gtemata.com

Cum sa iesi cu o persoana nudista daca nu esti

Este posibil să găsiți dragoste prin participarea la o persoană nudistă (uneori sinonimul acestui cuvânt, "naturist" este de asemenea folosit) și nu împărtășiți acest stil de viață? Deși aveți idei diferite și credeți că pe plajă este mai bine să rămâneți în costum, vă puteți întâlni partenerul pe jumătate.

În loc să considerăm situația de la doar un punct de vedere (credeți că arăta gol în public este jenant, partenerul tău în schimb crede că este fantastic), deschide mintea și vă salut diferențele în scopul de a cultiva această relație fără a aduce atingere. Indiferent de stilul tău de viață (poate fi un nudist cu normă întreagă sau cu normă întreagă), poți găsi un mod intermediar de a trăi o relație sănătoasă, cu condiția să dorești să încerci.

paşi

Imaginea intitulată Datele la nudism atunci când nu sunteți un singur pas 1
1
Informați-vă bine. Înainte de a obține un aviz cu privire la nudism sau naturism, face unele cercetări pentru a afla mai multe despre acest stil de viață. Pentru majoritatea nudiștilor, apariția lor ca mamă le-a făcut într-un loc public (sau privat) nu are nicio conotație sexuală. Ei practică acest stil de viață pentru că îi ajută să se simtă liberi, una cu natura. Naturaiștii specialiști au fost dedicați plajelor private și chiar convențiilor, de fapt există familii întregi care vin împreună pentru a sărbători ființa umană și pentru a îmbrățișa natura.
 • Imaginea intitulată
  2
  Clarifică ce credeți despre acest subiect. Partenerul dvs. are cu siguranță opinii personale și susține că acest stil de viață este alegerea potrivită, dar trebuie să înțelegeți mai întâi ce vă simțiți despre acest subiect.
 • Nu aveți nici o părere. Ca partenerul tau nu poate sta goi 24 de ore, la 24 și, probabil, are un loc de muncă, care interacționează cu alte persoane pe o bază de zi cu zi, și trăind într-o societate modernă, nu poate avea nici o opinie special despre nuditate lui, de ce nu vii expus (sau se întâmplă în un mod limitat). În unele cazuri, ar putea fi posibil să participi la un nudist fără a trebui să fii implicat în stilul său de viață. Puteți să-l vedeți în locuri publice și în adunări sociale tradiționale, în timp ce ceea ce faceți în timpul dvs. personal nu are nimic de-a face cu voi.
 • Nudismul te face extrem de incomod. Ar putea fi orice altceva decât ușor să fii cu o persoană nudistă, mai ales dacă nu te simți confortabil cu nuditatea ta. Încercați să înțelegeți dacă sunteți întotdeauna jenat când sunteți cu partenerul dvs. sau dacă sentimentele de agitație apar atunci când doriți să fiți goi, în timp ce nu faceți asta.
 • Acest stil de viață vă intrigă. Poate că nu vrei să participi la această revoluție, dar ești intrigat de naturism. Puteți face cercetări amănunțite pe cont propriu și atunci, când vine momentul potrivit pentru dvs. și partenerul dvs., puneți-le întrebări.
 • Imaginea intitulată Datele la nudism atunci când nu sunteți un pas 3
  3
  Începeți o discuție onestă despre viitor. Dacă această relație depășește o întâlnire simplă, va trebui să puneți întrebări și să puneți toate cărțile pe masă.
 • Alegeți o situație potrivită pentru a discuta, cum ar fi cina sau o cafea. Mai bine o faceți într-un moment în care cealaltă persoană nu este goală, astfel încât să vă puteți concentra asupra subiectului în loc de lipsa de haine.
 • Determinați dacă aceasta este o discuție importantă. Dacă ați ieșit împreună de câteva ori și vă place, încercați să înțelegeți care aspecte ale naturismului puteți elabora și accepta prin reflectarea pe cont propriu. Nu trebuie să deschideți o conversație serioasă despre preocupările dvs. de la prima dată, riscând să înfricoiți cealaltă persoană.
 • Du-te la rădăcina problemei reale. Înainte de a vă copleși de îngrijorări, stabiliți ce aspecte ale nudismului vă deranjează cel mai mult. Îți urăști că partenerul tău îi place să practice nuditate în locuri și momente neadecvate sau dacă ai probleme cu stilul tău de viață în general? Dacă modul dvs. de a te face să te simți inconfortabil, întrebarea poate avea mai mult de-a face cu inhibițiile și experiențele tale personale decât cu ceea ce face această persoană. Poate că confundați nudismul cu exhibiționismul (și această greșeală este, din nefericire, făcută prea des de către mass-media și de campionii moralismului în societate). În acest caz, înțelegerea dvs. de nudism este greșită și discuția despre fundamentele acestui stil de viață cu partenerul dvs. ar trebui să vă ajute.


 • Imaginea intitulată Datele la nudism atunci când nu sunteți un pas 4
  4
  Decideți cu care aspecte puteți trăi. Dacă vă place foarte mult această persoană și doriți să continuați să o participați, va trebui să determinați dacă vă puteți confrunta cu modul său de a fi. În multe cazuri, puteți fi de acord cu privire la momentul și locul de practicare a nudismului.
 • Stabiliți momentele în care nudismul va fi în afara limitelor. Dacă nu sunteți un mare fan al naturismului, dar simțiți că vă va face bine să cultivați această relație, decideți niște reguli de bază, astfel încât să fiți amândoi fericiți. De exemplu, dacă această persoană îi place să fie goală acasă, dar acest lucru te face incomod, sugerăm să o faci numai când nu ești acolo, cel puțin pentru moment. Încercați să aveți o minte deschisă oricum și explicați că veți lucra din greu pentru a afla mai multe despre nudism, poate că într-o zi veți gândi altfel.
 • Identificați acele situații în care nu aveți nicio problemă cu naturismul, deci nu numai că veți lua decizii pe baza nevoilor și inhibițiilor. În acest context, includeți plaje private nudiste, cluburi sau alte locuri dedicate naturistului. Partenerul dvs. trebuie să știe în mod clar când vă simțiți confortabil în ideea că vi se va arăta dezbrăcată în public.
 • Imaginea intitulată Datele la nudism atunci când nu sunteți un pas 5
  5
  Nu vă grăbiți: pentru moment, nu trebuie să luați o decizie. Explicați-vă că sunteți dispus să vă informați în continuare cu privire la acest subiect. Dacă este prima dvs. experiență cu un nudist, încercați să aveți o minte deschisă și să îmbrățișați interesele partenerului dvs. Acest lucru cu siguranță nu înseamnă că ar trebui să devină un nudista- Cu toate acestea, odată cu maturizarea a ceea ce simți la cealaltă persoană, s-ar putea intelege să se simtă mai confortabil cu naturism, și poate chiar să înceapă să-l ia în considerare un stil de viață sănătos.
 • Acceptarea unui alt punct de vedere nu înseamnă că sunteți dispus să participați cu entuziasm. Hobby-urile și opiniile diferite pot face o relație dinamică și interesantă, cu condiția ca ambele să-și accepte pasiunile celuilalt, fără prejudecăți și fără să se simtă obligate să participe. Ceea ce contează este să se accepte, să nu fie demoralizat.
 • Sfaturi

  • Nu este nimic șocant sau vulgar în corpul uman. Dacă nu îl vedeți în acest fel, este important să discutați cu cineva despre stima de sine și despre imaginea pe care o aveți despre corpul vostru.
  • Explorați diferitele ramuri ale culturii nudiste, ca și cum ați fi singuri topless sau de a merge la plaje și zone nudiste deschise familiilor.
  • Încercați să înțelegeți că faptul de a fi un nudist nu înseamnă să fiți un pervers sau să aveți probleme sexuale. Faceți cercetări pentru a înțelege ideile din spatele acestei mișcări și pentru a evita nudismul confuz cu exhibiționismul sau comportamentul de pradă.
  • Puteți încerca nudism dacă acest stil de viață ți-a trezit curiozitatea. Deși nu trebuie să vă adaptați, partenerul dvs. va aprecia efortul.
  • Atunci când partenerul dvs. se expune la lumina soarelui gol, nu uitați să aplicați protecția solară abundent. O arsură rău în anumite zone ale corpului ar putea deteriora atât tine cât și cuplul.

  Avertismente

  • Dacă te simți complet incomod să ieși cu o persoană nudistă și nu crezi că ai cea mai mică capacitate de a compromite și accepta, atunci fii sincer și nu mai vezi. În acest caz, veți fi mai fericiți cu o persoană cu care veți avea o mai mare compatibilitate și afinitate în valoare decât cu cineva care te face nefericit.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit