gtemata.com

Cum sa iesi cu un romantic incorect atunci cand nu esti

Toată lumea iubește în felul său. De exemplu, cineva încearcă mai întâi să-i mulțumească pe alții, iar apoi există dongiovanni egocentrici, oameni convinși că dragostea este o prietenie profundă și oameni deseori definiți prin expresie "incurabil romantic". Romanticii incurabili caută o iubire bazată pe pasiune, gesturi pe platou și intimitate profundă. Dacă nu ești printre ei, dar ești cu cineva care este, poate crezi că relația ta este sortită eșecului. Cu toate acestea, dacă intenționați să faceți mici sacrificii, legătura nu poate supraviețui doar diferențelor, ci poate fi și foarte satisfăcătoare pentru ambele. Acest articol vă va oferi câteva idei pentru a face o relație cu o persoană romantică.

paşi

Partea 1
Apreciați diferențele

Imaginea intitulată
1
Încercați să înțelegeți diferențele. Psihologii au identificat cel puțin trei persoane "stiluri" primare ale iubirii, trei moduri de a iubi, care se bazează pe prietenie, pasiune și joc. Unii experți sugerează existența a șase moduri diferite de a experimenta starea de a se îndrăgosti și cei mai mulți oameni experimentează dragostea bazată pe o combinație de două sau mai multe dintre acestea. Ia-ți puțin timp să te gândești la ce înseamnă dragostea pentru tine și pentru cealaltă persoană.
 • Potrivit psihologului John Lee, există șase tipuri de dragoste:Eros (dragoste romantică / pasionată), Ludos (dragoste bazată pe joc), iată storge (iubire bazată pe prietenie profundă), Pragma (dragoste practică), manie (dragoste obsesivă) șicăscat (dragoste altruistă). Gândiți-vă la stilul sau stilurile care se potrivesc cel mai bine cu dvs. și cu cealaltă persoană.
 • Dacă sunteți cu o persoană romantică, dar nu sunteți, aceasta nu înseamnă că o iubești mai puțin, înseamnă pur și simplu că trăiești dragoste diferit.
 • Înțelegerea și aprecierea diferențelor este importantă în orice relație romantică.
 • Imagine intitulată Perioadele de personaj romantic fără speranță Când nu ești fără temă Romantic Pasul 2
  2
  Încercați să înțelegeți cealaltă persoană. Încercați să vă puneți în pantofi și să înțelegeți punctul său de vedere.
 • Dacă aveți abordări diferite pentru comunicarea sentimentelor dvs., luați în considerare dacă modul dvs. de transmitere a ceea ce simțiți este eficient.
 • Pentru tine, cosi gazon sau a face alte corvoada pentru cealaltă persoană ar putea fi o modalitate de a-i spun că o iubești, dar ia în considerare punctul său de vedere: acesta primește doar acel mesaj prin acțiunile tale?
 • Nevoile dvs. sunt, fără îndoială, valide, dar și cele ale celeilalte persoane, deci este important să înțelegeți dacă comunicați sau nu sentimentele voastre într-un mod care să vă fie de înțeles.
 • Imaginea intitulată
  3
  Apreciați atenția acordată. Fiind cu o persoană romantică poate fi foarte plină de satisfacții. Încercați să vă concentrați asupra beneficiilor în loc să vă gândiți doar la efortul pe care trebuie să-l depuneți.
 • Cealaltă persoană va face probabil eforturi diferite pentru a vă aminti ceea ce vă place, pentru a organiza activități distractive și spontane pentru a vă împărtăși și a vă ridica spiritele când sunteți trist.
 • În cele mai multe cazuri, cealaltă persoană va dori doar să primească dragostea în schimb. Mai mult, un astfel de individ este mult mai probabil să se concentreze asupra calităților bune ale persoanei cu care el sau ea este împreună, adesea neglijând defectele.
 • Toate acestea nu înseamnă că aveți obligația de a face ceva frumos de a repeta, înseamnă că sunteți destul de norocoși să fiți cu o persoană care adoră compania dvs. și dorește să fie reciprocă.
 • Partea 2
  Asigurați-vă că o altă persoană este fericită

  Imaginea intitulată
  1
  Nu acordați celeilalte persoane pentru uz. În orice relație de respectare de sine, este important să examinați cu atenție gesturile delicate ale celeilalte persoane și să vă exprimați în mod clar recunoștința.
  • Acest lucru este deosebit de important atunci când participați la un meci romantic. Probabil, va face multe gesturi pentru a vă simți fericit și iubit. Dacă nu apreciați acest lucru, veți renunța în cele din urmă și veți întoarce pagina.
  • Nu trebuie să faci lucruri grozave: spuneți celeilalte persoane că într-adevăr apreciați ce fac ei pentru dvs., mai ales după ce v-au acordat o atenție deosebită.
 • Imagine intitulată Perioadele pentru o persoană romantică fără speranță când nu ești fără temă Romantic Pasul 5


  2
  Dă-i un semn brio relației. Împărtășirea experiențelor noi este bună pentru orice relație, pentru că o face interesantă și distractivă.
 • Tot în acest caz, acest lucru este deosebit de important atunci când participați la un meci romantic, care probabil apreciază spontaneitatea. O persoană de acest tip va încerca să facă mici surprize pentru a vă reaminti că vă iubește și vă va plăcea același tratament.
 • De exemplu, organizați o excursie într-un loc care niciodată nu a vizitat vreodată sau nu vă înscrieți pentru un curs care vă permite să faceți o activitate interesantă pentru ambele.
 • Imaginea intitulată
  3
  Negociați. Orice relație de durată cu respect față de sine necesită negocierea și împărtășirea cinstită a sentimentelor. Dacă întâmpinați dificultăți în a face compromisuri cu cealaltă persoană și găsiți o soluție care vă satisface pe amândoi, încercați să vorbiți cu sinceritate și în sens larg despre așteptările dumneavoastră.
 • Deschideți-vă sentimentele în mod deschis, fără să dați vina pe cealaltă persoană. Expresii cum ar fi "Mă simt ...". "Aș vrea să ...". "Chiar aș vrea ..." și așa mai departe, ele sunt ideale pentru că ele încurajează atât deschiderea, fără a învinovăți pe nimeni, ceea ce s-ar întâmpla prin exprimarea unor fraze precum "Mă faci să simt ..." .
 • Dacă este necesar, cereți spațiu. Există oameni care mai mult decât alții trebuie să-și petreacă timpul singuri, și nu este nimic în neregulă cu asta. Fii bland, dar direct când explici asta. Dar nu uitați să clarificați faptul că această solicitare nu depinde de cealaltă persoană, este strâns legată de nevoile dvs. Când întrebiți singur spațiul, reconfirmați angajamentul pe care l-ați făcut față de relație.
 • Cealaltă persoană trebuie, de asemenea, să știe că își poate exprima emoțiile. Spune-i că sentimentele ei sunt importante pentru tine.
 • Atunci când cealaltă persoană vorbește, ascultați cu atenție, nu așteptați doar momentul să spuneți a voastră să vină. Aceasta înseamnă că te uiți în ochii ei, încercând să lași deoparte gândurile care te distrag și, din când în când, să verifici înțelegerea ta pentru a te asigura că primești mesajul pe care încearcă să ți-l transmită.
 • Căutați un compromis. Dacă pentru cealaltă persoană ideea unei ieșiri perfecte corespunde unei plimbări în lumina lunii, în timp ce al tău este să vizitezi un muzeu împreună, căutați o soluție pentru a obține atât ceea ce doriți, chiar dacă aceasta înseamnă că nu faceți întotdeauna totul va fi așa cum doriți.
 • În aceste negocieri cu cealaltă persoană, fiți atent și adaptați nevoilor și sentimentelor care vă comunică. Dacă vă simțiți nesigur sau nedorit, această atitudine vă va permite să vă simțiți iubiți și luați în considerare.
 • Dacă rănești sentimentele partenerului tău, îți cere scuze. Chiar dacă nu ați făcut-o în mod intenționat sau credeți că nu ați greșit, puteți să vă scuzați că ați rănit.
 • Imaginea intitulată
  4
  Faceți pași mici. Există mai multe acțiuni aparent evidente pe care le puteți face pentru a permite celeilalte persoane să se simtă iubite, zi de zi. Acești pași mici nu necesită multe sacrificii, dar pot avea o mare diferență. Iată câteva sugestii:
 • Ține mâinile. Când mergeți pe stradă, stați pe canapea sau luați autobuzul, luați-l de mână. Poate că nu pare să faci prea mult, dar cealaltă persoană o va observa.
 • Când sunteți departe, amintiți-vă că vă gândiți la ea. Trimiteți-i un text sau un e-mail pentru a flirta ca primele câteva ori sau spune-i despre ceva ce tocmai ați văzut sau auzit pentru că credeți că ar putea smulge un zâmbet.
 • Puteți chiar să o surprindeți cu o scrisoare de dragoste scurtă, rămasă într-un loc în care sunteți sigur că o va găsi.
 • Cumpărați un cadou. Nu trebuie să cheltuiți prea mult: un buchet de flori, o cofetărie care vă place, o carte sau un CD pe care l-ați văzut și care credeți că vă plac. Este pur și simplu o modalitate ca oricare alta să-i spună: "M-am gândit la tine și te iubesc".
 • Imaginea intitulată
  5
  Faceți ceva special. Din când în când, încercați să surprindeți cealaltă persoană cu un gest mai romantic.
 • Desigur, în opinia dvs. aceasta nu este componenta principală a unei relații, dar uneori este important să fii romantic. Nu numai că cealaltă persoană va aprecia un astfel de gest, aceste momente vă vor aminti că acordați o importanță relației dvs. și că este minunat să fiți împreună.
 • De exemplu, organizați o cină într-un restaurant romantic sau planificați o vacanță împreună. Dacă nu aveți suficient timp pentru o călătorie lungă, puteți pleca doar pentru un weekend sau puteți petrece o noapte într-o stațiune turistică din apropiere, cazând într-un pat frumos&Bs.
 • Creați ceva pentru cealaltă persoană. Scrieți o poezie sau un cântec sau creați o lucrare artistică inspirată de ea. Dacă nu sunteți o persoană creativă, utilizați fotografiile care vă portretizează pentru a imprima o notă sau un calendar. Alternativ, le puteți încadra.
 • Pregătiți o cină specială utilizând alimentele preferate ale celeilalte persoane și le serviți la lumina lumânărilor. Poate că nu va fi original, dar nu uitați că acesta este un clasic, nu un clișeu.
 • Dă-i partenerului un masaj. Puteți să cumpărați un dispozitiv profesional sau să-l faceți singur. Există o mulțime de cărți pentru a învăța câteva tehnici de bază. Pentru o atmosferă și mai romantică, luminează câteva lumânări.
 • Sfaturi

  • Atât bărbații cât și femeile apreciază și pot realiza aceste tipuri de gesturi romantice. Nu presupuneți în mod automat că cealaltă persoană nu le poate plăcea sau că nu trebuie absolut să le faceți pentru că sunt inutile.
  • Fii creativ. Puteți găsi modalități de a vă comunica în mod clar sentimentele celeilalte persoane și, în același timp, să fii și tu însuți.

  Avertismente

  • O pauza romantica cu un romantic incurabil va fi probabil tumultoasa pentru ambele si foarte dureroasa pentru persoana respectiva.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit