gtemata.com

Cum să câștigi în Tris

Tris, e un joc rezolvat. Aceasta înseamnă că există o strategie dovedită matematic, care, dacă este urmată, vă permite să obțineți cel mai bun rezultat în fiecare joc. În Tris, doi jucători care urmează strategia corectă vor fi trași întotdeauna. Cu toate acestea, împotriva unui adversar care nu cunoaște această strategie, puteți câștiga de fiecare dată când face o greșeală. Odată ce prietenii dvs. vă înțeleg strategia, încercați o versiune mai grea a regulilor.

paşi

Metoda 1
Câștigați sau jucați Jog pentru prima =

Imagine cu denumirea Câștigați la Tic Tac Toe Pasul 1
1
Puneți primul X într-un colț. Cei mai experimentați jucători ai trio-ului au pus unul "X" într-un colț ca o primă mișcare. Aceasta oferă adversarului mai multe oportunități de a face greșeli. Dacă adversarul tău va introduce cercul orice cu excepția celei centrale, puteți asigura victoria.
 • În acest exemplu, veți începe și utilizați X ca simbol. Oponentul dvs. joacă al doilea și va folosi cercul, sau O.
Imagine cu denumirea Câștigați la Tic Tac Toe Step 1Bullet1
 • Imagine cu titlul Câștiga la Tic Tac Toe Pasul 2
  2
  Încercați să câștigați dacă adversarul dvs. pune primul O în mijloc. Dacă adversarul dvs. pune primul O în mijloc, va trebui să așteptați ca el să facă o greșeală înainte de a putea câștiga. Dacă continuă să joace corect, el poate garanta o egalitate. Mai jos veți găsi cele două opțiuni pentru a doua mutare și instrucțiuni despre cum să câștigați în fiecare scenariu:
 • Puneți al doilea X ​​în colțul opus primului, pentru a forma o diagonală "X O X". Dacă adversarul tău răspunde cu un O la unul din celelalte colțuri, poți câștiga! Puneți al treilea X ​​în ultimul colț, iar adversarul dvs. nu va putea să vă oprească să câștigați al patrulea X.
  Imagine cu denumirea Câștigați la Tic Tac Toe Step 2Bullet1
 • sau, puneți al doilea X ​​într-un pătrat lateral (nu într-un colț) nu adiacente primului tău X. Dacă primul adversar îți pune O în colțul ăsta nu este lângă X, puteți folosi al treilea X ​​pentru a bloca mutarea și pentru a câștiga automat cu al patrulea X.
  Imagine cu titlul Câștiga la Tic Tac Toe Step 2Bullet2
 • Imagine cu denumirea Câștigați la Tic Tac Toe Pasul 3
  3
  Câștigă automat dacă adversarul îți pune primul O într-o cutie diferită de centru. Dacă adversarul dvs. pune primul O într-o cutie diferit din centru, puteți câștiga. Răspundeți prin plasarea celui de-al doilea X ​​într-un alt colț, cu un spațiu gol între cele două X ..
 • De exemplu, imaginați-vă că primul X este în colțul din stânga sus, iar adversarul dvs. pune O în cutia centrală mare. Puteți pune al doilea X ​​în colțul din stânga jos sau în colțul din dreapta jos. Nu puneți X în colțul din dreapta sus, pentru că printre X-urile dvs. ar exista un O și nu un spațiu gol.
  Imagine cu titlul Câștigați la Tic Tac Toe Step 3Bullet1
 • Imagine cu denumirea Câștigați la Tic Tac Toe Pasul 4
  4
  Plasați al treilea X ​​pentru a crea două mișcări câștigătoare. În cele mai multe cazuri, adversarul dvs. va vedea că aveți două X-uri consecutive și vă va bloca - dacă nu, puteți câștiga direct cu a treia mutare. Când se întâmplă acest lucru, ar trebui să existe o casetă goală aliniată cu primul și al doilea X, fără ca O să blocheze combinația. Puneți al treilea X ​​în caseta respectivă.
 • De exemplu, luați o foaie de hârtie și trageți un câmp de tris cu "X O _" în primul rând, "O _ _", e "X _ _" în al treilea rând. Dacă puneți al treilea X ​​în colțul din dreapta jos, acesta va fi în linie cu celelalte X.
 • Imagine cu denumirea Câștigați la Tic Tac Toe Pasul 5
  5
  Câștigă cu al patrulea X. După al treilea X, vor fi două cutii goale care vă vor permite să câștigați jocul cu ultima mișcare. Deoarece adversarul nu poate bloca ambele mișcări, el nu va putea egaliza. Scrieți patra X în cutia pe care adversarul dvs. nu o blocase și ați câștigat jocul!
 • Metoda 2
  Nu pierdeți când jucați pentru al doilea

  Imagine cu denumirea Câștigați la Tic Tac Toe Pasul 6
  1
  Forțați o remiză dacă adversarul dvs. începe în colț. Dacă adversarul joacă mai întâi și începe cu un O în colț, răspunde întotdeauna cu un X în mijloc. Al doilea X ​​trebuie plasat într-o cutie laterală e nu într-un colț, dacă nu că nu trebuie să blocați trioul oponentului. Folosind această strategie, veți putea egaliza fiecare joc. Teoretic, poți câștiga din această poziție, dar adversarul tău va trebui să facă o greșeală foarte gravă, ca și cum nu ar vedea două X-uri la rând.
  • În această secțiune, adversarul dvs. joacă întotdeauna cu simbolul O, dar nu uitați că va juca mai întâi.
 • Imagine cu denumirea Câștigați la Tic Tac Toe Pasul 7


  2
  Forțați o remiză dacă adversarul dvs. începe în centru. Atunci când adversarul dvs. începe cu un O în mijloc, puneți primul X într-un colț. Ulterior, continuați să blocați încercările adversarului dvs. în trei direcții și jocul se va încheia la egalitate. În practică nu ai nici o șansă de a câștiga din această poziție, dacă adversarul tău nu mai încearcă să câștige!
 • Imagine cu titlul Câștiga la Tic Tac Toe Pasul 8
  3
  Încearcă să câștigi dacă adversarul pornește de la o cutie laterală. În cele mai multe cazuri, adversarul dvs. va începe cu una dintre mișcările descrise mai sus. Cu toate acestea, dacă adversarul dvs. începe cu un O într-o cutie laterală, aveți o mică șansă de a câștiga. Puneți primul X în mijloc. Dacă adversarul dvs. pune al doilea O în caseta laterală opusă, creând o linie O-X-O, puneți al doilea X ​​într-un colț. Apoi, dacă adversarul dvs. pune al treilea O în cutia laterală adiacentă cu X, creând o coloană O-X-O, puneți al treilea X ​​în cutia goală pentru a bloca încercarea de a stabili trei. Din această poziție, puteți câștiga mereu cu al patrulea X.
 • Dacă oricare dintre mișcările oponentului dvs. nu este una dintre cele descrise, va trebui să stabiliți o remiză. El începe să-și blocheze mișcările și nici nu poate câștiga.
  Imagine cu titlul Câștigați la Tic Tac Toe Step 8Bullet1
 • Metoda 3
  Variațiile Tris

  Imagine cu denumirea Câștigați la Tic Tac Toe Pasul 9
  1
  Încercați aceste variante dacă jocurile dvs. se termină mereu în tragere. Poate fi distractiv de ceva timp să fie imbatabil în trio, dar chiar și fără ajutorul acestui articol, prietenii dvs. vor înțelege cum să vă împiedice să câștigați. Când se întâmplă acest lucru, fiecare joc se va încheia la egalitate. Dar puteți continua să folosiți regulile de bază ale jocului tris în jocuri care nu sunt la fel de ușor de rezolvat. Încercați exemplele de mai jos.
 • Imagine cu denumirea Câștigați la Tic Tac Toe Pasul 10
  2
  Joacă tris. Regulile sunt exact la fel ca tris, dar nu există un câmp de joc! Fiecare jucător va trebui să spună miscările cu voce tare și să-și imagineze grila. Puteți continua să folosiți sfaturile strategice din acest ghid, dar poate fi dificil să vă concentrați atunci când încercați să vă amintiți unde sunt X și O.
 • Sunt de acord cu un sistem care să descrie mișcările. Primul cuvânt poate reprezenta linia (partea superioară, mijlocul, partea de jos), iar cea de-a doua - coloana (stânga, centrul, dreapta).
  Imagine cu denumirea Câștigați la Tic Tac Toe Step 10Bullet1
 • Imagine cu denumirea Câștigați la Tic Tac Toe Pasul 11
  3
  Joacă trei feluri în 3D. Desenați trei grilaje Tris pe trei bucăți diferite de hârtie. Sună-i "mare". "central" și "scăzut". Puteți juca în oricare dintre aceste grile, care vor funcționa ca și cum ar fi fost suprapuse pentru a forma un cub. De exemplu, plasarea simbolului în cele trei cutii centrale vă permite să câștigați, deoarece veți forma o linie verticală în cub. De asemenea, având trei simboluri într-un rând pe orice rețea vă permite să câștigați. Încercați să câștigați cu o linie diagonală care traversează cele trei grile.
 • Pentru o adevărată provocare, combinați variantele 3D și mentale. Primul cuvânt va reprezenta grila (partea de sus, mijlocul sau partea de jos), al doilea cuvânt rândul (partea de sus, mijlocul, partea de jos) și al treilea cuvânt coloana (stânga, centrul, dreapta).
  Imagine cu titlul Câștigați la Tic Tac Toe Step 11Bullet1
 • Imagine cu denumirea Câștigați la Tic Tac Toe Pasul 12
  4
  Redați o versiune de trio unde trebuie să puneți cinci simboluri la rând. Puteți juca acest joc, numit și Gomoku, pe o foaie de hârtie pătrată, fără a fi nevoie să trasați o grilă. În loc să marcați X și O în interiorul pătratelor, scrieți-le pe intersecțiile liniilor. Puteți marca simbolurile dvs. oriunde pe foaie. Primul jucător care aliniază exact cinci simboluri la rând (nu șase sau mai multe) câștigă jocul. Acest joc este surprinzător de complicat, în ciuda asemănării sale cu tris, și există chiar un campionat mondial.
 • În turnee, jucătorii folosesc o grilă de 15x15 sau 19x19, dar puteți utiliza o foaie pătată de orice dimensiune pentru acest joc. Puteți juca, de asemenea, pe o rețea infinită, adăugând mai multe foi dacă este necesar.
  Imagine intitulată Câștigă la Tic Tac Toe Step 12Bullet1
 • Sfaturi

  • Încearcă această provocare împotriva unui începător. Începeți mai întâi și puneți primul X într-o cutie laterală. Puteți obține o victorie garantată numai dacă adversarul pune primul O într-un colț care nu este adiacent la X, sau într-o cutie laterală care este diagonală cu X. Puteți găsi o modalitate de a câștiga în aceste situații?
  • Pentru o provocare și mai mare, încercați să câștigați după plasarea primului X în mijloc. Dacă adversarul pune primul O într-o cutie laterală (care se va întâmpla foarte rar), puteți garanta victoria. Poți să înțelegi cum?
  • Există alte jocuri rezolvate pe care un jucător le poate câștiga întotdeauna, chiar dacă toți participanții joacă corect. În Forza Quattro, de exemplu, primul jucător poate câștiga mereu dacă urmează strategia potrivită.

  Avertismente

  • Chiar și cei care nu cunosc aceste strategii vor înțelege rapid cum să vă oprească dacă întotdeauna începeți din aceeași cutie. Chiar dacă antrenezi din colțuri, încearcă să începi dintr-un unghi diferit de fiecare dată, astfel încât adversarul tău să ia mai mult timp pentru a-ți înțelege strategia.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit