gtemata.com

Cum să utilizați un Yo Yo

Un yo-yo este o jucărie clasică care este aparent simplă, dar de fapt destul de dificil de controlat în cel mai bun caz. Este nevoie de dexteritate și agilitate, precum și o coordonare atentă a mâinilor pentru a manevra cu succes un yo-yo. Dar, prin practică, puteți deveni un profesor în cel mai scurt timp, luând ceva atât de simplu și adu-l în extraordinar. Începeți cu primul pas să aflați ce yo-yo să alegeți, cum să o faceți și cum să faceți trucuri simple.

paşi

Partea 1
Cunoaște-ți Yo-Yo-ul

Imaginea intitulată Folosiți un Yo Yo Pasul 1
1
Alegeți dintre tipurile de yo-yo. Deoarece yo-yo, există literalmente mii de ani (s-au schimbat un pic „Grecia antică), au existat câteva tipuri diferite și urmează toate scopuri ușor diferite:
 • Yo-yo imperial. Aceasta este forma clasică circulară. Sunt potrivite pentru trucuri în "buclă" - în cazul în care yo-yo nu rămâne latente, dar se întoarce sistematic spre mână în timp ce sunteți în căutarea pentru coarda.
 • Yo-yo fluture. Ele sunt tocmai de forma care implică numele - mai larg în exterior, mai îngust în interior (ca aripile). Sunt minunate pentru trucuri cu frânghii, unde yo-yoistul creează niște țesături complicate țesute cu frânghie.
 • Yo-yo automat. Yomega, cu câțiva ani în urmă, a început mania yo-yo-ului automat: yo-yo că ar putea "du-te la dormitor" (stați la capătul șirului, întoarceți) e "trezi" (întoarce-te în mână) singur. Sunt bine, dar e un fel de înșelăciune. Dacă vrei să-ți faci propriile trucuri, nu vrei un yo-yo automat.
 • Yo-yo dezlegat. Ele sunt exact ceea ce păreau - dezlegate. Este punct de vedere tehnic un yo-yo ... dar este mai fantastic decât discul cu caneluri care cade pe un șir în timp ce îl manipulezi. Este, în general, mai potrivit pentru yo-yoști foarte serioși și foarte competitivi.
 • 2
  Cunoașteți lungimea șnurului. Ține-ți yo-yo-ul ca să atârne din cordonul de deasupra podelei. Unde este coarda în raport cu corpul tău? Dacă se află la înălțimea buricului, puteți merge. Dacă este mai lungă, tăiați-o. E doar coarda, la urma urmei. Dacă este prea lung, nu veți putea face nimic interesant!
 • Tăiați șnurul la câteva centimetri deasupra ombilicului pentru a vă oferi spațiu pentru a crea un inel nou. Apoi faceți un inel înțepenit la capăt suficient de mare pentru a ne face să trecem pe mijloc O pur și simplu recrea dimensiunea inelului pe care l-ai tăiat.
 • 3
  Verificați sistemul de lagăr al yo-yo-ului dvs. Cu alte cuvinte, deschide-ți yo-yo-ul. Este posibil să puteți separa cele două jumătăți. Înainte de yo-yo a avut o frânghie legată în jurul centrului, dar acum au un sistem de rulment (în cazul în care dvs. nu au yo-yo, nu trucuri va, probabil, imposibil). Aceasta înseamnă că frânghia este întoarsă numai în centru (veți vedea o bucată de argint și poate niște bile metalice, care lasă mult spațiu pentru multe trucuri frumoase!
 • 4
  Aflați cum să vă împachetați yo-yo-ul. Va exista un moment în care yo-yo-ul dvs. nu cooperează și va trebui să îl înfășurați singur. Nu vă panicați! Este absolut normal. Pur și simplu mențineți yo-yo-ul în mâna dvs. fără rulment cu indicele de-a lungul yo-yo-ului. Înfășurați frânghia în jurul yo-yo și degetul o dată. Apoi, înfășurați cablul de două sau trei ori de mai jos degetul dvs. (crearea unui inel). Scoateți degetul și înfășurați în mod normal. Va exista un inel la început, dar va reveni la normal la prima lansare.
 • După o lansare, va reveni la normal. Deci, atunci când luați prima fotografie, asigurați-vă că o re-trageți pentru tine!
 • Partea 2
  Înțelegerea principiilor de bază

  1
  Introduceți inelul în șirul yo-yo-ului dvs. pe degetul mijlociu. Cel mai bine este să o țineți pe prima falangă, lângă vârful degetului. Dacă este la baza degetului dvs., va fi dificil să întoarceți coarda în jurul mâinii.
  • Întoarce-ți mâna cu palma în sus, cu yo-yo-ul pe palmă. Acum, păstrați-o în continuare. Aceasta este poziția în care vă veți întoarce aproape întotdeauna.
 • 2
  Împingeți brațul în jos, eliberați yo-yo-ul și deschideți degetele. Puneți ușor în jos pe măsură ce răsturnați yo-yo-ul, întorcând palma pe podea pentru a retrage yo-yo-ul.
 • Pentru o mișcare de bază, începeți cu palma în jos. Apoi, cu o mișcare ascendentă a brațului și cu extensia degetelor, eliberați yo-yo-ul. Cu această variație, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întoarcerea palmei (dar veți avea o viteză mai mică).
 • 3


  Dați-i un clic puternic atunci când yo-yo este complet extins pentru ao trage înapoi. Doar înainte de împușcare trebuie să întoarceți palma spre podea. Această parte a mișcării face ca este important ca lănțișorul să fie aproape de vârful degetului.
 • Mâna ta ar trebui să dăruiască doar puțin. Yo-yo va ateriza apoi in mana ta, revenind la tine pentru 100% din distanta. Nu va fi nevoie să încercați să-l luați sau să-l priviți să-l apucați - doar să vă țineți brațul unde este.
 • 4
  Se repetă. Aceasta este mișcarea de bază a yo-yo-ului. Simplu, nu? Dar există multe alte lucruri pe care le puteți face! Odată ce vă familiarizați cu viteza de care aveți nevoie și cu modul de plasare a mâinilor, puteți trece la trucuri. Continuați să citiți!
 • Partea 3
  Făcând trucuri

  1
  Lansați un dormitor stabil. Este primul pas în a face trucuri cu șnurul - cele mai multe trucuri au nevoie de un yo-yo înăuntru "vagon de dormit": un yo-yo care se întoarce la sfârșitul șirului (uneori pentru minute și minute). Ideea este să lansați yo-yo-ul și să-l împiedicați să crească până când îl doriți. Leagăn deasupra podelei, întorcându-se liber. Iată elementele de bază:
  • Cu yo-yo în mână, face un culturist poze, aducând mâna la umăr. Palma dvs. ar trebui să privească în sus când înfășurați, dați-i o lovitură directă și eliberați ferm yo-yo, extinzându-vă brațul. Asigurați-vă că o faceți cu mare forță sau că yo-yo se va întoarce direct în palma ta, fără a mai dormi vreodată.
  • Aveți dificultăți? Probabil că este pentru că vă bați mâna încercând să obțineți toată viteza. Asta-i remorcă pe care o ai la eliberare îl obligă să se trezească. Concentrați-vă pe a avea puterea și viteza, dar păstrați-vă mâna și încheietura mâinii constant. Și absolut nu săriți!
  • Când sunteți gata să-l treziți, întoarceți palma în jos și dați-i o tragere ușoară în sus, ca de obicei.
 • 2
  Rafinați pas înainte. Acesta este precursorul trucurilor cu buclă. Cu yo-yo în mână, țineți mâna în partea laterală cu palma în jos. Întoarceți-vă puțin pentru a împacheta și apoi lansați yo-yo înainte. Când ajunge la capătul șnurului, se întoarce, își întoarce mâna și se apucă.
 • Este important să îl vedeți ca o oscilație și nu ca o aruncare sau remorcare - există un gest foarte circular în ansamblu. Dacă îl trageți sau îl aruncați, acesta se va lăsa pur și simplu înapoi și vă va întoarce fără a lua aer.
 • 3
  Începe să faci "mergi pe câine" și țâțe. Aceste două figuri sunt foarte asemănătoare cu cele ale spatelui. De fapt, dacă puteți dormi, puteți face aceste trucuri, este aproape un pachet de trei-în-unul. Iată cum să începeți:
 • Să aduci câinele praticameeente pur și simplu să faceți dormitorul în timp ce mergeți înainte. Cu toate acestea, în timp ce cala spre podea, aduce mâna înainte și apoi înapoi, forțând yo-yo să urmeze această mișcare doar o secundă sau două mai târziu (ca impulsul care se mișcă pe coarda). Aceasta dă iluzia că și yo-yo se plimba, ca un câine.
 • Creeperul are aceeași senzație, doar mai aproape de pământ. Dar, în loc să aruncați-o drept, aruncați-o puțin în spatele dvs., aproape împachetându-l puțin pentru ao aduce înapoi. Când ajunge la cel mai îndepărtat punct din spatele tău, adu-l înainte și îngenunchează. Yo-yo ar trebui să fie acum pe teren în fața ta, pregătit să fie luat de mâna care este pe teren gata să o recupereze.
 • Pentru ambele aceste trucuri este mult, mult mai ușor dacă sunteți pe teren solid, ca o podea din lemn sau beton. Covoarele fac lucrurile mai dificile. Nu imposibil, dar dificil.
 • Ambele trucuri au, de asemenea, nevoie de o trapă foarte, foarte stabilă. Dacă aveți probleme, încercați să focalizați pe viteză. Yo-yo poate avea nevoie să se rotească mai mult pe capătul șnurului.
 • 4
  Fă-o "în jurul lumii". Amintiți-vă pas înainte? E aceeași idee, doar că vei face un cerc întreg în jurul tău. Deci, în loc de impingandu yo-yo pentru tine în timp ce vezi extinde în fața dumneavoastră, vă păstrați-l în jos, aproape de picior, acesta se va lansa afară, și să continue cu o mișcare de rotație a brațului, forțând yo-yo pentru a face "în jurul lumii", sau în jurul unui cerc mare. Când sunteți pregătit să-l returnați, așteptați până când yo-yo ajunge la un unghi de 90 de grade și trageți-l înapoi.
 • Dacă yo-yo stă "cădere" după ce ajungi la vârf, nu ești suficient de leagăn. Trebuie să păstrați o mișcare circulară foarte strânsă la capătul șirului, pentru a se roti ușor.
 • Miscarea "secesionistă" este similar cu lumea. De fapt, este practic același truc, dar lângă tine. Pur și simplu rotiți brațul în lateral ca o aripă de pui și continuați cu aceeași mișcare, apoi apucați yo-yo când este la înălțimea umărului.
 • Sfaturi

  • Când întoarceți mâna pe palmă, țineți degetele scăzute în timp ce o faceți.
  • Cand devii foarte bun, incearca sa faci doi la un moment dat!
  • Atunci când împingeți înainte, asigurați-vă că aveți o prindere fermă pe inel astfel încât yo-yo să nu zboare departe de mâna ta.

  Avertismente

  • Asigurați-vă că nu vă atingeți fața. Nu va fi vina nimănui decât tine.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Yo-yo cu sistem de rulmenți cu bile
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit