gtemata.com

Cum să fii parizionist

Parțialitatea este să știi cum să trăiești bine cu propriile mijloace. Aceasta înseamnă cheltuieli mai mult decât câștigi astfel încât să puteți depăși cu ușurință o criză atunci când se prezintă, știind că pentru a supraviețui, puteți conta pe ambele economii atât pe obiceiul de a folosi banii cu înțelepciune. În timp ce unele decizii vă pot salva mii de euro, altele sunt doar câteva cenți. Cu toate acestea, amintiți-vă prin îngrijirea schimbării mici, banii vor avea grijă de el însuși

conținut

.

paşi

Imagine cu denumirea Be Frugal Pasul 1
1
Țineți cheltuielile sub control. Nu vă puteți gândi să salvați mâine decât dacă știți deja cât de mult vă cheltuiți astăzi. În timp ce utilizați banii în mod normal, face o notă de fiecare penny va petreceti timp de o săptămână, două săptămâni sau o lună pentru a obține o idee de ceea ce cheltui banii.
 • Imagine cu denumirea Be Frugal Step 2
  2
  Revedeți-vă obiceiurile de cheltuieli. Fiecare cheltuială poate fi fixă, variabilă sau discreționară. Acelea fixate sunt cheltuieli obligatorii care sunt întotdeauna aceleași și nu pot fi influențate de deciziile dvs. Chiria sau asigurarea de sănătate sunt un exemplu. Aceste variabile, pe de altă parte, sunt cheltuieli obligatorii ale căror costuri pot fi influențate. Câteva exemple sunt facturile de utilități și costurile de transport. În cele din urmă, cele discreționare sunt cheltuieli care, dacă este necesar, pot fi eliminate cu totul. Alcoolul, divertismentul și cina la restaurant sunt doar câteva exemple.
 • Imagine cu denumirea Be Frugal Pasul 3
  3
  Reduceți cheltuielile.
 • Eliminați cheltuielile discreționare care nu vă dau nici o satisfacție. De exemplu, nu participați la schimbul de cadouri în birou dacă nu vă place.
 • Tăiați cheltuielile discreționare care vă satisface pentru a maximiza relația distracție-bani. De exemplu, răsfățați-vă o dată pe lună o cină plăcută stând la restaurant, mai degrabă decât a face un salt de la McDonald o dată pe săptămână, ai putea economisi 10 € și vă va oferi mai multă plăcere pentru banii cheltuiți.
 • Încercați să vă gândiți cum să reduceți cheltuielile variabile. Utilizați sfaturile de mai jos. Gândiți-vă creativ cu privire la diferitele modalități de a reduce cheltuielile.
 • Imagine cu denumirea Be Frugal Pasul 4
  4


  Scapa de datorii. Datoriile ți-au costat mult mai mulți bani. Poate fi înțelept să eliminați toate cheltuielile discreționare până când veți plăti. Dobânzile la datorii nu vă dau nici o plăcere, iar obținerea datoriilor este ceva ce puteți alege să nu faceți.
 • Imagine cu denumirea Be Frugal Pasul 5
  5
  Salvați pentru lucrurile pe care doriți să le cumpărați. Cumpărați numai lucrurile pe care le puteți plăti în numerar. Nu solicitați finanțare, nu utilizați planuri de plată, nu țineți un sold de debit pe cardul dvs. de credit. Plata în numerar vă va economisi bani.
 • Imagine cu denumirea Be Frugal Pasul 6
  6
  Sărbătoriți-vă succesul! Bucurați-vă de lucrurile pe care le aveți, știind că ați muncit din greu pentru a le obține. Rețineți liniștea dvs. știind că aveți bani în bancă. Împărtășiți sfaturi cu alții despre cum să reduceți costurile. Gândiți-vă pozitiv la stilul de viață frugal.
 • Imagine cu denumirea Be Frugal Pasul 7
  7
  Tăiați-vă mai departe cheltuielile. fiecare buget are marje pe care încă le poți reduce. Optimizați-vă și mai mult. Adăugați noi sfaturi la intervale de câteva săptămâni. Decideți care lucrează pentru dvs. și urmați-l cu strictețe.
 • Sfaturi

  • Compararea cheltuielilor. Comparați diferitele mărci și mărimile pachetelor din același produs. Uneori, cu cât containerul este mai mare, cu atât este mai economic comparativ cu greutatea. Comparați prețurile mai multor magazine. Un supermarket va avea rar cel mai bun preț pe toate. În cazul achizițiilor mari cum ar fi mașinile, economiile pot fi și mai substanțiale, comparând cheltuielile.
  • Utilizați transportul public. Veți economisi combustibil și purtați vehiculul. Dacă este posibil, eliminarea completă a vehiculului dvs. ar fi o măsură excelentă pentru reducerea costurilor.
  • Gatiti mesele. Restaurantele sunt scumpe deoarece plătiți pentru serviciul, atmosfera și spațiul în care mâncați. Gătirea meselor proprii vă permite să vă personalizați rețetele cu economii maxime. Dacă aveți spațiu,horticultură pentru a obține economii chiar mai mari atunci când sunt combinate cu pregătirea hranei.
  • Cumpărați lucruri reutilizabile. Pe termen lung, aruncarea ceva și apoi cumpărarea înapoi devine, de obicei, mai scumpă decât cumpărarea unui singur lucru, dar durabil. Scutecele de unică folosință împotriva scutecelor de pânză sunt un bun exemplu.
  • Utilizați ceea ce aveți deja. Bineînțeles, cumpărarea nimicului este întotdeauna mai ieftină decât să cumperi ceva. Uită-te în jurul casei. Aveți un alt articol care ar putea atinge același scop? Puteți găsi o soluție din materialele pe care le dețineți deja?
  • Înlocuiți numai ceea ce trebuie înlocuit. Puteți cumpăra un set pentru a reumple cartușele în loc să cumpărați unul nou de fiecare dată când nu mai aveți cerneală. Puteți cumpăra o roată nouă în loc să cumpărați înapoi întregul cărucior.
  • Repararea obiectelor rupte. Reparațiile sunt adesea la fel de simple ca și utilizarea unei cleme de hârtie, punerea unui lipici mic sau pictura. Deși instrumentele sunt necesare pentru reparații, ar fi mai ieftin să investești cumpărând pe cineva pentru reparații viitoare.
  • Evitați utilizarea unui card de credit. Arată mai bine decât sunt, dar este exact ca și cum ai împrumuta bani de la un prieten. Va trebui întotdeauna să vă întoarceți la ultimul ban, reducând astfel aspectul practic. Economisiți-vă banii și obțineți în schimb o carnet de cec și / sau un card de debit dacă nu aveți timp să faceți retrageri la banca dvs.
  • Împrumutați lucrurile de la prieteni sau vecini. În multe cazuri, nu este necesar să dețineți un obiect, ci pur și simplu să îl folosiți ocazional. Dacă aveți o bună reputație (în sensul că te vei întoarce elemente la timp și în stare bună), s-ar putea împrumuta de la prieteni sau vecini mai austeri decât tine. De exemplu, dacă nu sunteți un camper pasionat, veți găsi singur un cort de camping de câteva ori pe an. Nu cumpărați unul, ci împrumutați-l de la conducătorul cercetașilor din parohia voastră.
  • Evitați produsele de marcă. Marcile celebre sunt de obicei mai scumpe. Există adesea branduri alternative mai ieftine și puțin cunoscute care oferă produse de o calitate egală sau mai ridicată.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit