controalele bed- că paharul sau tigaia este chiar sub uretra.
 • Dacă utilizați unul cu sacul de colectare, conectați-l la dispozitiv, astfel încât urina să curgă în recipient și este mai ușor să-l aruncați.
 • Imaginea intitulată Folosiți o pisică feminină Pasul 7
  3
  Înclinați ușor bazinul înainte, încercând să îndreptați fluxul către accesoriu. Această poziție este cea mai eficientă tehnică - verificați dacă există fie cupa, fie tubul conectat la dispozitiv, pentru a vă asigura că toate sau majoritatea pipelor se termină în sacul de colectare.
 • Imaginea intitulată Folosiți un pisoar feminin Pasul 8
  4
  Scurgeți și spălați instrumentul după utilizare. La finalizarea funcțiilor sale fiziologice, trebuie să arunce urina- dacă utilizați un model pentru a ține cu o mână, pur și simplu rovesciane conținutul în toaletă sau plosca. Puteți să-l spălați cu apă caldă și săpun și să-l atârnați să se usuce, astfel încât să fie gata pentru următoarea utilizare.
 • Dacă ați optat pentru un accesoriu pentru a atașa la corp, pentru a cere care are grija de tine să-l ia off și svuotarlo- ar trebui, de asemenea, spălați-l astfel încât să fie disponibil pentru utilizare din nou.
 • Dacă ați ales un model cu o pungă de colectare, îl puteți arunca când este plin sau gol, spălați-l și reutilizați-l.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit